DryEyed Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Φίλε μου, με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρέις ένα καινούργιο Mi 8 με 200 ευρώ. Είσαι σίγουρος ότι είναι καλά ιδέα να αλλάξεις οθόνη και μπαταρία; Άμα του στοιχίζει τα μισά λεφτά γιατί όχι. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πάει σε καινούργιο. Εγγύηση δεν σε καλύπτει από πτώσεις... που είναι ο λόγος που πάνε τα περισσότερα κινητά για σουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Φίλε μου, με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρέις ένα καινούργιο Mi 8 με 200 ευρώ. Είσαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα να αλλάξεις οθόνη και μπαταρία; εχω ηδη παραγειλει οθονη γνησια μαζι με το σασι για πιο σωστη δουλεια!! κοστισε 100 ευρω.το εψαξα πολυ πριν το κανω ..ουτος η αλλος θα την αλλαξω μονος μου.εχω αλλαξει αρκετες και τα καταφερνω.. εδω απο ελλαδα κοστιζει μονο η οθονη 120.μαζι με σασι 200.σιγουρα αν δεν εκανα μονος μου την αλλαγη μπορει να μην αξιζε...ενα βασικο κομματι ομως ειναι οτι θελω να εχω τη δικια μου συσκευη. μια που το ανοιξα λοιπον σκέφτηκα να αλαξω μπαταρια μια και το εχω πανω απο χρονο.το κοστος ειναι μικρο.η γνησια απο κινα κανει 12 ευρω μαζι με μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 μια που το ανοιξα λοιπον σκέφτηκα να αλαξω μπαταρια μια και το εχω πανω απο χρονο.το κοστος ειναι μικρο.η γνησια απο κινα κανει 12 ευρω μαζι με μεταφορικα Που βρισκουμε γνησιες μπαταριες? Διοτι εχει ειπωθει καποιες φορες εδω στο φορουμ, οτι ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις γνησιες για το Mi8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Που βρισκουμε γνησιες μπαταριες? Διοτι εχει ειπωθει καποιες φορες εδω στο φορουμ, οτι ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις γνησιες για το Mi8 https://www.aliexpress.com/item/32984270668.html?spm=a2g0o.cart.0.0.54e43c00eeApD7&mp=1 διαβασε τα σχολια ειναι και κατασκευη 12/2019...εχω ψαξει παντου..ειναι οι πιο φρεσκιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Η σύγκριση είναι με το 9t ή το 9t pro; Mi9t pro 6/128! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 https://www.aliexpress.com/item/32984270668.html?spm=a2g0o.cart.0.0.54e43c00eeApD7&mp=1 διαβασε τα σχολια ειναι και κατασκευη 12/2019...εχω ψαξει παντου..ειναι οι πιο φρεσκιες Σ' ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Σ' ευχαριστω. https://www.aliexpress.com/item/32948971111.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.74a12aeass1af0&algo_pvid=1eba98c0-8dbe-4442-8338-9fd060e12287&algo_expid=1eba98c0-8dbe-4442-8338-9fd060e12287-3&btsid=0ab50f6115855033378752276ebad4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ και αυτη ειναι γνησια..πηρα φωτο τη μπαταρια του κινητου μου και εκανα σύγκριση τα στοιχεία ακομα και τη μαρκα της μπαταριας. ειναι Fujian Electronics. το μονο θεμα ειναι αν το θεωρισουμε αρνητικο οτι δείχνουν ημερομηνία κατασκευης τελος 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 https://www.aliexpress.com/item/32984270668.html?spm=a2g0o.cart.0.0.54e43c00eeApD7&mp=1 διαβασε τα σχολια ειναι και κατασκευη 12/2019...εχω ψαξει παντου..ειναι οι πιο φρεσκιες Περιμένω δύο δέματα γιατί άλλαξα μέρος κατοικίας ,με το που τα λάβω η επόμενη παραγγελία μου θα είναι η μπαταρία σε ευχαριστώ που την ανέβασες έψαχνα αλλά δεν ήξερα ποιο μαγαζάκι να προτιμήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Μιας κ λέμε για οθόνες...Σήμερα στα καλά καθούμενα, χωρίς να πέσει το κντ η να το χτυπήσω κτλ γενικά είμαι πολύ προσεκτικός, το ανοίγω κ βλέπω το παρακάτω .Πάω κ εγώ για αλλαγή οθόνης? Προς το παρών έκρυψαν το notch χωρίς μετακίνηση της γραμμής και σε μαύρο φόντο δεν φαίνεται αλλά φοβάμαι μην προχωρήσει κι άλλο. Έχει συμβεί σε κανέναν? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Μιας κ λέμε για οθόνες...Σήμερα στα καλά καθούμενα, χωρίς να πέσει το κντ η να το χτυπήσω κτλ γενικά είμαι πολύ προσεκτικός, το ανοίγω κ βλέπω το παρακάτω .Πάω κ εγώ για αλλαγή οθόνης? Προς το παρών έκρυψαν το notch χωρίς μετακίνηση της γραμμής και σε μαύρο φόντο δεν φαίνεται αλλά φοβάμαι μην προχωρήσει κι άλλο. Έχει συμβεί σε κανέναν? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημερα φιλε μου..!!! απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο επισκευες διχνει σα να εχει παρει υγρασια η οθονη.. αυτη την εικονα εχουν οι οθονες οταν περναει υγρασια!! ειναι ομως δικια μου εκτιμηση!! αφησε το σε ενα ζεστο μερος και δες αν αλλαζει συμπεριφορα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Τελικά πάει η οθόνη....το σημαδακι έχει εξαπλωθεί και έγινε μια μεγάλη κηλίδα πάνω δεξιά στην γωνία.απο την infoquest μου είπαν 130 ευρώ για αντικατάσταση αλλά υπάρχει περίπτωση να το καλύψει η εγγύηση .θα πρέπει να ανοιχτεί κ αν δεν φανούν σημάδια χτυπήματος θα το καλύψουν μου είπαν πως το κάνουν γενικά και έχει συμβεί και σε άλλους.. Σκέφτομαι να το στείλω καθώς συνολικά και να μη με καλύψει η εγγύηση χωρίς το ΦΠΑ θα μου βγει περίπου 100 ευρώ και με αυτά τα λεφτά κινητό δεν παίρνεις Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Αμα ειναι 130 παλι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Τελικά πάει η οθόνη....το σημαδακι έχει εξαπλωθεί και έγινε μια μεγάλη κηλίδα πάνω δεξιά στην γωνία.απο την infoquest μου είπαν 130 ευρώ για αντικατάσταση αλλά υπάρχει περίπτωση να το καλύψει η εγγύηση .θα πρέπει να ανοιχτεί κ αν δεν φανούν σημάδια χτυπήματος θα το καλύψουν μου είπαν πως το κάνουν γενικά και έχει συμβεί και σε άλλους.. Σκέφτομαι να το στείλω καθώς συνολικά και να μη με καλύψει η εγγύηση χωρίς το ΦΠΑ θα μου βγει περίπου 100 ευρώ και με αυτά τα λεφτά κινητό δεν παίρνεις Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσο καιρό το έχεις φίλε μου;Και μήπως σου είπαν σε πόσους έχει συμβεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Πόσο καιρό το έχεις φίλε μου;Και μήπως σου είπαν σε πόσους έχει συμβεί αυτό; Το κινητό το έχω ακριβώς ένα χρόνο. Αριθμό δεν μου είπαν όχι, αλλά ψάχνοντας στο internet διάβασα γενικά ότι συμβαίνει καμιά φορά στις οθόνες κινητών χωρίς κάποια προφανή αιτία (πέσιμο, χτύπημα κτλ). Βέβαια είναι δύσκολο να το πεις διότι μπορεί και σε ανύποπτο χρόνο να δεχθεί πίεση ή υγρασία στην οθόνη και να καεί όπως η δική μου. Αύριο θα το στείλω, δεν περιμένω να περάσει στην εγγύηση αλλά θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Το κινητό το έχω ακριβώς ένα χρόνο. Αριθμό δεν μου είπαν όχι, αλλά ψάχνοντας στο internet διάβασα γενικά ότι συμβαίνει καμιά φορά στις οθόνες κινητών χωρίς κάποια προφανή αιτία (πέσιμο, χτύπημα κτλ). Βέβαια είναι δύσκολο να το πεις διότι μπορεί και σε ανύποπτο χρόνο να δεχθεί πίεση ή υγρασία στην οθόνη και να καεί όπως η δική μου. Αύριο θα το στείλω, δεν περιμένω να περάσει στην εγγύηση αλλά θα δούμε. Μακάρι να σού το κάνουν αντικατάσταση και να μην χρειαστείς να δώσεις χρήματα αυτά είναι τα καλα αν έχεις συσκευή ελληνική με εγγύηση η δικιά μου που είναι από έξω τον έχω τον φόβο μήπως και γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Το κινητό το έχω ακριβώς ένα χρόνο. Αριθμό δεν μου είπαν όχι, αλλά ψάχνοντας στο internet διάβασα γενικά ότι συμβαίνει καμιά φορά στις οθόνες κινητών χωρίς κάποια προφανή αιτία (πέσιμο, χτύπημα κτλ). Βέβαια είναι δύσκολο να το πεις διότι μπορεί και σε ανύποπτο χρόνο να δεχθεί πίεση ή υγρασία στην οθόνη και να καεί όπως η δική μου. Αύριο θα το στείλω, δεν περιμένω να περάσει στην εγγύηση αλλά θα δούμε. Αν είναι ελληνικό εσένα γιατί έχεις μόνο ένα χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Αν είναι ελληνικό εσένα γιατί έχεις μόνο ένα χρόνο; Συγνώμη δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Τι εννοείς "έχεις μόνο ένα χρόνο"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Συγνώμη δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Τι εννοείς "έχεις μόνο ένα χρόνο"; Δεν είπες ότι το έχεις ένα χρόνο;Και είπες πως με το ζόρι θα στο καλύψουν.Γιατι με το ζόρι αφού από infoguest εχεις 2 χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Δεν είπες ότι το έχεις ένα χρόνο;Και είπες πως με το ζόρι θα στο καλύψουν.Γιατι με το ζόρι αφού από infoguest εχεις 2 χρόνια;Η εγγύηση είναι για δύο χρόνια όπως σωστά λες. Το θέμα είναι αν θα αναγνωρίσουν ότι το πρόβλημα προκλήθηκε απο μόνο του και οχι από κακή μεταχείριση πχ πέσιμο κτλ. Για αυτό ανησυχώ, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να το αποδείξεις αλλά πραγματικά το επαθε στα καλά καθούμενα και φαίνεται άλλωστε είναι σε άριστη κατάσταση το κντ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 αν εχεις την καλοσυνη ενημερωσε τι εγινε με την αλλαγη και τη σταση της infoquest στην περιπτωση σου οταν ολοκληρωθει η επισκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Καλησπέρα μου έπεσε και έσπασε η οθόνη κάποια συμβουλή από πού να αγοράσω οθόνη καλής ποιότητας; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Καλησπέρα μου έπεσε και έσπασε η οθόνη κάποια συμβουλή από πού να αγοράσω οθόνη καλής ποιότητας; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk καλησπερα φιλε μου..θα αλλαξεις οθονη μονος σου ..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Παιδιά να περιγράψω και εγώ το θέμα που έχω τις τελευταίες μέρες όσο καλύτερα μπορώ.εχω παρατηρήσει κυρίως στο chrome όταν πάω να ανοίξω ένα λινκ από το Tapatalk αναβοσβηνει κάπως η οθόνη σαν flickering αλλά όχι όλη δηλαδή από την "μπάρα" που γράφεις το URL και κάτω.λεω δε θα είναι θεμα οθόνης είναι θέμα ίσως του chrome,βάζω το kiwi σαν προεπιλογή.μετα ανοιγω Gmail και αν σκρολαρω αρκετά μέσα στα μειλ πάω να ανοίξω κάποιο και δε μου το εμφανίζει σα να ειναι κενό το μέιλ. Τέτοια κουλα γίνονται τελευταία.ανησυχω μήπως έχει αρχίσει η οθόνη να έχει θέμα...τι λέτε; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 μην αγχωνεσαι φιλε ,τα ιδια εχω και εγω, αν πατησεις καταργηση ενημερωσης στο chrome θα επανελθει ,με το tapatalk εγω δεν εβγαλα ακρη ,εχει θεμα οποια εκδοση και να εχω βαλει ,μετα απο λιγο με πετα εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 μην αγχωνεσαι φιλε ,τα ιδια εχω και εγω, αν πατησεις καταργηση ενημερωσης στο chrome θα επανελθει ,με το tapatalk εγω δεν εβγαλα ακρη ,εχει θεμα οποια εκδοση και να εχω βαλει ,μετα απο λιγο με πετα εξωΑπλά μου έκανε και αυτό το κουλο στο Gmail λέω τι γίνεται... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts