Arisasima Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Κατέβασα την 10.1.1.0 και πήγα να κάνω την ενημέρωση μέσω updater και κάνει αποκρυπτογράφηση και μετά μου λέει επανεκκίνηση και ενημέρωση. Ειμαι στην 10.0.3.0. πιστεύω όλα καλά θα είναι άμα το κάνω αλλά το φοβάμαι λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Πέρασε το update; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Πέρασε το update; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν το έχω εγκαταστήσει γιατί φοβάμαι μήπως συμβεί τίποτα και θέλω να ρωτήσω κάποιον άμα ξέρει να είμαι σίγουρος. Πάντως μου λέει να κάνω επανεκκίνηση και ενημέρωση κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Tiger μπορείς να δεις στο τι νέο υπάρχει στο updater αμα σου δείχνει τι προστέθηκε με την νέα έκδοση;Ορίστε.... τα κατάφερες? όλα καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Ορίστε.... τα κατάφερες? όλα καλά? Όχι γιατί ήθελα να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα αλλά τώρα που είδα και αυτό νομίζω θα είναι όλα κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Μόλις ολοκλήρωσα το update στην 10.1.1.0 από την 10.0.3.0.Ολα πήγαν καλά. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Μόλις ολοκλήρωσα το update στην 10.1.1.0 από την 10.0.3.0.Ολα πήγαν καλά. Sent from my MI 8 using Tapatalk Και εγώ πήγα να το κάνω αλλά λέει ότι δεν είναι επίσημο το πακέτο ενημέρωσης αυτή τη φορά ενώ πριν όλα ήταν μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Πέρασα και εγώ το 9 όλα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 (edited) Παιδες καλησπερα! Μετα απο μεγαλη αποχη απο το φορουμ και ερχομενος απο redmi note 4, δε μπορεσα να αντισταθω εναν που πουλαγε ενα Μι8 global 64 στα 240 ευρω κατακαινουργιο (απλα το δοκιμασε 1 μερα και δε του αρεσε η ΜIUI) και το τσιμπησα! Το κινητο φυσαει γενικα και κυριως οθονη (που το redmi note4 επασχε τρομερα) και ταχυτητα (εκει το redmi note κραταγε καλυτερα αποτι περιμενα)! Εχω ομως 2-3 παραπονακια αν καποιος ξερει να βοηθησει. Ειμαι με 10.03.0, Android 8.1.0 Υπαρχει τροπος να φαινονται στην AOD οθονη ειδοποιησεις πχ απο whatsapp, viber, gmail etc? βλεπω μονο απο μηνυματα και απο fb messenger Υπαρχει τροπος να φαινονται οι ειδοποιησες με μικρα εικονιδιακια πανω πανω οπως καναν στο redmi note? ακομα και αν ρολαρουν επειδη δεν υπαρχει χορος Το Netflix δε παιζει σε υψηλη αναλυση, γινεται καπως να φτιαξει αυτο? ΥΓ. προταση για κανενα καλο τζαμακι που να εχει κολα παντου? Edited December 12, 2018 by ewssonaht Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Μόλις την πέρασα την pie μέσω updater. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Σε λίγο θα κάνω και factory reset. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Μόλις την πέρασα την pie μέσω updater. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Σε λίγο θα κάνω και factory reset. The power of Mi8 be with you Νομίζω είναι λίγο πιο ομαλό το κινητό μετά την ενημέρωση όλα κυλάνε λίγο καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 χθες έβαλα ένα tempered glass spigen και παρ όλο που ακολούθησα τις οδηγίες μου έκανε φυσαλίδες. μου φάνηκε τόσο άσχημο που το έβγαλα και το πέταξα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 χθες έβαλα ένα tempered glass spigen και παρ όλο που ακολούθησα τις οδηγίες μου έκανε φυσαλίδες. μου φάνηκε τόσο άσχημο που το έβγαλα και το πέταξα.οι φυσαλίδες φεύγουν με επίμονο τρίψιμο με το πανάκι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Οι φυσαλίδες φεύγουν μέχρι και την τρίτη μέρα. Είχε φουλ το δικό μου σε 4 διαφορετικά σημεία αλλά πλέον καθόλου. Φεύγουν με τον καιρό και κακώς δεν έκανες λίγη υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Οι φυσαλίδες φεύγουν μέχρι και την τρίτη μέρα. Είχε φουλ το δικό μου σε 4 διαφορετικά σημεία αλλά πλέον καθόλου. Φεύγουν με τον καιρό και κακώς δεν έκανες λίγη υπομονή έτριβα με το πανί όλο το απόγευμα! δεν ήξερα ότι χρειάζονται τρεις μέρες για να φύγουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Τι λέει η pie παιδιά; αξίζει σαν μετάβαση; η Google camera παίζει πλέον κανόνικα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Εγω με το μι8 pro (pie) , root και cam2api μου λειτουργεί μόνο η g-cam του BSG..η οποία είναι ικανοποιητική αλλά νομίζω του arnova είναι καλύτερη Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Εχω ενα μαμα mi8 με global version rom αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο.Λογικα με κλειδωμςνο bootloader ξερω γω...1η φορα με xiaomi. Για να κανω την αναβαθμιση σε αντροιντ 9,κατεβαζω την 10.1.1 και την φλασαρω μεσω updater μεσα απο το κινητο; Που βρισκω αυτον τον updater; Μηπως μετονομαζω το .zip αρχειο της ρομ σε update.zip και το κινητο το βλςπςι σαν αναβαθμιση και προχωραει σε επανεκκινηση και φλασαρισμα; Καπου εχω μπερδευτει μαλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Κατέβασε την 10.1.1.0,βαλτην χύμα στο τηλέφωνο,μην μετονομάσει τιποτα. Μετά πας ρυθμισεις-πληροφοριες τηλεφωνου-ενημερωση συστήματος -3 τέλειες πάνω δεξιά,επιλογή πακέτου ενημέρωσης,βρίσκεις τη Ρόμ στο τηλέφωνο και την περνάς. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Κατέβασε την 10.1.1.0,βαλτην χύμα στο τηλέφωνο,μην μετονομάσει τιποτα. Μετά πας ρυθμισεις-πληροφοριες τηλεφωνου-ενημερωση συστήματος -3 τέλειες πάνω δεξιά,επιλογή πακέτου ενημέρωσης,βρίσκεις τη Ρόμ στο τηλέφωνο και την περνάς. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕφοσον είναι στην 10.0.2.0 σωστά; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Εγώ το έκανα εχθές από την 10.0.3.0 χωρίς πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Εφοσον είναι στην 10.0.2.0 σωστά; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς και με την 10.0.3.0. Μόλις επιλέξεις το αρχείο θα δεις να λέει αποκρυπτογράφηση και μετά θα σου πει επανεκκίνηση και ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Την πέρασα κ εγώ. Καμία δοκιμασμένη Google camera με night? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Έκανα μια βλακεία και έσβησα την stock εφαρμογή email, μπορεί να μου πει κάποιος την έκδοση να την κατεβάσω γιατι βρισκω πολλές στο apkmirror Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Gmail κατέβασε,δεν εχει άλλη. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts