Jump to content

Καλοκαίρι 2005 - Διακοπές

sakaflias
 Κοινοποίηση

Πως περάσατε στις διακοπές σας?  

48 members have voted

1. 1. Πως περάσατε στις διακοπές σας?

• Τέλεια!!! Οι καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα.
      11
    • Μια χαρά. Οπως πάντα.
      11
    • Μέτρια. Μπορούσε να είναι και καλύτερα.
      3
    • Χάλια...Κάθε πέρυσι και καλύτερα
      6
    • Τι λες τώρα? Δεν έχω πάει ακόμα.!!!
      17

Recommended Posts

Eχω παει αρκετες φορες στο νησι για διακοπες και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ομορφα.Οι παραλιες ειναι πολυ καλες και η τουριστικη κινηση υψηλη,ακριβως οτι χρειαζεσαι για να συναντησεις σκανδιναβεζες και γενικα ευρωπαιες :)
The Future Belongs To The Brave

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

άμα είναι να πας μόνος κ πρόθυμος για νυχτερινές διεθνείς σχέσεις, είναι ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. αν πας με τη δικιά σου, άλλαξε προορισμό εδώ κ τώρα, δεν είναι για ζευγαράκια το νησί... ;)

Απο Ελβετια, Γερμανια, Καναδα και Γαλλια που ξέρω απο πρακτορεία το νησι που προωθείται αρκετα είναι η Κως. Αφού έχει πάρα πολλα τσάρτερ κατευθειαν για Κω. Αν σε ενδιαφέρουν αυτές οι φυλές κατι θα βρείς. Παντως επειδη δεν έχω ακούσει να έχει κράχτες στο λιμάνι, καλό είναι να φροντίσεις για τη διαμονή σου απο τώρα.

Den yparxei kalytero meros gia diakopes.Phgaino sthn Ko mia fora to xrono anellipos.

To kyrio xarakthristiko ths Ko einai oti exei aperantes paralies,oi opoies den katatemnontai apo vraxia.Oi paralies ths einai gia ola ta goysta,kapoies me ammo(Tigkaki),kapoies me votsalo(Psalidi),kapoies me paxia ammo(Lamprh).

περα απο τις παραλιες ειναι εκεινο το δρομακι κ δεν θυμαμαι πως λεγεται... που ειναι μαζεμενα ολα τα μπαρακια κ βρισκεις οτι θελεις... κυριως ξενες κ απο βορρα οπως θελεις!ειχα παει το 2001 κ ηταν αρκετα καλα!να μην πηγαινα κ με ξενερωτους θα ηταν ακομα καλυτερα!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Εκεινο το δρομακι μου το ειχαν συστησει ως "Εξαρχεια". Αν θες να κανεις διακρατικες σχεσεις ειναι οτι πρεπει! Προσωπικα την κοπανησα τρεχοντας την πεμπτη μερα διοτι ηθελα διακοπες κι οχι διευρυνση των σχεσεων μου με την ΕΟΚ, συν του οτι δεν παω με τιποτα τα μεγαλα νησια... Αλλα ξερω πολλους που γνωρισαν την Κω φανταροι, γυρισαν για διακοπες, και δυο απο αυτους παντρευτηκαν κι ολας! (Με αλλοδαπες και οι δυο!)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Εκεινο το δρομακι μου το ειχαν συστησει ως "Εξαρχεια". Αν θες να κανεις διακρατικες σχεσεις ειναι οτι πρεπει!

ευχαριστω για την υπενθυμιση Princess :)

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

h kws einai poly omorfh..kai sxetika ftinh apo oti exw akousei...enas filos mou phge perusi kai noikiaze dwmatio 6 euro ti vradua.. :) de kserw poso xalia htan alla oti kai na nai htan kalh timh

na rwtisw kai egw kati..skeftomai na paw sti Paro..kserei kaneis an phgainei to karavi kateutheian apo mitilini-paro h prepei meso peiraia?to aeroplano paei kateuthian?

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Δωματιο με 6 ευρω τη βραδια??? :wacko: :blink: :alien: Μαλλον "κατι" ειχε... ;) γιατι τελευταια η Κως εχει ακριβυνει παρα πολυ,φτανοντας το επιπεδο της Ροδου... :mad:

Παντως εγω θα παω για τριημερο Σπετσες!!! :O
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

οι τιμες των δωματιων ειναι σχετικα καλες.Επειδη ομως δεν μπορεις να φας ουτε σεντονια μα ουτε και μαξιλαρια και θέα θαλασσα,υπαρχει σοβαρο προβλημα με τις τιμες στην διατροφη και στην διασκεδαση...

εχει διαφορα να πληρωνεις 3-5 ευρω ενα πιατακι τηγανητες πατατες προτηγανισμενες και να λες κιολας οτι παρεχεις και υπηρεσιες στην σωστη τιμη.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι τιμες των δωματιων ειναι σχετικα καλες.Επειδη ομως δεν μπορεις να φας ουτε σεντονια μα ουτε και μαξιλαρια και θέα θαλασσα,υπαρχει σοβαρο προβλημα με τις τιμες στην διατροφη και στην διασκεδαση...

εχει διαφορα να πληρωνεις 3-5 ευρω ενα πιατακι τηγανητες πατατες προτηγανισμενες και να λες κιολας οτι παρεχεις και υπηρεσιες στην σωστη τιμη.

Πολυ σωστα porcupine

Δωματιο με 6 ευρω τη βραδια??? :wacko: :blink: :alien: Μαλλον "κατι" ειχε... ;) γιατι τελευταια η Κως εχει ακριβυνει παρα πολυ,φτανοντας το επιπεδο της Ροδου... :mad:

Yparxoyn polla fthhna kala ksenodoxeia.Opos gia paradeigma sto Psalidi,opoy ena tetraklino klimatizomeno domatio me hmidiatrofh kostizei peripoy 90 eyro th vradia.

mia kai vlepw oti exoume polles ta3eidiares psyxes sto forum, gia na rwthsw ki egw katitis:

Poio nhsi twn dwdekanhswn/kykladwn endeikneitai gia na 'romantismous', htoi na pas me to etairon sou hmisy kai

Poio nhsi twn dw/nhswn 'h kykladwn endeikneitai gia na pas me parea?

(Sxediazw kalokairines diakopes opws katalavate :P)

If you can't be strong, then try to be smart... :cool:

Guest RouKouNas
mia kai vlepw oti exoume polles ta3eidiares psyxes sto forum, gia na rwthsw ki egw katitis:

Poio nhsi twn dwdekanhswn/kykladwn endeikneitai gia na 'romantismous', htoi na pas me to etairon sou hmisy kai

Poio nhsi twn dw/nhswn 'h kykladwn endeikneitai gia na pas me parea?

(Sxediazw kalokairines diakopes opws katalavate :P)

copy paste το εκανες βρε??? Παλιοπαιδο... :p :p :p Σου απαντησα πριν βαριεμαι να τα ξανα γραφω..!!! :p :p

Μάλλον για Αίγινα το κόβω το πολύ ή σαλαμίνιους νήσους για κανά μπανάκι ...

έλα βρε Mplip και ιδιωτική θαλαμηγό σου έχουν? :p :D

έλα βρε Mplip και ιδιωτική θαλαμηγό σου έχουν? :p :D

Sτο περιπου... μοιραζόμαστε 13 άτομα ένα ρυμουλκό...

Οχι ομως ολοι μαζί στις βάρδιες... Μονο τα πρωινά... (Τι σου λέω τώρα... ) :p

:X

Να παω Πάρο ή Μήλο;;

Ποιο απο τα δυο;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

ΝΑ ΠΑΣ ΜΗΛΟ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΚΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΛΕΠΩ ΜΠΕΤΟΝ.

χα χα χα καλο φιλε doctor1 αλλα εμαθα οτι αμα πας Μήλο με την γκομενα σου τοτε αποδεδειγμενα χωριζεις. Υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις.

Αν ηθελα εκει θα πήγαινα!!!! :lol:

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΡΜΟΣ....ΘΑ ΚΑΕΙΣ.

ας ειμαι...το θεμα ειναι να δω που θα παω να καώ...

Παρο ειναι πιο ζωντανα αλλα Μηλο καλυτερες παραλιες

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...