moyro Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Για πήγαινε ρυθμίσεις/ενημέρωση εφαρμογών συστήματος και δες μήπως έχει αναβάθμιση για τον μαμά launcher.. Αν ναι καντην και θα στο εμφανίσει μετά λογικά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πηγα δεν εχει ολες οι εφαρμογες ειναι ενημερωμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 πηγα δεν εχει ολες οι εφαρμογες ειναι ενημερωμενεςΠερίεργο που δεν σου έχει έρθει η αναβάθμιση.λογικα θα έρθει. Αν δεν την παλεύεις χωρίς συρτάρι κατέβασε προσωρινά ένα launcher από play store. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Περίεργο που δεν σου έχει έρθει η αναβάθμιση.λογικα θα έρθει. Αν δεν την παλεύεις χωρίς συρτάρι κατέβασε προσωρινά ένα launcher από play store. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω αυτο θα κανω λογικα θα επρεπε να μου εχει ερθει η αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 άλλη μια με parrot λίγο πιο σκοτεινή IMG_20200525_210846 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 άλλη μια με parrot λίγο πιο σκοτεινή IMG_20200525_210846 by vasilis poun, on FlickrΟι ρυθμίσεις με τα frame που τα βρίσκω να βάλω το 9 που λες; ωραία φωτογραφία πάντως Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Οι ρυθμίσεις με τα frame που τα βρίσκω να βάλω το 9 που λες; ωραία φωτογραφία πάντως Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣ ευχαριστώ.. Ρυθμίσεις/γενικές/σύνθετες ρυθμίσεις/hdr+ βελτιωμένες ρυθμίσεις/ενισχυμένα πλαίσια hdr+ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Σ ευχαριστώ.. Ρυθμίσεις/γενικές/σύνθετες ρυθμίσεις/hdr+ βελτιωμένες ρυθμίσεις/ενισχυμένα πλαίσια hdr+ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό τι κάνει περίπου;Αν το βάλουμε στο 35 τι θα κάνει στην φωτογραφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Σ ευχαριστώ.. Ρυθμίσεις/γενικές/σύνθετες ρυθμίσεις/hdr+ βελτιωμένες ρυθμίσεις/ενισχυμένα πλαίσια hdr+ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ αδελφέ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Αυτό τι κάνει περίπου;Αν το βάλουμε στο 35 τι θα κάνει στην φωτογραφία;Θα τραβήξει και θα ενώσει 35 καρέ για να βγει η φωτογραφία. Όσο πιο πολύ ανεβάζεις τα καρέ τόσο περισσότερη επεξεργασία κάνει, εγώ προτιμώ την ηπιότερη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Θα τραβήξει και θα ενώσει 35 καρέ για να βγει η φωτογραφία. Όσο πιο πολύ ανεβάζεις τα καρέ τόσο περισσότερη επεξεργασία κάνει, εγώ προτιμώ την ηπιότερη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνω δοκιμές και βλέπω ότι σε σκοτεινά σημεία με τα 35 είναι σαν να βγάζεις με night sight,σε ευχαριστώ πάντως θα κάνω αρκετές δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Κάνω δοκιμές και βλέπω ότι σε σκοτεινά σημεία με τα 35 είναι σαν να βγάζεις με night sight,σε ευχαριστώ πάντως θα κάνω αρκετές δοκιμές.Ναι λογικό είναι, απλά θέλει πολύ σταθερό χέρι ή στήριγμα στα νυχτερινά πλάνα με 35 καρέ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Η miui 12 θα ερθει αρχες Ιουνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 gcam F1v9.5_6.2.030 δοκιμαστε κ αυτη ρε παιδια ...μου φαινεται η καλυτερη που εχω δοκιμασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Η miui 12 θα ερθει αρχες Ιουνη; Προσωπικά είχα πάρει miui 10 Σεπτέμβριο και miui 11 Δεκέμβριο. Θεωρώ κάπου προς το τέλος του έτους θα έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Με την τελευταία miui12 beta το κινητό μεταμορφώθηκε...τη μπαταρία τεσταρω τώρα αλλά γενικά τα σπαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Με την τελευταία miui12 beta το κινητό μεταμορφώθηκε...τη μπαταρία τεσταρω τώρα αλλά γενικά τα σπαειΜόνο να γίνεις beta tester αρκεί;η θέλει κάτι άλλο νά την περασεις; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έβαλα τη ρομ από xiaomi.eu.το τελευταίο καιρό αυτή χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έβαλα τη ρομ από xiaomi.eu.το τελευταίο καιρό αυτή χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένοςΟκ ευχαριστώ.Αν καί έχω ξανά ρωτήσει και μου φάνηκε βουνό η όλη διαδικασία αλλά ίσως προσπαθήσω πάλι.Να ξεκλειδώσω εννοώ... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Λίγο διάβασμα θέλει και να ακολουθήσεις τις οδηγίες ακριβώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Λίγο διάβασμα θέλει και να ακολουθήσεις τις οδηγίες ακριβώς..Χρειάζεται υπολογιστή όμως σωστά; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Σίγουρα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Παιδιά η miui 12 αναμενεται η όχι ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως έχει κάποιος εμπειρία από το mi8 pro να μου πει συν και πλην σε σχέση με το απλό mi8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Παιδιά η miui 12 αναμενεται η όχι ακόμα; δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες, άρα μπορεί να έρθει από Σεπτέμβρη και μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Δεν καταλαβαίνω γιατί ,ανυπομονούν κάποιοι να πάρουν το miui 12 ,έχοντας ξεκινήσει από το miui 9,το μόνο νέο που βλέπω σε κάθε έκδοση είναι ότι η διαρκεια της μπαταρίας μειώνεται.Προσωπικα κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να το γυρίσω σε παλιότερη έκδοση miui ή custom rom ,μπας και πιάσω τη διάρκεια που είχα αρχικά...ξέρω λόγω χρήσης προφανώς η μπαταρία δεν έχει πλέον την ίδια χωριτικοτικοτητα,αλλά έχω κουραστεί με ιδία χρήση ξαφνικά να βλέπω το κινητό έτοιμο να κλείσει...Δεν ξέρω αν είναι θέμα βελτιστοποίησης ή απλά πρέπει η διάρκεια της μπαταρίας σιγά σιγά να φθηνει μέχρι να καθίσταται ένα κινητό μη χρησιμοποιήσουμε λόγω drain από ενημερώσεις.Ολα καλά και άγια με το mi 8 αλλά η xiaomi με έχει απογοητεύσει στο θέμα ενημερώσεων.Καλυτερα να είχε πάρει μια ενημέρωση και να καθόταν έτσι όπως έπρεπε ,πάρα 3-4 με bugs και μόνιμο drain battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts