Jump to content

Καλύτερη κάμερα μέχρι 350

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι μάλλον το S7 που τώρα πια έχει χαμηλή τιμή. Αλλά ίσως υπάρχουν και πιο καινούριες συσκευές...

1) Το χρηματικό ποσό 350-400

2) Το μέγεθος οθόνης 5-5.2

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα οχι

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Δεν με ενδιαφέρει

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν με ενδιαφέρει

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Δεν με ενδιαφέρει

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: Κάμερα, αυτονομία

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. HTC 500

Το mi6 μου αρεσει, αλλα στα σκρουτζομαγαζα νομιζω θα εχει 1 χρονο εγγυηση...

399€ έχει στα μεγάλα καταστήματα.

Σκρουτζ και κανονικά μαγαζιά 400

Εγώ το πήρα την προηγούμενη βδομαδα . Είναι σούπερ και στα 400 δεν κάθεται τπτ δίπλα του . Άριστο vfm και με εξαιρετική αυτόνομια

Δες το Huawei p10 αν θες καλή κάμερα και εγγύηση επίσημη αντιπροσωπείας. Όπως επίσης και το lg g6, μην σε φοβίζουν οι ίντσες του, είναι πολύ σημαζεμενο κινητό σε διαστάσεις.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

P20 lite, mi6 βλεπω. Το p10 νομιζω ειναι όσο παλιό ειναι το s7.

Ανάμεσα στα 2 πας σε mi6 και ας μην έχει την 800αρα.

Βασικα το p20 lite ειναι Mid range. Δεν συγκρίνεται με τα άλλα που ανέφερες. Το βρισκω ακριβό για αυτά που δίνει.

Η μπροστινή στα περισσότερα κινητά είναι fixed focus. Αυτό τις περισσότερες φορές δεν αποτελεί πρόβλημα αφού, λόγω του μικροσκοπικού μπροστινού αισθητήρα, το dof είναι μεγάλο και ως εκ τουτου το μεγαλυτερο μέρος της φωτογραφίας είναι in focus Edited by Antretng

Εγώ θα κοίταζα και το meizu m15. Φαίνεται να έχει πολύ δυνατή κάμερα. Καλό επεξεργαστή. 5,46" οθόνη σε μέγεθος 5αριου. Και πολύ όμορφο

Sent from my C106 using Tapatalk

Εγώ θα κοίταζα και το meizu m15. Φαίνεται να έχει πολύ δυνατή κάμερα. Καλό επεξεργαστή. 5,46" οθόνη σε μέγεθος 5αριου. Και πολύ όμορφο

Sent from my C106 using Tapatalk

Βγήκε το 15αρη; Νόμιζα ότι ήταν presale.

Πάντως ο φίλος το θέλει από Ελλάδα.

Αρχίζω να γλυκοκοιτάω το p10. Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και βλέπω ότι έχει καλή κάμερα γενικα. Στα συν υπερ του mi6, η υποδοχή ακουστικών, αδιαβροχο, sd υποδοχή. Επισης το p10 φαινεται πιο solid. Χαιρομαι που φευγω απο το S7, γιατι δεν πολυ συμπαθω τα samsung. To dual γιατι είναι φθηνότερο απο το μονόκαρτο, και απο που το αγοράζουμε για να είναι επίσημης αντιπροσωπείας;

Αρχίζω να γλυκοκοιτάω το p10. Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και βλέπω ότι έχει καλή κάμερα γενικα. Στα συν υπερ του mi6, η υποδοχή ακουστικών, αδιαβροχο, sd υποδοχή. Επισης το p10 φαινεται πιο solid. Χαιρομαι που φευγω απο το S7, γιατι δεν πολυ συμπαθω τα samsung. To dual γιατι είναι φθηνότερο απο το μονόκαρτο, και απο που το αγοράζουμε για να είναι επίσημης αντιπροσωπείας;

Το mi6 είναι δικαρτο. Δεν έχει επεκτάσιμη μνήμη.

Από τα δείγματα που έχω δει, εχω την εντύπωση πως το mi6 έχει καλύτερη κάμερα. Κατα τα άλλα, όπως λεει και ο enigma, δεν παίρνει sd.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες εδω συγκριση mi6 vs p10 plus όπου το Plus εχει αρκετά φωτεινοτερο φακό απο το p10 Xiaomi Mi 6 vs Huawei P10 Plus

Δηλαδή από οτι βλεπεις στις νυχτερινές (ή εσωτερικου φωτισμού), το p10 ειναι λιγο πιο κατω σε ποιοτητα.

Στη συγκριση αυτη βλέπω περισσοτερη λεπτομέρεια στο mi6 και λιγοτερο θόρυβο στο p10 plus.

Υποψιν οτι η συγκριση εγινε πριν το update της καμερας του mi6 (στο mi note 3 που εχει ιδια κάμερα η βελτίωση ηταν τεράστια στις βραδυνες).

Edited by Antretng

Το p10 σε φωτογραφιες ημερας και νυχτας ειναι κορυφαιο και με αμετρητες ρυθμισεις.

Το είδα στο πλαισιο σήμερα σε μαύρο. Το pro mode με τις ρυθμισεις iso shutter κλπ, είναι καλο. Το aperture mode είναι χάλια. Το mi6 δεν το είχε.

Τα περισσότερα κινητά πλέον έχουν πλήρες manual mode... Και σίγουρα κορυφαίο δεν το λες. Εκτος αν μιλάτε για mode τύπου silky water που σίγουρα έχουν ένα ενδιαφέρον.

Τεσπά. Σου βαλα και δείγματα από το ανώτερο (φωτεινότερο φακό) p10 plus και κρίνεις ;)

Edited by Antretng

Τα περισσότερα κινητά πλέον έχουν πλήρες manual mode... Και σίγουρα κορυφαίο δεν το λες. Εκτος αν μιλάτε για mode τύπου silky water που σίγουρα έχουν ένα ενδιαφέρον.

Τεσπά. Σου βαλα και δείγματα από το ανώτερο (φωτεινότερο φακό) p10 plus και κρίνεις ;)

Ναι το ειδα, στο σκοτάδι δεν τα παει τοσο καλά όσο το mi6...

Το p10 σε φωτογραφιες ημερας και νυχτας ειναι κορυφαιο και με αμετρητες ρυθμισεις.

κορυφαίο ουτε καν.. για καλλιτεχνικές φωτο είναι μια χαρά, για νυχτερινές λήψεις υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά

aka bill_thes