Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dp1975 (13 Δεκ. 2004 , 16:52)

Αύριο το απόγευμα θα παραλάβω το JAM από Πουλιάδη - κι ακόμα δεν έχει αρχίσει να αποστέλλει το expansys. Ευτυχώς που ακύρωσα την παραγγελία μου. :cool:

Επιτέλους, το πρώτο JAM με κανονική Αγγλική ROM! :)

το expansys το εχει σε stock απο σημερα ! :D

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (13 Δεκ. 2004 , 17:59)

το expansys το εχει σε stock απο σημερα ! :D

το εχει ομως και ακριβωτερο κατα μερικα ευρο και δεν εχει δεν εχει εγγυηση στην ελλαδα . :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate (12 Δεκ. 2004 , 16:20)

Το παρρήγγειλες απο το 247 και ειναι να έρθει, ή το έχεις ήδη στα χέρια σου;

Σε 2 εργάσιμες λέει αν δεν κανω λάθος διαθεσιμο;

σημερα εφερε κομματια . την τεταρτη θα το εχω ;)

I have it. My own, my precious. Μόλις παρέλαβα από Πουλιάδη. Είναι θεικό, είναι απίστευτο. Είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ. Πιο Ρ910 και μπαρμούτσαλα. Το τηλεφωνάκι είναι κορυφαίο από αρχική άποψη. Τέλεια κατσκευή και αίσθηση. Ελπίζω να είναι και το λειτουργικό του χωρίς ψεγάδια. Πάντως για αρχή τα έχω παίξει. Και μην μου πει κανείς ότι είναι απλώς ένα smartphone. Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα Nokia (9000, 9110, 9210, 9210i) και τα Sony Ericsson (P800, P910, P910i). Το συνηστώ ανεπιφήλακτα.Άντε να βάλω και προγραμματάκια.

Επιτέλους ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Και στα δικά σας παιδιά.

Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deacon_lefteris (12 Δεκ. 2004 , 16:41)

Γειά χαρά σε όλα τα μέλη του Forum. :)

Μόλις χθες παρήγγειλα το MDA απο την Handit οπότε λογικά μέσα στην βδομάδα θα μου έρθει.

Ξεκίνησα χθες να κατεβάσω την αγγλική ROM αλλά μάλλον λόγω προβλήματος του server του XDA Dev. δεν κατάφερα να την κατεβάσω όλη. Προσπαθώ αλλά μάταια.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου την στείλει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail μου ή αν την έχει ανεβάσει σε κάποιο άλλο site να γνωστοποιήσει τπ URL στο Forum για να την κατεβάσω.

Lefteri an den katafereis na katebaseis tin ROM pesmou na stin rikso se ena CDaki kai na stin steilo! ;)

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον αλλα κατάφερα τελικά να την κατεβάσω την ROM :up: οπότε μου λείπει πλέον το MDA μου για να την φλασάρω.

Ελπίζω να το έχω μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Σκοπός μου είναι να μην δώ καθόλου το MDA με γερμανικά κατευθείαν αγγλικό ROM θα φάει.

Οι εχοντες πως παμε απο μπαταρια?

@ katsj ηρθε η wifi?επαιξε?

υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα αντι του calendar να προτεινετε?Δεν μπορω να το συνηθισω με τπτ οσα χρονια το παλευω.

μου αρεσει που θα γινουμε πολλοι,θα ανεβασει το ενδιαφερον ;)

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deacon_lefteris (13 Δεκ. 2004 , 22:29)

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον αλλα κατάφερα τελικά να την κατεβάσω την ROM :up: οπότε μου λείπει πλέον το MDA μου για να την φλασάρω.

Ελπίζω να το έχω μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Σκοπός μου είναι να μην δώ καθόλου το MDA με γερμανικά κατευθείαν αγγλικό ROM θα φάει.

αν θες βοηθεια για το φλασαρισμα πες μου,ειμαστε γειτονες.

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pontios (13 Δεκ. 2004 , 19:38)

I have it. My own, my precious. Μόλις παρέλαβα από Πουλιάδη. Είναι θεικό, είναι απίστευτο. Είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ. Πιο Ρ910 και μπαρμούτσαλα. Το τηλεφωνάκι είναι κορυφαίο από αρχική άποψη. Τέλεια κατσκευή και αίσθηση. Ελπίζω να είναι και το λειτουργικό του χωρίς ψεγάδια. Πάντως για αρχή τα έχω παίξει. Και μην μου πει κανείς ότι είναι απλώς ένα smartphone. Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα Nokia (9000, 9110, 9210, 9210i) και τα Sony Ericsson (P800, P910, P910i). Το συνηστώ ανεπιφήλακτα.Άντε να βάλω και προγραμματάκια.

an mporeis, katevase ti rom, kai tin extended rom gia na sygrinoume me tis t-mobile pou exoume emeis :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pontios (13 Δεκ. 2004 , 19:38)

Καλορίζικο. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν έχει Ελληνικά μενού και αν υπάρχει manual στα Ελληνικά?

ellinika tha exei mono to qtek s100 apo tin ace hellas. Kanena imate den tha exei ellinika. To manual sta ellinika mporeis na to katevaseis apo edw se kana 2 meres pou tha einai diathesimo (panta kata ta legomena tis Ace hellas) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros (14 Δεκ. 2004 , 11:02)

ellinika tha exei mono to qtek s100 apo tin ace hellas. Kanena imate den tha exei ellinika. To manual sta ellinika mporeis na to katevaseis apo edw se kana 2 meres pou tha einai diathesimo (panta kata ta legomena tis Ace hellas) ;)

Θα το έχουμε έτοιμο σε 2 ημέρες; Ποιος το είπε αυτό;

Η συσκεύη θα κυκλοφόρησει τέλος του μήνα σαν Qtek οπότε και τότε θα βγεί και το manual για το Qtek στο site!

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

nai sorry :rolleyes: eixa dei to 15mero toy Dekemvrioy (alla ontws leei to 2o dekapentimero, diladi telos tou mina).

Thank you murdof for the release date :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (14 Δεκ. 2004 , 00:21)

Οι εχοντες πως παμε απο μπαταρια?

@ katsj ηρθε η wifi?επαιξε?

υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα αντι του calendar να προτεινετε?Δεν μπορω να το συνηθισω με τπτ οσα χρονια το παλευω.

μου αρεσει που θα γινουμε πολλοι,θα ανεβασει το ενδιαφερον ;)

Aλήθεια ρε παίδες πως πάει απο μπαταρία? :worry:

2 meres full me kamia 25 tilefwnimata ti mera, gprs internet kana 20lepto kai geniko peiragma sto pda... :)

kamia shesi i aftonomia tou me to 9090 i to pio palio 2020 gia osous to eixan ;)

gia ola efthinetai o neos epeksergastis bulverde (me texnologia speedstep) gia xamiloteri katanalwsi isxios kai vevaia i mikroteri othoni tou ;)

Το γεγονός οτι έχει μικρότερη οθόνη από τα κλασσικά pda, δηλ 2,8 ιντσών αντί για 3,5, στην πράξη πώς φαίνεται;

Επηρρεάζει καθόλου την ευκολία χρήσης;

Σαφ'ως το κάνει πιο φορητό και συμμαζεμένο από τα άλλα, αλλά...στην χρήση;

exw perasei apo toshiba e800 me VGA 4' intswn, kai to proigoumeno mou itan to loox720 me vga 3.6 intswn. Se diavevaiw pws den pistevw to poso viewable einai i othoni tou me ola afta pou tou exw fortsei gia today plugins. (wisbar phone edition,spb pocketplus, weatherpanel, eggres, pocketbreeze, contactsbreeze)!!! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros (14 Δεκ. 2004 , 09:20)

an mporeis, katevase ti rom, kai tin extended rom gia na sygrinoume me tis t-mobile pou exoume emeis :)

Ναι ναι! Και για να κατεβάσεις όλη την ROM και την extended μαζί να δώσεις την εντολή "d2s 80000000 04000000" με το γνωστό προγραμματάκι. Αν θέλεις λεπτομέρειες πως μπορείς να το κάνεις εδώ είμαστε! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis (14 Δεκ. 2004 , 15:27)

Panare, to oti exei mikroteri othoni den simainei oti exei kai mikroteri katanalosi!! Afou ta pixel einai idia...

eipa oti efthinetai o epeksergastis bulverde , se sindiasmo me ti mikri othoni. To oti einai ta pixel idia den exi shesi, kai gia na to pw apla idio fws thes na fwtiseis mia aithousa 100 tetragwnikwn kai idio gia mia 300 tetragwnikwn?

De fwtizontai ta pixels, fwtizetai to 'emvado' tis othonis kai ara thes gia na to poume aploika 4 ledakia p.x. anti gia 6 pou thes gia na fwtiseis megaliteri othoni ;) Afto odigei se megaliteri katanalwsi ishios. :)

re paidia to expansys eixe ferei stock 1000 komatia, kai apo xthes afou afairethikan oi proparaggelies, eixan meinei 250 komatia, afti ti stigmi eksantlithikan OLA!!! me kathe refresh sti selida me ta ppc katevaine to noumero deka-deka :lol:

apo 170 sta 150, kai twra den emeine tipota!!! :wacko:

Ρε σύ, η οθόνη δεν φωτίζεται απο εξωτερικά led, αλλά απο τα ίδια τα πίξελ, τα οποία το καθένα παράγει το δικό του φώς. Δηλάδή, ακόμα κι αν είχες μια οθόνη 5" με 240χ320 πίξελ, πάλι την ίδια κατανάλωση θα είχες... :)
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis (14 Δεκ. 2004 , 16:00)

Ρε σύ, η οθόνη δεν φωτίζεται απο εξωτερικά led, αλλά απο τα ίδια τα πίξελ, τα οποία το καθένα παράγει το δικό του φώς. Δηλάδή, ακόμα κι αν είχες μια οθόνη 5" με 240χ320 πίξελ, πάλι την ίδια κατανάλωση θα είχες... :)

Και το backlight (οπισθοφωτισμός ελληνιστί) τί είναι τότε; ;)

Ο panaros έχει δίκαιο...

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2