Ntanis1 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Βαγγέλη πολυ καλή φωτο απίστευτη λεπτομέρεια Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ καλη φιλε βαγγελη!!Για τα χρηματα που ζηταει η συσκευη παρα πολυ τιμια προταση! Ανεβασε και μερικες νυχτερινες!! Πολυ κακη φωτογραφια φιλε μου που αδικει την συσκευη.. Ειναι κουνημενη,θολη,χωρις καθολου λεπτομερεια.. Δεν ξερω τι πηγε στραβα... Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Καλά, πόσο σταθερό χέρι έχετε εσείς με το mate 10 και το night mode ? Πήγα χθες να δοκιμάσω με το mate της κοπέλας μου, και βγήκε κουνημενη φουλ. Χειρουργοι έπρεπε να γίνετε! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Δοκίμασα διάφορα δωρεάν στο CM1, κράτησα μόνο την Camera FV-5 και A Better Camera, μετά από προτάσεις των μελών εδώ. Παρόλα αυτά για το συγκεκριμένο μοντέλο, η LUMIX Camera (ενσωματωμένη) είναι μακράν ανώτερη κυρίως στις ρυθμίσεις, για επαγγελματικές κάμερες. Αν υπήρχε port όπως της Google θα το πρότεινα και για άλλες συσκευές. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ ωραίες, τα χρώματα πιο φυσικά με ανενεργό το AI. Θα πρότεινα ενεργοποίηση σε δύσκολα σενάρια μόνο, αν και είναι γούστα. Προτιμώ περισσότερη φυσικότητα προσωπικά. Ερώτηση, έχει δυνατότητα για RAW αρχεία το Huawei? Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!! Το πρώτο βέβαια δεν είναι δωρεάν.. Θα δοκιμάσω το δεύτερο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Καλά, πόσο σταθερό χέρι έχετε εσείς με το mate 10 και το night mode ? Πήγα χθες να δοκιμάσω με το mate της κοπέλας μου, και βγήκε κουνημενη φουλ. Χειρουργοι έπρεπε να γίνετε! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkείναι θεμα χρήστη καθαρά φιλε μου κ τρόπο λήψης Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Καλά, πόσο σταθερό χέρι έχετε εσείς με το mate 10 και το night mode ? Πήγα χθες να δοκιμάσω με το mate της κοπέλας μου, και βγήκε κουνημενη φουλ. Χειρουργοι έπρεπε να γίνετε! Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΕξαρτάται πόσο χρόνο έκθεσης είχε,άμα είχε τίποτα 10 sec λογικό. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Καλά, πόσο σταθερό χέρι έχετε εσείς με το mate 10 και το night mode ? Πήγα χθες να δοκιμάσω με το mate της κοπέλας μου, και βγήκε κουνημενη φουλ. Χειρουργοι έπρεπε να γίνετε! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Eιναι με την 145 αναβαθμιση με το νεο Night mode?Εαν οχι night mode και σταθερο μονο με τριποδο. Με την 145 εχουν βαλει ais(artificial intelligence stabilization)που βγαζεις χερατες χωρις καθολου κουνημα οπως με το P20 pro. Το μεγιστο που δινει στο χερι ειναι 4-5 δευτερα ποτε παραπανω και μετ την βοηθεια του ais δεν βγαινει κουνημενη! Οπως ειπε και ο φιλος νικος(scorpio) παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο χρηστης και ακομη και με μια φενομενηκα μετρια συσκευη(γενικα το λεω οχι το mate) περνει εξαιρετικα αποτελεσματα!! :) Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!! Το πρώτο βέβαια δεν είναι δωρεάν.. Θα δοκιμάσω το δεύτερο.. Πριν καιρό το είχα πάρει δωρεάν το FV-5... Ίσως έχει μια δωρεάν έκδοση και μια με πληρωμή ή το έκαναν αργότερα με πληρωμή... Επίσης για σάρωση εγγράφων, φωτογραφιών κλπ το Microsoft Office Lens είναι απαραίτητο. Το χρησιμοποιώ συνέχεια... Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Και μια με το ταπεινό redmi note 5 και την στοκ κάμερα Auto Salonica IMG_20180719_190842 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δύσκολη φωτογραφία Βαγγέλη νομίζω. Το foreground σου, το έχει χαλάσει πολύ. Δεν έχει καθόλου μα καθόλου λεπτομέρεια, όπως επίσης έχει και λάθος white balance. Από κει και πέρα το μπλε του που κυριαρχεί μου αρέσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 (edited) Η επιστροφή από διακοπές δύσκολη. Οταν έχεις περάσει καλά, ακόμη πιο πολύ. Με το HTC U11 είμαι πολύ ευχαριστηένος. Οτι μπόρεσα έβγαλα, όχι τόσο καλλιτεχνικές. Παρακάτω είναι ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ GCAM (PIXEL II XL), GCAM (NEXUS 6P) και μία από mirrorless camera Olympus EP-L8 με φακό LUMIX 12-32mm 1:3.5-5.6 Δυστυχώς προφανώς ξέχασα να βγάλω και μία με stock. HTC U11 (GCAM NEXUS 6P) ALONNISOS ISLAND by P. V, on Flickr HTC U11 (GCAM PIXEL II XL) ALONNISOS ISLAND by P. V, on Flickr OLYMPUS CAMERA ALONNISOS OLYMPUS CAMERA by P. V, on Flickr Αλόννησος Χώρα (HTC U11 gcam) Alonnisos Island (Old Town) by P. V, on Flickr Βρήκα και την αντίστοιχη με stck, της gcam που είχα ανεβάσει προχτες. gcam Alonnisos Island (Greece) by P. V, on Flickr stock IMAG0125 by P. V, on Flickr Edited July 20, 2018 by babill2004 "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Και μια με το ταπεινό redmi note 5 και την στοκ κάμερα Auto Salonica [ig]https://farm1.staticflickr.com/857/43473222972_a9b0b1de15_c.jpg[/img]IMG_20180719_190842 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο ενας γραφει εχει απιστευτη λεπτομερεια...ο αλλος γραφει δεν εχει καθολου λεπτομερεια. Τι απο τα δυο ισχυει τελικα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Δύσκολη φωτογραφία Βαγγέλη νομίζω. Το foreground σου, το έχει χαλάσει πολύ. Δεν έχει καθόλου μα καθόλου λεπτομέρεια, όπως επίσης έχει και λάθος white balance. Από κει και πέρα το μπλε του που κυριαρχεί μου αρέσει.Αλέξη δύσκολη φωτογραφία με εναλαξ πολύ φωτεινά μέρη και πολύ σκοτεινά εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κάμερα και έχω δουλέψει πολλές κορυφαίες συσκευές σε θέμα κάμερας τους τελευταίους μήνες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ενας γραφει εχει απιστευτη λεπτομερεια...ο αλλος γραφει δεν εχει καθολου λεπτομερεια. Τι απο τα δυο ισχυει τελικα??Για πες εσύ τι ισχύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Αλέξη δύσκολη φωτογραφία με εναλαξ πολύ φωτεινά μέρη και πολύ σκοτεινά εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κάμερα και έχω δουλέψει πολλές κορυφαίες συσκευές σε θέμα κάμερας τους τελευταίους μήνες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πες εσύ τι ισχύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η αληθεια ειναι παντα καπου στη μεση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Και μια με το ταπεινό redmi note 5 και την στοκ κάμερα Auto Salonica IMG_20180719_190842 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒαγγέλη πάρα πολύ καλή έχει πιάσει φοβερή λεπτομέρεια!! Δωσε μας και αλλα δείγματα φιλε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Andreas_ Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Η επιστροφή από διακοπές δύσκολη. Οταν έχεις περάσει καλά, ακόμη πιο πολύ. Με το HTC U11 είμαι πολύ ευχαριστηένος. Οτι μπόρεσα έβγαλα, όχι τόσο καλλιτεχνικές. Παρακάτω είναι ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ GCAM (PIXEL II XL), GCAM (NEXUS 6P) και μία από mirrorless camera Olympus EP-L8 με φακό LUMIX 12-32mm 1:3.5-5.6 Δυστυχώς προφανώς ξέχασα να βγάλω και μία με stock. HTC U11 (GCAM NEXUS 6P) ALONNISOS ISLAND by P. V, on Flickr HTC U11 (GCAM PIXEL II XL) ALONNISOS ISLAND by P. V, on Flickr OLYMPUS CAMERA ALONNISOS OLYMPUS CAMERA by P. V, on Flickr Αλόννησος Χώρα (HTC U11 gcam) Alonnisos Island (Old Town) by P. V, on Flickr Βρήκα και την αντίστοιχη με stck, της gcam που είχα ανεβάσει προχτες. gcam Alonnisos Island (Greece) by P. V, on Flickr stock IMAG0125 by P. V, on Flickr Καταπληκτικές φωτογραφίες, τρομερό το HTC U11. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο κινητό με τέτοια φυσικότητα στις φωτο. Και δεν το λέω γιατί είμαι κάτοχος. Για μένα κορυφαία καμεροκινητά αυτή τη στιγμή ειναι το s9, pixel 2 και HTC U11. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Φοβερή η πρώτη με το HTC και σαν χρώμα και σαν φωτό Galaxy S7, Gcam 2018-07-20_06-05-09 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my SM-G930F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 2018-07-20_06-23-27 by Adi 32, on Flickr Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Αλέξη δύσκολη φωτογραφία με εναλαξ πολύ φωτεινά μέρη και πολύ σκοτεινά εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κάμερα και έχω δουλέψει πολλές κορυφαίες συσκευές σε θέμα κάμερας τους τελευταίους Ναι το ξέρω, και σίγουρα λαμβάνουμε υπόψη και την τιμή της συσκευής. Σε τέτοιες συνθήκες ακόμα και με slr focus staking θέλει γιατί όλα in focus δεν γίνεται να βγούνε. Αν θες βάλε κι άλλα δείγματα με μεγάλο δυναμικό εύρος μέσα στην μέρα, για να δούμε πως τα πάει στη διαχείριση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 2018-07-20_06-23-27 by Adi 32, on Flickr αυτη η γραμμη που κανει ο ηλιος...ειναι η λερωμενος φακος η γρατζουνια στο φακο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 (edited) Φίλε μου βλέπω μια πολύ περίεργη κλίση στον ορίζοντα... Σαν να κατηφοριζει και από τις 2 πλευρές προς τον ήλιο. Το κανει γενικά στον ευρυγωνιο; Φίλε μου Δεν είναι περίεργη η κλήση στον ορίζοντα Έτσι γίνεται όταν ο ήλιος πέφτει πάρα πολύ χαμηλά μέσα στη θάλασσα. Μπροστά σου πολύ απλά βλέπεις την απόδειξη ότι η γη δεν είναι επίπεδη.. άμα προσέξεις κιόλας στα δεξιά και αριστερά της εικόνας το μπλε του ουρανού γίνεται ένα με το μπλε της θάλασσας Και νομίζεις ότι έχει κληση προς τα πάνω ο ορίζοντας.. Lefkada island Sunset .. by Kostas Kokkalis, on Flickr Edited July 20, 2018 by kok1980 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Φίλε μου Δεν είναι περίεργη η κλήση στον ορίζοντα Έτσι γίνεται όταν ο ήλιος πέφτει πάρα πολύ χαμηλά μέσα στη θάλασσα. Μπροστά σου πολύ απλά βλέπεις την απόδειξη ότι η γη δεν είναι επίπεδη.. άμα προσέξεις κιόλας στα δεξιά και αριστερά της εικόνας το μπλε του ουρανού γίνεται ένα με το μπλε της θάλασσας Και νομίζεις ότι έχει κληση προς τα πάνω ο ορίζοντας.. Lefkada island Sunset .. by Kostas Kokkalis, on Flickr πολύ σωστή η τοποθετησή σου!!Η φωτο είναι πολυ όμορφη!! IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Φοβερή η πρώτη με το HTC και σαν χρώμα και σαν φωτό Galaxy S7, Gcam 2018-07-20_06-05-09 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my SM-G930F Φοβερη δουλεια απο την gcam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Φοβερη δουλεια απο την gcamΕίναι ο λόγος που δεν έχω πάρει S9, όχι πως δεν είναι συνολικά καλύτερο στην κάμερα, αλλά δεν αξίζει τη διαφορά χρημάτων πιστεύω Sent from my SM-G930F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Είναι ο λόγος που δεν έχω πάρει S9, όχι πως δεν είναι συνολικά καλύτερο στην κάμερα, αλλά δεν αξίζει τη διαφορά χρημάτων πιστεύω Sent from my SM-G930F Πιστευω πως η Gcam εχει κανει ζημια στις πωλησεις των ακριβων μοντελων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts