telmusic Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Γιατί θες να δώσεις το 16; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosglasgow Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Γιατί θες να δώσεις το 16; Καθαρά λόγω εμφάνισης (το 15 μαρεσει πιο πολυ) + οτι ειναι 16:9 + οτι το 6ιντσο ειναι μικρο για τα γουστα μου. Το οτι σε αλλα ειναι καλυτερο το 16 δεν με πολυκαιει. απο επισημο μαγαζι της μειζου εγινε η αγορα. οποιον τον ενδιαφερει pm για να μην σπαμαρω αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλημέρα και από εμένα το πήρα και εγώ από alliexpress στα 230€ 11:11 σε μπλε μαύρο χρώμα είχα παραγγείλει αλλά δεν είχαν οπότε μου έρχεται σε μπλε. Όταν το παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις τώρα έχω ένα SHARP AQUOS S2 το οποίο είναι το μικρότερο 5.5αρι στην κατηγορία του και μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος το μόνο αρνητικό αν πούμε είναι ότι δεν έχει την 800αρα και από rom πρέπει να ασχολησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts