djtutis Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Αν είσαι ρούτ τότε adaway, ειδάλλως adguard... Καλησπέρα.Σημερα από το πρωί από το πουθενά πετάγονται διαφημίσεις.δε ξέρω από ποια εφαρμογη.τροπος να τη βρω;εφαρμογή που προτείνεται;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Βέβαια μπορείς. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΠοια εφαρμογή χρησιμοποιείς ή γνωρίζεις ότι αξίζει; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς ή γνωρίζεις ότι αξίζει; Sent from my SM-G935F using TapatalkΕγώ χρησιμοποιώ το Android Pay - αλλά ξέρω διάφορες εφαρμογες από τράπεζες που έχουν nfc για πληρωμές. Για Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος 100%, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το Android Pay - αλλά ξέρω διάφορες εφαρμογες από τράπεζες που έχουν nfc για πληρωμές. Για Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος 100%, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk και εγώ πλέον μόνο με το κινητό πληρώνω. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά το Android pay. Βέβαια ζω αγγλία και το android pay ειναι συμαβτό με πολλές τράπεζες Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 δεν ειναι συμβατο με Ελλαδα το Pay δυστυχως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Συμβαινει το εξης παραξενο ... Στο Instagram θελω να στειλω μια φωτογραφια στον συνομιλητη μου. Πατωντας το εικονιδιο ανοιγει η Συλλογη που εχει την σαρα κα ιτην μαρα μεσα συν καποια emoticons. Πως μπορει να γινει επιλεκτικα και να βλεπει τους φακελους οπως τους εχω τακτοποιημενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 ποιο εικονιδιο πατας; ειναι το εικονιδιο διπλα στην καρδουλα και στο παραθυρακι που ανοιγει μπορεις να επιλεξεις φακελο πανω αριστερα διπλα στο Χ. Δεν εχει σχεση με το κινητο αλλα με την εφαρμογη του ig. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 (edited) ποιο εικονιδιο πατας; ειναι το εικονιδιο διπλα στην καρδουλα και στο παραθυρακι που ανοιγει μπορεις να επιλεξεις φακελο πανω αριστερα διπλα στο Χ. Δεν εχει σχεση με το κινητο αλλα με την εφαρμογη του ig. Ναι αυτο το εικονιδιο παταω αλλα ανοιγωντας το βγαζει ενα ατελειωτω κατεβατω αριθμους που αντιστοιχουν σε emoticons και καπου μεσα σε αυτο το χαος ειναι και οι φακελοι ... Edited October 11, 2018 by O_Giannakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Ναι αυτο το εικονιδιο παταω αλλα ανοιγωντας το βγαζει ενα ατελειωτω κατεβατω αριθμους που αντιστοιχουν σε emoticons και καπου μεσα σε αυτο το χαος ειναι και οι φακελοι ... αν κανεις clear cache; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 (edited) εκανα και clear/storage και wipe cache αλλα δεν αλλαξε κατι ...... Edited October 11, 2018 by O_Giannakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλησπέρα. Νέος κάτοχος και έχω την εξής ερώτηση: Μπορούμε να έχουμε VoLTE και WifiCalling στο 1+6 με Cosmote; Είμαι κλειδωμένος, με την τελευταία αναβάθμιση και χωρίς root και λοιπά κόλπα. Ευχαριστώ. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μου βγάζει συνέχεια ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη ότι το Google play χρησιμοποιεί gps. Το έχετε παρατηρήσει και τι κάνουμε με αυτό; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλησπέρα. Νέος κάτοχος και έχω την εξής ερώτηση: Μπορούμε να έχουμε VoLTE και WifiCalling στο 1+6 με Cosmote; Είμαι κλειδωμένος, με την τελευταία αναβάθμιση και χωρίς root και λοιπά κόλπα. Ευχαριστώ. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μία ακόμα ερώτηση (ίσως και χαζή αλλά έχω κολλήσει). Στο βήμα 2 του οδηγού που λέει "Download and install", δεν κατεβαίνει κάποιο αρχείο αλλά ανοίγει ένα site που στο DOWNLOAD σε πάει σε φακέλλους. Εκεί τί ακριβώς κατεβάζω; Και στα δύο link του βήματος 2 το ίδιο γίνεται. Στο PC τα κατεβάζεις και τα κάνεις install τα αρχεία ε; Αλλά ποιά αρχεία; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μία ακόμα ερώτηση (ίσως και χαζή αλλά έχω κολλήσει). Στο βήμα 2 του οδηγού που λέει "Download and install", δεν κατεβαίνει κάποιο αρχείο αλλά ανοίγει ένα site που στο DOWNLOAD σε πάει σε φακέλλους. Εκεί τί ακριβώς κατεβάζω; Και στα δύο link του βήματος 2 το ίδιο γίνεται. Στο PC τα κατεβάζεις και τα κάνεις install τα αρχεία ε; Αλλά ποιά αρχεία; Πήγαινε στο τέλος του νήματος και κατέβασε τα από το προτελευταίο μήνυμα, τα έχει αφαιρέσει από εκεί που ψάχνεις. Ναι, στο pc τα κάνεις install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μου βγάζει συνέχεια ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη ότι το Google play χρησιμοποιεί gps. Το έχετε παρατηρήσει και τι κάνουμε με αυτό; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιο πίσω σελίδες έχω δώσει 2 εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να βάζεις battery saver mode δηλαδή χρήση μόνο WiFi και data από τις εφαρμογές είτε συστήματος είτε τρίτες. Δουλεύει άψογα και σε root και μη root απλά στο δεύτερο θέλει να δώσεις μια εντολή μέσω adb. Αναγράφεται στην αναλυτική περιγραφή των app. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Πήγαινε στο τέλος του νήματος και κατέβασε τα από το προτελευταίο μήνυμα, τα έχει αφαιρέσει από εκεί που ψάχνεις. Ναι, στο pc τα κάνεις install Ευχαριστώ πολύ. Τα κατάφερα. :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Τρώει και σε εσάς το Netflix πολύ μπαταρία; Εμένα τρώει τεράστια ποσοστά, σε σχέση με YouTube. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Τρώει και σε εσάς το Netflix πολύ μπαταρία; Εμένα τρώει τεράστια ποσοστά, σε σχέση με YouTube.Σε ποια έκδοση έχεις το κινητό;γιατί εμένα με android 9 μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Το Netflix δεν είναι συμβατό εννοείς? Μήπως δεν έχει κάνει κανένα update από το store? Σε μένα μια χαρά παίζει Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Μήπως είσαι root; Πάντως μια χαρά είναι το netflix με το pie... Σε ποια έκδοση έχεις το κινητό;γιατί εμένα με android 9 μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Με root το Netflix δεν εμφανίζεται καν στο play store. Αν κατεβάσετε το apk χωριστά και το κάνετε εγκατάσταση δεν υπάρχει θέμα. Στο store εμφάνιζεται μόνο αν έχετε magisk και το safety net Check είναι πράσινο. Επίσης με root δεν γίνεται να παρακολουθησετε σε full HD. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 εγώ είμαι και ήμουν ρουτ και παίζει μια χαρά το νετφλιξ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 ΑνΜε root το Netflix δεν εμφανίζεται καν στο play store. Αν κατεβάσετε το apk χωριστά και το κάνετε εγκατάσταση δεν υπάρχει θέμα. Στο store εμφάνιζεται μόνο αν έχετε magisk και το safety net Check είναι πράσινο. Επίσης με root δεν γίνεται να παρακολουθησετε σε full HD. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΧάνεις το FULLHD μόνο όταν ξεκλειδώσεις bootloader. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts