aras Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Χρονια πολλα! Η Παναγια να σκεπαζει το Εθνος μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 καλησπερα στα παιδια..μηπως ξερει κανεις καποια πηγη για οθονη για mi8.. εδω ελλαδα εχει 120ευρω μονο οθονη.μαζι με πλαισιο 200ευρω απο aliexpres 80 ευρω μαζι με πλαισιο.. εχει αλλαξει κανεις οθονη να μου πει εντυπωσεις.. βλεπω και ολες λενε amoled lcd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 καλησπερα στα παιδια..μηπως ξερει κανεις καποια πηγη για οθονη για mi8.. εδω ελλαδα εχει 120ευρω μονο οθονη.μαζι με πλαισιο 200ευρω απο aliexpres 80 ευρω μαζι με πλαισιο.. εχει αλλαξει κανεις οθονη να μου πει εντυπωσεις.. βλεπω και ολες λενε amoled lcdhttps://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=2665 Εδώ από ότι έχω διαβάσει είναι γνήσια, το θέμα είναι ποτέ θα έρθει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 https://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=2665 Εδώ από ότι έχω διαβάσει είναι γνήσια, το θέμα είναι ποτέ θα έρθει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[ σευχαριστω πολυ. δε το γνωριζα αυτο το side!! με 6 δολάρια επιπλεον ερχεται μεσω ευρωπης σε 7 εως 20 μερες..οκ καλυτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 https://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=2665 Εδώ από ότι έχω διαβάσει είναι γνήσια, το θέμα είναι ποτέ θα έρθει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[ σευχαριστω πολυ. δε το γνωριζα αυτο το side!! με 6 δολάρια επιπλεον ερχεται μεσω ευρωπης σε 7 εως 20 μερες..οκ καλυτερα!! Είσαστε σίγουροι ότι είναι αξιόπιστο με feedback σε ημερομηνία 4/10/2017 τη στιγμή που το κινητό κυκλοφόρησε 6/2018? και η οθόνη αυτή είναι για το mi pro όπως λέει στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Το αν η οθόνη μπαίνει δεν το ξέρω εγώ έβαλα το λινκ για το κατάστημα πριν παραγγείλει κάτι εννοείται θα το ψάξει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Το αν η οθόνη μπαίνει δεν το ξέρω εγώ έβαλα το λινκ για το κατάστημα πριν παραγγείλει κάτι εννοείται θα το ψάξει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατάλαβα απλά χρειάζεται προσοχή σε οθόνες, ποτέ δεν ξέρεις τί να πάρεις και τί θα στείλουν. Την έχω πάθει με lg g2, που είχα βρει σε καλή τιμή αλλά χρώματα χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Το κατάλαβα απλά χρειάζεται προσοχή σε οθόνες, ποτέ δεν ξέρεις τί να πάρεις και τί θα στείλουν. Την έχω πάθει με lg g2, που είχα βρει σε καλή τιμή αλλά χρώματα χάλια. Καλημερα παιδια!! εψαξα στο side και βρηκα τη σωστη οθονη γιατι το link που μου εστειλε ο φιλος οντος ηταν απο αλλο μοντελο..ειναι οντος γνησια γιατι διαβασα και σχολια απο αγοραστες.ολοι γραφουν οτι ειναι γνησια .ο τελευταιος εγραψε οτι παραλαβε 22/03/2020 οποτε θεωρω οτι ειναι αξιοπιστο. Σας ευχαριστω πολυ. θα γραψω ξανα οταν παραλαβω και τη τοποθετησω για να γνωριζουν και οι υπολοιποι της παρεασ αν ποτε χρειαστει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Παιδιά η τελευταία έκδοση είναι η 11.0.3. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Παιδιά η τελευταία έκδοση είναι η 11.0.3. ;Ακριβώς Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Ακόμα πουλαει σαν τρελό το τηλεφωνάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 200€ για αυτό το τηλέφωνο συμφωνώ είναι τζάμπα, απλά κάποιοι όπως εγώ δεν κοιτάω μόνο επεξεργαστή για αγορά τηλεφώνου, θέλω και άλλα βασικά χαρακτηριστικά όπως ακουστικά, ράδιο SD card , μπαταρία, που δυστυχώς δεν τα έχει, οπότε μην κρίνουμε τις επιλογές που κάνει ο καθένας, άλλες οι απαιτήσεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Ρωτησα στο διπλανο forum και απαντηση δεν πηρα, για να δουμε μηπως γνωριζει καποιος απο εδω, πως γινετε να διωχνουμε τις ειδοποιησεις απο την οθονη κλειδωματος χωρις να ξεκλειδωσουμε το κινητο; πριν λιγες μερες εχω κανει επαναφορα το τηλεφωνο και δεν μπορω να βρω το που βρισκετε αυτη η ρυθμιση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Ποιο κατάστημα πωλούσε 200 ευρώ το κινητό; Ισχύει ακόμη η προσφορά; Γνωρίζει κανείς από εμπειρία κτήσης ή χρήσης ποιο έχει καλύτερη απόδοση στην κάμερα mi 8 / mi 9t; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Ποιο κατάστημα πωλούσε 200 ευρώ το κινητό; Ισχύει ακόμη η προσφορά; Γνωρίζει κανείς από εμπειρία κτήσης ή χρήσης ποιο έχει καλύτερη απόδοση στην κάμερα mi 8 / mi 9t; Πρώην κάτοχος mi8 ξεκάθαρα για εμένα το Mi8! Αν και με mi9t pro μια χαρά ειναι απλα στο 8 ειναι λίγο ποιο φωτεινές ποιο ψυχρά τα χρώματα δεν ξερω. Εμένα του Mi8 μου φαίνονται ενα κλικ ποίο πάνω! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Πρώην κάτοχος mi8 ξεκάθαρα για εμένα το Mi8! Αν και με mi9t pro μια χαρά ειναι απλα στο 8 ειναι λίγο ποιο φωτεινές ποιο ψυχρά τα χρώματα δεν ξερω. Εμένα του Mi8 μου φαίνονται ενα κλικ ποίο πάνω! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Η σύγκριση είναι με το 9t ή το 9t pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Ο Γερμανός στα 249 και κόστιζε τελικά 200 είτε με επιστροφή 50 ευρώ με αγορά κάρτας Εθνικής, είτε με αγορά με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ (ΟΛΟΙ μπορούν να βρύν ένα γνωστό που είναι επαγγελματίας). Όσον αφορά στην κάμερα, θα στο πω πολύ απλά. Το Mi 8 είναι μια Mercedes 300άρα προηγούμενο μοντέλο. Το Mi 9T είναι πιό πρόσφατο μοντέλο αλλά...Avensis. H συνολική εμπειρία χρήσης μιάς ναυρχίδας είναι καλύτερη....ακόμη και μετά την πάροδο ενός έτους. Thanks Haki Απολύτως κατανοητός κ παραστατικός Γερμανός φαίνεται να το έχει ακόμη. Πρακτικά δεν ξέρω βέβαια. Κάτι που δε σου άρεσε στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Τρίτη φορά το παίρνω. Νομίζω ότι σε αυτήν την φάση δεν έχει κανένα ουσιαστικο μειονέκτημα. Λειτουργούν όλα τα σύγχρονα καλούδια όπως VoLTE, VoWifi κλπ. Ίσως όχι το 4G+ αλλά με Cosmote πιάνει πανω από 100 Mbps και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν αρκούν. Με μιά από τις GCam που κυκλοφορούν (και μονο για χρήση σε night mode) το αποτέλεσμα το βράδυ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Η οθόνη πλέον τέλεια ρυθμισμένη, το πλαίσιο οχι πλαστικο αλλά αλουμινιο 700, το μέγεθος στα 154 χιλ και όχι εντελώς παντόφλα και...ο 845...η αγάπη...ΟΡΓΩΝΕΙ! Ξεκάθαρος. Τελευταία ερώτηση: Στη σύγκριση με το 9Τ έγραψες την άποψη σου. Εχεις γνώμη και για το 9Τ PRO μοντέλο; Βασικό κριτήριο σύγκρισης και πάλι η κάμερα mi 8 & mi 9t pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Με το Pro δεν έχω προσωπική εμπειρία. Σίγουρα είναι μιά αξιόλογη επιλογή αλλά δεν κάνει 200 ευρώ. Πάντως είναι ένα μοντέλο που θα έμπαινε στην λίστα μου...και λίγα φτάνουν μέχρι εκεί. Many thanks Είναι σημαντική η παραμετρος τιμης Χωρίς ΦΠΑ 200 το ένα 320 το άλλο από επίσημους μεταπωλητές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 [/color]200€ για αυτό το τηλέφωνο συμφωνώ είναι τζάμπα, απλά κάποιοι όπως εγώ δεν κοιτάω μόνο επεξεργαστή για αγορά τηλεφώνου, θέλω και άλλα βασικά χαρακτηριστικά όπως ακουστικά, ράδιο SD card , μπαταρία, που δυστυχώς δεν τα έχει, οπότε μην κρίνουμε τις επιλογές που κάνει ο καθένας, άλλες οι απαιτήσεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε φίλε @chios .... Πραγματικά τώρα, πες αλήθεια ... Δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια για τη συσκευή; Εγω πάντως βαρέθηκα να σε διαβάζω. Οπότε λέει κάποιος κάτι θετικό για την συσκευή να πεταγεσαι και να λες τα δικά σου. Αυτά... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 (edited) Ρωτησα στο διπλανο forum και απαντηση δεν πηρα, για να δουμε μηπως γνωριζει καποιος απο εδω, πως γινετε να διωχνουμε τις ειδοποιησεις απο την οθονη κλειδωματος χωρις να ξεκλειδωσουμε το κινητο; πριν λιγες μερες εχω κανει επαναφορα το τηλεφωνο και δεν μπορω να βρω το που βρισκετε αυτη η ρυθμιση :(Επειδή έγινε vs το θέμα αν μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει στην δική του συσκευή, να μην ψάχνω τσάμπα, υπάρχει αυτήν η επιλογή ή εξαφανίστηκε; Edited March 28, 2020 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 [/color]Ρε φίλε @chios .... Πραγματικά τώρα, πες αλήθεια ... Δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια για τη συσκευή; Εγω πάντως βαρέθηκα να σε διαβάζω. Οπότε λέει κάποιος κάτι θετικό για την συσκευή να πεταγεσαι και να λες τα δικά σου. Αυτά... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έγραψα κάτι αρνητικό για την συσκευή, κάθε άλλο σε αυτήν την τιμή είναι πολύ καλή, όταν όμως διαβάζω για κάποια πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 καλησπερα στα παιδια!! μια και θα αλλαξω οθονη λεω να αλλαξω μπαταρια μια και ανοιξα τη συσκευη.εχει κανενας υποψη του κατι καλο..υπαρχουν μπαταριες με μεγαλυτερη χωρητικοτητα αλλα μπορει να ειναι και μουφα..ξερετε κατι καλο??εχει αλλαξει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts