johnnyman25 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Έτσι ακριβώς βασιλη χωρίς ταπ πουθενά, χωρίς hdr και χωρίς να ρίξω έκθεση. Mate the 10 pro be with you Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 LG G6 auto [ig]https://farm1.staticflickr.com/925/41300507850_2d1448c0e0_c.jpg[/img]2018-06-30_07-55-54 by vasilis poun, on Flickr Υπερβολικα τα χρωματα του G6...πολυ εντονο saturation Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Andreas_ Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλως ορισες!!Κανεις copy paste το bbccode με επιλογη την αναλυση 800x600 Εδώ είσαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Andreas_ Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 HTC U11 2018-06-30_10-38-48 by Andreas Alexandrou, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 (edited) Galaxy S7, Gcam 2018-06-30_11-29-37 by [/url] - Flickr2BBcode LITE 2018-06-30_11-28-52 by - Flickr2BBcode LITE Sent from my SM-G930F ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [quote name= Edited by John, on Flickr Άψογη ματιά και ταιριάζει στο άλλο νήμα Sent from my SM-G930F Edited June 30, 2018 by dgeorge4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Ευχαριστώ φίλε Γιώργο!την έχω βάλει ήδη!! Το s7 με την gcam τρομερό πραγματικά. Πολύ μεγάλη διαφορά!! Mate the 10 pro be with you Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλησπέρα παίδες,η gcam δουλεύει εξίσου καλά και στο s8? Αν ναι μπορεί κάποιος να στείλει βήματα η τον οδηγό για να εγκαταστήσω? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Lumia 950 Απογευματινές λήψεις απο την πρόσφατη κακοκαιρία. WP_20180627_20_21_43_Pro by Kosta29C, on Flickr WP_20180627_20_43_28_Pro by Kosta29C, on Flickr WP_20180627_20_43_55_Pro by Kosta29C, on Flickr Μαζί και κάποιες ακόμα, από το χάος...ενδεικτικά του "γύρω-γύρω Σάββατο, εκεί που...Κυριακή" (στο ανάποδο). WP_20180618_14_35_25_Pro by Petros Petros, on Flickr WP_20180618_14_34_36_Pro by Petros Petros, on Flickr Huawei mate 10 pro night mode Huawei mate 10 pro night mode by Nikitas Brs, on Flickr Huawei mate 10 pro night mode Huawei mate 10 pro night mode, Aiolou kai Ermou by Nikitas Brs, on Flickr Huawei mate 10 pro night mode Huawei mate 10 pro night mode, syntagma by Nikitas Brs, on Flickr Huawei mate 10 pro stock auto Huawei mate 10 pro stock auto, panormou mesa apo tzami by Nikitas Brs, on Flickr Προσωπικά, βρίσκω αυτό που έχει καταφέρει στις λάμπες (φωτεινές πηγές), εντυπωσιακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 lg g5 hfr+ αρτ18 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Το Sony ενώ έχει πολύ ωραία χρώματα αλλα κάτι με χαλάει σε όλη την φωτογραφία. Μην αναφέρω και την θολούρα στις άκρες που είναι αρκετή. Εγώ ξέρω τι σε χαλάει.... Είναι όλα φυσικά και αληθινά και δε βγάζει αυτό που ίσως θα θελε να δει το μάτι σου...Το οποίο προφανώς του αρέσει το πιο πλαστικοποιημενο.... Εμένα γενικά μου αρέσουν τα πολύ φυσικά και όχι η έντονη επεξεργασία που Κάνει η πλειοψηφία.. Ίσως σε χαλάει που είναι και Sony γιατί πολλούς τους χαλάει και δε ξέρω και γιατί.. Λες και τους σκότωσε τη μάνα..:lol::lol: Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 iPhoneX auto Η δεύτερη με HDR Untitled by Imperia V, on Flickr Untitled by Imperia V, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Εγώ ξέρω τι σε χαλάει.... Είναι όλα φυσικά και αληθινά και δε βγάζει αυτό που ίσως θα θελε να δει το μάτι σου...Το οποίο προφανώς του αρέσει το πιο πλαστικοποιημενο.... Εμένα γενικά μου αρέσουν τα πολύ φυσικά και όχι η έντονη επεξεργασία που Κάνει η πλειοψηφία.. Ίσως σε χαλάει που είναι και Sony γιατί πολλούς τους χαλάει και δε ξέρω και γιατί.. Λες και τους σκότωσε τη μάνα..:lol::lol:Το μονο φυσικό στο σονυ φίλε μου είναι τα χρώματα τπτ άλλο. Καθόλου καλή λεπτομέρεια, θολούρα στις άκρες και κακό dynamic range. Και εμένα μου αρέσει η φυσικότητα αλλά το σονυ πέρα από τα χρώματα σε όλα τα άλλα υστερεί. Καλός η κακώς αυτή είναι η αλήθεια. Άμα κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Εύχομαι καλο μήνα με υγεία και καλή καρδιά. Mate the 10 pro be with you iPhoneX auto Η δεύτερη με HDR Τάσο πολύ καλές φίλε μου. Τρομερό το iPhoneX την ημέρα Καλο μήνα εύχομαι! Edited July 1, 2018 by johnnyman25 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 lg g5 hfr+ [ig]https://farm1.staticflickr.com/927/42212754655_5be2d83f27_c.jpg[/img]αρτ18 by foxy4270, on Flickr κακή υλοποίηση.. θολή στις άκρες και αρκετός θόρυβος στον ουρανό Εγώ ξέρω τι σε χαλάει.... Είναι όλα φυσικά και αληθινά και δε βγάζει αυτό που ίσως θα θελε να δει το μάτι σου...Το οποίο προφανώς του αρέσει το πιο πλαστικοποιημενο.... Εμένα γενικά μου αρέσουν τα πολύ φυσικά και όχι η έντονη επεξεργασία που Κάνει η πλειοψηφία.. Ίσως σε χαλάει που είναι και Sony γιατί πολλούς τους χαλάει και δε ξέρω και γιατί.. Λες και τους σκότωσε τη μάνα..:lol::lol: η συγκεκριμένη φωτο δεν ήταν καθόλου καλή, κάτι που το επισημάναμε αρκετά άτομα για ημερήσια φωτο είχε έντονη επεξεργασία και πολλές σβησμένες λεπτομέρειες σε δέντρα/φύλλα/οδόστρωμα aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εγώ ξέρω τι σε χαλάει.... Είναι όλα φυσικά και αληθινά και δε βγάζει αυτό που ίσως θα θελε να δει το μάτι σου...Το οποίο προφανώς του αρέσει το πιο πλαστικοποιημενο.... Εμένα γενικά μου αρέσουν τα πολύ φυσικά και όχι η έντονη επεξεργασία που Κάνει η πλειοψηφία.. Ίσως σε χαλάει που είναι και Sony γιατί πολλούς τους χαλάει και δε ξέρω και γιατί.. Λες και τους σκότωσε τη μάνα..:lol::lol:Φίλε να σε ρωτήσω λίγο τι φυσικό κατάφερες και είδες;δεν υπάρχει λεπτομέρεια για να διακρίνεις και να πεις αν υπάρχει φυσικότητα ή υπερβολική επεξεργασία, συγνώμη τελείως φιλικά σου απαντάω αλλά δεν νομίζω να κάνουν τόσο λάθος τα μάτια μου Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ευχαριστώ πολύ φιλε Γιάννη...καλο μηνα να έχεις και σε όλους :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ευχαριστώ πολύ φιλε Γιάννη...καλο μηνα να έχεις και σε όλους :)Imperia στο έχω ξαναπεί το iPhone είναι το καλύτερο για ημερήσιες φωτογραφίες απλά καταπληκτικό Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ευχαριστώ Βαγγέλη...κερνάω σφηνάκι..μια εσωτερικού χώρου με φυσικό φως από δεξιά....την επόμεμη φορα θα κοιτάξω να ανεβάσω βραδινές με φώτα όπως μου είχε προτείνει ο Αντρέας,μάλλον σε κάποιο δρόμο. Untitled by Imperia V, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Φίλε να σε ρωτήσω λίγο τι φυσικό κατάφερες και είδες;δεν υπάρχει λεπτομέρεια για να διακρίνεις και να πεις αν υπάρχει φυσικότητα ή υπερβολική επεξεργασία, συγνώμη τελείως φιλικά σου απαντάω αλλά δεν νομίζω να κάνουν τόσο λάθος τα μάτια μου Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕτσι ακριβώς είναι παιδιά τουλάχιστον σε αυτή τη φώτο δεν υπάρχει λεπτομέρεια ισχύουν όσα είπαν τα παιδια πιο πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 η συγκεκριμένη φωτο δεν ήταν καθόλου καλή, κάτι που το επισημάναμε αρκετά άτομα για ημερήσια φωτο είχε έντονη επεξεργασία και πολλές σβησμένες λεπτομέρειες σε δέντρα/φύλλα/οδόστρωμα Νομιζω οτι το αρχικο σχολιο δεν ηταν για αυτη τη φωτογραφια που λες, αλλα για την επομενη. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) κακή υλοποίηση.. θολή στις άκρες και αρκετός θόρυβος στον ουρανό α Το σχολιο περι θορυβου στον ουρανο το θεωρω τουλαχιστον ατυχες. Με iso 50 δεν γινεται να υπαρξει θορυβος σε καμια φωτογραφια...ουτε μερα ουτε νυχτα. Edited July 1, 2018 by gtf4270 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Μερικές φωτογραφίες από s9plus & p20 pro χωρίς να είναι την ίδια μέρα ούτε η ακριβώς ίδια σκηνή αλλά περίπου με ίδιες συνθήκες Έτσι για να υπάρχει μια γενικότερη άποψη για αυτές τις 2 ναυαρχίδες Ειναι όλες στο αυτόματο και στο P20 pro ενεργό το ΑΙ S9+ Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] P20 pro Huawei p20 pro Green mode 2 by GumJd tsiglas, on Flickr"]Huawei p20 pro Green mode 2 by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] S9plus Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] P20 pro Huawei p20 pro Green mode by GumJd tsiglas, on Flickr"]Huawei p20 pro Green mode by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] S9 plus S9plus by GumJd tsiglas, on Flickr"]S9plus by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] P20 pro Huawei p20 pro night (no mode) 4 by GumJd tsiglas, on Flickr"]Huawei p20 pro night (no mode) 4 by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) S9plus S9plus by GumJd tsiglas, on Flickr"]S9plus by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] P20 pro Huawei p20 pro night (no mode) by GumJd tsiglas, on Flickr"]Huawei p20 pro night (no mode) by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] S9plus S9plus by GumJd tsiglas, on Flickr"]S9plus by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] P20 pro Huawei p20 pro night (no mode) 1 by GumJd tsiglas, on Flickr"]Huawei p20 pro night (no mode) 1 by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Και εδώ κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες (κατά την γνώμη μου) από s9plus Αυto Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr"]Samsung Galaxy s9 plus Auto by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] Edited July 1, 2018 by tsiglas Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 G6 auto 20180701_203340_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Βλέπω καλύτερη φυσικότητα στο s9 και καλύτερο dynamic range το p20 pro ειδικά με το AI είναι πολύ πλαστικό το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 G6 auto 20180701_203340_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr Δυσκολη ληψη...πολυ καλο το αποτελεσμα απο g6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts