aras Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Μακαρι.Παντως και με τη miui 11 παει σφαίρα το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα ένα band εχθές.. Μπορώ να έχω συνδεμένος 2 συσκευές στο τηλέφωνο; ακουστικά και το band? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Ναι μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Αυτή τη στιγμή έχει 219,95 στο Σκρουτζ με τα 64gb.Υπερ ευκαιρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ειδοποιησεις μέσο αναδυόμενων αριθμών πάνω στην εφαρμογή βλέπετε συνεχεια ; Έχω το tesla unread αλλά μου τις δείχνει οπότε θέλει .. Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να δουλεύει καλύτερα ; Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ειδοποιησεις μέσο αναδυόμενων αριθμών πάνω στην εφαρμογή βλέπετε συνεχεια ; Έχω το tesla unread αλλά μου τις δείχνει οπότε θέλει .. Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να δουλεύει καλύτερα ;Εγώ αγόρασα το Nova launcher prime περίπου 5 ευρώ αν θυμάμαι και παίζει μια χαρά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ειδοποιησεις μέσο αναδυόμενων αριθμών πάνω στην εφαρμογή βλέπετε συνεχεια ; Έχω το tesla unread αλλά μου τις δείχνει οπότε θέλει .. Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να δουλεύει καλύτερα ; Μια χαρά δουλεύει κι εμένα ο Nova και οι ειδοποιήσεις του.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Κ γω τον prime έχω .. Χωρίς τον tesla undread δεν έχει ειδοποιήσεις. Όταν δουλεύει τις δείχνει κανονικα, γιατί κάποια στιγμή σταμάταει δεν μπορώ να καταλάβω Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Κ γω τον prime έχω .. Χωρίς τον tesla undread δεν έχει ειδοποιήσεις. Όταν δουλεύει τις δείχνει κανονικα, γιατί κάποια στιγμή σταμάταει δεν μπορώ να καταλάβω Δεν υπάρχει tesla στην καινούρια αναβάθμιση, είναι πλέον ενσωματωμένο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Poco launcher παιδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosgoun Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Στον Poco launcher ενώ επιλέγω widget για άμεση κλήση επαφής, δεν το εμφανίζει στην αρχική οθόνη. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Θα ηταν καλο να ειχαμε συρταρι εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Θα ηταν καλο να ειχαμε συρταρι εφαρμογων. Η xtrv dev (που βασίζεται στη miui.eu, που με τη σειρά της βασίζεται στην κινέζικη dev) έχει συρτάρι. Πλέον έκοψα και τον Nova Prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Μόλις έρθει και η ενημέρωση με συρτάρι και ειδικά το 10 θα φύγει και ο poco ..... Προς το παρόν είναι τέλειος ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Παιδιά μια ερώτηση ... Τα wallpapers που κατεβάζουμε από την εφαρμογή θέματα που αποθηκεύονται στο κινητό ; Σε ποια διαδρομή ; Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Απορία, όταν το έχω στην πρίζα και τελειώσει η φόρτιση, πριν το βγάλω από την πρίζα γράφει στην οθόνη κλειδώματος 31-34 λεπτά για πλήρη φόρτιση, τι κουλό είναι αυτό πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Απορία, όταν το έχω στην πρίζα και τελειώσει η φόρτιση, πριν το βγάλω από την πρίζα γράφει στην οθόνη κλειδώματος 31-34 λεπτά για πλήρη φόρτιση, τι κουλό είναι αυτό πάλι; Τα ίδια και εμένα νομίζω δεν πρέπει να ανησυχούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Μάλιστα, τελικά δεν είμαι μόνος, αφού συμβαίνει και σε σένα φίλε με καμιά αναβάθμιση θα στρώσει, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Έκανα παραγγελία τον συγκεκριμένο φορτιστή για το κινητό μας https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Neworder171109&utm_campaign=trigger-emarsys&utm_content=winna&sc_src=email_2675773&sc_eh=ceef5a9f4bf2f2e31&sc_llid=18318801&sc_lid=105229698&sc_uid=8wfB2tZ1yj&ID=224&cur_warehouse=CN . Εϊναι καλή επιλογή για εφεδρικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgagalis Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Έκανα παραγγελία τον συγκεκριμένο φορτιστή για το κινητό μας https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Neworder171109&utm_campaign=trigger-emarsys&utm_content=winna&sc_src=email_2675773&sc_eh=ceef5a9f4bf2f2e31&sc_llid=18318801&sc_lid=105229698&sc_uid=8wfB2tZ1yj&ID=224&cur_warehouse=CN . Εϊναι καλή επιλογή για εφεδρικός; Ναι, είναι πολύ καλός, εγώ τον πήρα για εφεδρικό αλλα χρησιμοποιώ μονιμα αυτον τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Τρία χρόνια έχω περίπου τον συγκεκριμένο και δουλεύει ασταμάτητα σε όλα μου τα κινητα, πολύ καλή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ναι, είναι πολύ καλός, εγώ τον πήρα για εφεδρικό αλλα χρησιμοποιώ μονιμα αυτον τελικαΑφού είναι ίδιος σε watt με τον μανισιο γιατί χρησιμοποιείς μόνιμα αυτόν; από περιέργεια ρωτάω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Η μπαταρία του παιδιά πρέπει να έχει βελτιωθεί περισσότερο με την miui 11; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την miui 11. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Η μπαταρία του παιδιά πρέπει να έχει βελτιωθεί περισσότερο με την miui 11; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την miui 11. Τι λέτε; Εγω προσωπικα δεν εχω δει καμια διαφορα. Γενικα ποτε και σε καμια συσκευη δεν εχω δει πραγματικη αυξηση της αυτονομιας μετα απο update. Εκτος και αν ειχε καποιο γνωστο bug και διορθωθηκε. Αλλιως νομιζω οτι ολα αυτα ειναι λιγο placebo effect. Edited December 5, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts