punisher24 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 S9 επιλεκτική εστίαση 2018-09-07_11-58-35 by vasilis poun, on Flickr aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 S9 επιλεκτική εστίαση 2018-09-07_11-58-35 by vasilis poun, on FlickrΕδώ βλέπω να λειτουργησε υποδείγματικα ο αλγόριθμος σε ένα δύσκολο με εναλλαγές θέμα για επιλεκτική εστιαση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Sakis.. Παντως εχω την εντυπωση οτι στα 10mpxl τραβαει καλυτερα ο μονοχρωμος. OK θα το τεστάρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Samsung S9+ βραδινή χωρίς τρίποδο στο αυτόματο. 20180908_000639 by zakailiou, on Flickr"]20180908_000639 by zakailiou, on Flickr[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 χερατη Mi5s hdr+ art222 by foxy4270, on Flickr Φοβερό το mi5s. Πραγματικά μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε αυτό και το MI a2.εσύ ποιο προτείνεις που έχεις και μεγάλη εμπειρία ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Κάποιος έσβησε τα τελευταία μου μηνύματα, χωρίς ούτε να με ειδοποιήσει με κάποιο προσωπικό μήνυμα... Δεν έγραψα κάτι αρνητικό, απλά ότι συγκεκριμένο άτομο εδώ μέσα είναι κολλημένος με συγκεκριμένες εταιρίες, γράφει ανακρίβειες, και εκτίθεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Samsung S9+ βραδινή χωρίς τρίποδο στο αυτόματο. 20180908_000639 by zakailiou, on Flickr"]20180908_000639 by zakailiou, on Flickr[/url] Εξαιρετική!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 ας βάλω κι εγώ μία νυχτερινή με το htc u ultra μου σε manual Autumn Night by Dimitrios Markogiannakis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Το sammy για τετοιο iso και κλείστρο έδωσε αποτέλεσμα ΑΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Samsung S9+ βραδινή χωρίς τρίποδο στο αυτόματο. http://20180908_000639 by zakailiou, on FlickrΓια τις συνθήκες η φώτο είναι κορυφή!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Xiaomi mi a2 auto Xiaomi mi a2 auto by [/url] - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Samsung S9+ βραδινή χωρίς τρίποδο στο αυτόματο. http://20180908_000639 by zakailiou, on FlickrΕντυπωσιακό αποτέλεσμα σε πολύ δύσκολες συνθήκες! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 P20 pro raw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Φοβερό το mi5s. Πραγματικά μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε αυτό και το MI a2.εσύ ποιο προτείνεις που έχεις και μεγάλη εμπειρία ? Γεια σου φιλε μου...που χαθηκες? Κοιτα το A2 ειναι ολοκαινουριο και φοραει φακο με αναλυση 20Mp ...Οποτε λογικα πρεπει να ειναι καλυτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Τι εφτιαξες **** το κεφάλι μου;τι ουρανος;τι δάσος;ακομα και ο θαμνος μπροστά 3 χρωματισμούς εχει επανω του!τα πράγματα που βλέπει αυτο το κινητο είναι ανώμαλα πολλά! Κανενας με s9 θα μας κεράσει καμια φύση σε raw; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Γεια σου φιλε μου...που χαθηκες? Κοιτα το A2 ειναι ολοκαινουριο και φοραει φακο με αναλυση 20Mp ...Οποτε λογικα πρεπει να ειναι καλυτερο.Φίλε επειδή το έγραψες πάλι, 20mp είναι ο δεύτερος φακός, που είναι για νύχτα και bokeh μόνο Sent from my C106 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Φίλε επειδή το έγραψες πάλι, 20mp είναι ο δεύτερος φακός, που είναι για νύχτα και bokeh μόνο Sent from my C106 using Tapatalk ναι? ο κυριος φακος ποσο ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Και μια δευτερη raw.. Τονισα λιγο παραπανω για να φανει η βροχη στον οριζοντα.. Ειναι μαλλον για το καλιτεχνικο νημα αλλα ειπα να τη μοιραστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Γεια σου φιλε μου...που χαθηκες? Κοιτα το A2 ειναι ολοκαινουριο και φοραει φακο με αναλυση 20Mp ...Οποτε λογικα πρεπει να ειναι καλυτερο. Ναι αλλά δεν είναι πολύ φθηνό για να ξεπεράσει το άλλο? Βέβαια με 20mp φακό θα θερίζει. Και τα Sony τόσο δεν έχουν ? Να δω Sony που έχουν πέσει οι τιμές στα πιο παλιά ? Χάθηκα γιατί δεν είχα κινητό που να μπορεί να μπει στο site εύκολα τώρα μου έχουν δώσει ένα αλλά θα πρέπει να το δώσω σε λίγες μέρες πάλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 (edited) Και μια δευτερη raw.. Τονισα λιγο παραπανω για να φανει η βροχη στον οριζοντα.. Ειναι μαλλον για το καλιτεχνικο νημα αλλα ειπα να τη μοιραστω! Σαν ζωγραφιά φαίνεται. Κανονική ζωγραφιά με ξυλομπογιές. Edited September 8, 2018 by thePRODIGY Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Ναι αλλά δεν είναι πολύ φθηνό για να ξεπεράσει το άλλο? Βέβαια με 20mp φακό θα θερίζει. Και τα Sony τόσο δεν έχουν ? Να δω Sony που έχουν πέσει οι τιμές στα πιο παλιά ? Χάθηκα γιατί δεν είχα κινητό που να μπορεί να μπει στο site εύκολα τώρα μου έχουν δώσει ένα αλλά θα πρέπει να το δώσω σε λίγες μέρες πάλι. Sony τα τελευταια xz1, xz2 εχουν πολυ δυνατες καμερες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Sony τα τελευταια xz1, xz2 εχουν πολυ δυνατες καμερες Ωραία θα δω το xz1 που το είχε και προσφορά και έκανα βλακεια που δεν το πήρα δεν έχω λεφτά για ακριβό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Xiaomi mi a2 panorama vs lg 30 wide angle Xiaomi Xiaomi mi a2 panorama by [/url] - Flickr2BBcode LITE Lg Lg v30 wide angle by - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Raw.. Ελαιογραφια.. Παστελ απο P20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Raw.. Ελαιογραφια.. Παστελ απο P20 pro Μπράβο φίλε για τον κόπο σου, θαυμάσια δουλειά και επιβεβαιώνομαι στα λεγόμενα μου για το πόσο δυνατό αισθητήρα έχει η συσκευή Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts