padodinamos Δημοσιεύτηκε May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό έως 180 ευρώ μέσα στο επόμενο 10ήμερο καθώς το LG G2 ξεκινησε να χάνει λάδια (δεν ενεργοποιείται το WIFI) To νέο κινητό με ενδιαφέρει να έχει: - Χαμηλό sar (μην πάω δηλαδή σε κάποιο κινητό πχ MI A1) - Καλή αυτονομία - Καλη κάμερα μπρος-πισω. (Οσο γίνεται καλύτερα για αυτά τα χρήματα που διαθέτω.) Έχω καταλήξει στο Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) 4GB RAM απο skroutz με 175 ευρώ. 1) Ποια η διαφορά με το Xiaomi Redmi Note 4Χ ? Ποιο είναι καλύτερο; 2) Έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό; 3) Ποια η άποψη σας για Redmi Note 5; 4) Ti τιμή SAR θα έχει το MI7; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό έως 180 ευρώ μέσα στο επόμενο 10ήμερο καθώς το LG G2 ξεκινησε να χάνει λάδια (δεν ενεργοποιείται το WIFI) To νέο κινητό με ενδιαφέρει να έχει: - Χαμηλό sar (μην πάω δηλαδή σε κάποιο κινητό πχ MI A1) - Καλή αυτονομία - Καλη κάμερα μπρος-πισω. (Οσο γίνεται καλύτερα για αυτά τα χρήματα που διαθέτω.) Έχω καταλήξει στο Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) 4GB RAM απο skroutz με 175 ευρώ. 1) Ποια η διαφορά με το Xiaomi Redmi Note 4Χ ? Ποιο είναι καλύτερο; 2) Έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό; 3) Ποια η άποψη σας για Redmi Note 5; 4) Ti τιμή SAR θα έχει το MI7; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μονο από Ελλάδα κοιτάζεις; Το redmi note 4 είναι πλέον 1.5 χρόνων κινητό. Αυτό έχω, αλλά θα έλεγα να πάρεις κάτι πιο καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Θα προτιμούσα από Ελλάδα, αλλά αν υπάρχει κάτι πολύ καλό από εξωτερικό, με λίγες μέρες σε μεταφορικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάπως επείγει γιατί είμαι χωρίς WIFI στο κινητό τώρα και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ δεδομένα (βεβαια έχω αρκετά GB αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιώ μόνο δεδομένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Θα προτιμούσα από Ελλάδα, αλλά αν υπάρχει κάτι πολύ καλό από εξωτερικό, με λίγες μέρες σε μεταφορικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάπως επείγει γιατί είμαι χωρίς WIFI στο κινητό τώρα και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ δεδομένα (βεβαια έχω αρκετά GB αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιώ μόνο δεδομένα) το j7 2017 είναι εξαιρετική επιλογή στα 187 ευρω.. πολυ καλή οθόνη, φοβερή αυτονομία και χαμηλό sar Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Θα προτιμούσα από Ελλάδα, αλλά αν υπάρχει κάτι πολύ καλό από εξωτερικό, με λίγες μέρες σε μεταφορικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάπως επείγει γιατί είμαι χωρίς WIFI στο κινητό τώρα και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ δεδομένα (βεβαια έχω αρκετά GB αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιώ μόνο δεδομένα) Εγώ θα σε πρότεινα το meizu. 175+10 μεταφορικά με pdm. Σε 2-3 βδομάδες σπίτι σου. https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_men270_email&utm_campaign=newsletter%E2%80%94emarsys&utm_content=talis&sc_src=email_2980943&sc_eh=0ac055d68c6bfb331&sc_llid=948657&sc_lid=115578805&sc_uid=MmtbplWH02 365€ στο Σκρουτζ. https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html Ψάξε και στο θέμα του κινητού στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 J7 2017, οθόνη και μπαταρία λες και έχεις τωρινή ναυαρχίδα, αλλά στην κάμερα θα είσαι πιο πίσω σε σχέση με το G2 Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Τόσο μεγάλη διαφορά ;Σκέφτομαι και γω την ίδια αγορά μετά απο «πτώση» του G2 .Αλλα τώρα με προβληματησες. Edited May 13, 2018 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. May 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Σε χαμηλό φωτισμό το G2 δεν εβγαζε καλές φωτογραφίες ειδικά στην σέλφι πάντως. Πόσο χειρότερο θα είναι το J7 2017? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Απο Ελλαδα δες κι αυτο https://www.skroutz.gr/s/12973329/Meizu-M6-Note-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Το Meizu M6 Note το έχω και εγώ, έκδοση M721H 3/32 με Β20(800) για 4G,και είναι πολύ ικανοποιημένος... Αγορά από Ελλάδα πολύ καλή κάμερα, γρήγορο, γενικά τίμιο κινητό, σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Ρίξε του μια ματιά... Από το Redmi Note 4 που είχα στο σύνολο είναι καλύτερο... Και στις κάμερες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Σε χαμηλό φωτισμό το G2 δεν εβγαζε καλές φωτογραφίες ειδικά στην σέλφι πάντως. Πόσο χειρότερο θα είναι το J7 2017? :p Η πισω κάμερα, αν εξαιρέσουμε το τεράστιο shutter lag, δεν εχει πολλα να ζηλέψει απο τα φετινα mid range. Μπορει να ειναι και καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts