Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανε κάνεις την αναβάθμιση?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Νομίζω πως ΌΛΟΙ.... μικρές οι αλλαγές... Θα έλεγα κάποιες απαραίτητες διορθώσεις....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ευχαριστώ !!

Σορυ λείπω για δουλειά έξω και δεν έχω διαβάσει τα νέα "μας" κάνα δυο μέρες :)

Σήμερα είδα πως έχει αναβάθμιση στην 120 και δεν την έχω κάνει ακόμη

Ευχαριστώ !!

Σορυ λείπω για δουλειά έξω και δεν έχω διαβάσει τα νέα "μας" κάνα δυο μέρες :)

Σήμερα είδα πως έχει αναβάθμιση στην 120 και δεν την έχω κάνει ακόμη

Να την κάνεις... Βελτιώσεις στο touch latency και κάποιες μικρές στην μπροστά κάμερα.... Όλα καλά.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Στο δικό μου από public τίποτα ακόμη από αναβάθμιση προς το παρόν και περιμένω

Λογικά σε 2,3 μέρες θα έχει έρθει σε όλους... Όλοι την έλαβαν Τρίτη, άλλοι Τετάρτη (όπως εγώ) κάποιος φίλος σήμερα... Οπότε υπομονή και θα έρθει... Φαντάζομαι ότι έχεις τσεκάρει από μόνος σου αν έχεις κάποιο update εεεε?!!!

Λογικά σε 2,3 μέρες θα έχει έρθει σε όλους... Όλοι την έλαβαν Τρίτη, άλλοι Τετάρτη (όπως εγώ) κάποιος φίλος σήμερα... Οπότε υπομονή και θα έρθει... Φαντάζομαι ότι έχεις τσεκάρει από μόνος σου αν έχεις κάποιο update εεεε?!!!

Προφανώς, έχω έρθει σε Huawei μετά από τόσα χρόνια με Samsung και ψάχνομαι λιγουλάκι, Άλλο πρόγραμμα για Aod υπάρχει (όπως είπατε καμμια σχέση με τα Samsung) αλλά και αυτό το περιοδικό πως "φεύγει" ρε παιδιά. Ποιο lock screen έχετε? Στο Α8 είχα της next, εδώ?

Εγω παντως παρακολουθω την συζητηση και ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να γινει δσυγκριση με κατι αλλο π.χ με s9+

Εμεν με νοιαζει η συγκεκριμενη συσκευη p20 pro και εδω θα διαβασω για την επιδοση της.λιγο με ενδιαφερει αν υπερεχει ή οχι απο αλλες .εγω θελω να ακουσω απο καποιον που την εχει τι εχει τελοσπαντων και τι προσφερει.τωρα για τα διαμαντακια που γραφτηκε πιο πανω ειναι τουλαχιστον ατυχης ο σχολιασμος καποιος δεν χρειαζεται να ειναι ειδημονας για να εκφρασει αποψη .η αποψη του ειναι σεβαστη οποια και αν ειναι

κουβεντα κανουμε ,μερικοι εχουν αλλες προτεραιοτητες απο ενα κινητο και θελουν να επιβεβαιωθουν πως εκαναν τη σωστη αγορα απο θεμα ποιοτητας ,αποδοσης,χρηματων και σε περιπτωση που το πουλησουνε σε ενα δυο μηνες ναμ μην εχουνε μεγαλη χασουρα (κι εγω μεσα σε αυτους)

Λοιπόν, μετά από πολλά γυαλάκια που κολλούσαν μόνο περιμετρικά και είτε δεν είχαν καλό touch, είτε δεν είχαν καλή απεικόνιση (γυαλάδα), επιτέλους βρήκα το ιδανικό, που είναι αυτό:

https://www.amazon.de/gp/product/B07CH94Q4W/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

Εϊναι full glue με τέλεια απεικόνιση και άψογο touch. Μπράβο στη Nillkin!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Λοιπόν, μετά από πολλά γυαλάκια που κολλούσαν μόνο περιμετρικά και είτε δεν είχαν καλό touch, είτε δεν είχαν καλή απεικόνιση (γυαλάδα), επιτέλους βρήκα το ιδανικό, που είναι αυτό:

https://www.amazon.de/gp/product/B07CH94Q4W/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

Υπάρχει και για mate 10 pro το συγκεκριμένο φίλε μου?

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Προφανώς, έχω έρθει σε Huawei μετά από τόσα χρόνια με Samsung και ψάχνομαι λιγουλάκι, Άλλο πρόγραμμα για Aod υπάρχει (όπως είπατε καμμια σχέση με τα Samsung) αλλά και αυτό το περιοδικό πως "φεύγει" ρε παιδιά. Ποιο lock screen έχετε? Στο Α8 είχα της next, εδώ?

Glance plus και Always on amoled beta. Και τα 2 δουλεύουν αρκετά καλά αλλά με λίγο παραπάνω κατανάλωση. Ειδικά το δεύτερο έχει και επιλογή να σβήνει εντελώς η οθόνη όταν είναι στην 5σεπη οπότε κάνει καλή οικονομία στην μπαταρία.

Έχω ξαναρωτησει μήπως ξέρει κάποιος κάποιο διάφανο skin για 5ην πλάτη;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Glance plus και Always on amoled beta. Και τα 2 δουλεύουν αρκετά καλά αλλά με λίγο παραπάνω κατανάλωση. Ειδικά το δεύτερο έχει και επιλογή να σβήνει εντελώς η οθόνη όταν είναι στην 5σεπη οπότε κάνει καλή οικονομία στην μπαταρία.

Έχω ξαναρωτησει μήπως ξέρει κάποιος κάποιο διάφανο skin για 5ην πλάτη;

Έχω φοράω αυτό στο mate 10 pro μπρος πίσω και είναι εξαιρετικο.

Με τα tools είναι παιχνιδάκι να μπει.

CHYI 3D Curved Film For Huawei P20 lite Screen Protector Explosion-proof Full Cover For P20 pro With Tools Not Tempered Glass

http://s.aliexpress.com/RZNJbMzM?fromSns=Copy to Clipboard

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Υπάρχει και για mate 10 pro το συγκεκριμένο φίλε μου?

Υπάρχει μόνο σε 2.5D που δεν καλύπτει τις άκρες περιμετρικά (μόνο την καθαρή οθόνη). Πολύ καλό σα γυαλάκι, αλλά μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους αυτή η ιδιαιτερότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μου ήρθε προχτες το Nillkin Amazin H+ PRO. Επειδή άλλαξα χρώμα (απο twilight σε black) και ειμαι με εργοστασιακή ζελατίνα, διστάζω λίγο να την αφαιρέσω. Καμιά γνώμη ; το εχει τοποθετήσει κανείς;

Καλησπέρα παίδες. Μου ήρθε μια ενημέρωση συστήματος η 8.1.0 120. Αναφέρει λέει "για βέλτιστοποίηση κάμερας πορτραίτου με το φωτισμό σκηνής αναμμένο" . Επίσης λέει για "ασφάλεια συστήματος". Έχει έρθει σε άλλον αυτή η ενημέρωση κ είναι καλο να τις εγκαταστώ όλες?

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παίδες. Μου ήρθε μια ενημέρωση συστήματος η 8.1.0 120. Αναφέρει λέει "για βέλτιστοποίηση κάμερας πορτραίτου με το φωτισμό σκηνής αναμμένο" . Επίσης λέει για "ασφάλεια συστήματος". Έχει έρθει σε άλλον αυτή η ενημέρωση κ είναι καλο να τις εγκαταστώ όλες?

Αν διαβάσεις... Όχι πολύ... 3 με 4 θέματα παραπάνω θα δεις ότι όλοι έχουμε αναφέρει για την αναβάθμιση και ναι την περνάς κανονικά.... Μια χαρά είναι το update....

Με το τελευταίο update έγινε πολύ πιο ομαλή η μετάβαση των μενού , της αρχικής οθόνης και των εφαρμογών γενικότερα. Νομίζω ότι τώρα είναι άλλο κινητό.

Παιδιά το θέμα με το WiFi που σέρνεται το έχετε όλοι.. Εγώ και φίλος μου που έχουμε το pro έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Ενώ την ίδια στιγμή το iPhone που έχω πάει σφαίρα.

Παιδιά το θέμα με το WiFi που σέρνεται το έχετε όλοι.. Εγώ και φίλος μου που έχουμε το pro έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Ενώ την ίδια στιγμή το iPhone που έχω πάει σφαίρα.

Προς το παρόν από προχθές μετά το τελευταίο update δεν έχω παρατηρήσει κάτι με το wifi...

Ολα δείχνουν να λειτουργεί σωστά όπως και πριν.... Ταυτόχρονα δουλεύω και το Tab s2 και δεν είδα κάποια διαφορά.... Ισως συμβαίνει κάτι άλλο σε εσένα και τον φίλο σου...

Δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα με 2 P20 pro που έχω πάρει. Τώρα είμαι με την 120.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με το τελευταίο update έγινε πολύ πιο ομαλή η μετάβαση των μενού , της αρχικής οθόνης και των εφαρμογών γενικότερα. Νομίζω ότι τώρα είναι άλλο κινητό.

Το παρατήρησα και εγώ, αλλά υπέθεσα ότι θα ήταν ιδέα μου. Έγιναν πάρα πολύ ομαλά τα animations του ui.

Εντάξει δεν κατάλαβα και πολλά μάλλον γιατί έχω κατεβάσει τα animation στο 0,5 αλλά το εφέ όταν κλείνεις μια εφαρμογή να μαζεύετε στο shortcut πολύ μου άρεσε.... Σε λίγο καιρό έρχεται και νέο update με βελτιώσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων, ασφάλεια Μαΐου κτλ... Αρκετά μεγάλο update ξανά 500+mb οπότε θα δούμε και άλλες βελτιώσεις...

Με την κάμερα στο θέμα των διαξιφισμων έχω ανεβάσει πολύ πράμα μέχρι και σήμερα αλλά τρώμε πολύ άκυρο από τα παιδιά εκεί που παρακολουθούν το θέμα...

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η συσκευή είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα....

Ίσως ανεβάσω σήμερα το βράδυ ένα στατιστικό μπαταρίας για να δει κάποιος την αυτονομία της συσκευής σε standby χωρίς πολύ χρήση.... Για να πάρετε μια γεύση είμαι στις 62 ώρες χρήσης με 3.5 ώρες οθόνη και υπόλοιπο 35% μπαταρία.... Απλά δεν υπάρχει...

Edited by tsiglas

Εντάξει δεν κατάλαβα και πολλά μάλλον γιατί έχω κατεβάσει τα animation στο 0,5 αλλά το εφέ όταν κλείνεις μια εφαρμογή να μαζεύετε στο shortcut πολύ μου άρεσε.... Σε λίγο καιρό έρχεται και νέο update με βελτιώσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων, ασφάλεια Μαΐου κτλ... Αρκετά μεγάλο update ξανά 500+mb οπότε θα δούμε και άλλες βελτιώσεις...

Με την κάμερα στο θέμα των διαξιφισμων έχω ανεβάσει πολύ πράμα μέχρι και σήμερα αλλά τρώμε πολύ άκυρο από τα παιδιά εκεί που παρακολουθούν το θέμα...

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η συσκευή είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα....

Ίσως ανεβάσω σήμερα το βράδυ ένα στατιστικό μπαταρίας για να δει κάποιος την αυτονομία της συσκευής σε standby χωρίς πολύ χρήση.... Για να πάρετε μια γεύση είμαι στις 62 ώρες χρήσης με 3.5 ώρες οθόνη και υπόλοιπο 35% μπαταρία.... Απλά δεν υπάρχει...

Για να έχει νόημα μια σύγκριση καμερών πρέπει να έχουμε λήψη φωτογραφιών από όλα τα συγκρινόμενα κινητά, την ίδια χρονική στιγμή, με τον ίδιο ακριβώς φωτισμό και την ίδια οπτική γωνία. Οτιδήποτε διαφορετικό μπορεί να επηρεάσει προς το καλύτερο ή χειρότερο μια φωτογραφία. Ανεβάζοντας απλά φωτογραφίες απο το κινητό σου, ο καθένας θα σου πει το κοντό και το μακρύ του. Επίσης είπαμε ότι πολλές φορές το AI λειτουργεί επιθετικά, οπότε μπορεί να έχουμε άλλοτε εντυπωσιακότερα αποτελέσματα και άλλοτε περισσότερο αφύσικα. Απλά πατάμε το (χ-->ακυρο) αν η πρόταση του ΑΙ δεν μας καλύπτει.

Overall το P20 Pro διαθέτει την καλύτερη κάμερα που έχω δει ποτέ σε κινητό, ότι και να λέει ο καθένας , ότι και να λένε τα συγκριτικά.

Όπως λες και εσύ το κινητό είναι εξαιρετικό σχεδόν σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανούμενου και της χρηστικότητας που δεν είναι μέγεθος μετρήσιμο. Με το kirin 980 και ένα jack για ακουστικά θα πλησίαζε το τέλειο. Μέχρι το Mate 20 Pro και το Note 9 δεν το κουνάω ρούπι.

Edited by panosf

Επιτέλους ήρθε και σε μένα ή αναβάθμιση, όλα οκ προς το παρόν, κάτι νέο, από τους έμπειρους εδώ μέσα στην Huawei, που πρόσθεσε η αναβάθμιση? Εμένα συνεχίζει να έχει ένα προβληματάκι το HD Widgets (όταν πατάς για να ανοιγοκλεισεις το WiFi δεν "πιάνει", συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Υπάρχει τρόπος διόρθωσης?

Συσκευή Huawei pro p20 αγορασμένη από αμαζον. Ιτ καλύπτεται από την εγγύηση και σέρβις εδώ Ελλάδα ή πρέπει να σταλεί πίσω στο αμαζον?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

βλεπω νεα ενημερωση στο firmware finder 128a 500mb,με το wifi Ολα καλα,με το gps παλι μου εκανε κατι κολπακια ,εχει παρατηρήσει κανείς κατι αντίστοιχο?

• The title was changed to Huawei P20 Pro