amanwithaplan Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Και εγω 2 χρόνια το εχω ως multiptatform λύση(χρηση σε Windows/Ios/Android) και ουδέποτε αντιμετώπισα θέμα και κόβει τα πάντα και απο browser και app σε ολες τις πλατφόρμες. Μου εχει λύσει τα χέρια.(εχω αγορασει lifetime άδεια χρήσης για ολα τα λειτουργικά) Ας και είμαι root και έχω adawey σε 5Τ αλλά το adguard είναι must εφαρμογή παντού ανεξάρτητα συσκευής και μπαίνει day one.Το adguard κόβει διαφημίσεις μέσω VPN ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 υπαρχει κανα mοd κατι να ανεβασουμε τον ηχο στα hands free.?? H με καποια ρυθμιση να ανεβασω την ενταση......?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Παιδιά η μπαταρία μετά από πόσες φορτίσεις στρώνει; Το βράδυ το φορτίζεται στη γρήγορη φόρτιση ή με απλό φορτιστή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το adguard κόβει διαφημίσεις μέσω VPN ?ναι φιλε μου Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά η μπαταρία μετά από πόσες φορτίσεις στρώνει; Το βράδυ το φορτίζεται στη γρήγορη φόρτιση ή με απλό φορτιστή;εγω προσωπικά έχω πάρει έναν dash charge αυτοκινήτου και το φορτίζω αποκλειστικά και μόνο όταν είναι στο αμάξι Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 υπαρχει κανα mοd κατι να ανεβασουμε τον ηχο στα hands free.?? H με καποια ρυθμιση να ανεβασω την ενταση......?? Αν δεν σε καλυπτει dolby atmos η viper4 android που εχουν αρκετές επιλογές τοτε εξισου custom kernel παρέχουν πλούτο σε customization ηχου(σχεδον ολοι custom kernel παρέχουν εργαλείο να ανεβάσεις ηχο ειτε απο ακουστικά ειτε η ηχεία ειτε μικρόφωνο) Η αλλιως δοκιμάζεις τα παρακάτω app η ακομα και music player στυλ Power Amp η Player Pro εχουν εργαλεια. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.desaxedstudios.bassbooster&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Αν δεν σε καλυπτει dolby atmos η viper4 android που εχουν αρκετές επιλογές τοτε εξισου custom kernel παρέχουν πλούτο σε customization ηχου(σχεδον ολοι custom kernel παρέχουν εργαλείο να ανεβάσεις ηχο ειτε απο ακουστικά ειτε η ηχεία ειτε μικρόφωνο) Η αλλιως δοκιμάζεις τα παρακάτω app η ακομα και music player στυλ Power Amp η Player Pro εχουν εργαλεια. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.desaxedstudios.bassbooster&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT Ποιον Κέρνελ προτείνεις να βάλω?? Και απλά το φλασαρω με twrp? Η κάνω τα wipes πρώτα? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) Ποιον Κέρνελ προτείνεις να βάλω?? Και απλά το φλασαρω με twrp? Η κάνω τα wipes πρώτα? ElementalX υποστηρίζει boost σε ήχο. Το ίδιο New Kernel αν έχει βγει για 6 Απλα κατεβάσεις και φλασαρεις απο recovery. Χωρίς wipe. Θα βρεις παρόμοια ρύθμιση με αντίστοιχο σε boeffla kernel που έχω τώρα απλά για ElementalX κατεβάζεις ex kernel manager για διαχείρηση. Αν και δοκιμασε viper4android magisk module πρωτα που εχει μεγαλύτερο πλούτο απο dolby atmos. Δεν θες απαραίτητα custom kernel να πετύχεις αυτο που θες. Εγω πχ το εχω το custom kernel να αυξησω ενταση ακουστικού για το stereo mod να αποδιδει καλυτερα οπως να εχω επιπλεον gesture για ξυπνημα οθόνης απο αναμονή Edited June 19, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 ElementalX υποστηρίζει boost σε ήχο. Το ίδιο New Kernel αν έχει βγει για 6 Απλα κατεβάσεις και φλασαρεις απο recovery. Χωρίς wipe. Θα βρεις παρόμοια ρύθμιση με αντίστοιχο σε boeffla kernel που έχω τώρα απλά για ElementalX κατεβάζεις ex kernel manager για διαχείρηση. Αν και δοκιμασε viper4android magisk module πρωτα που εχει μεγαλύτερο πλούτο απο dolby atmos. Δεν θες απαραίτητα custom kernel να πετύχεις αυτο που θες. Εγω πχ το εχω το custom kernel να αυξησω ενταση ακουστικού για το stereo mod να αποδιδει καλυτερα οπως να εχω επιπλεον gesture για ξυπνημα οθόνης απο αναμονή σε ευχαριστω πολυ. περασα τον κερνελ αλλ δεν μπορω να βρω καποιο apk ex kernel manager να κατεβασω. φανταζομαι δεν ειναι υποχρεωτικο να το αγορασω 3,5 ευρω....εχεις καποιο που να δουλευει? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 σε ευχαριστω πολυ. περασα τον κερνελ αλλ δεν μπορω να βρω καποιο apk ex kernel manager να κατεβασω. φανταζομαι δεν ειναι υποχρεωτικο να το αγορασω 3,5 ευρω....εχεις καποιο που να δουλευει? Εγώ το αγόρασα. Αλλιώς δοκίμασε με kernel adiutor app(play store) Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 το adguard λέει αυτό Adguard Content Blocker is an app that will block all ads only in Yandex Browser and Samsung Internet browser without requiring you to root your device. Adguard Content Blocker doesn't block ads in any other apps Το. έχετε δουλέψει πχ σε chrome? Είστε ρουτ ; Συγγνώμη για το οφ τοπικ Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Εγώ το αγόρασα. Αλλιώς δοκίμασε με kernel adiutor app(play store) Sent from my iPad using Tapatalk Pro τελικα το αγορασα και γω. 3,5 ευρω μια μπυριτσα. πολυ πολυ καλυτερος τωρα πιο καθαρος και πιο δυνατος.....!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Άψογος ο ex kernel manager και'γω αυτό χρησιμοποιώ!! Και έχει και φουλ αναβαθμίσεις εδώ και 3 χρόνια που τον έχω αγορασμενο! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Άψογος ο ex kernel manager και'γω αυτό χρησιμοποιώ!! Και έχει και φουλ αναβαθμίσεις εδώ και 3 χρόνια που τον έχω αγορασμενο! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι αλλο μπορω να πειραξω να το βελτιωσω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Και σε cleanslate μπορείς να πειράξεις τον ήχο (και όχι μόνο) και είναι και Free ;) Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 ναι φιλε μου Και αυτό δεν επηρεάζει την ταχυτητα του downloading? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Και σε cleanslate μπορείς να πειράξεις τον ήχο (και όχι μόνο) και είναι και Free ;) Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk εννοω γενικα..οχι μονο σε ηχο..!! ταχυτητα ισως.? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 τι αλλο μπορω να πειραξω να το βελτιωσω??Σε λίγο καιρό θα έχει πολλά..Βαλε το min σε όλους τους επεξεργαστές στα 825 για αρχή ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Σε λίγο καιρό θα έχει πολλά..Βαλε το min σε όλους τους επεξεργαστές στα 825 για αρχή ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα έβαλα..825 + 825. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλησπερα παιδιά. Ενδιαφερομαι να αγορασω και γω το oneplus 6 αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το αγορασω απο το επισημο site η απο το kimovil (αυτο που λεει eu φανταζομαι). Εσεις απο που το πηρατε ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeSwimmer Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Από το επίσημο φίλε χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Eδω που ειμαι (Συδνευ) ενα ελαττωμα ειναι οτι οι συκευες δεν χανουν την τιμη τους, S9 και pixel 2 xl και p 20 pro ακομα κοστιζουν 700+ ευρω. Eγω λοιπον, αν και δεν με ενθουσιασε το Oneplus 6, 'αναγκαστικα' θα ειναι η επομενη συσκευη μου, γιατι με αγορα απο Κινα κοστιζει σχεδον μιση τιμη απο τις ναυαρχιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 εαν θελω να κλειδωσω ξανα τον bootloader τι διαδικασια πρεπει να κανω για να μην φαω bootloop..?? γνωριζει κανεις/?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) εαν θελω να κλειδωσω ξανα τον bootloader τι διαδικασια πρεπει να κανω για να μην φαω bootloop..?? γνωριζει κανεις/?? Με OnePlus unbricking tool κλειδώνεις bootloader και επαναφερεις stock και unrooted χωρις να μπλεκεις με εντολές adb. Δηλαδη επαναφέρει το τηλέφωνο οπως οταν το ανοιξες καινούργιο με το που παρελαβες. Δεν ξερω αν εχει βγει για 6 ομως σε 5T υπαρχει σε XDA. Αλλιως αναγκαστικα με adb ψαξε XDA. Edited June 20, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Με OnePlus unbricking tool κλειδώνεις bootloader και επαναφερεις stock και unrooted χωρις να μπλεκεις με εντολές adb. Δηλαδη επαναφέρει το τηλέφωνο οπως οταν το ανοιξες καινούργιο με το που παρελαβες. Δεν ξερω αν εχει βγει για 6 ομως σε 5T υπαρχει σε XDA. Αλλιως αναγκαστικα με adb ψαξε XDA. δεν βρηκα κατι ακομα..δυστυχως..! θα δω πως θα το κανω Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει ρυθμίσεις για τον ex kernel, όπως π.χ για ήχο ή προφίλ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts