KarlBarks Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 40-50 περνουν οι σχολες Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Το υπουργειο ποτε ειναι κλειστο μεσα στον Αυγουστο??Αν τυχων περασεις τα σηματα κ πορεια σου δινουν χαρτι που επιβεβεωνει οτι πηρες το διπλωμα κ εισαι νταξει παντου ετσι?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Το υπουργειο ποτε ειναι κλειστο μεσα στον Αυγουστο??Αν τυχων περασεις τα σηματα κ πορεια σου δινουν χαρτι που επιβεβεωνει οτι πηρες το διπλωμα κ εισαι νταξει παντου ετσι?? δεν ισχύει αυτό. ή πληρώνεις, συγγνώμη λαδώνεις, 50€ και το παίρνεις μια εβδομάδα μετά (γιατί τα χαρτιά σου πηγαίνουν στο υπουργείο μετά απο μια εβδομάδα) απο την ημέρα που έδωσες ή περιμένεις υπομονετικά να εκδοθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Αρα προλαβαινω να το εχω μεχρι τελος Ιουλη(αν ολα πανε καλα)? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ποιος ειπε οτι υπουργειο ειναι κλειστο ? μπορει και να ειναι ανοιχτο Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 εγώ θυμάμαι οτι ήταν να τελειώσω κοντά στον αύγουστο και μου είπε ο καθηγητής να βιαστώ γιατί θα είναι κλειστό. δεν παίρνω και όρκο βέβαια, έχει περάσει καιρός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 To Υπουργειο κλεινει σιγουρα μεσα στον Αυγουστο αλλα δεν ξερω ακριβως ποτε.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 To Υπουργειο κλεινει σιγουρα μεσα στον Αυγουστο αλλα δεν ξερω ακριβως ποτε.. απλά ρώτα τον δάσκαλο σου, αυτός ξέρει σίγουρα καλύτερα απο εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Απο Δευτερα,που πιθανοτατα αρχιζω μαθηματα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Καλημέρα, έδωσα και πέρασα την εξέταση οδήγησης στις 28 Μαϊου και ακόμη δεν έχω παραλάβει την κάρτα-δίπλωμα... Τα παιδιά που δίναν μαζί μου την πήραν πριν 2 εβδομάδες. Αλήθεια, πόσο μπορεί να κάνει; Με έσκισαν που με έσκισαν οι εξεταστές στην οδήγηση, ακόμη και τώρα έχουν πρόβλημα μαζί μου ή είμαι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ γκαντέμης; Ποια είναι η αρμόδια υπηρεσία; Στην Καβάλα έδωσα εξετάσεις... Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 δε δίνουν προσωρινό χαρτί-βεβαίωση μέχρι να είναι έτοιμο το δίπλωμα; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Όχι δε δίνουν βεβαίωση πλέον :( Εγώ έδωσα 12/6 και την Παρασκευή ήρθε.Μίλα με τη σχολή οδηγών RyDer.Εμένα αυτοί με ενημέρωναν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 και γω το περιμέεεεεεεεεεεεεεεεενω,και όπως πάει το βλέπω για Αύγουστο..ισχύει οτι κλείνει το υποργείο όπως άκουσα; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Ναι κλεινει τις ημερες του 15 Αυγουστου,τωρα 1-2 βδομαδες πριν η μετα θα σε γελασω,το μονο σιγουρο ειναι οτι κλεινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 τι στο καλό; δε θα ειναι έτοιμο μέχρι τον 15υγουστο; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frances Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 δεν πληρωνεις τιποτα.κανονικα πρεπει να σου ειχαν δωσει χαρτι το οποιο να δειχνει οτι εισαι νομιμος. τελικα αυτο ισχυει η δεν ειναι υποχρεωμενοι να υποχρεωμενοι να δωσουν; εμενα παντως δεν με νοιαζει κυκλοφορω κανονικα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herakles Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 εμενα μουπαν.. και να με πιασουν χωρις διπλωμα παω φωτοτυπω την καρτελα οτι εχω πετυχει στις εξετασεις και τελειωνει το θεμα εκει.. ελεεινο παντως που δεν δινουν βεβαιωση οικονομια στο χαρτι κανουν οι απαραδεκτοι? Παράθεση http://www.elink.gr Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frances Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 εμενα μουπαν.. και να με πιασουν χωρις διπλωμα παω φωτοτυπω την καρτελα οτι εχω πετυχει στις εξετασεις και τελειωνει το θεμα εκει.. ελεεινο παντως που δεν δινουν βεβαιωση οικονομια στο χαρτι κανουν οι απαραδεκτοι? εμενα παντως που με σταματησαν προχθες σε μπλοκο με ρωταει για αδεια διπλωμα του δινω την αδεια και του λεω το διπλωμα δεν μου εχει εκδοθει μπορουμε αν θες να παμε να το εξακριβωσεις και μονος σου και μου λεει οκ φιλε δεν υπαρχει προβλημα φυγε :D ηταν και πιτσιρικας ομως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Ναι κλεινει τις ημερες του 15 Αυγουστου,τωρα 1-2 βδομαδες πριν η μετα θα σε γελασω,το μονο σιγουρο ειναι οτι κλεινει. Το παράρτημα του Υπουργείου Συγκοινωνιών (εκεί δηλαδή που εκδίδεται και το εν λόγω δίπλωμα σε όλες τις περιοχές) όπως γνωρίζω παραμένει κλειστό όλο τον Αύγουστο, γι'αυτό και δεν υπάρχουν εξετάσεις το συγκεκριμένο μήνα.. Ελπίζω να μην συνδέεται ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός με την καθυστερημένη έκδοση των διπλωμάτων .. δεν ισχύει αυτό. ή πληρώνεις, συγγνώμη λαδώνεις, 50€ και το παίρνεις μια εβδομάδα μετά (γιατί τα χαρτιά σου πηγαίνουν στο υπουργείο μετά απο μια εβδομάδα) απο την ημέρα που έδωσες ή περιμένεις υπομονετικά να εκδοθεί όταν εγώ έδωσα για δίπλωμα αυτοκινήτου, η εξέταση ήταν Πέμπτη απόγευμα και Δευτέρα το είχα στα χέρια μου. Με μια "φτηνή" δικαιολογία του τύπου, είμαι φοιτητής στο εξωτερικό ή από άλλη περιοχή και δεν θα ξανάρθω εδώ, μπορείς άνετα να το πάρεις .. Τουλάχιστον στην επαρχία αυτό είναι πολύ συχνό .. Γιατί δεν τους κοστίζει (σε χρόνο) να το εκτυπώσουν ... !!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Δηλαδη τωρα που το περασα την Πεμπτη που μας περασε ποτε θα το εχω? 2 βδομαδες λεει περιπου...αν οδηγω ειμαι παρανομος?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 πρακτικα ναι..θεωρητικα μεχρι να οριστει η ημερομηνια,θα εχεις παρει το διπλωμα,οποτε ουτε γατα ουτε ζημια, καλο θα ηταν ωστοσο να κανεις λιγο υπομονη...2 βδομαδες ειναι πια! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εγώ πάντως έδωσα στις 29/7 και το δίπλωμα το πήρα στις 17/8.Τώρα προς τι η καθυστέρηση δεν μπόρεσα να καταλάβω.Πίστευα ότι θα έχει τίποτε μαγνητικά δεδομένα και αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησηςη κάρτα αλλά μόνο τα στοιχεία έχει τυπωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Kαθυστερούν γιατί ξήνονται και περιμένουν να μαζέψουν πρώτα αρκετά διπλώματα να τα βγάλουν μια και καλή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Και επιπλέον, αφού κατάφερες να πάρει δίπλωμα μέσα στον Αύγουστο, είσαι πολύ τυχερός, εμένα που είχα περάσει πάνω κάτω ίδιες μέρες με σένα, μου λέγανε μετά τον Αύγουστο. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Oντως ξυνονται...αλλα κανονικα θαπρεπει με το που περνας να στο δινουν κατευθειαν... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts