mol Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Λες στον Εύοσμο να φέρνουν την βανίλια για τους τουρίστες? :lol: Καλά λέω γω ότι γινόμαστε Μύκονος του βορρά! :p Στο θέμα μας τώρα... Έχει αλλάξει πολύ η γεύση της κόκα κόλα(γενικά) στο χειρότερο Πριν λίγα χρόνια έτυχε να πάρω από Βουλγαρία/Σκόπια και ήταν σαφώς ανωτερη της "ελληνικής" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Green cola η καλλίτερη +1 (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 μόνο η zero πίνετε και παλιά έβγαινε pepsi λεμονί η οποία κάπως πινόταν , τώρα αυτές με την στεβια δεν μπορώ να τις πιω έχουν πολύ εντονη γεύση στέβια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 μόνο η zero πίνετε και παλιά έβγαινε pepsi λεμονί η οποία κάπως πινόταν , τώρα αυτές με την στεβια δεν μπορώ να τις πιω έχουν πολύ εντονη γεύση στέβια. Pepsi Twist με λεμόνι υπάρχει ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Η οποία ειναι απαίσια. Προχθές ήπια καταλάθος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Pepsi Twist με λεμόνι υπάρχει ακόμα.. είναι ίσως η καλύτερη τέτοιου είδους Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Η οποία ειναι απαίσια. Προχθές ήπια καταλάθος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk είναι ίσως η καλύτερη τέτοιου είδους Oι αποψεις διιστανται απ'οτι φαινεται.Εμενα μου αρεσει να την πινω που και που για αλλαγη.Κατα τα αλλα γενικα ειμαι πιο πολυ κοκακιας παρα πεπσακιας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Σα χαλασμένη λεμονάδα είναι η γεύση της Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Η εντελώς φρέσκια είναι μπόμπα και νομίζω στο γυάλινο διατηρείται καλύτερα με δυνατότερη γεύση , είναι όμως λίγη σε ποσότητα , θες 4 μπουκαλάκια :lol: Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. August 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Και βάλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts