YanniZ Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχει κανείς περάσει το avengers theme κι αν ναι, με ποιο τρόπο; Επίσης δοκίμασα να περάσω τη twrp 3.2.2 κι ευτυχώς είχα πάρει back up. Έκανε επανεκκίνηση μόνο στην twrp. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 5.1.11 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/h20s-5-1-11-released-changelog-t3817109 Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Αυτή δεν είναι oxygen,είναι η κινεζική έκδοση Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Αυτή δεν είναι oxygen,είναι η κινεζική έκδοση Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkκινεζική... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Έχει κανείς περάσει το avengers theme κι αν ναι, με ποιο τρόπο; Επίσης δοκίμασα να περάσω τη twrp 3.2.2 κι ευτυχώς είχα πάρει back up. Έκανε επανεκκίνηση μόνο στην twrp. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οι περισσότεροι custom kernel το εχουν ενεργοποιησει, εγω ετσι το εχω. προσωπικα ειμαι και το χρησιμοποιω με smurf kernel edit: δες και εδω, flash απο twrp https://nathanchance.me/downloads/kernels/op6/other-zips/ Edited July 17, 2018 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 οι περισσότεροι custom kernel το εχουν ενεργοποιησει, εγω ετσι το εχω. προσωπικα ειμαι και το χρησιμοποιω με smurf kernel edit: δες και εδω, flash απο twrp https://nathanchance.me/downloads/kernels/op6/other-zips/ σωστος.. και εγω ετσι το εχω.. μεσα απο τον κερνελ... αλλα πολυ μαυριλα.. ξαναεβαλα το στοκ λευκο..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το βρήκα τελικά μέσω ex kernel? Αν και οι γνώσεις μου περί kernel σταματούν στο να ρυθμίζω τα themes... Ευχαριστημένος από το smurf? Προσφέρει κάτι διαφορετικό από τον ex? Επίσης, υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 O Pit Lau επιβεβαιώνει την άφιξη του 5G, αλλά όχι για OnePlus 6Τ! Γι αυτό πουλάτε όσο είναι καιρός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 https://www.xda-developers.com/oneplus-6s-oxygenos-5-1-9-update-aims-to-bring-major-camera-improvements/ Σχεδόν έφτασε η 5.1.9 Μέσα στη βδομάδα λογικά όπως ακούγεται Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plastost Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Γνωρίζουμε τι άλλα bug fixes θα περιέχει? πχ. battery drain? 5.1.11 https://www.xda-developers.com/oneplus-6-hydrogenos-5-1-11-update/ -System enhancements -New standby function (new standby optimizations need to be activated manually) -Activating flash (screen off gesture) improved -Camera clarity is improved -Wifi stability is improved -Gaming with dual 4g is improved -Bluetooth car connection and stability is improved -Some sounds issues with games fixed (like game sounds are low after activating of the microphone) There are a number of things to take from this changelog, including the addition of system enhancements and camera clarity improvements. Since OxygenOS 5.1.8, users have been complaining about battery drainage on their OnePlus 6. It’s possible that this update fixes it, and a new standby function also means that OnePlus is focused on battery life too. Edited July 17, 2018 by plastost add Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το βρήκα τελικά μέσω ex kernel? Αν και οι γνώσεις μου περί kernel σταματούν στο να ρυθμίζω τα themes... Ευχαριστημένος από το smurf? Προσφέρει κάτι διαφορετικό από τον ex? Επίσης, υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ ευχαριστημένος. Καλή μπαταρία και καλές επιδόσεις. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια elemental και Franco. Από clean slate άλλαξα σε smurf . Από ρυθμίσεις(μέσω EX Kernel manager) έχω βάλει μόνο smurfutil cpu governor (little +big) Dynamic stune boost 20 Adreno idler enabled 20 10 8000 Backlight minimum brightness 250 Zram enabled Εννοείται σε όλα apply on boot Γενικά επέλεξα αυτόν τον κέρνελ γιατί μου φάνηκε ότι μόνο με τον δικό του governor δεν θα χρειαζόταν να πειράξω και πολλά πολλά για να έχω μπαταρία και επιδόσεις. Τα υπόλοιπα που πείραξα θα βρήκα στην πορεία διαβάζοντας το thread του. Επίσης έχω και greenify premium (χωρίς xposed) Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Πολύ ευχαριστημένος. Καλή μπαταρία και καλές επιδόσεις. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια elemental και Franco. Από clean slate άλλαξα σε smurf . Από ρυθμίσεις(μέσω EX Kernel manager) έχω βάλει μόνο smurfutil cpu governor (little +big) Dynamic stune boost 20 Adreno idler enabled 20 10 8000 Backlight minimum brightness 250 Zram enabled Εννοείται σε όλα apply on boot Γενικά επέλεξα αυτόν τον κέρνελ γιατί μου φάνηκε ότι μόνο με τον δικό του governor δεν θα χρειαζόταν να πειράξω και πολλά πολλά για να έχω μπαταρία και επιδόσεις. Τα υπόλοιπα που πείραξα θα βρήκα στην πορεία διαβάζοντας το thread του. Επίσης έχω και greenify premium (χωρίς xposed) Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk στο cpu ειναι ολες αυτες οι ρυθμισεις? δεν τις βρισκω...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AxilleasX Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα έχω το xiaomi mi6 128gb και λέω Ν πάω στο oneplus 6 αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα έχω το xiaomi mi6 128gb και λέω Ν πάω στο oneplus 6 αξίζει? ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για δειτε βαθμολογια.. .... https://www.dxomark.com/oneplus-6-review-the-alternative-flagship/ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Βγήκε η 5.1.9... 342MB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Βγήκε η 5.1.9... 342MB... TI 342MB .1.5 GB ειναι κατεβαζω.. ευχαριστουμε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Πώς το περνάμε? πρώτη φορά oneplus Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Πώς το περνάμε? πρώτη φορά oneplus Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ περιμένεις μερικές μέρες και σου έρχεται κανονικά ή κατεβάζεις το oxygen updater από το play store και το περνάς άμεσα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 TI 342MB .1.5 GB ειναι κατεβαζω.. ευχαριστουμεΌπως είπα στη δική μου συσκευή 342MB... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 342 είναι το ΟΤΑ. Άμα είσαι ρουτ κατεβαίνει ολόκληρη η ρομ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Google lens δεν βλέπω στην κάμερα. Σε εσάς το εμφανίζει; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Google lens δεν βλέπω στην κάμερα. Σε εσάς το εμφανίζει;Ούτε σε μένα... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Google lens δεν βλέπω στην κάμερα. Σε εσάς το εμφανίζει; Ούτε σε μένα... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Εμενα κανονικα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εμενα κανονικα δουλευει. Έχεις μήπως περασμένο άλλο apk κάμερας; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Έχεις μήπως περασμένο άλλο apk κάμερας; version 2.7.33 λεει στο Info. Το stock app ειναι δεν εχω περασει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts