Nikos_s3 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 εγώ με 5.1.8 ακόμα , έχω έκδοση κάμερας 2.8.8 και google lens κανονικά! (btw εδώ, όσοι δεν το βλέπετε, μπαίνοντας στην κάμερα, κάντε ένα swipe up από κάτω να ανοίξει το μενού..:o ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Εγώ έχω 2.7.3 Δεν είναι κανένα σοβαρό θέμα απλά μου έκανε εντύπωση. Edit:πέρασα την 2.8.8 από το apkmirror.com και πάλι δεν εμφανίζεται. Λογικά φταίει ότι έχω κάνει disable την εφαρμογή Google. Edited July 17, 2018 by kill_noob Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Περάστε το AR core και λογικά θα σας το εμφανίσει... Παρεμπιπτόντως, έχει γίνει αρκετή βελτίωση στο θέμα φωτογραφίας μέχρι στιγμής. Για βίντεο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 εγώ με 5.1.8 ακόμα , έχω έκδοση κάμερας 2.8.8 και google lens κανονικά! (btw εδώ, όσοι δεν το βλέπετε, μπαίνοντας στην κάμερα, κάντε ένα swipe up από κάτω να ανοίξει το μενού..:o )Ποσα ξέρεις πόσα ξέρεις! Παίζει έτσι πάντως! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Oθτε σε μένα εμφανίζεται παρόλο που είμαι 2.8.8 apk ..τι πρέπει να κάνουμε άλλο?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εγώ κατέβασα το apk 2.8.8 της κάμερας αλλά δεν δουλεύει σωστά και το έβγαλα το google lens είναι στην κάμερα εκεί πού πατάμε της επιλογές που είναι και το pro mode Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εγώ κατέβασα το apk 2.8.8 της κάμερας αλλά δεν δουλεύει σωστά και το έβγαλα το google lens είναι στην κάμερα εκεί πού πατάμε της επιλογές που είναι και το pro mode Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkβλέπω bug στην 2.8.8 βγάζεις selfie και όταν πας να κάνεις προεπισκοπηση γυρνάει την Φώτο σε landscape... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παιδιά πως εγκαθιστούμε το update χωρίς να χάσουμε root και twrp; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 βλέπω bug στην 2.8.8 βγάζεις selfie και όταν πας να κάνεις προεπισκοπηση γυρνάει την Φώτο σε landscape... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε μένα και την απεγκατεστησα και έβαλα την 2.7 πάλι Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Κατεβάζεις το update από το oxygen updater ή από τις ρυθμίσεις αν στο έχει βγάλει αλλά δεν το εγκαθιστάς. Βλέπεις που έχει αποθηκευθεί και μετά κάνεις επανεκκίνηση στο recovery. Εγκαθιστάς το update, αμέσως μετά το twrp που έχεις και μετά κάνεις επανεκκίνηση στο recovery. Αφού ξαναμπεί στο recovery περνάς το magisk και κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 λοιπον.. η καμερα εχει ολα τα καλουδια στην εκδοση 2.7.3. .μπειτε εφαρμογες -καμερα -κανετε απεγκατασταση ενημερωσεων.. ετσι το εκανα και ειδα και google lens. αυτο που δεν βρηκα ενω το εχω ενεργοποιημενο σαν ρυθμιση ειναι το google autofill. ενω το ειχα κανονικα στην προηγουμενη και επαιζε μια χαρα σχεδον σε ολες τις εφαρμογες τωρα εσβησα και ξανακατεβασα κανα 2 εφαρμογες που ειχε αποθηκευμενους τους κωδικους μου και δεν ανοιγει καν για να τους συμπληρωσω.. ενω ειναι ενεργοποιημενο - αυτοματη συμπληρωση κωδικων.. και το αλλο θεμα που εχω ειναι με το led ειδοποιησεις. ενω με την προηγουμενη εκδοση και αυτο επαιζε μια χαρα και ειχα βαλεισε καθε εφαρμογη οτι χρωμα θελω τωρα π.χ ενω εχω επιλεγμενο χρωμα φορτισης κιτρινο για παραδειμα.. αναβει μονιμα στην φορτιση το μπλε..ξαναεπιλεγω κιτρινο. τιποτα. και δεν μπορω να να ορισω πλεον απο τις ρυθμισεις//προβολη-ειδοποιησεις λεντ.. ειδοποιηση ανα εφαρμογη.. δεν μπορω να επιλεξω.. εχει μονο διακοπτακη ανοιξε κλεισε... τσεκαρετο λιγο καποιος και να μου πει..αν το εχει και στο δικο του ετσι στην 5,1,9.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 το led manager δουλευει κανονικά.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 το led manager δουλευει κανονικά.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 και μενα δουλευει αλλα δεν συμφωνει το χρωμα που επιλεγω με αυτο που δειχνει.. μπορεις να επιλεξεις και εφαρμογη.? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 @djtutis σ'ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Έκανα την αναβάθμιση και στην επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα ότι " υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στη συσκευή σας ". Τόσο το τηλέφωνο, όσο και το twrp και το magisk λειτουργούν κανονικά... Edit: δοκίμασα να κάνω την διαδικασία από την αρχή. Αν δεν φλασάρω το magisk δεν βγάζει το μήνυμα.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 18, 2018 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έκανα την αναβάθμιση και στην επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα ότι " υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στη συσκευή σας ". Τόσο το τηλέφωνο, όσο και το twrp και το magisk λειτουργούν κανονικά... Edit: δοκίμασα να κάνω την διαδικασία από την αρχή. Αν δεν φλασάρω το magisk δεν βγάζει το μήνυμα.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk βαλε το 16.0 πρωτα σαν εκδοση.. απο ρεκοβερυ.. και μετα που θα ανοιξει το κινητο θα κανει ενημερωση στην τελευταια...για δοκιμασε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μόλις το έβαλα σε stable 16.0 δούλεψε κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 https://www.dxomark.com/oneplus-6-review-the-alternative-flagship/ Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για δειτε βαθμολογια.. .... https://www.dxomark.com/oneplus-6-review-the-alternative-flagship/ https://www.dxomark.com/oneplus-6-review-the-alternative-flagship/ το ειχα ανεβασει και γω απο χτες αλλα με την νεα ρομ χαθηκε.. παντως πολυ καλη βαθμολογια...!! Edited July 18, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 το ειχα ανεβασει και γω απο χτες αλλα με την νεα ρομ χαθηκε.. παντως πολυ καλη βαθμολογια...!!Ή μετρια κάμερα που έλεγαν καποιοι... Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) στο cpu ειναι ολες αυτες οι ρυθμισεις? δεν τις βρισκω...!! smurfutil cpu governor (+big cluster) - CPU Dynamic stune boost 20 - CPU -> boost settings Adreno idler enabled 20 10 8000 - Graphics Backlight minimum brightness 250 - Graphics Zram enabled - Memory Edited July 18, 2018 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 smurfutil cpu governor (+big cluster) - CPU Dynamic stune boost 20 - CPU -> boost settings Adreno idler enabled 20 10 8000 - Graphics Backlight minimum brightness 250 - Graphics Zram enabled - Memory ευχαριστω πολυ.. οσα βρηκα τα εκανα οπως ειπες..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) λοιπον.. η καμερα εχει ολα τα καλουδια στην εκδοση 2.7.3. .μπειτε εφαρμογες -καμερα -κανετε απεγκατασταση ενημερωσεων.. ετσι το εκανα και ειδα και google lens. αυτο που δεν βρηκα ενω το εχω ενεργοποιημενο σαν ρυθμιση ειναι το google autofill. ενω το ειχα κανονικα στην προηγουμενη και επαιζε μια χαρα σχεδον σε ολες τις εφαρμογες τωρα εσβησα και ξανακατεβασα κανα 2 εφαρμογες που ειχε αποθηκευμενους τους κωδικους μου και δεν ανοιγει καν για να τους συμπληρωσω.. ενω ειναι ενεργοποιημενο - αυτοματη συμπληρωση κωδικων.. και το αλλο θεμα που εχω ειναι με το led ειδοποιησεις. ενω με την προηγουμενη εκδοση και αυτο επαιζε μια χαρα και ειχα βαλεισε καθε εφαρμογη οτι χρωμα θελω τωρα π.χ ενω εχω επιλεγμενο χρωμα φορτισης κιτρινο για παραδειμα.. αναβει μονιμα στην φορτιση το μπλε..ξαναεπιλεγω κιτρινο. τιποτα. και δεν μπορω να να ορισω πλεον απο τις ρυθμισεις//προβολη-ειδοποιησεις λεντ.. ειδοποιηση ανα εφαρμογη.. δεν μπορω να επιλεξω.. εχει μονο διακοπτακη ανοιξε κλεισε... τσεκαρετο λιγο καποιος και να μου πει..αν το εχει και στο δικο του ετσι στην 5,1,9.. Το μπλε led κατά την φόρτιση σημαίνει dash φόρτιση και δεν μπορει να αλλάξει Edited July 18, 2018 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 https://www.dxomark.com/oneplus-6-review-the-alternative-flagship/ μια χαρα camera εχει και ερχομαι απο mate 10 pro που το ειχα ενα 6 μηνο ισια ισα που το oneplus 6 στη μερα βγαζει και ενα κλικ καλυτερη φωτο απο to mate στις βραδυνες ειναι ιδια. η μονη διαφορα με το mate ειναι στην μπαταρια. την ταχυτητα του oneplus 6 τo mate δεν την ειχε και για αυτο το εδωσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Το μπλε led κατά την φόρτιση σημαίνει dash φόρτιση και δεν μπορει να αλλάξει Ναι το είδα και γω.. πως μπορώ όμως να ορίσω εγώ από τις ρυθμίσεις μια εφαρμογή να ανάβει η ειδοποίηση με το χρώμα που θέλω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts