Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είσαι ρούτ τότε adaway, ειδάλλως adguard...

Καλησπέρα.Σημερα από το πρωί από το πουθενά πετάγονται διαφημίσεις.δε ξέρω από ποια εφαρμογη.τροπος να τη βρω;εφαρμογή που προτείνεται;;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς ή γνωρίζεις ότι αξίζει;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Εγώ χρησιμοποιώ το Android Pay - αλλά ξέρω διάφορες εφαρμογες από τράπεζες που έχουν nfc για πληρωμές. Για Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος 100%, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Εγώ χρησιμοποιώ το Android Pay - αλλά ξέρω διάφορες εφαρμογες από τράπεζες που έχουν nfc για πληρωμές. Για Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος 100%, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.

και εγώ πλέον μόνο με το κινητό πληρώνω. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά το Android pay.

Βέβαια ζω αγγλία και το android pay ειναι συμαβτό με πολλές τράπεζες

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Συμβαινει το εξης παραξενο ... Στο Instagram θελω να στειλω μια φωτογραφια στον συνομιλητη μου. Πατωντας το εικονιδιο ανοιγει η Συλλογη που εχει την σαρα κα ιτην μαρα μεσα συν καποια emoticons. Πως μπορει να γινει επιλεκτικα και να βλεπει τους φακελους οπως τους εχω τακτοποιημενα?

ποιο εικονιδιο πατας; ειναι το εικονιδιο διπλα στην καρδουλα και στο παραθυρακι που ανοιγει μπορεις να επιλεξεις φακελο πανω αριστερα διπλα στο Χ. Δεν εχει σχεση με το κινητο αλλα με την εφαρμογη του ig.

ποιο εικονιδιο πατας; ειναι το εικονιδιο διπλα στην καρδουλα και στο παραθυρακι που ανοιγει μπορεις να επιλεξεις φακελο πανω αριστερα διπλα στο Χ. Δεν εχει σχεση με το κινητο αλλα με την εφαρμογη του ig.

Ναι αυτο το εικονιδιο παταω αλλα ανοιγωντας το βγαζει ενα ατελειωτω κατεβατω αριθμους που αντιστοιχουν σε emoticons και καπου μεσα σε αυτο το χαος ειναι και οι φακελοι ...

Edited by O_Giannakis

Ναι αυτο το εικονιδιο παταω αλλα ανοιγωντας το βγαζει ενα ατελειωτω κατεβατω αριθμους που αντιστοιχουν σε emoticons και καπου μεσα σε αυτο το χαος ειναι και οι φακελοι ...

αν κανεις clear cache;

Καλησπέρα.

Νέος κάτοχος και έχω την εξής ερώτηση:

Μπορούμε να έχουμε VoLTE και WifiCalling στο 1+6 με Cosmote;

Είμαι κλειδωμένος, με την τελευταία αναβάθμιση και χωρίς root και λοιπά κόλπα.

Ευχαριστώ.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Μου βγάζει συνέχεια ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη ότι το Google play χρησιμοποιεί gps. Το έχετε παρατηρήσει και τι κάνουμε με αυτό;

Καλησπέρα.

Νέος κάτοχος και έχω την εξής ερώτηση:

Μπορούμε να έχουμε VoLTE και WifiCalling στο 1+6 με Cosmote;

Είμαι κλειδωμένος, με την τελευταία αναβάθμιση και χωρίς root και λοιπά κόλπα.

Ευχαριστώ.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. :)

Μία ακόμα ερώτηση (ίσως και χαζή αλλά έχω κολλήσει).

Στο βήμα 2 του οδηγού που λέει "Download and install", δεν κατεβαίνει κάποιο αρχείο αλλά ανοίγει ένα site που στο DOWNLOAD σε πάει σε φακέλλους. Εκεί τί ακριβώς κατεβάζω; Και στα δύο link του βήματος 2 το ίδιο γίνεται.

Στο PC τα κατεβάζεις και τα κάνεις install τα αρχεία ε; Αλλά ποιά αρχεία;

Μία ακόμα ερώτηση (ίσως και χαζή αλλά έχω κολλήσει).

Στο βήμα 2 του οδηγού που λέει "Download and install", δεν κατεβαίνει κάποιο αρχείο αλλά ανοίγει ένα site που στο DOWNLOAD σε πάει σε φακέλλους. Εκεί τί ακριβώς κατεβάζω; Και στα δύο link του βήματος 2 το ίδιο γίνεται.

Στο PC τα κατεβάζεις και τα κάνεις install τα αρχεία ε; Αλλά ποιά αρχεία;

Πήγαινε στο τέλος του νήματος και κατέβασε τα από το προτελευταίο μήνυμα, τα έχει αφαιρέσει από εκεί που ψάχνεις. Ναι, στο pc τα κάνεις install

Μου βγάζει συνέχεια ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη ότι το Google play χρησιμοποιεί gps. Το έχετε παρατηρήσει και τι κάνουμε με αυτό;

Πιο πίσω σελίδες έχω δώσει 2 εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να βάζεις battery saver mode δηλαδή χρήση μόνο WiFi και data από τις εφαρμογές είτε συστήματος είτε τρίτες.

Δουλεύει άψογα και σε root και μη root απλά στο δεύτερο θέλει να δώσεις μια εντολή μέσω adb.

Αναγράφεται στην αναλυτική περιγραφή των app.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πήγαινε στο τέλος του νήματος και κατέβασε τα από το προτελευταίο μήνυμα, τα έχει αφαιρέσει από εκεί που ψάχνεις. Ναι, στο pc τα κάνεις install

Ευχαριστώ πολύ.

Τα κατάφερα. :p

Τρώει και σε εσάς το Netflix πολύ μπαταρία; Εμένα τρώει τεράστια ποσοστά, σε σχέση με YouTube.
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Τρώει και σε εσάς το Netflix πολύ μπαταρία; Εμένα τρώει τεράστια ποσοστά, σε σχέση με YouTube.
Σε ποια έκδοση έχεις το κινητό;γιατί εμένα με android 9 μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή

MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

Το Netflix δεν είναι συμβατό εννοείς? Μήπως δεν έχει κάνει κανένα update από το store?

Σε μένα μια χαρά παίζει

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μήπως είσαι root; Πάντως μια χαρά είναι το netflix με το pie...

Σε ποια έκδοση έχεις το κινητό;γιατί εμένα με android 9 μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή

Με root το Netflix δεν εμφανίζεται καν στο play store. Αν κατεβάσετε το apk χωριστά και το κάνετε εγκατάσταση δεν υπάρχει θέμα.

Στο store εμφάνιζεται μόνο αν έχετε magisk και το safety net Check είναι πράσινο.

Επίσης με root δεν γίνεται να παρακολουθησετε σε full HD.

Αν

Με root το Netflix δεν εμφανίζεται καν στο play store. Αν κατεβάσετε το apk χωριστά και το κάνετε εγκατάσταση δεν υπάρχει θέμα.

Στο store εμφάνιζεται μόνο αν έχετε magisk και το safety net Check είναι πράσινο.

Επίσης με root δεν γίνεται να παρακολουθησετε σε full HD.

Χάνεις το FULLHD μόνο όταν ξεκλειδώσεις bootloader.

• The title was changed to OnePlus 6