aristarxos1978 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα!! υπάρχει δυνατότητα στη γκαλερί όταν δημιουργείς μια συλλογή κ μεταφέρεις φωτογραφίες να διαγράφεται από την παλιά κ να υπάρχει μόνο στη νέα??? Μέχρι τώρα όταν το το κάνω η φωτογραφία που μεταφέρω υπάρχει σε δύο μεριές μέσα στη γκαλερί! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Καλησπέρα!! υπάρχει δυνατότητα στη γκαλερί όταν δημιουργείς μια συλλογή κ μεταφέρεις φωτογραφίες να διαγράφεται από την παλιά κ να υπάρχει μόνο στη νέα??? Μέχρι τώρα όταν το το κάνω η φωτογραφία που μεταφέρω υπάρχει σε δύο μεριές μέσα στη γκαλερί! Όχι και δυστυχώς είναι τεράστια έλλειψη. Απορώ που δεν το έχουν προσθέσει τόσο καιρό. Στηννουσια δηλαδή δεν μπορείς να μεταφέρεις φωτό από το ένα άλμπουμ στο αλλο. Είναι ο λόγος που σταμάτησα να χρησιμοποιώ την στοκ εφαρμογή (που κατά τα άλλα είναι πολύ καλή) και χρησιμοποιώ την simple gallery από play store. Edited August 27, 2018 by maria_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έχει κανείς δοκιμάσει blu kernel? Αξίζει; Επίσης βλέπω δύο zip, ένα oop κι ένα custom? Τι διαφορά έχουν; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έχει κανείς δοκιμάσει blu kernel? Αξίζει; Επίσης βλέπω δύο zip, ένα oop κι ένα custom? Τι διαφορά έχουν; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ δουλεύω τον Bluspark kernel στο 5αρι μου. Ο custom είναι για custom ROMs και ο OOS προφανώς για τις μαμά ROM. Επίσης βγάζει και για project trebble που είναι για τις open beta ROMs. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Εγώ δουλεύω τον Bluspark kernel στο 5αρι μου. Ο custom είναι για custom ROMs και ο OOS προφανώς για τις μαμά ROM. Επίσης βγάζει και για project trebble που είναι για τις open beta ROMs. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ για την απάντηση. Βλέπω ότι είναι δημοφιλής, οπότε θα τον δοκιμάσω να δω πως πάει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Όχι και δυστυχώς είναι τεράστια έλλειψη. Απορώ που δεν το έχουν προσθέσει τόσο καιρό. Στηννουσια δηλαδή δεν μπορείς να μεταφέρεις φωτό από το ένα άλμπουμ στο αλλο. Είναι ο λόγος που σταμάτησα να χρησιμοποιώ την στοκ εφαρμογή (που κατά τα άλλα είναι πολύ καλή) και χρησιμοποιώ την simple gallery από play store. Ευχαριστώ για την βοήθεια.ξεκινησα είδη να χρησιμοποιώ την εφαρμογή που λες!!!¡ Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εγώ χρόνια χρησιμοποιώ το QuickPic Πολύ καλή εφαρμογή :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 δοκίμασα το stereo mod για τον ηχο και απλα τα σπάει. μεγάλη διαφορά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 δοκίμασα το stereo mod για τον ηχο και απλα τα σπάει. μεγάλη διαφορά. Info πιο έβαλες και τι άλλο θέλει αυτό που δοκίμασα εγώ ναι μεν δουλεύει αλλά όταν με περνούν τηλ δεν δουλεύει το ακούστηκο εκτός αν βάλω μεγάφωνο κ; ι το ξανά γυρίσω στο ακούστηκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Γίνεται να ενεργοποιήσουμε το wifi calling της Cosmote? Έκανα αυτό... *just dial *#800#, then tap "oneplus Logkit", "Function Switch" and then tick VoLTE and VoWIFI Switch, reboot and voila. Εμφανίστηκε το σχετικό menu ...αλλα όταν στέλνω μνμ στο 1333 μου λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή.... Δεν παίζει με 1+6.? Edited August 28, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Γίνεται να ενεργοποιήσουμε το wifi calling της Cosmote? Έκανα αυτό... *just dial *#800#, then tap "oneplus Logkit", "Function Switch" and then tick VoLTE and VoWIFI Switch, reboot and voila. Εμφανίστηκε το σχετικό menu ...αλλα όταν στέλνω μνμ στο 1333 μου λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή.... Δεν παίζει με 1+6.? Θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί σε συμβατή συσκευή και μετά να κάνεις αυτά https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 παιδια οποιος αλλαζει κερνελ ας ριξει μια ματια στον radioactive . εχοντας δοκιμασει τους περισσοτερους κερνελ, νομιζω ειναι ο καλυτερος στην μπαταρια. ps. οποιος εχει AOD να ξερει οτι τρωει αρκετη μπαταρια. σιγουρα περισοτερη απο huawei και samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί σε συμβατή συσκευή και μετά να κάνεις αυτά https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Δηλαδή θα πρέπει να βάλω τη sim σε άλλο κινητό συμβατό και μετά να κάνω τη διαδικασία στο oneplus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Δηλαδή θα πρέπει να βάλω τη sim σε άλλο κινητό συμβατό και μετά να κάνω τη διαδικασία στο oneplus;Ναι ή να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και να το ζητήσεις τηλεφωνικά. Ίσως και μέσω ίντερνετ να γίνεται... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Δηλαδή θα πρέπει να βάλω τη sim σε άλλο κινητό συμβατό και μετά να κάνω τη διαδικασία στο oneplus; δεν εχει σημασια, εγω πρωτα εκανα την διαδικασια και μετα εβαλα την sim σε συμβατο κινητο (s8) και ενεργοποιησα την υπηρεσια. μετα γυρισα την σιμ στο oneplus και επαιξε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί σε συμβατή συσκευή και μετά να κάνεις αυτά https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542Ευχαριστώ.. είναι safe η διαδικασία? την έχεις κάνει? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εχει σημασια, εγω πρωτα εκανα την διαδικασια και μετα εβαλα την sim σε συμβατο κινητο (s8) και ενεργοποιησα την υπηρεσια. μετα γυρισα την σιμ στο oneplus και επαιξε κανονικαέχεις wifi calling κανονικα... με μοναδική κίνηση να το ενεργοποιησεις σε συμβατό τηλ? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ευχαριστώ.. είναι safe η διαδικασία? την έχεις κάνει? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχεις wifi calling κανονικα... με μοναδική κίνηση να το ενεργοποιησεις σε συμβατό τηλ? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 πρεπει να κανεις και την διαδικασια που αναφερεται στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ευχαριστώ.. είναι safe η διαδικασία? την έχεις κάνει? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχεις wifi calling κανονικα... με μοναδική κίνηση να το ενεργοποιησεις σε συμβατό τηλ? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Το 5τ έχω και ναι είναι. Πριν κάνεις οτιδήποτε όμως καλό είναι να πάρεις backup το efs partition, έτσι αν κάτι πάει στραβά να το επαναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 την έχεις κάνει την διαδικασία? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 την έχεις κάνει την διαδικασία? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Αν διαβάσεις το νήμα στο xda θα δεις το τρίτο μύνημα που γράφω ότι δουλεύει σε Cosmote, οπότε ναι την έχω κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Info πιο έβαλες και τι άλλο θέλει αυτό που δοκίμασα εγώ ναι μεν δουλεύει αλλά όταν με περνούν τηλ δεν δουλεύει το ακούστηκο εκτός αν βάλω μεγάφωνο κ; ι το ξανά γυρίσω στο ακούστηκο αυτό και αυτό και παίζει άψογα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Αν διαβάσεις το νήμα στο xda θα δεις το τρίτο μύνημα που γράφω ότι δουλεύει σε Cosmote, οπότε ναι την έχω κάνει Μπορεις να γραψεις αναλυτικα τη διαδικασια γιατι δεν βγαζω ακρη ετσι οπως τα διαβαζω ; δεν βρισκω στην αρχη τα switches που λεει να ενεργοποιησουμε Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Μπορεις να γραψεις αναλυτικα τη διαδικασια γιατι δεν βγαζω ακρη ετσι οπως τα διαβαζω ; δεν βρισκω στην αρχη τα switches που λεει να ενεργοποιησουμε Δεν χρησιμοποίησα αυτή τη μέθοδο, πέρασα το magisk module, αυτά που γράφει αφορούν τον στοκ dialer, με αυτόν το κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δεν χρησιμοποίησα αυτή τη μέθοδο, πέρασα το magisk module, αυτά που γράφει αφορούν τον στοκ dialer, με αυτόν το κάνεις? Ναι αλλα δεν τα καταφερνω ... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ναι ή να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και να το ζητήσεις τηλεφωνικά. Ίσως και μέσω ίντερνετ να γίνεται... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο site τους αναφέρει ότι γίνεται μέσω μηνύματος. Το έστειλα αλλά απάντησαν ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts