Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν την απαξιώ, την αγνοώ λόγο του απαραδεκτου software. έχει διαφορά. συγνώμη που σου έθιξα την ιερή αγελάδα

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Κανείς πολύ μεγάλο λάθος... Μέτοχος δεν είμαι κανενός, ούτε ακόλουθος... Έχω αλλάξει σχεδόν όλες τις εταιρείες τουλάχιστον δύο φορές, αλλά όσα άσχημα είδα σε διάφορες από αυτές δεν τα απαξίωσα,απλα δεν ξανα πήρα συσκευές τους...Το κράξιμο που έχω ρίξει στην Samsung είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορούμε να μην δεχόμαστε τι σημαίνει σαν εταιρεία... Έχει διαφορά το ένα με το άλλο...

Αλλά το λαγκουιζ που λες απλά δεν ισχύει... Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια....

Ακόμα και η HTC που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας,οι ναυαρχίδες τις είναι στο σύνολο ανώτερες των 1+.ακομα και το Sence πολύ καλύτερο του Oxygen... Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, που δεν με ενδιαφέρει αν ςυμφωνεις η όχι....

Μάλλον εγώ σου έθιξα την ιερή εταιρεία 1+.που μαζί με μερικές άλλες εδώ μέσα είναι έγκλημα αν γράψει κανεις κάτι αρνητικό....

δεν την απαξιώ, την αγνοώ λόγο του απαραδεκτου software. έχει διαφορά. συγνώμη που σου έθιξα την ιερή αγελάδα

Να υποθέσω ότι πήρες το s9+ και σου λάγκαρε και το πούλησες ?

Να υποθέσω ότι πήρες το s9+ και σου λάγκαρε και το πούλησες ?

Εγώ αμφιβάλω αν έχει πιάσει ποτέ ένα S9+ γενικά....

Κανείς πολύ μεγάλο λάθος... Μέτοχος δεν είμαι κανενός, ούτε ακόλουθος... Έχω αλλάξει σχεδόν όλες τις εταιρείες τουλάχιστον δύο φορές, αλλά όσα άσχημα είδα σε διάφορες από αυτές δεν τα απαξίωσα,απλα δεν ξανα πήρα συσκευές τους...Το κράξιμο που έχω ρίξει στην Samsung είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορούμε να μην δεχόμαστε τι σημαίνει σαν εταιρεία... Έχει διαφορά το ένα με το άλλο...

Αλλά το λαγκουιζ που λες απλά δεν ισχύει... Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια....

Ακόμα και η HTC που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας,οι ναυαρχίδες τις είναι στο σύνολο ανώτερες των 1+.ακομα και το Sence πολύ καλύτερο του Oxygen... Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, που δεν με ενδιαφέρει αν ςυμφωνεις η όχι....

Μάλλον εγώ σου έθιξα την ιερή εταιρεία 1+.που μαζί με μερικές άλλες εδώ μέσα είναι έγκλημα αν γράψει κανεις κάτι αρνητικό....

Το γεγονός όμως οτι κάθεσαι και απαντάς συνέχεια σε topic κινητών που δεν σε ενδιαφέρουν όποτε κάποιος κρίνει την samsung λέει πολλά.

Oneplus 6 8/128

Εγώ αμφιβάλω αν έχει πιάσει ποτέ ένα S9+ γενικά....
χαχαχαχαχαχαχα καλό

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

χαχαχαχαχαχαχα καλό

Σου άρεσε;;;;

Λοιπόν αν θες ρίξε μια ματιά στο φόρουμ και θα δεις....

Σύγκριση S7 με 1+3

Σύγκριση S7με 1+3Τ

Σύγκριση S8 με 1+5

Αναφορά στο 1+5Τ και αποψη

Χθες ήρθε S9+ και το συγκρίνω με το Note 8 που έχω...

Και γράφεις για μένα ότι είμαι φανμποι της Samsung....

Γιαυτό αμφιβάλω αν έχεις πιάσει ποτέ ταυτόχρονα S με 1+....Για να μην αναφέρω για τις άλλες εταιρίες.... Και όλα στην κατοχή μου.... Εκτός του 1+2 και του Χ όλα τα άλλα έχουν περάσει από τα χέρια μου... Και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι αντικειμενικός σε όλες μου τις απόψεις...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το γεγονός όμως οτι κάθεσαι και απαντάς συνέχεια σε topic κινητών που δεν σε ενδιαφέρουν όποτε κάποιος κρίνει την samsung λέει πολλά.

Είπα εγώ ότι δεν με ενδιαφέρουν;;; Μέσα στον μήνα θα έχω και το 1+6....Εγω όμως μίλησα για το λαγκουιζ που το ανέφερε συμφουρμητης που δεν ενδιαφέρεται και αγνοεί την Samsung αλλά αυτός πρέπει να έχει άποψη χωρίς να έχει συσκευή της S σειράς...

Αυτό που έγραψες για μένα, ισχύει για τον άλλο που κρίνει χωρίς να έχει συσκευή της...

Εγώ και άποψη είχω,και περάσανε από εμένα πολλές συσκευές 1+...Και θα περάσουμε και στο μέλλον...

Edited by jimlost

Σου άρεσε;;;;

Λοιπόν αν θες ρίξε μια ματιά στο φόρουμ και θα δεις....

Σύγκριση S7 με 1+3

Σύγκριση S7με 1+3Τ

Σύγκριση S8 με 1+5

Αναφορά στο 1+5Τ και αποψη

Χθες ήρθε S9+ και το συγκρίνω με το Note 8 που έχω...

Και γράφεις για μένα ότι είμαι φανμποι της Samsung....

Γιαυτό αμφιβάλω αν έχεις πιάσει ποτέ ταυτόχρονα S με 1+....Για να μην αναφέρω για τις άλλες εταιρίες.... Και όλα στην κατοχή μου.... Εκτός του 1+2 και του Χ όλα τα άλλα έχουν περάσει από τα χέρια μου... Και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι αντικειμενικός σε όλες μου τις απόψεις...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είπα εγώ ότι δεν με ενδιαφέρουν;;; Μέσα στον μήνα θα έχω και το 1+6....Εγω όμως μίλησα για το λαγκουιζ που το ανέφερε συμφουρμητης που δεν ενδιαφέρεται και αγνοεί την Samsung αλλά αυτός πρέπει να έχει άποψη χωρίς να έχει συσκευή της S σειράς...

Αυτό που έγραψες για μένα, ισχύει για τον άλλο που κρίνει χωρίς να έχει συσκευή της...

Εγώ και άποψη είχω,και περάσανε από εμένα πολλές συσκευές 1+...Και θα περάσουμε και στο μέλλον...

ΘΑ συμφωνήσω μαζί σου, όσοι παρακολουθούμε την Oneplus από τα πρώτα της βήματα με το ΟΡ1 και το cyanogen ξέρουμε πολύ

καλά ότι προτεραιότητα της ήταν το pure android σε συνδυασμό με καλά χαρακτηριστικά σε ανταγωνιστική τιμή.

Απλώς στην πορεία και ακολουθώντας την αγορά έπαψε να είναι τόσο φθηνή, και αναπόφευκτα θα κάνεις σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, πόσο μάλλον όταν η διαφορά τιμής είναι μικρή.

Και εγώ όπως και πολλά άλλα παιδιά από εδώ μέσα έχουμε αγοράσει και χρησιμοποιήσει συσκευές της.

Είναι αγαπημένη εταιρία πολλών από εμάς, είμαστε λίγο αυστηροί, αλλά επειδή

έχουμε πάντα στο μυαλό μας το κορυφαίο της τηλέφωνο ΟΡ1 θα θέλαμε να ξαναδούμε κάτι

αντίστοιχο.

iphone 7 iOS 12.0

ΘΑ συμφωνήσω μαζί σου, όσοι παρακολουθούμε την Oneplus από τα πρώτα της βήματα με το ΟΡ1 και το cyanogen ξέρουμε πολύ

καλά ότι προτεραιότητα της ήταν το pure android σε συνδυασμό με καλά χαρακτηριστικά σε ανταγωνιστική τιμή.

Απλώς στην πορεία και ακολουθώντας την αγορά έπαψε να είναι τόσο φθηνή, και αναπόφευκτα θα κάνεις σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, πόσο μάλλον όταν η διαφορά τιμής είναι μικρή.

Και εγώ όπως και πολλά άλλα παιδιά από εδώ μέσα έχουμε αγοράσει και χρησιμοποιήσει συσκευές της.

Είναι αγαπημένη εταιρία πολλών από εμάς, είμαστε λίγο αυστηροί, αλλά επειδή

έχουμε πάντα στο μυαλό μας το κορυφαίο της τηλέφωνο ΟΡ1 θα θέλαμε να ξαναδούμε κάτι

αντίστοιχο.

Και εγώ την έχω στις αγαπημένες μου εταιρείες,αλλα υπάρχουν και άλλες, δεν είναι μόνο η 1+...Δυστηχως αυτό δεν ισχύει για όλους...

Κατοχος και εγω του op6 απο χθες και δυστυχως μετα απο ενα factory reset το κινητο ειναι νεκρο.Βαζω φορτιστη και δεν αναβει ουτε το λαμπακι. Επισης δεν μπαινει σε recovery mode. Bεβαια δεν γνωριζω και πολυ απο αυτα οποτε τωρα ειμαι σε απευθειας συνομιλια με τεχνικο της oneplus. Ελπιζω να μην χρειαστει να το στειλω πισω...

Κατοχος και εγω του op6 απο χθες και δυστυχως μετα απο ενα factory reset το κινητο ειναι νεκρο.Βαζω φορτιστη και δεν αναβει ουτε το λαμπακι. Επισης δεν μπαινει σε recovery mode. Bεβαια δεν γνωριζω και πολυ απο αυτα οποτε τωρα ειμαι σε απευθειας συνομιλια με τεχνικο της oneplus. Ελπιζω να μην χρειαστει να το στειλω πισω...

Μάλλον αντικατάσταση συσκευής θα σου κάνουν... Στο σέρβις και ότι έχει να κάνει με εγγύηση κλπ κλπ είναι από τις καλύτερες εταιρείες....

Mήπως του έβαλες *TWRP? τα ίδια έπαθα και εγώ εχθές αλλά το επανέφερα. Στον bootloader μπαίνει? εμένα εκεί κόλλησε χθες δεν έμπαινε σε recovery.

Μου ειπανε οτι σε λιγο, μεσω του υπολογιστη μου θα προσπαθησουν να κανουν οτι μπορουν, ωστε να αποφυγουμε την επιστροφη...

Ενημέρωσε μας γενικά τι παίζει με το support τους γιατι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει !

Λοιπον ,σχετκα με το θεμα που ειχα με το κινητο και τι μη ενεργοποίησή του ,οπως προανεφερα μετα απο επικοινωνία με το support κανονισαμε και μπηκε απο αποσταση ο τεχνικος τους στον υπολογιστη μου ,που ειχα συνδεση και το κινητο και μετα απο μια διαδικασια που εκανε αυτος εξ ολοκλήρου και διήρκησε περιπου 20 λεπτα μου το επανέφερε. Γενικα ηταν πρωτη φορα που χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζι τους και οι εντυπώσεις ειναι άριστες.

Λοιπον ,σχετκα με το θεμα που ειχα με το κινητο και τι μη ενεργοποίησή του ,οπως προανεφερα μετα απο επικοινωνία με το support κανονισαμε και μπηκε απο αποσταση ο τεχνικος τους στον υπολογιστη μου ,που ειχα συνδεση και το κινητο και μετα απο μια διαδικασια που εκανε αυτος εξ ολοκλήρου και διήρκησε περιπου 20 λεπτα μου το επανέφερε. Γενικα ηταν πρωτη φορα που χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζι τους και οι εντυπώσεις ειναι άριστες.

Πώς στο επανέφερε ? Τι έκανε ? Που μπήκε ?

Πώς στο επανέφερε ? Τι έκανε ? Που μπήκε ?

Προφανώς μέσω team viewer και adb commands.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μια χαρά, εύχομαι να την χαρείς την συσκευή σου..

Τελικά σου είπαμε στο τέλος ποιο ήταν το πρόβλημα, και πως δημιουργήθηκε;;;

Μια έκδοση που βλέπω στο kimovil για Ινδία και Κίνα που είναι πιο φτηνή, τι διαφορές έχει;
Δεν έχεις ευρωπαϊκή εγγύηση και θα χρειαστεί να περάσεις το oxygen OS (που είναι πανεύκολο)

Τα χαρακτηριστικά και οι μπάντες είναι οι ίδιες.

Oneplus 6 8/128

Δεν έχεις ευρωπαϊκή εγγύηση και θα χρειαστεί να περάσεις το oxygen OS (που είναι πανεύκολο)

Τα χαρακτηριστικά και οι μπάντες είναι οι ίδιες.

Εγώ είμαι Αυστραλία τώρα και έχω δει ότι οι μπάντες με καλύπτουν.

Άρα αγοράζω άφοβα την CN/IN version?

Το os ξέρω, το περνάω άφοβα.

χωρις vpn εχει ερθει σε κανεναν η 5.1.6 ?

edit: δε προλαβα να γραψω και μπηκα να τσεκαρω χειροκινητα και τωρα την κατεβαζω :lol:

http://i68.tinypic.com/2qtdd8j.jpg

Edited by GaleaNatur

Εγώ είμαι Αυστραλία τώρα και έχω δει ότι οι μπάντες με καλύπτουν.

Άρα αγοράζω άφοβα την CN/IN version?

Το os ξέρω, το περνάω άφοβα.

Ναι κανονικά
Oneplus 6 8/128

Ενώ δέχομαι email οπότε ανεβάζει κάποιο κανάλι βίντεο στο YouTube δεν λαμβάνω notification στην μπάρα ειδοποιήσεων από την εφαρμογή του YouTube ξέρει κάποιος τι γίνεται;

ONEPLUS A5010

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to OnePlus 6