moyro Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 αν βαλεις gcam και στα 2 εχεις πολυ καλά αποτελέσματα. Απλά το mi8 έχει οπτικο σταθεροποιητη εικόνας ενώ το mi9 όχι και αυτό παίζει ένα ρόλο στη νυχτερινή φωτπγραφία αν δεν έχεις σταθερό χέρι. Σε κάθε πεπίπτωση θα σε συμβούλευα να δεις συνολικά και τις 2 συσκευές τι προσφέρουν και να αποφασίσεις. καλησπερα καποια gcam για το mi8 να περασω απο σημερα και εγω στην παρεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 καλησπερα καποια gcam για το mi8 να περασω απο σημερα και εγω στην παρεα ? Καλημέρα. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Καλημέρα. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/ παιδια καποια συγκεκριμενη θελω να δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 παιδια καποια συγκεκριμενη θελω να δουλευει σωστα Όλες δουλεύουν,εγώ έχω βάλει την πρώτη πρώτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Όλες δουλεύουν,εγώ έχω βάλει την πρώτη πρώτη την πρωτη εχω βαλει και εγω αλλα οταν ζουμαρο λιγο εχει θορυβο στο νοτε 7ηταν πιο καλυτερα τα πραγματα μηπως εχεις κανει καποιες αλλαγες εσυ και ποιες σε ευχαριστω για της απαντησεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 την πρωτη εχω βαλει και εγω αλλα οταν ζουμαρο λιγο εχει θορυβο στο νοτε 7ηταν πιο καλυτερα τα πραγματα μηπως εχεις κανει καποιες αλλαγες εσυ και ποιες σε ευχαριστω για της απαντησεις σου Δεν θυμάμαι αν ήταν η εγώ το πήγα στο pixel 3 πάντως εμένα δεν μου κάνει θόρυβο με ζοομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Η εφαρμογή της Eurobank ενεργοποίησε λειτουργία pay με το τηλέφωνο! Δουλεύει μια χαρά για όποιον ενδιαφέρεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Η εφαρμογή της Eurobank ενεργοποίησε λειτουργία pay με το τηλέφωνο! Δουλεύει μια χαρά για όποιον ενδιαφέρεται!Και η ΑΛΦΑ έχει αντίστοιχη υπηρεσία εδώ και καιρό και δουλεύει μια χαρά στο κινητό μας :-) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Παιδιά το Σαββατοκύριακο σκέφτομαι να ξεκλειδώσω και να δοκιμάσω custom rom.. έχετε να προτείνετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Παιδιά το Σαββατοκύριακο σκέφτομαι να ξεκλειδώσω και να δοκιμάσω custom rom.. έχετε να προτείνετε κάτι?Έχεις κανένα καλό οδηγό; το σκέφτομαι και εγώ αλλά βαριόμουν Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Θέλει λίγο ψάξιμο..σε παλιότερες τηλ το έχω κάνει..σε mi8 όχι..γενικά ξεκλειδώνει ,περνάς twrp και από εκεί περνάς τη rom..και εγώ θα το ψάξω..συνήθως ρωτάω και στο νήμα του xda mi8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Θέλει λίγο ψάξιμο..σε παλιότερες τηλ το έχω κάνει..σε mi8 όχι..γενικά ξεκλειδώνει ,περνάς twrp και από εκεί περνάς τη rom..και εγώ θα το ψάξω..συνήθως ρωτάω και στο νήμα του xda mi8Στο mi max 2 ήταν παιχνιδάκι. Εδώ μου φαίνεται βουνό.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Στο mi max 2 ήταν παιχνιδάκι. Εδώ μου φαίνεται βουνό.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καμια καλη gcam για το βραδυ; του εχω βαλει την 7.3.018 urnyx05 1.7 αλλα μετα αφου την τραβηξω και την ζουμαρω λιγο εχει πολυ θορυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 καμια καλη gcam για το βραδυ; του εχω βαλει την 7.3.018 urnyx05 1.7 αλλα μετα αφου την τραβηξω και την ζουμαρω λιγο εχει πολυ θορυβο.Και εμένα το ίδιο κάνει με την συγκεκριμένη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 καμια καλη gcam για το βραδυ; του εχω βαλει την 7.3.018 urnyx05 1.7 αλλα μετα αφου την τραβηξω και την ζουμαρω λιγο εχει πολυ θορυβο. το xml αρχειο το εχεις περασει κανονικα μαζι με την gcam; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 το xml αρχειο το εχεις περασει κανονικα μαζι με την gcam; οχι και δεν γνωριζω πως περνιεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Στο mi max 2 ήταν παιχνιδάκι. Εδώ μου φαίνεται βουνό.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα βήματα που έκανα ,ξεκλείδωσε bootloader,πέρασα twrp,έκανα format τα data,έκανα reboot σε recovery,πέρασα τη ρομ στη εσωτερική μνήμη(xiaomi.eu), reboot και έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 (edited) Παιδια εχω το εξης θεμα. Εδωσα το mi8 στην γυναικα μου για να μην κανω εγκατασταση απο αρχή εβγαλα τους λογαριασμους μου και εβαλα τους δικους της σχολαστικά και σωστα.. και ειναι ολα καλα δεν εκανα δηλ format. Πηγα και στο gmail μου και απενεργοποιησα την συσκευή και ολα δουλευουν μια χαρα. Μονο οτι στο κινητο της έρχεται συχνα μήνυμα πανω αριστερα που δεν μπορεις να κανεις εκκαθάριση οταν κατεβαζεις κουρτινα απο play store .... Απαιτείται ενεργεια λογαριασμου... πατας επανω και λεει Αποσυνδεθηκατε απο τον λογαριασμο σας Google συνδεθείτε ξανα να συνεχίστε... και μετα μου ζηταει να μπω παλι με τον κωδικο μου και τον δικο μου λογαριασμο.. εγω ομως δεν θελω να μπω... εκανα απεγκατασταση το pkay store και εγκατάσταση και μένει το μηνυμα... αν κρατησω πατημένο πανω στο μηνυμα το δάχτυλο εχει την επιλογη να κλεισω το ... θα λαβετε το απαιτηται ενεργεια κτλ αν το κλεισω φεύγει αλλα μετα απο λιγο καιρο ξαναεμφανιζεται.. Ξερει κανεις τι να κανω? Edited May 10, 2020 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Παιδια εχω το εξης θεμα. Εδωσα το mi8 στην γυναικα μου για να μην κανω εγκατασταση απο αρχή εβγαλα τους λογαριασμους μου και εβαλα τους δικους της σχολαστικά και σωστα.. και ειναι ολα καλα δεν εκανα δηλ format. Πηγα και στο gmail μου και απενεργοποιησα την συσκευή και ολα δουλευουν μια χαρα. Μονο οτι στο κινητο της έρχεται συχνα μήνυμα πανω αριστερα που δεν μπορεις να κανεις εκκαθάριση οταν κατεβαζεις κουρτινα απο play store .... Απαιτείται ενεργεια λογαριασμου... πατας επανω και λεει Αποσυνδεθηκατε απο τον λογαριασμο σας Google συνδεθείτε ξανα να συνεχίστε... και μετα μου ζηταει να μπω παλι με τον κωδικο μου και τον δικο μου λογαριασμο.. εγω ομως δεν θελω να μπω... εκανα απεγκατασταση το pkay store και εγκατάσταση και μένει το μηνυμα... αν κρατησω πατημένο πανω στο μηνυμα το δάχτυλο εχει την επιλογη να κλεισω το ... θα λαβετε το απαιτηται ενεργεια κτλ αν το κλεισω φεύγει αλλα μετα απο λιγο καιρο ξαναεμφανιζεται.. Ξερει κανεις τι να κανω? παιδες καμια καλη gcamγια βραδυ γιατι αυτη που εχω ειναι για τα σκουπιδια πολυ θορυβο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Την έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη κάμερα; https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1149/ Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 παιδες καμια καλη gcamγια βραδυ γιατι αυτη που εχω ειναι για τα σκουπιδια πολυ θορυβο? αυτη ειναι με την τελευταία parrot043 την 7.3.020 v1.1 IMG_20200511_223805 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Μήπως υπάρχει διαθέσιμο κάποιο λινκ για την gcam 7.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Μήπως υπάρχει διαθέσιμο κάποιο λινκ για την gcam 7.3 ? εδω ειναι ολα συγκεντρωμενα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Ευχαριστώ πολύ !Έχω ένα θέμα όμως .Αν και κατέβασα gcam 7.3 parrot043 ,και επιχειρησα πρώτη φορά να περάσω xml ρυθμίσεις,μόλις πήγα να φορτώσω το αρχείο xml η gcam κολλησε.Επισης κόλλησε και η εφαρμογή της κανονικής κάμερας του κινητού και επανήλθαν όλα μόνο μετά από επανεκινηση.Υπαρχει κάποιος που να κάνει χρήση xml να δώσει κάποιο λινκ για xml ?αυτό που κατέβασα ήταν για mi 8 lite .Επίσης γνωρίζει κάποιος για ποιον λόγο δεν έπαιξε το xml ?η διαδικασία όπως την διάβασα ήταν αρκετά όλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Παιδια ερχεται και η miui 12! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts