Jump to content

Συσκευή για παιχνίδια

kostasw
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς αναφέρεσαι στο 3/32 εσύ. Εγώ στο 4 /64 όπου το note 5 πιάνει τα 230.

Το 5 plus 150 και το leere από έξω βέβαια 100

Προφανώς αναφέρεσαι στο 3/32 εσύ. Εγώ στο 4 /64 όπου το note 5 πιάνει τα 230.

Το 5 plus 150 και το leere από έξω βέβαια 100

Αυτή τη στιγμή έχει 196 το 64αρη rn5 από bangood το οποίο κατά καιρούς παίζει προσφορα στα 180. Από την άλλη το redmi 5 plus αν θες αξιόπιστο καταστημα χωρίς τελωνείο, η αντίστοιχη τιμή για 64αρη είναι 164. Βέβαια στο banggood εχεις κάνα 10αρικο χρέωση για priority όταν το αντίστοιχο του gearbest είναι κάπου στα 4-5 ευρώ.

Το leere le 3 που είναι 32 έχει 122 ευρώ gearbest (εκτός αν έχετε άλλη πρόταση αξιόπιστου καταστήματος στο θέμα τελωνείου). Οπότε δεν είναι και τόσο δίκαιη σύγκριση (για αυτό μίλησα για 32αρια στα redmi). Άλλωστε τα xiaomi παιρνουν sd ενώ τα leeco από όσο ξέρω όχι.

Από εκεί και πέρα, ότι και αν πάρεις καλορίζικο ;)

Edited by Antretng

Το redmi 5 plus 169 έχει από Ελλάδα και 230 το rn 5. Εκτός αν κοιτάω εγώ κάτι άλλο και μπερδεύομαι.

Θεωρώ πώς για αγορά σήμερα δεν αξίζει από έξω με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν θα ήθελα να πάω σε 3/32 γιατί πιστεύω ότι ο χώρος και η μνήμη εξαντλούνται υπερβολικά γρήγορα τα τελευταία χρόνια.

Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.

Συγνώμη το leere le 3 που λες το βρήκες πουθενά Ελλάδα και μάλιστα 100 ευρώ; Γιατί συγκρίνεις το leere τιμές Κίνας leere με redmi τιμές Ελλάδος? Στη τελικη που βρήκες 64αρη leere με τιμή τόσο χαμηλή; Εγώ μόνο 32αρη βρήκα από Κίνα gearbest στα 120κατι. Επιπλέον τα 32αρια redmi μπορείς να βάλεις sd. Στα leeco όχι.

Φυσικά ότι προτιμάς θα πάρεις. Απλά μου κάνει εντύπωση το ότι στο ένα βάζεις τιμές Ελλάδος και 64αρη και στο άλλο τιμές Κίνας και 32αρη ενώ δεν παίρνει καν sd.

Πληροφοριακά το leree παίζει στο banggood στα ~98 ευρώ μαζί με το priority

Έριξα μια ματιά kimovil και το βλέπω μόνο gearbest 122.

Γι αυτό είπα 100€ το leere.

Δεν είπα ότι είναι κακό κινητό απλά επειδή είχα συσκευή με 3/32 είπα ότι θα πάω σε 4/64.

Η σύγκριση τιμών αν εξαιρέσουμε το leere είναι με βάση τιμές Κίνας πού μου παρέθεσες εσύ.

Αν δεν κοιτάζω τα ίδια πού μου έγραψες τότε συγγνώμη έκανα λάθος.

Γι αυτό είπα 100€ το leere.

Δεν είπα ότι είναι κακό κινητό απλά επειδή είχα συσκευή με 3/32 είπα ότι θα πάω σε 4/64.

Η σύγκριση τιμών αν εξαιρέσουμε το leere είναι με βάση τιμές Κίνας πού μου παρέθεσες εσύ.

Αν δεν κοιτάζω τα ίδια πού μου έγραψες τότε συγγνώμη έκανα λάθος.

Επειδη το "χάσαμε". Τελικά αποφάσισες; :D

Βασικά δεν έχω καταλάβει... Αν είναι redmi που παίρνει και sd το θες μόνο 64αρη και Ελλάδα (εξού και η ακόμα μεγαλύτερη διαφορά τιμής) ενώ αν είναι leeco που δεν παίρνει καν sd συμβιβάζεσαι με 32αρη από Κινα; Κάπου σε χάνω :)

Χαχαχαχα χα όντως χαθήκαμε.

99% θα πάω στο 5 plus 4/64.

Το νότε φεύγει από τιμή αυτή τη στιγμή το 4/64

Το leere δεν μπλέκω από Κίνα να πάρω.

Αυτά.

Χαχαχαχα χα όντως χαθήκαμε.

99% θα πάω στο 5 plus 4/64.

Το νότε φεύγει από τιμή αυτή τη στιγμή το 4/64

Το leere δεν μπλέκω από Κίνα να πάρω.

Αυτά.

Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Πάντως από Κίνα, γενικά το λέω, αν επιλέξεις σωστά δεν μπλέκεις.

Edited by Nnoutas

Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Πάντως από Κίνα, γενικά το λέω, αν επιλέξεις σωστά δεν μπλέκεις.

Σωστά. Μόνο η αναμονή είναι για μένα το θέμα και το doa που στο κατάστημα θα σου είναι πιο εύκολη η αντικατάσταση αν σου βγει ελαττωματικό τις πρώτες μέρες.

Ομορφοπαιδα για λίγο πες τε μου.

Το leere βγαίνει και σε 4/64; βρήκα δίπλα μια αγγελία μεταχειρισμένο.

Ομορφοπαιδα για λίγο πες τε μου.

Το leere βγαίνει και σε 4/64; βρήκα δίπλα μια αγγελία μεταχειρισμένο.

Δε νομίζω. Το cool 1 που είναι το ίδιο κινητό ουσιαστικά χωρίς την 800άρα βγαίνει και σε 4/32

Πόσο είναι σε ευρώ;

Νομίζω καπου 160 ευρώ βγαίνει. Καλά δεν το βάλα για να το πάρει από εκεί συγκεκριμένα. Από γρήγορη αναζήτηση το βρηκα ώστε να δούμε οτι υπάρχει 64αρη στο cool 1.