mdounavis Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Πράγματι δεν το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 δεν εχει καρτα μεσα. απλα εχει στην πλακετα και αλλη μνημη. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 bre paidia prospatho na kano replace to dll file gia na kano registered to phone today apo to gnosto zip alla den me afinei o ipologistis, pos tha to kano ayto eyxaristo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 παιδια καλησπερα ερωτηση: πως κλεινω την συνδεση gprs ? δηλαδη αφου την εχω ενεργοποιησει και εχω παιξει και με messenger αλλα και με internet explorer φτανει η ωρα που θελω να την κλεισω .... αναγκαζομαι να μπαινω σε flight mode και μετα ξανα σε κινητο (ξαναβαλε pin και κ.ο.κ) υπάρχει άλλος τροπος να κλεινω την συνδεση του gprs ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ... πατας για τεσσερα πεντε δευτερα το κοκκινο κουμπι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 bre paidia prospatho na kano replace to dll file gia na kano registered to phone today apo to gnosto zip alla den me afinei o ipologistis, pos tha to kano ayto eyxaristo :) Για να κάνεις αντικατάσταση το dll πρέπει το phone today να είναι κλειστό. Start-->Settings-->Today-->Itams To κάνεις uncheck και προχωράς στην αλλαγή του αρχείου. Αυτό ισχύει για όλα τα taday plug-ins. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 bre paidia prospatho na kano replace to dll file gia na kano registered to phone today apo to gnosto zip alla den me afinei o ipologistis, pos tha to kano ayto eyxaristo :) Πρώτα θα απενεργοποιήσεις το phone today απο το today screen και μετά θα βάλεις το dll.;) edit: Με πρόλαβε ο johner :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ti paizei tora teleutaia etsi apo kanena programmataki tis prokopis h kanena oraio kai diaskedastiko paixnidaki? by the way yparxei kanena programma pou na einai symvato me to jam kai na allazei thn tv ktl ktl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 posa kamena pixel dikaiologei h ace-hellas?? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Τελικά ξέρει κανείς αν το play247 θα φέρει screen protectors? Μα καλά κανένας στην ελλάδα δεν μπορεί να φέρει protectors?:mad: Δε λέω μόνο για jam,και για άλλες συσκευές...Όπου και να ρωτήσω με κοιτάνε περίεργα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 posa kamena pixel dikaiologei h ace-hellas?? KANENA...An exeis kammeno pixel,to pas pisw apo ekei pou to phres kai sou kanoun antikatastash syskeyhs. Edw antikathistoun ta jam kai ta mda pou pouliountai fthinotera,de tha antikatasthsoun to s100 pou to plhrwsame kai keratiatika? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Για αυτή τη πολύ εύστοχη ερώτηση θα θέλαμε μια απάντηση από επίσημο εκπρόσωπο της ace-hellas. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 posa kamena pixel dikaiologei h ace-hellas?? Και με 1 στο αλλάζουν! Το 1ο μου S100 είχε 1 καμμένο pixel, το οποίο βρήκα αμέσως μόλις το άναψα! Μου το άλλαξαν 1ώρα μετά στο Πλαίσιο. Ανάλογα με το μαγαζί απ'όπου το αγόρασες παίζει πόσο γρήγορα θα σου δώσουν άλλο! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Και με 1 στο αλλάζουν! Το 1ο μου S100 είχε 1 καμμένο pixel, το οποίο βρήκα αμέσως μόλις το άναψα! Μου το άλλαξαν 1ώρα μετά στο Πλαίσιο. Ανάλογα με το μαγαζί απ'όπου το αγόρασες παίζει πόσο γρήγορα θα σου δώσουν άλλο! Εσένα φίλε ου στο άλλΑξαν αμέσως διότι την ίδια μέρα που το πήρες την ίδια μέρα παρουσίασε το πρόβλημα οπότε δε μπαίνεις σε διαδικασία rma control.Εμείς που το έχουμε πάνω από 15 μέρες,όσο είναι η περίοδος χάριτος συνήθως για τέτοιες ζημιές, τι γίνεται με την ace hellas?στο αλλάζουν αμέσως μόλις τους το πας? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Τελικά ξέρει κανείς αν το play247 θα φέρει screen protectors? Μα καλά κανένας στην ελλάδα δεν μπορεί να φέρει protectors?:mad: Δε λέω μόνο για jam,και για άλλες συσκευές...Όπου και να ρωτήσω με κοιτάνε περίεργα!! to play 247 ειπε οτι θα φερει σε καμια 10αρια μερες . οστωσο εγω παρηγγειλα ηδει μια μεβρανη προστασιας μεγαλητερη για να την κοψω αυριο θα την εχω.οποτε δοκιμαζω και σας γραφω για το αποτελεσμα. :!: :!: :!: Υ.Γ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΗΔΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ S100? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 δεν εχει μεμβρανη... εκτος και αν εννοεις τη ζελατινα με τα γραμματα στο κουτι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Για αυτή τη πολύ εύστοχη ερώτηση θα θέλαμε μια απάντηση από επίσημο εκπρόσωπο της ace-hellas. :!: :!: :!: καλα περιμενε απαντηση απο την ace τους εστειλα μαιλ πριν 4 μερες και ακομη δεν απαντησαν. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 δεν εχει μεμβρανη... εκτος και αν εννοεις τη ζελατινα με τα γραμματα στο κουτι. οχι ειναι μεβρανη.και δεν εννοω το αυτοκολητο που ειχε κολημενο με τα γραμματα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ti paizei tora teleutaia etsi apo kanena programmataki tis prokopis h kanena oraio kai diaskedastiko paixnidaki? by the way yparxei kanena programma pou na einai symvato me to jam kai na allazei thn tv ktl ktl? Για Remote control το καλυτεροτερο ολων ειναι το PDAWin TV Remote Controller 5.5 Ανμιλησουμε για GAmes εχουμε και λεμε.. Hexacto Εmperor's Μahjong Hexacto Soccer.Addict Hexacto Tennis.Addict v1.01.Retail Hexacto Lemonade Tycoon Age of Empires 1.25 for Pocket PC PDAmill Anthelion v1.0 Motocross Stunt Racer OmniG 3D Game Jumbo Pack v1.0 Pdamill Snails 1.9 PDAmill GameBox Classics. PDAmill GameBox Gems Pocket Strippoker 2.0 Video.Edition v1.00 Virtual Pool Mobile v1.0.6 Georally 2005 Enjoy.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Για Remote control ο καλυτεροτερο ολων ειναι το PDAWin TV Remote Controller 5.5 Ανμιλησουμε για GAmes εχουμε και λεμε.. Hexacto Εmperor's Μahjong Hexacto Soccer.Addict Hexacto Tennis.Addict Hexacto Lemonade Tycoon Age of Empires 1.25 for Pocket PC PDAmill Anthelion v1.0 Motocross Stunt Racer OmniG 3D Game Jumbo Pack v1.0 Pdamill Snails 1.9 PDAmill GameBox Classics. PDAmill GameBox Gems Pocket Strippoker 2.0 Video.Edition v1.00 Virtual Pool Mobile v1.0.6 Georally 2005 Enjoy.. egrapses pali file Minotavrs :p thank you very much :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 οχι ειναι μεβρανη.και δεν εννοω το αυτοκολητο που ειχε κολημενο με τα γραμματα. δεν είναι. όλες οι οθόνες αφής στα ππσί μοιάζουν ελαφρά με μεμβράνη. ειδικά αν πάμε και στα πιο παλιά χρόνια (casio, loox etc) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 egrapses pali file Minotavrs :p thank you very much :) snails βάλε το 2.0 :) έχει βελτιώσεις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 οι ηχοι στα ξυπνητηρια που εχει το σ100 ειναι καποιοι ηχοι μονοι, πως βαζουμε αλλους ηχους. τι μορφη και που τους περναμε? γνωριζει κανεις? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ... πατας για τεσσερα πεντε δευτερα το κοκκινο κουμπι. se euxaristo polu gia tin voitheia :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Για Remote control ο καλυτεροτερο ολων ειναι το PDAWin TV Remote Controller 5.5 Ανμιλησουμε για GAmes εχουμε και λεμε.. Hexacto Εmperor's Μahjong Hexacto Soccer.Addict Hexacto Tennis.Addict Hexacto Lemonade Tycoon Age of Empires 1.25 for Pocket PC PDAmill Anthelion v1.0 Motocross Stunt Racer OmniG 3D Game Jumbo Pack v1.0 Pdamill Snails 1.9 PDAmill GameBox Classics. PDAmill GameBox Gems Pocket Strippoker 2.0 Video.Edition v1.00 Virtual Pool Mobile v1.0.6 Georally 2005 Enjoy.. ola douleuoun apsoga eltos tou Hexacto Tennis.Addict to opoio einai kai fantastiko apo oti eikones exo dei . emena toulaxiston kolaei stin proti tou othoni pou fortonei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts