Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω 2 χρόνια το εχω ως multiptatform λύση(χρηση σε Windows/Ios/Android) και ουδέποτε αντιμετώπισα θέμα και κόβει τα πάντα και απο browser και app σε ολες τις πλατφόρμες.

Μου εχει λύσει τα χέρια.(εχω αγορασει lifetime άδεια χρήσης για ολα τα λειτουργικά)

Ας και είμαι root και έχω adawey σε 5Τ αλλά το adguard είναι must εφαρμογή παντού ανεξάρτητα συσκευής και μπαίνει day one.

Το adguard κόβει διαφημίσεις μέσω VPN ?

υπαρχει κανα mοd κατι να ανεβασουμε τον ηχο στα hands free.?? H με καποια ρυθμιση να ανεβασω την ενταση......??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Παιδιά η μπαταρία μετά από πόσες φορτίσεις στρώνει; Το βράδυ το φορτίζεται στη γρήγορη φόρτιση ή με απλό φορτιστή;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το adguard κόβει διαφημίσεις μέσω VPN ?
ναι φιλε μου

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά η μπαταρία μετά από πόσες φορτίσεις στρώνει; Το βράδυ το φορτίζεται στη γρήγορη φόρτιση ή με απλό φορτιστή;
εγω προσωπικά έχω πάρει έναν dash charge αυτοκινήτου και το φορτίζω αποκλειστικά και μόνο όταν είναι στο αμάξι

Tech Junkie - not curable

υπαρχει κανα mοd κατι να ανεβασουμε τον ηχο στα hands free.?? H με καποια ρυθμιση να ανεβασω την ενταση......??

Αν δεν σε καλυπτει dolby atmos η viper4 android που εχουν αρκετές επιλογές τοτε εξισου custom kernel παρέχουν πλούτο σε customization ηχου(σχεδον ολοι custom kernel παρέχουν εργαλείο να ανεβάσεις ηχο ειτε απο ακουστικά ειτε η ηχεία ειτε μικρόφωνο)

Η αλλιως δοκιμάζεις τα παρακάτω app η ακομα και music player στυλ Power Amp η Player Pro εχουν εργαλεια.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.desaxedstudios.bassbooster&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν δεν σε καλυπτει dolby atmos η viper4 android που εχουν αρκετές επιλογές τοτε εξισου custom kernel παρέχουν πλούτο σε customization ηχου(σχεδον ολοι custom kernel παρέχουν εργαλείο να ανεβάσεις ηχο ειτε απο ακουστικά ειτε η ηχεία ειτε μικρόφωνο)

Η αλλιως δοκιμάζεις τα παρακάτω app η ακομα και music player στυλ Power Amp η Player Pro εχουν εργαλεια.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.desaxedstudios.bassbooster&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT

Ποιον Κέρνελ προτείνεις να βάλω?? Και απλά το φλασαρω με twrp? Η κάνω τα wipes πρώτα?

Ποιον Κέρνελ προτείνεις να βάλω?? Και απλά το φλασαρω με twrp? Η κάνω τα wipes πρώτα?

ElementalX υποστηρίζει boost σε ήχο.

Το ίδιο New Kernel αν έχει βγει για 6

Απλα κατεβάσεις και φλασαρεις απο recovery.

Χωρίς wipe.

Θα βρεις παρόμοια ρύθμιση με αντίστοιχο σε boeffla kernel που έχω τώρα απλά για ElementalX κατεβάζεις ex kernel manager για διαχείρηση.

65640faaa529879cdae2fc9c305115ec.jpg

Αν και δοκιμασε viper4android magisk module πρωτα που εχει μεγαλύτερο πλούτο απο dolby atmos.

Δεν θες απαραίτητα custom kernel να πετύχεις αυτο που θες.

Εγω πχ το εχω το custom kernel να αυξησω ενταση ακουστικού για το stereo mod να αποδιδει καλυτερα οπως να εχω επιπλεον gesture για ξυπνημα οθόνης απο αναμονή

Edited by alextrela

ElementalX υποστηρίζει boost σε ήχο.

Το ίδιο New Kernel αν έχει βγει για 6

Απλα κατεβάσεις και φλασαρεις απο recovery.

Χωρίς wipe.

Θα βρεις παρόμοια ρύθμιση με αντίστοιχο σε boeffla kernel που έχω τώρα απλά για ElementalX κατεβάζεις ex kernel manager για διαχείρηση.

65640faaa529879cdae2fc9c305115ec.jpg

Αν και δοκιμασε viper4android magisk module πρωτα που εχει μεγαλύτερο πλούτο απο dolby atmos.

Δεν θες απαραίτητα custom kernel να πετύχεις αυτο που θες.

Εγω πχ το εχω το custom kernel να αυξησω ενταση ακουστικού για το stereo mod να αποδιδει καλυτερα οπως να εχω επιπλεον gesture για ξυπνημα οθόνης απο αναμονή

σε ευχαριστω πολυ. περασα τον κερνελ αλλ δεν μπορω να βρω καποιο apk ex kernel manager να κατεβασω. φανταζομαι δεν ειναι υποχρεωτικο να το αγορασω 3,5 ευρω....εχεις καποιο που να δουλευει?

σε ευχαριστω πολυ. περασα τον κερνελ αλλ δεν μπορω να βρω καποιο apk ex kernel manager να κατεβασω. φανταζομαι δεν ειναι υποχρεωτικο να το αγορασω 3,5 ευρω....εχεις καποιο που να δουλευει?

Εγώ το αγόρασα.

Αλλιώς δοκίμασε με kernel adiutor app(play store)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

το adguard λέει αυτό

Adguard Content Blocker is an app that will block all ads only in Yandex Browser and Samsung Internet browser without requiring you to root your device. Adguard Content Blocker doesn't block ads in any other apps

Το. έχετε δουλέψει πχ σε chrome? Είστε ρουτ ;

Συγγνώμη για το οφ τοπικ

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Εγώ το αγόρασα.

Αλλιώς δοκίμασε με kernel adiutor app(play store)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

τελικα το αγορασα και γω. 3,5 ευρω μια μπυριτσα. πολυ πολυ καλυτερος τωρα πιο καθαρος και πιο δυνατος.....!!

Άψογος ο ex kernel manager και'γω αυτό χρησιμοποιώ!! Και έχει και φουλ αναβαθμίσεις εδώ και 3 χρόνια που τον έχω αγορασμενο!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άψογος ο ex kernel manager και'γω αυτό χρησιμοποιώ!! Και έχει και φουλ αναβαθμίσεις εδώ και 3 χρόνια που τον έχω αγορασμενο!

τι αλλο μπορω να πειραξω να το βελτιωσω??

Και σε cleanslate μπορείς να πειράξεις τον ήχο (και όχι μόνο) και είναι και Free ;) 6050d9f741294f0e14617dab5f6dfd79.jpg

Και σε cleanslate μπορείς να πειράξεις τον ήχο (και όχι μόνο) και είναι και Free ;) 6050d9f741294f0e14617dab5f6dfd79.jpg

εννοω γενικα..οχι μονο σε ηχο..!!

ταχυτητα ισως.?

τι αλλο μπορω να πειραξω να το βελτιωσω??
Σε λίγο καιρό θα έχει πολλά..Βαλε το min σε όλους τους επεξεργαστές στα 825 για αρχή ;)

Σε λίγο καιρό θα έχει πολλά..Βαλε το min σε όλους τους επεξεργαστές στα 825 για αρχή ;)

Τα έβαλα..825 + 825.

Καλησπερα παιδιά. Ενδιαφερομαι να αγορασω και γω το oneplus 6 αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το αγορασω απο το επισημο site η απο το kimovil (αυτο που λεει eu φανταζομαι). Εσεις απο που το πηρατε ? :)

Eδω που ειμαι (Συδνευ) ενα ελαττωμα ειναι οτι οι συκευες δεν χανουν την τιμη τους, S9 και pixel 2 xl και p 20 pro ακομα κοστιζουν 700+ ευρω.

Eγω λοιπον, αν και δεν με ενθουσιασε το Oneplus 6, 'αναγκαστικα' θα ειναι η επομενη συσκευη μου, γιατι με αγορα απο Κινα κοστιζει σχεδον μιση τιμη απο τις ναυαρχιδες.

εαν θελω να κλειδωσω ξανα τον bootloader τι διαδικασια πρεπει να κανω για να μην φαω bootloop..?? γνωριζει κανεις/??

εαν θελω να κλειδωσω ξανα τον bootloader τι διαδικασια πρεπει να κανω για να μην φαω bootloop..?? γνωριζει κανεις/??

Με OnePlus unbricking tool κλειδώνεις bootloader και επαναφερεις stock και unrooted χωρις να μπλεκεις με εντολές adb.

Δηλαδη επαναφέρει το τηλέφωνο οπως οταν το ανοιξες καινούργιο με το που παρελαβες.

Δεν ξερω αν εχει βγει για 6 ομως σε 5T υπαρχει σε XDA.

Αλλιως αναγκαστικα με adb ψαξε XDA.

Edited by alextrela

Με OnePlus unbricking tool κλειδώνεις bootloader και επαναφερεις stock και unrooted χωρις να μπλεκεις με εντολές adb.

Δηλαδη επαναφέρει το τηλέφωνο οπως οταν το ανοιξες καινούργιο με το που παρελαβες.

Δεν ξερω αν εχει βγει για 6 ομως σε 5T υπαρχει σε XDA.

Αλλιως αναγκαστικα με adb ψαξε XDA.

δεν βρηκα κατι ακομα..δυστυχως..! θα δω πως θα το κανω

Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει ρυθμίσεις για τον ex kernel, όπως π.χ για ήχο ή προφίλ;

• The title was changed to OnePlus 6