simaras Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Για καιρό εγώ έχω βάλει freemeteo. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλημέρα! Να ρωτήσω, το wifi+ δουλεύει σωστά σε εσάς? Υποτίθεται ότι όταν βγει εκτός εμβέλειας από γνωστό WiFi μόλις συνδεθεί με data απενεργοποιεί το WiFi, αλλά δεν βλέπω να δουλεύει. Στο mate που είχα πριν δούλευε μια χαρά. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΆλλο κάνει το wifi plus δουλεύει ταυτόχρονα data και wifi για καλύτερη ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλημέρα! Να ρωτήσω, το wifi+ δουλεύει σωστά σε εσάς? Υποτίθεται ότι όταν βγει εκτός εμβέλειας από γνωστό WiFi μόλις συνδεθεί με data απενεργοποιεί το WiFi, αλλά δεν βλέπω να δουλεύει. Στο mate που είχα πριν δούλευε μια χαρά. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Αυτο που κανει ειναι οταν βγεις εκτος εμβελειας του WiFi να σου γυρναει σε Mobile Data. Για να λειτουγει σωστα πρεπει να εχεις συνεχεια ανοικτα τα WiFi και Mobile Data και μην μπερδευεσαι δεν το απενεργοποιει το WiFi αλλα το βαζει σε low power. Τωρα αν για καποιον λογο σου αργει να γυρισει απο WiFi σε Data υπαρχει μια επιλογη στο developer tools "Επιθετικη μεταφορα απο WiFi σε κινητο" οπου αν την ενεργοποιησεις θα γυρναει σε Data πιο ευκολα ακομα και με πολυ χαμηλο σημα WiFi, στην ουσια θα σου γυρναει σε Data λιγο πριν βγεις εκτος εμβελειας. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis13kyv Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Δοκιμάστε και το 'TODAY WEATHER' είναι πάρα πολύ καλή, και απο data source το weather company η το dark sky τα πιό ακριβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Μη κοιτάς εφαρμογή. Να δεις από ποιον πάροχο παίρνει τα δεδομένα. Προσωπικά για Ελλάδα ο καλύτερος πάροχος είναι underground weather. Εγώ χρησιμοποιούν το "διαφανής καιρός και ρολόι" και από τις ρυθμίσεις του έχω βάλει σα πάροχο το underground weather. Η default εφαρμογή καιρού χρησιμοποιεί το AccuWeather που δεν είναι και τόσο καλό. Ακριβως ετσι θα συμφωνησω,και η εφαρμογη που προτεινα παροχο το weather underground εχει για οποιον θελει να δοκιμασει που ειναι το καλυτερο οπως ειπες Νικητα και ευχαριστουμε για τη διευκρινηση. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 (edited) Άλλο κάνει το wifi plus δουλεύει ταυτόχρονα data και wifi για καλύτερη ταχύτηταΑυτο που κανει ειναι οταν βγεις εκτος εμβελειας του WiFi να σου γυρναει σε Mobile Data. Για να λειτουγει σωστα πρεπει να εχεις συνεχεια ανοικτα τα WiFi και Mobile Data και μην μπερδευεσαι δεν το απενεργοποιει το WiFi αλλα το βαζει σε low power. Τωρα αν για καποιον λογο σου αργει να γυρισει απο WiFi σε Data υπαρχει μια επιλογη στο developer tools "Επιθετικη μεταφορα απο WiFi σε κινητο" οπου αν την ενεργοποιησεις θα γυρναει σε Data πιο ευκολα ακομα και με πολυ χαμηλο σημα WiFi, στην ουσια θα σου γυρναει σε Data λιγο πριν βγεις εκτος εμβελειας.Σε τρεις άλλες συσκευές Huawei που το δουλεύω εκτός των άλλων απενεργοποιεί αυτόματα μετά από κάποια ώρα το WiFi όταν βγαίνει εκτός εμβέλειας και το ενεργοποιεί όταν μπαίνει εντός εμβέλειας, αρκεί βέβαια να έχεις ταυτόχρονα και τα data ανοικτά. Άλλωστε το αναφέρει και στο help στα settings του wifi+. Anyway, δεν είναι τόσο σημαντικό, θα το παρακολουθήσω, ίσως δουλεύει διαφορετικά στην 8.1. Πάντως στις εναλλαγές μεταξύ WiFi και data είναι ταχύτατο, δεν έχω κάποιο θέμα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited November 29, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 (edited) Όταν πας να γράψεις SMS ή στο viber στο κάνει αυτό με το μαύρο φόντο? Εμένα πχ δεν το κάνει. What's up και messenger δεν χρησιμοποιώ για να σου πω, αλλά γιατί δεν ρωτάς και στο νήμα της συσκευής? Εκεί όλο και κάποιος θα τα χρησιμοποιεί για να σου πει. Πάντως εγώ δεν νομίζω να είναι θέμα hardware. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited November 29, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Αν σου το κανει μονο σε αυτες τις εφαρμογες κι οχι πουθενα αλλου τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα των εφαρμογων γιατι και οι 2 ειναι εφαρμογες του facebook. Ενα βιντεο παντος που να δειχνει το προβλημα θα ηταν πολυ κατατοπιστικο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Για να δούμε θα προλάβω να δω το Android 9 στο κινητό μου πριν κλείσω τα μάτια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Για να δούμε θα προλάβω να δω το Android 9 στο κινητό μου πριν κλείσω τα μάτια μου; Σε ένα γκρουπάκι στο φβ που είμαι για το κινητο, ένα παιδί έγραψε ότι μίλησε με τα κεντρικά στην Ελλάδα και του είπαν ότι θα αρχίσουμε να το παίρνουμε στις 3 του μήνα τώρα δεν ξέρω αν είναι τρολλ ή όχι. Προτείνετε τον Samsung browser έναντι του Chrome λόγω του μαύρου θέματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Προτείνετε τον Samsung browser έναντι του Chrome λόγω του μαύρου θέματος; Εγω τον δουλευω λογο του μαυρου θεματος που εξοικονωμει πολυ ενεργεια σε σχεση με τον chrome αλλα και λογο του βοηθου βιντεο που σου δινει την δυνατοτητα περιστροφης του βιντεο χωρις να πρεπει να εχεις ενεργη την περιστροφη οθονης στο συστημα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Παιδιά ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για τον καιρό?Today weather. Έχω περάσει από AccuWeather, weather bug, stock, κσι Yahoo. Ακόμα στο μισαωρα είμαι μέσα στον καιρό. (Με τον weather. Com παροχο) την προτείνω σοβαρά. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Εγω τον δουλευω λογο του μαυρου θεματος που εξοικονωμει πολυ ενεργεια σε σχεση με τον chrome αλλα και λογο του βοηθου βιντεο που σου δινει την δυνατοτητα περιστροφης του βιντεο χωρις να πρεπει να εχεις ενεργη την περιστροφη οθονης στο συστημα. Έχει όντως διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Δείτε παιδιά έχω ανεβάσει και πισω βιντεο...τί μου κάνει..Και το κάνει στο whatsapp +messenger..+στην κλήση στο messenger+αν δείτε όταν ανοίγει το playstore κολλάει φαίνεται πάνω στις τέλειες.. https://streamable.com/dpiw6 https://streamable.com/3vnkx https://streamable.com/0xsd0 https://streamable.com/tva7d https://streamable.com/agdxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Δείτε παιδιά έχω ανεβάσει και πισω βιντεο...τί μου κάνει..Και το κάνει στο whatsapp +messenger..+στην κλήση στο messenger+αν δείτε όταν ανοίγει το playstore κολλάει φαίνεται πάνω στις τέλειες..] Ωραια κανε το εξης: Ρυθμισεις->Συστημα->Πληροφοριες για το τηλεφωνο->Πατα 7 φορες στο "Αριθμος εκδοσης" Βαλε τον κωδικο που εχεις για κλειδωμα οθονης για να ενεργοποιησειςτα developer tools ή αλλιως Επιλογες για προγραμματιστες. Μετα πας στο; Ρυθμισεις->Συστημα->Επιλογες για προγραμματιστες Βρισκεις τις 3 επιλογες με ονομασιες: 1) Κλιμακα κινησης παραθυρου 2) Κλιμακα κινησης μεταβασης 3) Κλιμακα διαρκ. κινουμ. εικον. και τα βαζεις και τα 3 σε 0.5x απο το 1x. Δοκιμασε μετα να δεις αν ειναι OK και αν δεν ειναι κανε μια επαναφορα εργοστασιακων αλλα προσοχη μην κανεις κανα backup restore ή κανα phone clone. Πολλες φορες αυτα δημιουργουν προβλημματα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Έχει όντως διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας; Σε amoled οθονες ναι εχει μεγαλη διαφορα. Αν θες extra εξοικονομηση περνας τον Kiwi που εχει επιλογη να βαλεις true black αλλα χαλαει μερικα sites και δεν τα δειχνει σωστα. Ο Samsung εχει και αν θες να περασεις adblocker. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Μολις το εκανα αυτο που μου ειπες παλι το ιδιο εχω συνεχιζεται..εχω κανει και factory reset και τα εβαλά απο την αρχη χωρις αντιγραφη απο clpudκαι χωρις phone clone..και παλι τα ιδια....!Εσεις που εχετε το κινητο σας το κανει αυτο ?Ευχαριστω https://streamable.com/dpiw6 https://streamable.com/3vnkx https://streamable.com/0xsd0 https://streamable.com/tva7d https://streamable.com/agdxi Καποιο μελος ειπε οτι ισως ειναι απο αυτα που ειχαν προβλημα με version 161 πως το βλεπω αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις το εκανα αυτο που μου ειπες παλι το ιδιο εχω συνεχιζεται..εχω κανει και factory reset και τα εβαλά απο την αρχη χωρις αντιγραφη απο clpudκαι χωρις phone clone..και παλι τα ιδια....!Εσεις που εχετε το κινητο σας το κανει αυτο ?Ευχαριστω https://streamable.com/dpiw6 https://streamable.com/3vnkx https://streamable.com/0xsd0 https://streamable.com/tva7d https://streamable.com/agdxi Καποιο μελος ειπε οτι ισως ειναι απο αυτα που ειχαν προβλημα με version 161 πως το βλεπω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ρε συ για δοκιμασε να βγαλεις το μαυρο θεμα που εχεις και δες το παλι να δεις αν κανει το ιδιο... εμενα μονο στο whatsapp το κανει ελαχιστα.. αυτο τωρα παει πολυ φενεται δηλαδη πως εχει και καπια lag κριμα για νεα συσκευη... :( Αν εχεις ακομα doa αφου κανεις πρωτα επαναφορα και οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω αν κανει το ιδιο τοτε πηγενε το και σημερα για αλλαγη ξανα... και εγω αλλαξα μια συσκευη p20 pro γιατι εκανε τα ιδια αλλα και ειχε θεμα και με την μπαταρια... τωρα σε αυτη που εχω ειναι οκ αν και εχει καπια μικρα θεματακια αλλα δεν μπορω να κανω κατι τωρα περιμενω το android 9 να στρωσει... Μια ερωτηση στο instagram σου κανει στο story τετια κοληματακια κλπ; εγω εκτος αυτου βλεπω και το scrolling αρκετα αργο... επισης με το chrome αν ανοιξω μεγαλες σελιδες οπως το facebook η το theverge Κατι παθενει και δεν ανταποκρινεται αμεσα θα δοκιμασω και samsung browser να δω... γενικα και εγω που ειμαι αρκετα κολημενος με τα κινητα με το παραμικρο τρελενομαι... εχω ενα θεμα και θελώ η συσκευη μου να ειναι τερμα smooth αλλα δυστιχος με το p20 pro δεν εχω αυτα που θελω... με βλεπω σε 6μηνες απο τωρα να εχω λευτα στην ακρη να παω να παρω κατι αλλο... δεν περνω. Ξανα huawei... γενικα δεν ξερω τι να παρω... να επιλεξω ξανα android η να παω σε iphone γιατι τα iphone ειναι πολυ κομπλε σε θεμα software ποτε δεν ειχα προβλημα με iphone εχω ακομα ενα iphone 5 και ενα 6S τοσα χρονια και ειναι τελεια σε ολα μεχρι σημερα και με τα τελευτεα updates... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Μολις το εκανα αυτο που μου ειπες παλι το ιδιο εχω συνεχιζεται..εχω κανει και factory reset και τα εβαλά απο την αρχη χωρις αντιγραφη απο clpudκαι χωρις phone clone..και παλι τα ιδια....!Εσεις που εχετε το κινητο σας το κανει αυτο ?Ευχαριστω Καποιο μελος ειπε οτι ισως ειναι απο αυτα που ειχαν προβλημα με version 161 πως το βλεπω αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις το εκανα αυτο που μου ειπες παλι το ιδιο εχω συνεχιζεται..εχω κανει και factory reset και τα εβαλά απο την αρχη χωρις αντιγραφη απο clpudκαι χωρις phone clone..και παλι τα ιδια....!Εσεις που εχετε το κινητο σας το κανει αυτο ?Ευχαριστω Καποιο μελος ειπε οτι ισως ειναι απο αυτα που ειχαν προβλημα με version 161 πως το βλεπω αυτο? Εχεις βαλει παλι τα ιδια βιντεο με πριν. Δοκιμασε με αλλο πληκτρολογιο οπως το gboard μηπως σου στρωσει αλλιως τι να σου πω γυρισε το πισω. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φιλε Omorfonios τα εκανα αυτα που ειπε παλι το παιδι και κανει τα ιδια στο instagram δν ειχα θεμα ουτε στο google και με to scrollink κομπλε..Και εγω στην ιδια φαση ειμαι μετανιωνω για τα λεφτα που εδωσα..Αν θες smooth πηγαινε σε stock android ή iphone αλλα στα iphone δεν εχεις κανα κολημα αλλα ακριβα και εχοθν χειροτερες καμερες και αναλυση οθονης απο ολους τους ανταγωνιστες,μικρο χωρο αποθηκευσης,ειναι μπελαλιδικο να περνας απο Itunes συνεχως μουσικη κλπ,και τελευταιο και βασικο πληρωνεις πολλες εφαρμογες που ειναι δωρεαν στο android...αλλα και στα stock android δεν κολλανε κομπλε αλλα πασχουν απο καμερες...!! ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα τα ιδια βιντεο γιατι ειδα μου κανει ακριβως το ιδιο..!Να δοκιμασω και αλλο πληκτρολογιο μπας και...εσενα στα κανει αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Εβαλα τα ιδια βιντεο γιατι ειδα μου κανει ακριβως το ιδιο..!Να δοκιμασω και αλλο πληκτρολογιο μπας και...εσενα στα κανει αυτα? Δεν δουλευω εφαρμογες και γενικα τιποτα του ζουκενμπεργκ, αρκετα εχουμε την google που μας φακελωνει. Εγω εχω το mate 10 pro το οποιο το εχω στρωσει και το εχω κανει βουτυρο που λενε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Σε amoled οθονες ναι εχει μεγαλη διαφορα. Αν θες extra εξοικονομηση περνας τον Kiwi που εχει επιλογη να βαλεις true black αλλα χαλαει μερικα sites και δεν τα δειχνει σωστα. Ο Samsung εχει και αν θες να περασεις adblocker. σε ευχαριστω πολυ το περναω παραυτα και κανω απεγκατασταση τον chrome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 σε ευχαριστω πολυ το περναω παραυτα και κανω απεγκατασταση τον chrome? Δοκιμασε τον πρωτα και μετα αν σε βολευει ωστε να γινει ο main σου browser τοτε κανεις remove τον chrome. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φιλε Omorfonios τα εκανα αυτα που ειπε παλι το παιδι και κανει τα ιδια στο instagram δν ειχα θεμα ουτε στο google και με to scrollink κομπλε..Και εγω στην ιδια φαση ειμαι μετανιωνω για τα λεφτα που εδωσα..Αν θες smooth πηγαινε σε stock android ή iphone αλλα στα iphone δεν εχεις κανα κολημα αλλα ακριβα και εχοθν χειροτερες καμερες και αναλυση οθονης απο ολους τους ανταγωνιστες,μικρο χωρο αποθηκευσης,ειναι μπελαλιδικο να περνας απο Itunes συνεχως μουσικη κλπ,και τελευταιο και βασικο πληρωνεις πολλες εφαρμογες που ειναι δωρεαν στο android...αλλα και στα stock android δεν κολλανε κομπλε αλλα πασχουν απο καμερες...!! ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα τα ιδια βιντεο γιατι ειδα μου κανει ακριβως το ιδιο..!Να δοκιμασω και αλλο πληκτρολογιο μπας και...εσενα στα κανει αυτα? ισχιει αυτο με το iphone οτι ειναι μπελας...... το XS εχει πολυ καλη καμερα και καλη οθονη...! και τα 256GB δεν τα λες λιγα :p αν πας σε pixel 3 xl η καμερα ειναι πολυ γαματη σε σχεση με του p20 pro... ;) με το instagram εγω εχω θεμα με αργο scrolling και μου σπαει τα νευρα... νομιζω ο καθενας μας εχει και αλλο θεμα με την συσκευη του :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν δουλευω εφαρμογες και γενικα τιποτα του ζουκενμπεργκ, αρκετα εχουμε την google που μας φακελωνει. Εγω εχω το mate 10 pro το οποιο το εχω στρωσει και το εχω κανει βουτυρο που λενε. καλα η google δεν ειναι τοσο θεμα... αλλα αν εχεις facebook και messenger ειναι αστα να πανε... εγω μονο messenger εχω το app den to βαζω και εχω κλιστα fb services... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ισχύει φίλε δεν περίμενα να βγάλει θέματα..και να ξέρεις και για το pixel 3 έχει βγάλει θέματα μια και το στέλνεις έξω αν γίνει κάτι...άρα μένεις μέρες χωρίς κινητό.. σκέψου εδώ το πήρα από Γερμανό και τρέχω... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα διάβασα τα pixel 3 εμφανίζουν θέμα με την διαχείριση ραμ και κάποια βγάζουν και ς εγκοπή λολ... ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το iphone xsmax απλά δεν θα δώσω 1000€ για κινητό δεν το ψήνω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts