haritomihalos85 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Καλησπέρα!! Η έκδοση που πουλάει ο Κωτσόβολος (επίσημη αντιπροσωπείας) έχει μέσα τα εξτρά λάστιχα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ποτε αναμενεται η νεα εκδοση pro στην Ελλαδα; γενικα βλεπω καθυστερηση της αντιπροσωπιας γενικα σε ολα τα προιοντα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλησπέρα!! Η έκδοση που πουλάει ο Κωτσόβολος (επίσημη αντιπροσωπείας) έχει μέσα τα εξτρά λάστιχα?? Εχει 2 εξτρα λαστιχα, 2 σαμπρελες, φορτιστη, κατσαβίδι κ βιδες για το τιμονι και ενα σωληνακι βαλβιδα για το φουσκωμα του μπροστινου λαστιχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. March 18, 2019 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ποτε αναμενεται η νεα εκδοση pro στην Ελλαδα; γενικα βλεπω καθυστερηση της αντιπροσωπιας γενικα σε ολα τα προιοντα. Σύμφωνα με ενημέρωση μας, θα είναι εδώ σε λίγους μήνες, ίσως και έγκαιρα για το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Για εμένα που είμαι βαρέων βαρών στα 110kg παίζει να με αντέχει ή το ξεχναω και αν ναι τι αυτονομία μπορώ να περιμένω, γύρω στα 15χλμ. απόσταση είναι ρεαλιστικο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Σύμφωνα με ενημέρωση μας, θα είναι εδώ σε λίγους μήνες, ίσως και έγκαιρα για το καλοκαίρι.Υπάρχει κάποια ενημέρωση για την τιμη; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Για εμένα που είμαι βαρέων βαρών στα 110kg παίζει να με αντέχει ή το ξεχναω και αν ναι τι αυτονομία μπορώ να περιμένω, γύρω στα 15χλμ. απόσταση είναι ρεαλιστικο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕσύ πας σε zzr 1400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Εσύ πας σε zzr 1400Άρχισαν τα δουλέματα..:-) Και όμως μέσα στο manual αν δεν κάνω λάθος αναφέρει μέχρι 120kg και κάποιος που διάβαζα στα κυβικά μου δεν είχε θέμα, απλά ήθελα να μπορούσα να το διασταυρωσω. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. March 21, 2019 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Υπάρχει παιδί που είναι 180 κιλά και το χρησιμοποιεί καθημερινά. Αυτονομία οριακά 10 χιλιόμετρα βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Άρχισαν τα δουλέματα..:-) Και όμως μέσα στο manual αν δεν κάνω λάθος αναφέρει μέχρι 120kg και κάποιος που διάβαζα στα κυβικά μου δεν είχε θέμα, απλά ήθελα να μπορούσα να το διασταυρωσω. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ εγώ είμαι 90 1.91 ύψος) και στην ανηφοριτσα μικρή 10 χιλιόμετρα και αν πάει και αυτονομία ούτε καν 10 χιλιόμετρα... Δύστυχος θέλει δύναμη μπόλικη για πάνω απο 70 75 κιλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Εδώ εγώ είμαι 90 1.91 ύψος) και στην ανηφοριτσα μικρή 10 χιλιόμετρα και αν πάει και αυτονομία ούτε καν 10 χιλιόμετρα... Δύστυχος θέλει δύναμη μπόλικη για πάνω απο 70 75 κιλάΜάλιστα τι να πω, σε review που είχα δει άλλοι στα 90kg δεν είχαν θέμα. Οπότε θα το ψάξω ακόμα, ίσως το pro Ευκαιρία να χάσω και κανένα 15κιλο που θέλω.:-) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. March 21, 2019 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Ρε παιδιά, μόλις παραπάνω σας απάντησα περί κιλών και αυτονομίας. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Ρε παιδιά, μόλις παραπάνω σας απάντησα περί κιλών και αυτονομίας. :blink:Καλα που το είπες, για κάποιο λόγο δεν το είδα. Ευχαριστώ πολύ. Οπότε παλεύεται. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Για εμένα που είμαι βαρέων βαρών στα 110kg παίζει να με αντέχει ή το ξεχναω και αν ναι τι αυτονομία μπορώ να περιμένω, γύρω στα 15χλμ. απόσταση είναι ρεαλιστικο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ... και εγώ εκεί είμαι (109kg) αλλα έχω βάλει στόχο μέχρι να έρθει να πέσω κάτω από τα 100 :rolleyes:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Μάλιστα τι να πω, σε review που είχα δει άλλοι στα 90kg δεν είχαν θέμα. Οπότε θα το ψάξω ακόμα, ίσως το pro Ευκαιρία να χάσω και κανένα 15κιλο που θέλω.:-) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ που να χάσω ειχα γίνει κάποτε 80 σκελετός ήμουν (λόγο ύψους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να βρούμε το M365 Pro από Ευρώπη; Δεν το βρίσκω πέρα απο ebay που το βαράνε 600αρι και βάλε. Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εγώ που να χάσω ειχα γίνει κάποτε 80 σκελετός ήμουν (λόγο ύψους)Και εγώ με το 15κιλο που θέλω στα 95kg θα είμαι, αλλά γενικά από εμπειρία άλλων σε αυτά τα κιλά και παραπάνω δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ακόμα και στα κιλά που είμαι τώρα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritongr Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παιδιά καλησπέρα Αυτό που λέτε να τυπώσουμε σε 3d printer είναι αυτό? Αν αν ναι το 0,8 για καινούριο M365 θα είναι οκ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Συγκριτικά με το Segway es4 τι λέτε; Σε απόδοση, ποιότητα, αυτονομία πιο είναι καλύτερο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. April 4, 2019 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το segway ES4 mini (δε ξέρω αν εννοείς αυτό) θεωρείται καλύτερο αλλά φυσικά είναι και αρκετά ακριβότερο αν θυμάμαι καλά. Όσον αφορά τα φιλετάκια για την κολώνα τιμονιού, πλέον έχουν αρχίσει και θεωρούνται αχρείαστα, ειδικά το 0,8 που είναι πολύ παχύ. Μπες στη σχετική ομάδα στο φβ για πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Παρατηρώ τελευταία αρκετούς να κυκλοφορούν με τέτοια σκούτερ. Της Xiaomi. Σήμερα είδα 2 στην Μεσογείων μάλιστα στην κίνηση. Όχι για χαβαλε αλλά για μετακίνηση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. April 4, 2019 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Είναι εκατοντάδες τα άτομα που τα χρησιμοποιούν για μετακίνηση. Έχω κάνει 1700 χλμ σε 8 μήνες προσωπικά, στην Αθήνα. Τρέχω και μια έρευνα μεταξύ των κατόχων και σύντομα θα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το segway ES4 mini (δε ξέρω αν εννοείς αυτό) θεωρείται καλύτερο αλλά φυσικά είναι και αρκετά ακριβότερο αν θυμάμαι καλά. Όσον αφορά τα φιλετάκια για την κολώνα τιμονιού, πλέον έχουν αρχίσει και θεωρούνται αχρείαστα, ειδικά το 0,8 που είναι πολύ παχύ. Μπες στη σχετική ομάδα στο φβ για πληροφορίες Ναι είναι ακριβότερο απλά ρωτάω σε γενικές γραμμές εάν τα αξίζει τα λεφτά του Συγκριτικά με το m365 pro όμως που είμαι κοντά σαν χαρακτηριστικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritonios Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 https://www.ebay.fr/itm/Xiaomi-M365-Trottinette-Electrique-Led-Feu-Arriere-Laser-garde-boue/233171941572?hash=item364a2178c4:m:mhBhLCc_R60_E2vfN4-B6Gw γεια σας ξερει κανεις πως μπορω να φτιαξω τετοιο αποστατη για να βιδωσω το φωτακι αυτο σε 3d εκτυπωτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 altsantiri.gr: Απίστευτο κι όμως ελληνικό - Κλέβουν και πουλάνε στο internet τα ηλεκτρικά πατίνια. https://www.altsantiri.gr/ellada/apisteyto-ki-omos-elliniko-klevoyn-kai-poylane-sto-internet-ta-ilektrika-patinia/ Πιο χαζοί πεθαίνουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts