Jump to content

Vodafone Pointmania

geovrettos1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paides egine prin periou 2 mines melos tis ipiresias kai simara pira enai fakelo me diafora xartia...dwra,karta melous klp kai mazi ena paketo vodacu!mia xara mou katse katevasa alla 5 free mp3!e4gina melos kai sto neo nou,ero stin ipiresia gia na dw ti tha mou steiloun!i plaka einai pou sou lene oti se liges meres tha paralavete ena fakelo kai irthe mata apo 2 mines kai vale!osoi exete prosopikes empiries peite...

• Απαντήσεις 181
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό να σου στείλουν τα χαρτιά , καθώς μπορείς και από το κινητό να πληροφορηθείς σχετικά με τα δώρα του pointmania ,ή τους βαθμούς .και κάποιο δώρο να θες να πάρεις δεν είναι απαραίτητη η καρτούλα που στέλνουν.

και σε μένα τόσο έκανε και σε όλους σχετικά γύρω στους 2 μήνες έκανε μην σου πω ότι σε κάποιους δεν εχει έρθει καν !!!

Συγνώμη αλλά δεν είναι και τόσο σπουδαία εμπειρία ο καιρός που έκανες να λάβεις τα χαρτιά.Μην ξεχνάς οτι τα ΕΛΤΑ της Ελλάδος δεν είναι και ότι καλύτερο και το οτι χρειάζεται και κάποιος χρόνος για να φτιαχτεί η πλαστικοποιημένη κάρτα με τα στοιχεία σου και ειδικά αν μένεις και σε κάποιο μικρό χωριουδάκι ή κάποια απομακρυσμένη περιοχή τότε σώθηκες. :)

Φιλικα..

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Εδώ υπάρχουν και πιο σημαντικά ζητήματα όσον αφορά το Vodafone Pointmania. Μιας και ανοίχτηκε ξεχωριστό topic να το ξαναρωτήσω:

Πότε εξαφανίστηκε το δεύτερο δώρο στην κατηγορία των 300 πόντων;

Έστω ότι δεν θέλω χρόνο ομιλίας, Γιατί να μην μου δίνει τη δυνατότηητα να διαλέξω κάτι άλλο; Είδαν ότι δεν τους συμφέρει; Ξέρει κανένας αν θα υπάρξει καμία αλλαγή στα δώρα του Pointmania;

logo-vwclub-2016.png

Να κάνω ερωτησούλες;

-Ποιό είναι το 2ο δώρο που αφαιρέθηκε;

-Όταν λες "πλάκα" με ποιόν τρόπο το εννοείς;

καλό ή κακό είναι αυτό;

το 1 ευρω καταχωρείται κάθε μήνα για τους επόμενους 11 μήνες.Οπότε έχεις μια κάρτα sim επιπλέον και την κάνεις οτι γουστάρεις.. :lol: :lol:

με δουλευεις?σε χαλασε που το πηρες μετα απο 2 μηνες?εγω ειμαι μελος εδω και 1,5 χρονο και δεν μου εχει ερθει ακομη...παλι καλα να λες...

Μαλλον τα πακεταρουν και τα στελουν ταχυδρομικα με το χερι ενα ενα στον καθε συνδρομητη... :-P

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Re mages sto kinhto sas posous pontous exete?egw exw 1900!!edw kai 2 xronia exw graftei!kala den einai?

Με τέτοιους λογαριασμούς σε σύνδεση θα είχες πολύ καλύτερη μεταχείρηση μέσω της αναβάθμισης. Μιλάς για 950 ευρώπουλα το χρόνο!

Πάρε το δώρο που αντιστοιχεί στους πόντους σου και μετά κάνε το σύνδεση !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν χρειάζεται να μιλάς 950 Ευρώ για να έχεις 950 πόντους! Μπορείς να βάζεις κάρτες από ΑΤΜ €15→20 πόντοι στο PointMania, ή ακόμη καλλύτερα χρήση του Vodafone Refil και σύνδεση του καρτοκινητού με τραπεζικό λογαριασμό €10→15πόντοι.

Και με συμμετοχή σε διαγωνισμούς όπως το "CU out there" κερδίζεις διπλάσιους πόντους σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αρκεί να το πληροφορούμαστε έγκαιρα όλοι μας ώστε να κερδίζουμε.

Πάντως ρε Μάριε, και πάλι πολλά ξοδεύεις, ειδικά για την ηληκία σου. Και το χειρότερο είναι η ακτινοβολία που τραβάς. Κοίτα να πάρεις φορολογική ενημερώτητα και φτιάξε συμβόλαιο μήπως σου μένει και τίποτα.

Εγώ αλλάζοντας 3 a la carte μέχρι σήμερα, μου έβγαινε γύρω στους 300 πόντους μέσα σε 12 μήνες!

logo-vwclub-2016.png

pia akrivos einai i diadikasia gia ananewsi apo atm?egw exw 179 kain eimai 2,5 mines peripou kai eixa valei kAI tin megaliteri karta mia fora giati eixa paei parisi 5imeri kai den ixera posi karta tha xalasw

Εγώ χρησιμοποιούσα τα ΑΤΜs της Εθνικής και της Alpha Bank, ίσως έχουν τη δυνατότητα αυτή στα ΑΤΜs τους και άλλες τράπεζες. Βάζεις την κάρτα σου και επιλέγεις Κινητή Τηλεφωνία Vodafone και διαλέγεις ποσό με ελλάχιστη επιλογή τα €15. Σου τραβάει τα λεφτά από τον τραπεζικό σου λογαριασμό και εκτυπώνει τον 12ψήφιο κωδικό στην απόδειξη. Δεν ξέρω αν το menu των ATM είναι διαθέσιμο και για κάρτες άλλων Τραπεζών μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.

Μην ξεχάσω πως 5 επιπλέον πόντους κερδίζεις και από την χρήση των εφαρμογών web banking των τραπεζών Alpha Bank, Περαιώς, Εμπορική και Εγνατία.

Υπηρεσία Vodafone Refill: http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001080000&vars=0000000000

Εxtra πόντοι Pointmania: http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001070000&vars=0000000000

logo-vwclub-2016.png

Υπάρχουν και άλλες τράπεζες εκτός της Alpha:Eurobank,Εγνατία,Εμπορική,Συνεταιριστικη Τράπεζα Χανίων

Πάς σε κατλαστημα ή στην τράπεζα που θες με ταυτότητα και το βιβλιάριο καταθέσεων και συμπληρώνεις μια αίτηση,σε 3 μέρες γίνεται η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και μπορείς να καλείς και στο 1258 (δωρεάν) να γίνεται η ανανέωση κατευθείαν απο το κινητό σου και παράλληλα χρεώνεται και ο τραπεζικός σου λογαριασμός.

Τυχεροί είστε που σας έστειλαν και δωρεάν cu πακέτο, εγώ που τάιζα παλιότερα ένα alacarte με καλά ποσά, ποτέ δε μου έστειλαν ούτε ένα άδειο πακέτο cu!

Οπότε τώρα προτιμώ να πληρώνω το nonstop...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τυχεροί είστε που σας έστειλαν και δωρεάν cu πακέτο, εγώ που τάιζα παλιότερα ένα alacarte με καλά ποσά, ποτέ δε μου έστειλαν ούτε ένα άδειο πακέτο cu!

Οπότε τώρα προτιμώ να πληρώνω το nonstop...

Τα δωρεάν πακέτα δεν ίσχυαν απο την αρχή..

Ούτε εμένα μου έστειλαν πακέτο και στην αδερφή μου που έκανε εγραφή τώρα πρόσφατα της έστειλαν ένα a la carte.Όταν τους πήρα τηλ μου είπαν ότι απο τον Δεκέμβριο το 2004 άρχισαν να αποστέλονται σε έναν αριθμό συν/τών.

re paidia prosfata pira ki ego ena paketo c.u alla den to exo xrisimopoiisi kan!ti lete aksizi na graphto sto vodafone pointmania?mpori na mou pi kapios pos litourgi?analoga me tis kartes ananeosis pernis kai pontous.pia eine ta vravia?iparxi kapia epvarinsi?auta pro sto paron! :p :!:

re paidia prosfata pira ki ego ena paketo c.u alla den to exo xrisimopoiisi kan!ti lete aksizi na graphto sto vodafone pointmania?mpori na mou pi kapios pos litourgi?analoga me tis kartes ananeosis pernis kai pontous.pia eine ta vravia?iparxi kapia epvarinsi?auta pro sto paron! :p :!:

καθόλου ενήμερος,έτσι?

κοίτα μετά την εγγραφή σου στο πρόγραμμα με κάθε κάρτα που βάζεις μαζεύεις πόντους (με 9 ευρω κάρτα 9 και οι πόντοι σου) επίσης κερδίζεις απο 1-4 ευρω με κάθε κάρτα επιπλέον.

9+10 ευρώ καρτα ->1 ευρώ επιπλέον

20 -> 2,20

36 -> 4 ευρώ

Δεν επιβαρύνεσαι σε τπτ και τα δώρα τα ακούς απο το 1282 με την επιλογή 2 (λίστα δώρων). Εσύ επιλέγεις απο κεί και πέρα..

καθόλου ενήμερος,έτσι?

κοίτα μετά την εγγραφή σου στο πρόγραμμα με κάθε κάρτα που βάζεις μαζεύεις πόντους (με 9 ευρω κάρτα 9 και οι πόντοι σου) επίσης κερδίζεις απο 1-4 ευρω με κάθε κάρτα επιπλέον.

9+10 ευρώ καρτα ->1 ευρώ επιπλέον

20 -> 2,20

36 -> 4 ευρώ

Δεν επιβαρύνεσαι σε τπτ και τα δώρα τα ακούς απο το 1282 με την επιλογή 2 (λίστα δώρων). Εσύ επιλέγεις απο κεί και πέρα..

ok xilia thanks titinaki.sinithos den asxoloume me teties ipiresies ki etsi den imoun enimeros! :p omos tora ematha! :D

Ίσως να είμαι λίγο :offtopic: αλλά δεν θα μπορούσε η Vodafone να δίνει στους 300 πόντους Pointmania μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου όπως έκανε μετά το Euro2004 της Πορτογαλίας; Και για όσους δεν την είχαν δει να τους πώ ότι δεν επρόκειτω για αυθεντική εμφάνιση Adidas αλλά είχε ραμένη την ετικέτα "vodafone" και όχι κάποια εταιρεία ρουχισμού.

Βασικά μου φαίνεται πολύ γελοίο να μην έχεις άλλη επιλογή πέρα από δωρεάν χρόνο ομιλίας αν θες να εξαργυρώσεις 300 πόντους.

logo-vwclub-2016.png