Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με VPN Γερμανία, Καναδά και Ινδία δεν το βρήκε το update. Με ποιο δοκιμάσατε?
Βάλε το oxygen updater από playstore.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

φωτογραφική ρε Μαγκες.. τι γίνεται?

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6

Λιγο κατωτερη απο αυτην που ειχε η beta 3.

Βάλε το oxygen updater από playstore.

Αυτό έβαλα αλλά πάρα πολύ αργό downloading, δεν ξέρω γιατί. Τεσπα θα περιμένω, απλά επειδή δεν μου το έβγαζε με το VPN σκέφτηκα μήπως την κατέβασαν ή κάτι τέτοιο.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αυτό έβαλα αλλά πάρα πολύ αργό downloading, δεν ξέρω γιατί. Τεσπα θα περιμένω, απλά επειδή δεν μου το έβγαζε με το VPN σκέφτηκα μήπως την κατέβασαν ή κάτι τέτοιο.
Αν το θέλεις άμεσα δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός αυτού η κάποιου vpn. Σε wifi στο σπίτι εγώ κάνω κάνα 20λεπτο συνήθως. Επειδή είμαι με beta όμως, έχω καιρό να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή εφόσον στις beta έρχονται OTA κανονικά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μου κολλάει συνέχεια και σταματάει το downloading. Μετά από μία ώρα τελείωσε και μου έβγαλε error "File verification failed" και να το κατεβάσω από την αρχή.
Powerd by OnePlus 7 Pro

Πάντως και πριν και τώρα, μέσω του οδηγού που δόθηκε παραπάνω, μόνο το VoLTE ενεργοποιήθηκε στη συσκευή μου. Το VoWiFi αγνοείται...

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις έκανα και εγώ την διαδικασία στην oxygen 9 ,ούτε εγώ βλέπω το VoWiFi

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

Αυτό το έχεις ενεργοποιήσει;

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

5b7a19bd32588a369e387db8adb0d0ec.jpg

Edited by MeddlingMageGR

Μόλις έκανα και εγώ την διαδικασία στην oxygen 9 ,ούτε εγώ βλέπω το VoWiFi

σε εμένα λειτουργεί κανονικά, μετά τη γνωστή διαδικασία

Δούλεψε και σε εμένα μετά από μια ακόμα επανεκκίνηση

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

Λειτουργικες gcam σε android 9 (με καποια crasharismata βεβαια)

1. Δουλευει κανονικα το hdr+ enhanced. Εχει ομως λιγο επιθετικο noise reduction. Παραμενει ομως καλυτερη στα πορτρετα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/OP6_N6_GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.2.apk

2. Δουλευει μονο στην μεσαια επιλογη του hdr+, δηλαδη το γρηγορο. Αυτο σημαινει μικροτερο dynamic range, μικροτερη αποδοση στα σκοταδια και θελει λιγο προσοχη για να μην σας βγει κουνημμενη. Παρολα αυτα σε πορτρετα ειναι καλυτερη τοσο της stock οσο και της αλλης gcam που εβαλα. Καμια φορα ισως εχει λαθος wb. Δοκιμαζεται και βλεπεται https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera_5.2.025-Final_fu24-14e.apk

Προσωπικα χρησιμοποιω την δευτερη σε πορτρετα (εννοω προσωπα) και για οτιδηποτε αλλο την στοκ.

Edited by Antretng

Καλησπερα,εχω ενα προβληματακι μετα την αναβαθμηση στην αρχικη οθονη δεν εμφανιζει το σηματακι του wifi και του bluetooth καμια ιδεα κανεις εχει
:)

Ένα θετικό, δουλεύουν ταυτόχρονα bt και gear ήχος και στα 2 επιτέλους...

Το Tapatalk Pro μου λαγγαρει... βλεπω τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής τον Μάιο...

Με. την απλη Tapatalk που υποστηρίζει μετά από αναβάθμιση την 9.. ρολαρει ΟΚ.. αλλα Διαφημίσεις.... ****

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Λειτουργικες gcam σε android 9 (με καποια crasharismata βεβαια)

1. Δουλευει κανονικα το hdr+ enhanced. Εχει ομως λιγο επιθετικο noise reduction. Παραμενει ομως καλυτερη στα πορτρετα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/OP6_N6_GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.2.apk

2. Δουλευει μονο στην μεσαια επιλογη του hdr+, δηλαδη το γρηγορο. Αυτο σημαινει μικροτερο dynamic range, μικροτερη αποδοση στα σκοταδια και θελει λιγο προσοχη για να μην σας βγει κουνημμενη. Παρολα αυτα σε πορτρετα ειναι καλυτερη τοσο της stock οσο και της αλλης gcam που εβαλα. Καμια φορα ισως εχει λαθος wb. Δοκιμαζεται και βλεπεται https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera_5.2.025-Final_fu24-14e.apk

Προσωπικα χρησιμοποιω την δευτερη σε πορτρετα (εννοω προσωπα) και για οτιδηποτε αλλο την στοκ.

Ευχαριστούμε πολύ.....

Oneplus 6

Για να περάσω την ρομ, κατεβάζω με oxygen updater, reboot σε twrp, install rom +magisk και έτοιμος? Ξεχνάω κάτι?

Έχει shutter lag η κάμερα παιδιά; Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google, αρκετοί το αναφέρουν, ειδικά όταν θέλουν να τραβήξουν τα πιτσιρίκια τους

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Έχει shutter lag η κάμερα παιδιά; Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google, αρκετοί το αναφέρουν, ειδικά όταν θέλουν να τραβήξουν τα πιτσιρίκια τους

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Κοίτα lg δεν είναι. Τώρα το shutter lag είναι σχετικό. Σε σχέση με samsung σειρά s αργεί. Αλλά σε σχέση με άλλα είναι γρήγορο.

Παράγγειλα και εγώ το op6 από το gearbest στα 381 και τώρα υπομονή μέχρι να έρθει.

Έχει ψωνίσει κάνεις αυτό το πακέτο με διάφορα αξεσουάρ? Αξίζει?

https://www.amazon.co.uk/ORZLY%C2%AE-Ultimate-Accessories-Charging-Protector/dp/B07D7C4H7L/ref=mp_s_a_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=1537690226&sr=8-1-fkmr2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Orzly+OnePlus+6+Pro-Fit+Tempered+Glass

Oneplus A6013

Παιδιά τυχαίνει και σε άλλους να εχει ερθει ενα email ,ενα notification και να το λαμβάνουν κανονικά οι αλλες συσκευές και το OP6 να το λαμβάνει μόνο μετά το ξεκλείδωμα της οθόνης? Ολα τα battery optimization τα εχω off (και τα advanced) και τα apps αυτα είναι whitelisted ..Τι μπορεί να φταίει? Δε το κάνει συνέχεια αλλά είναι εκνευριστικό...
Tech Junkie - not curable

Παράγγειλα και εγώ το op6 από το gearbest στα 381 και τώρα υπομονή μέχρι να έρθει.

Έχει ψωνίσει κάνεις αυτό το πακέτο με διάφορα αξεσουάρ? Αξίζει?

https://www.amazon.co.uk/ORZLY%C2%AE-Ultimate-Accessories-Charging-Protector/dp/B07D7C4H7L/ref=mp_s_a_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=1537690226&sr=8-1-fkmr2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Orzly+OnePlus+6+Pro-Fit+Tempered+Glass

έχω πάρει το tempered glass... απλα εξαιρετικό!!!!

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Παιδιά oneplus 6 αγορασμένο από ελληνικό μαγαζί έχει εγγύηση από την oneplus η μπα?

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• The title was changed to OnePlus 6