Antretng Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ανδρέα τι AOSP υπάρχουν διαθέσιμες; Έχω δει μια Pixel Experience... Έχεις ξεκλειδώσει για να βάλεις aosp; Δεν έχω ξεκλειδωσει ακόμα Σωκρατη. Θα το αποφασίσω στις επόμενες 2 μέρες (να σιγουρευτώ πρώτα ότι το κρατάω... Λογικά εδώ θα μεινω). Όταν δοκιμάσω καμια θα σου πω Νομίζω ο Γιώργος στο tele την pixel experience δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Βρε πότε τα γραψα αλλιως για να τα αλλαξω; Ειπα ποτε οτι δεν με βγάζει τη μερα η μπαταρια; Πάνω απο 30% έχω στο τέλος της ημερας. Απλα με άλλα μπορει να ειχα 50%. Για την αναμονη και μονο μιλησα χωρις να λεω οτι δεν μου βγαζει εμένα τη μερα. Ίσως δεν με εχεις πετυχει σε αλλα threads. Παντα βρισκω "αρνητικα" σε συσκευες. Ακομα και στις πιο αγαπημένες μου ειχα να γραψω αρνητικά τα οποια προφανώς δεν ενοχλουν όλους το ιδιο (ή δεν τα συνειδητοποιουν καθόλου). Γενικα ειμαι πολυ προσεχτικος στο ζήτημα "προταση συσκευης" λογω και της παλαιότερης ενασχολησης μου με την σχετικη ενότητα οταν ημουν Mod http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Οκ χαιρομαι. Απλα καταλαβαίνεις ποσο διαφορετικό ειναι να λες "οχι διαφωνω γιατι... μπλα μπλα" και διαφορετικο να λες οτι τα γραφομενα του ειναι "ανυποσταστα". Το δευτερο προσωπικα με προσβαλλει. Ουσιαστικά τον λες ψευτη. Αν δεν το εννοουσες ετσι, όλα καλα. Τέσπα, όντως δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση. Και εγώ ξέρω τι να προτείνω λόγο του επαγγέλματος μου,ποτέ δεν λέω για κάτι εάν δεν το έχω τσεκαρει σε προσωπικό επίπεδο,και μέχρι στιγμής έξω δεν έχω πέσει.Και η συσκευή αυτή είναι σε εξαιρετικο επίπεδο,τώρα ειδικά που βλέπω ότι μπορείτε να την αποκτήσετε και σε πάρα πολύ καλές τιμές. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Δεν έχω ξεκλειδωσει ακόμα Σωκρατη. Θα το αποφασίσω στις επόμενες 2 μέρες (να σιγουρευτώ πρώτα ότι το κρατάω... Λογικά εδώ θα μεινω). Όταν δοκιμάσω καμια θα σου πω Νομίζω ο Γιώργος στο tele την pixel experience δεν έχει; Απο οτι ειχα διαβάσει λιγο παλιότερα για τις AOSP οι περισσότερες ειχαν θέματα με την κάμερα και διάφορα αλλα λιγότερο σημαντικά. Οσο για την μπαταρία του 2s και εγω εχω προσέξει οτι το βραδύ ιδικα χάνει περισσότερο σε σχέση με άλλα,καπου 5-6 % ισως και περισσότερο. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παιδιά οι aosp δεν έχουν κανένα θέμα με τις κάμερες... Καθώς είμαι λάτρης του xisomi hardware, αλλά πραγματικά απεχθάνομαι το miui, έχω βάλει από πρώτη μέρα aosp... Αρχικά είχα aosip, και τώρα έχω βάλει havoc (καθώς αυτή είχα και στο rn3). Η gcam πλέον σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στις 2 πίσω κάμερες, ενώ υπάρχει και magisk module της miui κάμερας, που δουλεύουν όλα (μέχρι και 960fps αργή κίνηση)... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παιδιά οι aosp δεν έχουν κανένα θέμα με τις κάμερες... Καθώς είμαι λάτρης του xisomi hardware, αλλά πραγματικά απεχθάνομαι το miui, έχω βάλει από πρώτη μέρα aosp... Αρχικά είχα aosip, και τώρα έχω βάλει havoc (καθώς αυτή είχα και στο rn3). Η gcam πλέον σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στις 2 πίσω κάμερες, ενώ υπάρχει και magisk module της miui κάμερας, που δουλεύουν όλα (μέχρι και 960fps αργή κίνηση)... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν σου είναι εύκολο μπορείς να βάλεις λινκ για aosp κια havoc; Και αν θέλεις να γυρίσεις σε οfficial rom ποια είναι η διαδικασία; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Σχετικα με το bd που αναφέρετε,σε 10 ωρες εχασε 1% σε εμενα.Κοιταξτε,οσοι εχετε θεμα τις εφαρμογες σας,καποια σαν κανει την ζημια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Αν σου είναι εύκολο μπορείς να βάλεις λινκ για aosp κια havoc; Και αν θέλεις να γυρίσεις σε οfficial rom ποια είναι η διαδικασία;https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3889586&share_tid=3889586&share_fid=3793&share_type=t Για επιστροφη σε miui, κανεις εγκατασταση με flashtool τη global rom που θελεις (stable ή developer) Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παιδιά οι aosp δεν έχουν κανένα θέμα με τις κάμερες... Καθώς είμαι λάτρης του xisomi hardware, αλλά πραγματικά απεχθάνομαι το miui, έχω βάλει από πρώτη μέρα aosp... Αρχικά είχα aosip, και τώρα έχω βάλει havoc (καθώς αυτή είχα και στο rn3). Η gcam πλέον σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στις 2 πίσω κάμερες, ενώ υπάρχει και magisk module της miui κάμερας, που δουλεύουν όλα (μέχρι και 960fps αργή κίνηση)... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα φίλε μου. Μέσα στην εβδομάδα μάλλον θα ξεκλειδωσω το mi8 και θέλω να περάσω aosp rom. Στείλε μου σε pm την γνώμη σου άμα δουλεύουν όλα σωστά κτλ και άμα αξίζει για να μην σπαμαρουμε το νήμα. Σε ευχαριστώ πολύ. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Απο οτι ειχα διαβάσει λιγο παλιότερα για τις AOSP οι περισσότερες ειχαν θέματα με την κάμερα και διάφορα αλλα λιγότερο σημαντικά. Οσο για την μπαταρία του 2s και εγω εχω προσέξει οτι το βραδύ ιδικα χάνει περισσότερο σε σχέση με άλλα,καπου 5-6 % ισως και περισσότερο. Ένας φίλος που έχει βάλει pixel experience μου λέει ότι η στη φωτογραφία έχει λίγο παραπάνω θόρυβο και στο βίντεο λίγο πιο αργή εστίαση. Η gcam όμως έχει ακριβώς ίδια απόδοση (όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω). Όσον αφορά τη μπαταρία νομιζω η μεγαλύτερη διαφορά είναι όταν είσαι με data. Αν είσαι συνδεδεμένος σε wifi δεν θα πολυκαταλάβεις διάφορες από αλλά κινητά (που και πάλι καίει απλά λόγω της μικρής κατανάλωσης δεν θα το αντιληφθείς). ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά οι aosp δεν έχουν κανένα θέμα με τις κάμερες... Καθώς είμαι λάτρης του xisomi hardware, αλλά πραγματικά απεχθάνομαι το miui, έχω βάλει από πρώτη μέρα aosp... Αρχικά είχα aosip, και τώρα έχω βάλει havoc (καθώς αυτή είχα και στο rn3). Η gcam πλέον σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στις 2 πίσω κάμερες, ενώ υπάρχει και magisk module της miui κάμερας, που δουλεύουν όλα (μέχρι και 960fps αργή κίνηση)... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από αυτονομια και multitasking τι λένε; Ποια προτείνεις να δοκιμάσουμε πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3889586&share_tid=3889586&share_fid=3793&share_type=t Για επιστροφη σε miui, κανεις εγκατασταση με flashtool τη global rom που θελεις (stable ή developer) Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ' ευχαριστώ πολύ. Νάσαι καλά:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) επειδη δεν αντεχα να εχω καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες οποιος δεν θελει να τις βλεπει αλλο κανει εγκατασταση την εφαρμογη app inspector η καποια παρομοια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubqsoft.sec01 κανεις Enable USB debugging απο developer option ανοιγεις cmd https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317790 και ξεκινας με εντολες adb devices adb shell pm uninstall -k --user 0 com.android.browser το υπογραμμισμενο ειναι η εφαρμογη που θες να σβησεις απο το κινητο εγω πχ εστειλα αυτες pm uninstall -k --user 0 com.android.browser pm uninstall -k --user 0 com.miui.player pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.tachyon pm uninstall -k --user 0 com.google.android.music pm uninstall -k --user 0 com.google.android.videos pm uninstall -k --user 0 com.miui.analytics pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.mipicks pm uninstall -k --user 0 com.miui.videoplayer pm uninstall -k --user 0 com.miui.screenrecorder pm uninstall -k --user 0 com.miui.bugreport PS δεν χρειαζεται να εισαι root, αν εισαι root υπαρχει πολυ πιο ευκολος τροπος Edited January 14, 2019 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ωραίος.... Γίνεται και χωρίς έχτρα εφαρμογή https://forum.xda-developers.com/redmi-5/how-to/guide-remove-stock-apps-root-t3829593 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ωραίος.... Γίνεται και χωρίς έχτρα εφαρμογή https://forum.xda-developers.com/redmi-5/how-to/guide-remove-stock-apps-root-t3829593 sso και εσυ εδω? δεν το ειχα δει το Post απο XDA και τοσο καιρο σπαζομουνα χωρις λογο...! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 sso και εσυ εδω? δεν το ειχα δει το Post απο XDA και τοσο καιρο σπαζομουνα χωρις λογο...! :lol::lol::lol: Το ανέφερε και άλλος φίλος χθες..., http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7758080#post7758080 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Αν θέλετε να βάλετε aosp rom για εμένα οι καλύτερες είναι η dirty unicorn και η aosip. Η πρώτη με πιο λίγα features αλλά η συγκεκριμένη ομάδα έχει φτιάξει τα περισσότερα που χρησιμοποιούν οι άλλες rom και η aosip με περισσότερα καλουδια. Σταθερές και οι δύο. Με du η μπαταρία μου είναι στις δύο μέρες με πάνω από έξι ώρες οθόνη με την aosip δεν έκανα σωστούς κύκλους φόρτισης. Το μόνο ενοχλητικό bug που έχουν όλες οι aosp rom είναι η αυτόματη φωτεινότητα, σε σκοτεινό δωμάτιο παίζει αντί να είναι χαμηλά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Αν θέλετε να βάλετε aosp rom για εμένα οι καλύτερες είναι η dirty unicorn και η aosip. Η πρώτη με πιο λίγα features αλλά η συγκεκριμένη ομάδα έχει φτιάξει τα περισσότερα που χρησιμοποιούν οι άλλες rom και η aosip με περισσότερα καλουδια. Σταθερές και οι δύο. Με du η μπαταρία μου είναι στις δύο μέρες με πάνω από έξι ώρες οθόνη με την aosip δεν έκανα σωστούς κύκλους φόρτισης. Το μόνο ενοχλητικό bug που έχουν όλες οι aosp rom είναι η αυτόματη φωτεινότητα, σε σκοτεινό δωμάτιο παίζει αντί να είναι χαμηλά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιώργο υπάρχει dirty unicorn σε πίττα; Μόνο σε oreo βρίσκω. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πολύ καλή τιμή για το 128άρι. Εκτός αν πρόκεται για εκθεσιακά κομμάτια. Συνήθως όμως το διευκρινίζουν. https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-mi-mix-2s-dual-sim-128gb-mayro-4g-smartphone/prod9220532pp/ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πολύ καλή τιμή για το 128άρι. Εκτός αν πρόκεται για εκθεσιακά κομμάτια. Συνήθως όμως το διευκρινίζουν. https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-mi-mix-2s-dual-sim-128gb-mayro-4g-smartphone/prod9220532pp/ Γράφει "διαθέσιμο μονο στα καταστήματα". Οπότε προσοχη μηπως είναι όντως εκθεσιακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 (edited) Πολύ καλή τιμή για το 128άρι. Εκτός αν πρόκεται για εκθεσιακά κομμάτια. Συνήθως όμως το διευκρινίζουν. https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-mi-mix-2s-dual-sim-128gb-mayro-4g-smartphone/prod9220532pp/ Τόσο το τσίμπησα Black Friday. Σφραγισμένο με ταμπελάκι info Quest. Το μαγαζί παραπλήσια αλυσίδα, όχι Public (διευκρινιστικά) Τώρα που μπήκα λέει εξαντλημένο. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. :ninja: Edited January 18, 2019 by DryEyed επεξηγώντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 (edited) Κι εγώ έτσι πιστεύω. Πιθανότατα επρόκειτο για σφραγισμένα κομμάτια, ωστόσο δεν έβαλα το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη. Προτίμησα ένα μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση. Για όσο λοιπόν το κρατήσω, θα τα λέμε από αυτό το νήμα. Νωρίς να πω το οτιδήποτε γιατί το στήνω ακόμη. Χαίρομαι πολύ πάντως που το έχω στα χέρια μου, γιατί το mix 2 δεν πρόλαβα να το χαρώ όσο θα ήθελα. Το ξεφορτωθηκα νωρίς λόγω της άθλιας κάμερας. Το μόνο που παρατήρησα είναι η σχετικά γρήγορη πτώση της μπαταρίας. Αναμενόμενο όμως καθότι προέρχομαι από nokia 7+ και poco, με 3800 και 4000 αντίστοιχα. Επομένως θα ήταν υπερβολή να πω ότι ξαφνιάστηκα. Το πιο πρόσφατο apk για τη gcam ποιο είναι; Έχει αναφερθεί κάπου; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 18, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Δυο τρία πραγματάκια που παρατήρησα αυτές τις λίγες ώρες συμβίωσης με το κινητό. Όταν μπαίνω στο σπίτι, βλέπω ότι αργεί να συνδεθεί στο wifi. Όταν λέω αργεί, εννοώ καμιά 15αριά δευτερόλεπτα. Απλά το αναφέρω γιατί το poco το ανίχνευε από το ασανσέρ.:) Επίσης όταν βάζω μια θήκη πέραν της εργοστασιακής, δε δουλεύει ο αισθητήρας με αποτέλεσμα να μην ανάβει η οθόνη όταν απομακρύνεται το κινητό από το αυτί. Για την μπαταρία τα είπα και πιο πριν. Μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με το poco. Τη μέρα πάντως θα στη βγάλει χαλαρά. Αυτό έχει σημασία. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Δυο τρία πραγματάκια που παρατήρησα αυτές τις λίγες ώρες συμβίωσης με το κινητό. Όταν μπαίνω στο σπίτι, βλέπω ότι αργεί να συνδεθεί στο wifi. Όταν λέω αργεί, εννοώ καμιά 15αριά δευτερόλεπτα. Απλά το αναφέρω γιατί το poco το ανίχνευε από το ασανσέρ.:) Επίσης όταν βάζω μια θήκη πέραν της εργοστασιακής, δε δουλεύει ο αισθητήρας με αποτέλεσμα να μην ανάβει η οθόνη όταν απομακρύνεται το κινητό από το αυτί. Για την μπαταρία τα είπα και πιο πριν. Μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με το poco. Τη μέρα πάντως θα στη βγάλει χαλαρά. Αυτό έχει σημασία. Για τη μπαταρια δωστου μερικες μέρες να στρώσει. Γενικα δεν ειναι ασχημη αλλα γενικά εχει ενα drain παραπανω στην αναμονη. Σε χρηση ειναι μια χαρά. Πιστευω σε καμια βδομαδα που θα στρωσει θα εισαι οκ. Αν το φορτιζεις καθε μερα εισαι σίγουρα οκ. Αν παλι εισαι light user και φορτιζες το κινητο ανα 3 μερες αυτο δυστυχως το ξεχνας μιας και καιει στην αναμονη. Τα παιδια παραπανω συζητανε για aosp που εχει μεγαλη διαφορα στην αναμονή. Αν ασχολεισαι μπορεις να ριξεις μια ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Για τη μπαταρια δωστου μερικες μέρες να στρώσει. Γενικα δεν ειναι ασχημη αλλα γενικά εχει ενα drain παραπανω στην αναμονη. Σε χρηση ειναι μια χαρά. Πιστευω σε καμια βδομαδα που θα στρωσει θα εισαι οκ. Αν το φορτιζεις καθε μερα εισαι σίγουρα οκ. Αν παλι εισαι light user και φορτιζες το κινητο ανα 3 μερες αυτο δυστυχως το ξεχνας μιας και καιει στην αναμονη. Τα παιδια παραπανω συζητανε για aosp που εχει μεγαλη διαφορα στην αναμονή. Αν ασχολεισαι μπορεις να ριξεις μια ματια. Αυτο με το db το γραφεις ξανα και ξανα,εχω αναιβασει ss το οποιο στο 10ωρο αναμονης εχω 1% απώλεια,κατι το οποιο βεβαια ειναι παραπανω απο φυσιολογικο. Δειξε μου λοιπον ενα ss και εσυ για να καταλαβω για τι ακριβως γραφεις σαν bd. Kαι φυσικα τσεκαρε τις εφορμογες σου δεις που εχεις θεμα ενεργειας. Τα παραπανω γραφομενα μου υσχιουν για 2 συσκευες που εχω στη κατοχη μου,και ειμαι με την επισημη global rom.Απείραχτη συσκευη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Αυτο με το db το γραφεις ξανα και ξανα,εχω αναιβασει ss το οποιο στο 10ωρο αναμονης εχω 1% απώλεια,κατι το οποιο βεβαια ειναι παραπανω απο φυσιολογικο. Δειξε μου λοιπον ενα ss και εσυ για να καταλαβω για τι ακριβως γραφεις σαν bd. Kαι φυσικα τσεκαρε τις εφορμογες σου δεις που εχεις θεμα ενεργειας. Τα παραπανω γραφομενα μου υσχιουν για 2 συσκευες που εχω στη κατοχη μου,και ειμαι με την επισημη global rom.Απείραχτη συσκευη. Τι να σχολιάσω; Το ότι μετρησες το αν έχει drain την ώρα που κοιμάσαι; Ή ότι το φορτισες 100% που δεν είναι safe για συμπεράσματα μιας και σε πολλούς χρήστες διαφέρει το ποσό γρήγορα πέφτει όταν το φορτίζεις φουλ; Στη τελική έχουμε ίδια χρήση ή σήμα για να συγκρίνουμε; Εγώ για μέσα στη μέρα μίλησα και όχι την νύχτα. Το επιβεβαίωσαν και άλλα μέλη. Το επιβεβαιωνουν και στο xda ότι με custom έχει μεγάλη διαφορά. Τι άλλο δηλαδή να σου πω; Μέσα στη μέρα όταν μπαίνει σε αναμονη έχει παραπάνω drain από το μέσο κινητό. Μέχρι και στο gsmarena το γράφουν! Edited January 19, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Τι να σχολιάσω; Το ότι μετρησες το αν έχει drain την ώρα που κοιμάσαι; Ή ότι το φορτισες 100% που δεν είναι safe για συμπεράσματα μιας και σε πολλούς χρήστες διαφέρει το ποσό γρήγορα πέφτει όταν το φορτίζεις φουλ; Στη τελική έχουμε ίδια χρήση ή σήμα για να συγκρίνουμε; Εγώ για μέσα στη μέρα μίλησα και όχι την νύχτα. Το επιβεβαίωσαν και άλλα μέλη. Το επιβεβαιωνουν και στο xda ότι με custom έχει μεγάλη διαφορά. Τι άλλο δηλαδή να σου πω; Μέσα στη μέρα όταν μπαίνει σε αναμονη έχει παραπάνω drain από το μέσο κινητό. Μέχρι και στο gsmarena το γράφουν! Φιλε μου,αυτο που γραφω εγω ειναι αυτο που λαμβανω απο της συσκευες μου εγω,και οχι τι λενε και τι γραφουν οι αλλοι. Φυσικα και διαβαζω τις αποψεις-εμπειριες χρηστων και ολα τα fora,η δουλεια μου ειναι αλλωστε αυτη.Αλλα προσπαθω να καταλαβω,εκτος εαν εχω τις πλεον απροβληματιστες συσκευες και εγω δεν εχω bd περα απο το φυσιολογικο ποσοστο. Και φυσικα εαν εχεις bd,ποια η διαφορα της μερας απο την νυχτα,εγω πχ το εχω στο γραφειο πλη μερα πχ χωρις να το πειραζω και εχω τις ιδες απvλειες,εννοειται οτι ειτε στο 100% ειτε στο 50% παλι τις ιδιες απωλειες θα εχεις,εσυ γραφεις οτι εχεις θεμα στην αναμονη. Δειξε μου λοιπον τα ποσοστα με ενα ss για το προβλημα που αναφερεις εαν ειναι εφικτο.Φορτισε το 100%,αστο ολη νυχτα,και κοιτα τις απωλειες σου,αυτο ειναι ενα ρεαλιστικο σεναριο για ασφαλη αποτελεσματα σχετικα με bd. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts