Jump to content

Μεχρι 450(stock android , καλυτερη καμερα)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα . Βρίσκομαι στην αναζήτηση κινητου μεχρι 450 ευρω . Αυτα που ζηταω ειναι τοπ καμερα στις 5.0-5.5 ιντσες (6 αν είναι χωρίς μπεζελ μονο) και να εχει στοκ android. Όλα αυτα μιας και έρχομαι συνηθισμένος απο nexus και σε κάμερα και σε αναβαθμίσεις. Δεν θέλω το nokia 8 μιας και με χαλάνε τα bezel του και το home button . :)

Υ.Γ. Είναι το δευτερο θεμα που ανοίγω προς αναζήτηση κινητού μιας και το budget αυξήθηκε καθώς και ότι στο προηγούμενο έλαβα μη κατατοπιστικές απαντήσεις απο μέλη που άνοιξαν συζήτηση άσχετα με την ερώτηση μου. Θα παρακαλούσα να δίνονται απαντήσεις προς βοήθεια του καθενός και συζητήσεις να γίνονται με προσωπικά μηνύματα .

Τέλος ζητώ συγγνώμη απο τους διαχειριστές για το νέο θέμα μιας και δεν γνωρίζω αν αυτό αποτελέί πρόβλημα.:)

Pixel ή pixel xl

(πρώτης γενιάς)

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο που να καλύπτει αυτά που ζητάς.

Εκτός κι αν περιμένεις μέχρι να κυκλοφορήσει το mi a2.

Υπαρχει και το Nokia 7 plus.με 6 ιντσες οθονη αλλα χωρις home button και android one.Επισης η καμερα του οπως διαβαζω ειναι σχετικα καλη.

Χωρίς να είναι pure νομίζω ότι θα βρεις ικανοποιητικό και το 1+5/1+5t εκτός και αν ψάχνεις μόνο από Ευρώπη (δε ξέρω αν υπάρχει σε δίκτυο κάπου να πουλάει 1+5(t)Ευρώπη)η αν θες ευρωπαϊκό και μη μεταχειρισμένο (θα βρείς και εδώ και στα άλλα δύο σάιτ του χώρου φαντάζομαι για μεταχειρισμένα).

Το 1+5(t) είναι κινητό για αναβαθμίσεις (και ρουτ μιας και ίσως ασχολείσαι από Νεξους έρχεσαι)και ικανοποιητική κάμερα (νομίζω χωρίς να είμαι ειδικός καλύτερη από Νοκια 7).

Καλή συνέχεια στην εύρεση.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Πάντως τη κάμερα του 1+5t δεν την λες και την καλύτερη κάμερα. Όχι ότι είναι κακή. Μια χαρά είναι γενικά αλλά σε χαμηλό φωτισμό χάνει αρκετά για τα χρήματα του.

Δεν ξέρω μήπως το nokia 7 plus είναι καλύτερο σε κάμερα.

Edited by Antretng

Πάντως τη κάμερα του 1+5t δεν την λες και την καλύτερη κάμερα. Όχι ότι είναι κακή. Μια χαρά είναι γενικά αλλά σε χαμηλό φωτισμό χάνει αρκετά για τα χρήματα του.

Δεν ξέρω μήπως το nokia 7 plus είναι καλύτερο σε κάμερα.

Πιστευεις οτι το nokia 7 plus θα με καλυψει για 3 χρονια ή επειδή ειναι mid range θα τα φτυσει καπου στο ενδιαμεσο αρχίζοντας τα κολληματα?

Επίσης ήθελα να ρωτησω αν τα νοκια παιρνoυν κανονικά και στην ώρα τους όλες τις αναβαθμισεις επειδη δεν εχω κσταλαβει την διαφορά με το android one:)

Πιστευεις οτι το nokia 7 plus θα με καλυψει για 3 χρονια ή επειδή ειναι mid range θα τα φτυσει καπου στο ενδιαμεσο αρχίζοντας τα κολληματα?

Επίσης ήθελα να ρωτησω αν τα νοκια παιρνoυν κανονικά και στην ώρα τους όλες τις αναβαθμισεις επειδη δεν εχω κσταλαβει την διαφορά με το android one:)

Το κοιτούσα και εγώ το Νοκια που λες. Το είδα και σε κατάστημα. Να σου πω την αλήθεια μου φάνηκε μεγάλο (και έχω Moto 5.7"). Η ποιότητα κατασκευής μου άρεσε πολύ! Τώρα για την κάμερα έχω ακούσει μεικτά σχόλια. Καλύτερα δες το απο κοντά κυρίως για το μέγεθος.

Τώρα άλλα near stock είναι τα Moto (βγαίνει τώρα το G6) που εγώ είμαι υπερευχαριστημένος με το Moto X.

Σε όχι stock αλλά Light λειτουργικό θα σου έλεγα να δεις και το HTC U ultra (μεγάλο ομως) και το Oneplus 5T. Αντε και το Νοκια 8

Edited by yorgos00

Το κοιτούσα και εγώ το Νοκια που λες. Το είδα και σε κατάστημα. Να σου πω την αλήθεια μου φάνηκε μεγάλο (και έχω Moto 5.7"). Η ποιότητα κατασκευής μου άρεσε πολύ! Τώρα για την κάμερα έχω ακούσει μεικτά σχόλια. Καλύτερα δες το απο κοντά κυρίως για το μέγεθος.

Τώρα άλλα near stock είναι τα Moto (βγαίνει τώρα το G6) που εγώ είμαι υπερευχαριστημένος με το Moto X.

Σε όχι stock αλλά Light λειτουργικό θα σου έλεγα να δεις και το HTC U ultra (μεγάλο ομως) και το Oneplus 5T. Αντε και το Νοκια 8

Ευχαριστω πολύ :) θα το δω και απο κοντά και θα αποφασίσω. Απλά μηπως μπορεις να μου λυσεις την απορία ποια ειναι η διαφορά με το android one σε σχέση για παράδειγμα με το την έκδοση που τρέχει το PIXEL ? Αναβαθμίσεις θα παίρνει κανονικά όπως και το pixel ?

:)

Γιατί να μην σε βγάλει; Ο 660 είναι σαν τον 821 αλλά με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας και αντίστοιχα μικρότερες θερμοκρασίες. Οπότε από άποψη hardware θα σε βγάλει.

Ευχαριστω πολύ :) θα το δω και απο κοντά και θα αποφασίσω. Απλά μηπως μπορεις να μου λυσεις την απορία ποια ειναι η διαφορά με το android one σε σχέση για παράδειγμα με το την έκδοση που τρέχει το PIXEL ? Αναβαθμίσεις θα παίρνει κανονικά όπως και το pixel ?

Αν θέλεις updates μονόδρομος pixel phone αν και έχουν μεγάλο μειονέκτημα ότι σκάρτο update υπάρχει κάνουν beta testing χρήστες του pixel

Mate 10 pro μεταχειρισμένο,δεν έχει στοκ Android αλλά είναι τέρας δεν καταλαβαίνει τίποτα, κάμερα από τις καλύτερες.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χωρίς να είμαι σίγουρος (τσέκαρε το και εσυ πλιζ) θεωρώ ότι απόλυτη προτεραιότητα σε updates έχουν τα Pixel phones (και στο πόσο γρήγορα τα παίρνουν και για πόσα χρόνια) αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι και τα android one θα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά που να αξίζει η διαφορά στην τιμή. Επίσης γενικά εγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ των μεταχειρισμένων (λόγω μπαταρίας) ώστε να σου πω να ψάξεις ένα μεταχειρισμένο Pixel.

Χωρίς να είμαι σίγουρος (τσέκαρε το και εσυ πλιζ) θεωρώ ότι απόλυτη προτεραιότητα σε updates έχουν τα Pixel phones (και στο πόσο γρήγορα τα παίρνουν και για πόσα χρόνια) αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι και τα android one θα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά που να αξίζει η διαφορά στην τιμή. Επίσης γενικά εγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ των μεταχειρισμένων (λόγω μπαταρίας) ώστε να σου πω να ψάξεις ένα μεταχειρισμένο Pixel.

Μολις το εψαξα και ειδα οτι οι συσκευες με android one παιρνουν κανονικα τις αναβαθμησεις για 2 χρονια και τις ενημερωσεις ασφαλειας γις 3 χρονια κατευθειαν απο την google. Αυτο που δεν ξερω και κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν ειναι καποια features οπως το split screen επειδη το One στοχευε σε συσκευες mid range παρολο που πλεον το παιρνουν και ν;υαρχοδες οπως το sirocco. Αγοραζοντας ενα κινητο μη stock φοβαμαι οτι θα με ξενερωνε η απωλεια αναβαθμισεων και απο stock ξενερωνω με την τιμη των pixel. Δεν ξερω τι να κανω :lol:

Έχοντας oneplus 3, σχεδόν stock, σκέφτομαι ότι για αλλαγή θα παίξει πολύ η Nokia μελλοντικά λόγω stock android.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

When the going gets tough,the tough get going...

Μολις το εψαξα και ειδα οτι οι συσκευες με android one παιρνουν κανονικα τις αναβαθμησεις για 2 χρονια και τις ενημερωσεις ασφαλειας γις 3 χρονια κατευθειαν απο την google. Αυτο που δεν ξερω και κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν ειναι καποια features οπως το split screen επειδη το One στοχευε σε συσκευες mid range παρολο που πλεον το παιρνουν και ν;υαρχοδες οπως το sirocco. Αγοραζοντας ενα κινητο μη stock φοβαμαι οτι θα με ξενερωνε η απωλεια αναβαθμισεων και απο stock ξενερωνω με την τιμη των pixel. Δεν ξερω τι να κανω :lol:

Γιατί όμως ρε φίλε σε αγχώνουν οι αναβαθμίσεις; Δεν έχουν και τις τρομερές αλλαγές οι καινούριες εκδόσεις. Εγώ στο Moto X έχω το Android 7 (δε θα παρει το Oreo) και το κινητό πετάει. Πραγματικά δε θέλω να αναβαθμιστεί και δε βρίσκω το λόγο, πιο πιθανό να μου κάνει κακό. Τώρα έχει συμπληρώσει 2 χρόνια και του χρόνου θα το αλλάξω (αν και έχει ένα θέμα η οθόνη και μπορεί να γίνει πιο σύντομα). Εκτος αν είσαι developer οπότε λογικό να θες ότι καινούριο βγαίνει. Εξαρτάται βέβαια και πόσο συχνά αλλάζεις κινητό. Γενικά για 3 χρόνια είσαι ΟΚ. Αντε να χάσεις την τελευταία αναβάθμιση.

Γιατί όμως ρε φίλε σε αγχώνουν οι αναβαθμίσεις; Δεν έχουν και τις τρομερές αλλαγές οι καινούριες εκδόσεις. Εγώ στο Moto X έχω το Android 7 (δε θα παρει το Oreo) και το κινητό πετάει. Πραγματικά δε θέλω να αναβαθμιστεί και δε βρίσκω το λόγο, πιο πιθανό να μου κάνει κακό. Τώρα έχει συμπληρώσει 2 χρόνια και του χρόνου θα το αλλάξω (αν και έχει ένα θέμα η οθόνη και μπορεί να γίνει πιο σύντομα). Εκτος αν είσαι developer οπότε λογικό να θες ότι καινούριο βγαίνει. Εξαρτάται βέβαια και πόσο συχνά αλλάζεις κινητό. Γενικά για 3 χρόνια είσαι ΟΚ. Αντε να χάσεις την τελευταία αναβάθμιση.

Απλά γενικά μου αρέσει να βλέπω καινούρια features απο αναβάθμιση σε αναβάθμιση γιατί έτσι δεν το βαριέμαι :P . Μπορεί να ακούγεται ηλήθιο ή και ψυχαναγκαστικό αλλά το έχω συνηθίσει απο τα nexus που ειχα :lol::p Παρόλα αυτα μπορεί να έχεις και δίκιο και θα θελα να μου πείτε και εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτά με τούμπανη κάμερα μιας και την δουλεύω πολύ (όταν δεν έχω την dslr μαζι μου) καθώς ασχολούμαι με τη φωτογραφία :)

Απλά γενικά μου αρέσει να βλέπω καινούρια features απο αναβάθμιση σε αναβάθμιση γιατί έτσι δεν το βαριέμαι :P . Μπορεί να ακούγεται ηλήθιο ή και ψυχαναγκαστικό αλλά το έχω συνηθίσει απο τα nexus που ειχα :lol::p Παρόλα αυτα μπορεί να έχεις και δίκιο και θα θελα να μου πείτε και εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτά με τούμπανη κάμερα μιας και την δουλεύω πολύ (όταν δεν έχω την dslr μαζι μου) καθώς ασχολούμαι με τη φωτογραφία :)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ nexus είχα για χρόνια. Δυστυχώς πλέον μόνο το pixel είναι ισάξιο σε αυτό που λες. Και είναι λογικό είναι ο συνεχιστής του. Απλά άλλαξε η τιμολογιακή πολιτική και ανέβασαν τα specs. Πλέον δεν αξίζει η μεγάλη διαφορά στην τιμη. Πχ στα 450 (σχεδόν... ) έχω ακούσει για πολύ καλές κάμερες στα S8 και Honor View 10. Ίσως και και το Mi Mix 2S αν πέσει λίγο. Και το Νοκια 7, G6, p10, u11. 'Αλλα παιδιά όμως ίσως έχουν περισσότερες ιδέες. Δεν είμαι ειδικός στις κάμερες. Απλά επειδή κοιτούσα και εγώ πριν απο καιρό στην ίδια τιμή.

Edited by yorgos00