apostolos01 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Καλησπερα σε ολους. Επιτελους,μετα απο την παραγγελια που εκανα στο gearbest στις 7/9,ηρθε χτες το 256/8 midnight black.Ακομα περιπου το σεταρω,αλλα προερχομενος απο το moto z2 play,οι διαφορες ειναι εμφανεστατες φυσικα. Τελευταια Oneplus συσκευη που ειχα,ηταν το 3.Ποιοτικη συσκευη κι εκεινη,αλλα μπροστα στο 6,μοιαζει με φτωχο συγγενη. Αναβαθμιστηκε φυσικα επιτοπου σε 9.0,οποτε δεν εχω αποψη ακομα για μπαταρια κλπ.... Ένα μήνα δηλαδή? Τελωνείο χρειάστηκε να δώσεις τίποτα? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Παιδιά όλο προβληματάκια ακούω εδώ. Μήπως να το δώσω πριν ακόμα το ανοίξω? μετα τις 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Παιδιά όλο προβληματάκια ακούω εδώ. Μήπως να το δώσω πριν ακόμα το ανοίξω? Με το ρυθμο που βγαζει updates δεν θα ανησυχουσα. Προσωπικα δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα. Αυτο που λενε με το δαχτυλικο δεν μου ειναι συχνο... το συνηθες ειναι να μην μου το κανει. Στη προηγουμενη stable νομιζω δεν το ειχε καθολου. Οποτε εικαζω σε ερχομενο update θα το διορθωσουν (που ειναι συχνα τα updates). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Όποιος είναι σε beta έχει βγει κάποια τελευταία με βελτίωση της μπαταρίας? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 στο σαίτ της oneplus πάντως από χρήστες βλέπω κάτι 8άρια SOT εγώ με το ζόρι ένα 4,30... εντάξει δεν με κάιει τόσο με το DASH charge βέβαια :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) QUOTE=Werra;7680543]στο σαίτ της oneplus πάντως από χρήστες βλέπω κάτι 8άρια SOT εγώ με το ζόρι ένα 4,30... εντάξει δεν με κάιει τόσο με το DASH charge βέβαια :p:p με βία βγάζω και εγώ 5 ώρες SoT... στην 8.. στις 5 ώρες είχα ακόμη 25% με 30% μπαταρία... κάπου πήρε το μάτι μου για βελτίωση σε beta... Αλλα δεν θυμαμε 100%...[ Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 7, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Παιδιά αυτό είναι το επίσημο, θα είναι οκ στην Ελλάδα? https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009356291241.html?wid=1349303 Μια χαρά τιμή και το σκέφτομαι να αλλάξω το s9. Το έχει πάρει κανένας από εκεί? Παίζει τελωνείο η με το priority line είσαι οκ? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ένα μήνα δηλαδή? Τελωνείο χρειάστηκε να δώσεις τίποτα? Οχι,απλα οι τυποι του Gearbest,πρωτα με αφησαν να παραγγειλω,μετα μου ειπαν οτι νη συσκευη ειναι out of stock....οχι παντως,δεν πληρωσα κατι,πληρωσα 559usd,ηταν σε flash sale,502E τελικη τιμη μαζι με το Belgium Registered. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 H αναβάθμιση σε 9 σας ήρθε με ΟΤΑ? Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτι Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 H αναβάθμιση σε 9 σας ήρθε με ΟΤΑ? Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτιΚάνε την με το Oxygen updater. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Κάνε ένα restart πρώτα. Εμένα έτσι το θυμήθηκε...H αναβάθμιση σε 9 σας ήρθε με ΟΤΑ? Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτι Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 H αναβάθμιση σε 9 σας ήρθε με ΟΤΑ? Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτι Βάλτο να ψάξει χειροκίνητα για αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 +- από photos και γκάλερι ποια χρησημοποιείται; αν επιλέξω default το gallyer ανεβαίνουν πάλι αυτόματ αστο cloud του photos? τίποτα εναλλακτικές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Οχι,απλα οι τυποι του Gearbest,πρωτα με αφησαν να παραγγειλω,μετα μου ειπαν οτι νη συσκευη ειναι out of stock....οχι παντως,δεν πληρωσα κατι,πληρωσα 559usd,ηταν σε flash sale,502E τελικη τιμη μαζι με το Belgium Registered. Εγώ το πλήρωσα 380 λίρες και σε 2 μέρες πήγε 340. Σε καμιά εβδομάδα το περιμένω ελπίζω χωρίς tax fees. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Στο Android 9 κατηργησαν το κουμπί στην κουρτίνα όπου ενςργοποιουσε τον συγχρονισμό; επίσης αν υπάρχει το κουμπί, κρατώντας το πατημένο σας πάει στους λογαριασμούς που συγχρονιζονται; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Και στο νοκια Ν8 που έχω με oreο 8.1 δεν υπάρχει ,ούτε του δίνει επιλογή να τοποθετηθεί στην κουρτίνα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Κάνε ένα restart πρώτα. Εμένα έτσι το θυμήθηκε... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλτο να ψάξει χειροκίνητα για αναβάθμιση Μπα τίποτα. Μάλλον θα παιζει ρόλο που μένω Αγγλλια. Θα περιμένω αναγκαστικα :) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Και στο νοκια Ν8 που έχω με oreο 8.1 δεν υπάρχει ,ούτε του δίνει επιλογή να τοποθετηθεί στην κουρτίνα.Πολύ άβολο το ότι αφερεθηκε αυτό το κουμπί ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Την βοήθεια σας παρακαλώ...... Πείτε μου την ακριβή σειρά ώστε μετά από backup μέσω twrp να κάνω restore χωρίς bootloop? Έχω την σχετική εμπειρία αλλά δεν το έχω καταφέρει χωρίς κόλλημα..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 (edited) Την βοήθεια σας παρακαλώ...... Πείτε μου την ακριβή σειρά ώστε μετά από backup μέσω twrp να κάνω restore χωρίς bootloop? Έχω την σχετική εμπειρία αλλά δεν το έχω καταφέρει χωρίς κόλλημα..... Αν έχεις πάρει σωστά το backup δεν θέλει κατι ιδιαίτερο,απλα φλασαρεις restore μεσω twrp και επανεκκίνηση. Μονο αν δεν το εχεις πάρει σωστά τοτε θα εχει πασης φύσεως κόλλημα. Αυτά τα 3 αν δεν τικαρεις μόνο και όλα τα άλλα ναι δεν θα εχεις το παραμικρό πρόβλημα. +- από photos και γκάλερι ποια χρησημοποιείται; αν επιλέξω default το gallyer ανεβαίνουν πάλι αυτόματ αστο cloud του photos? τίποτα εναλλακτικές; quick pic χρησιμοποιώ τελευταία έτη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=en Edited October 9, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Αν έχεις πάρει σωστά το backup δεν θέλει κατι ιδιαίτερο,απλα φλασαρεις restore μεσω twrp και επανεκκίνηση. Μονο αν δεν το εχεις πάρει σωστά τοτε θα εχει πασης φύσεως κόλλημα. Αυτά τα 3 αν δεν τικαρεις μόνο και όλα τα άλλα ναι δεν θα εχεις το παραμικρό πρόβλημα. quick pic χρησιμοποιώ τελευταία έτη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=en Σε ευχαριστώ πάρα πολύ....... Θα το δοκιμάσω και θα πω.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ....... Θα το δοκιμάσω και θα πω.... Την βοηθεια σας ....... αφου πηρα backup οπως ειπε ο φιλος εκανα εγκατασταση την HAVOS αλλα δεν δουλευε η καμερα και ειπα να κανω restore.... εγινε κανονικα αλλα μετα με βαζει παλι σε recovery και δεν αναγνωριζει την εσωτερικη μνημη!!!!! τι λαθος κανω !!!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Καλησπέρα.Σημερα από το πρωί από το πουθενά πετάγονται διαφημίσεις.δε ξέρω από ποια εφαρμογη.τροπος να τη βρω;εφαρμογή που προτείνεται;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Μπορείς στο one plus να πληρώσεις με nfc; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Βέβαια μπορείς.Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Μπορείς στο one plus να πληρώσεις με nfc; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts