prioxxx Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 finn εχεις δικιο...οι φωτο που ανεβασες απο το P20 δεν ειναι καλες. Αλλα σε ειχα προειδοποιησει οταν εψαχνες να αλλαξεις το U11...σου ειχα γραψει οτι το P20 pro εχει μετρια καμερα. Τωρα το διαπιστωνεις και μονος σου. Για να μη τα πολυλογω, το u11 εχει ανωτερη καμερα μακραν...end of story Kαλυτερα να κρατησει το u11 που ειναι για κουλα χερια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 finn εχεις δικιο...οι φωτο που ανεβασες απο το P20 δεν ειναι καλες. Αλλα σε ειχα προειδοποιησει οταν εψαχνες να αλλαξεις το U11...σου ειχα γραψει οτι το P20 pro εχει μετρια καμερα. Τωρα το διαπιστωνεις και μονος σου. Για να μη τα πολυλογω, το u11 εχει ανωτερη καμερα μακραν...end of storyΝα υποθέσω ότι ειχες/έχεις και το P20 pro και έκανες συγκρίσεις; Το P20 pro έχει την καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή σε smartphone. Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Τώρα οποίος δεν μπορεί να την δουλέψει η δεν θέλει να την μάθει ας βγάζει λάθος συμπεράσματα. Αρκεί να μην παραπληροφορει τον κόσμο. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 @fanatikos είσαι ξεχωριστό άτομο και γράφεις αμερόληπτα αν και φανατικός των Χαβάη ( με την καλή έννοια το γράφω :) ) ,όσον αφορά τον φίλο Finn απλά θα του πω ότι 2 φορές το έχω πάρει το κινητό, μία στις αρχές όταν πρωτοβγηκε και μία πριν μισό μήνα περίπου.... είπα να του δώσω μια ευκαιρία ακόμη όμως δεν μου κάνει για τους λόγους μου. Ένας κι από αυτούς είναι η κάμερα του και καταλαβαίνω την εν μέρει απογοήτευση του, όμως ο fanatikos έχει δίκιο πρέπει να προσαρμοστεί στο διαφορετικό, εξελιγμένο λογισμικό και στο δυνατό hardware. Για μένα και τέλος έχει τρομερή monochrome 1.6f κάμερα φτιάχνεις φωτογραφαρες όπου γουστάρεις, εξαιρετικό αποτέλεσμα στην χρήση του τηλεφακου φυσικά όπως όλοι το ξέρετε ,χερατο mode νυχτός που παίζει αλλού και απλα είναι τραγικό στις ημερήσιες στο αυτόματο που υποτίθεται ότι το δουλεύει ο περισσότερος κόσμος... μέρα και νύχτα τα έντονα χρώματα του βασικού φακού και η υπέρ οξύτητα καταστρέφουν όλη την αξιόλογη υλοποίηση ακόμη και στο manual mode τελείως ψεύτικα για να εντυπωσιάσει ... χαρείτε την συσκευή σας ,όποια σας ταιριάζει και σας κάνει όμως μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μικρούς αισθητήρες (ας έχει έναν απ τους μεγαλύτερους που έχουν μπει σε mobile συσκευή). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Οι προσβολές δίνουν και παίρνουν πάντως βλέπω. Εντάξει παιδιά θα πάω σε γιατρό να τσεκάρει τα κουλά χέρια. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Νομίζω Finn αν το κρατήσεις και το δουλέψεις να σου αρέσει με τον καιρό Και εμένα έχει κάποια που μου αρέσουν και κάποια όχι αλλά φαντάζομαι δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι πάντα στο 100%άλλωστε μιλάμε για κινητό Γενικά ακραία σχόλια μη τους δίνεις σημασία Σκέφτομαι και εγώ να πάρω τρίποδο γιατί είναι το μόνο κομμάτι που δεν έχω ασχοληθεί ακόμα και υπάρχει "ψωμί" Και σου ξανά λέω "ακραία" σχόλια άστα, θα το μάθεις με τον καιρό και μην αφήνεις να σε πατροναρουν, είναι εκ του πονηρου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Οι ακραίες φωνές πάντα θα υπάρχουν. Όπως και οι μαϊντανοί που πετάγονται να πουν την γνώμη τους με ύφος 10 καρδιναλίων, κατέχοντας το παπικό αλάθητο. "Εγώ στα 'λεγα! Καλά να παθεις τώρα!" Αφήστε τους στην άκρη και μην δίνετε συνέχεια, ανατροφοδοτώντας έτσι το σπαμαρισμα. Στο θέμα μας τώρα. Το Ρ20 δεν είναι ούτε ποτέ θα γίνει το κινητό για point 'n shoot. Αν αυτό είναι το στιλ μας και αυτό θέλουμε δεν μας κάνει. Είναι λάθος επιλογή και δεν θα μας καλύψει. Το point 'n shoot δεν είναι κακό, ούτε δείχνει ασχετοσυνη. Έχει πολλούς οπαδούς που θέλουν την μαγεία της στιγμής, που αν δεν την πιάσεις εκείνη την στιγμή, πάει χάθηκε. Άλλος τον ενδιαφέρει να στήσει και να τραβήξει 40 στάσεις, με 40 αλλαγές, μέχρι να πετύχει το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλει. Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, που έχουν άλλες απαιτήσεις το καθένα τους. Το να ζητάμε από τα μεν, τα δε είναι λάθος και ούτε θα πάρουμε ποτέ το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εγώ θα έλεγα να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε. Mπορεί να θέλουμε να ασχοληθούμε με κάτι παρακάτω, μετά το "βγάζω από την τσέπη και παταω το κουμπί". Οπότε κάνουμε και τις ανάλογες κινήσεις. Το Ρ20 σου δίνει αυτή την παραπάνω δυνατότητα, τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Αν όμως δεν θέλουμε τελικά αυτό, τότε έγινε λάθος επιλογή και καλό για μας και την τσέπη μας θα είναι να το δώσουμε το συντομότερο δυνατό ώστε να μην μας κοστίσει πολύ το λάθος μας. Και δεν είναι κακό να παραδεχομαστε το λάθος μας. Εδώ επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία και πάλι μπορεί να παρασυρθούν και να πάρουν κάτι που δεν τους κάνει. Αυτό όμως επουδενει δεν σημαίνει ότι αυτό που πήραν είναι για πέταμα, ούτε βέβαια οτι και αυτοί είναι ασχετοι. Απλά και μόνο, εγινε μια λάθος επιλογή. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) Να υποθέσω ότι ειχες/έχεις και το P20 pro και έκανες συγκρίσεις; Το P20 pro έχει την καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή σε smartphone. Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Τώρα οποίος δεν μπορεί να την δουλέψει η δεν θέλει να την μάθει ας βγάζει λάθος συμπεράσματα. Αρκεί να μην παραπληροφορει τον κόσμο. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. το P20 pro εχει την καλυτερη καμερα σε smartphone??? το u11 το τε τι εχει??? IMAG0048 by foxy4270, on Flickr Edited September 23, 2018 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Ωχ ο Ντέταρι :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Nεος κατοχος huawei p20 pro και χωρις να τρολαρω δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα 100% με την καμερα.Διαβαζω στο φορουμ τις συμβουλες και λεω ισως ειναι αρχη ακομη μεχρι να την συνηθισω γιατι προκειται πιστευω για μια ιδιαιτερη καμερα.Σαν πρωτη εντυπωση με εξεπληξε το night mode αλλα δεν με αρεσαν για τα δικα μου γουστα οι low light στο αυτοματο δινουν πολλες φορες οχι ολες παρομοιο αποτελεσμα με το night mode κανουν την νυχτα μερα.Τελοςπαντων προς το παρον θα το κρατησω να το μαθω καλυτερα γιατι προκειται για ωραια συσκευη Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 το P20 pro εχει την καλυτερη καμερα σε smartphone??? το u11 το τε τι εχει??? IMAG0048 by foxy4270, on Flickr Tι ακριβως εχει να προσφερει το συγκεκριμενο ποστ στο νημα του p20 pro? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Να ικανοποιήσει τον εγωισμό του μωρέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Nεος κατοχος huawei p20 pro και χωρις να τρολαρω δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα 100% με την καμερα.Διαβαζω στο φορουμ τις συμβουλες και λεω ισως ειναι αρχη ακομη μεχρι να την συνηθισω γιατι προκειται πιστευω για μια ιδιαιτερη καμερα.Σαν πρωτη εντυπωση με εξεπληξε το night mode αλλα δεν με αρεσαν για τα δικα μου γουστα οι low light στο αυτοματο δινουν πολλες φορες οχι ολες παρομοιο αποτελεσμα με το night mode κανουν την νυχτα μερα.Τελοςπαντων προς το παρον θα το κρατησω να το μαθω καλυτερα γιατι προκειται για ωραια συσκευη αυτη ειναι αντικειμενικη αποψη...η καμερα δεν πειθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 αυτη ειναι αντικειμενικη αποψη...η καμερα δεν πειθειΗ άποψη ΣΟΥ δεν είναι αντικειμενική , όπως ούτε η δική μου ούτε του καθενός... Οι απόψεις ΟΛΩΝ μας είναι υποκειμενικές . Στην τελική δεν νομίζω ότι σου ζήτησε κάποιος δανεικά . Ειλικρινά I rest my case Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Tι ακριβως εχει να προσφερει το συγκεκριμενο ποστ στο νημα του p20 pro?Ρε παιδιά, ο άνθρωπος είναι μπαχαλακιας. Αφήστε τον, μην του δίνετε σημασία γιατί έτσι τον σιγονταρετε. Κάνει βόλτα στα νήματα και τρολαρει. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 το P20 pro εχει την καλυτερη καμερα σε smartphone??? το u11 το τε τι εχει??? IMAG0048 by foxy4270, on FlickrΔεν είναι καν στο τοπ 3 για τοπ 5 το συζητάμε. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δεν είναι καν στο τοπ 3 για τοπ 5 το συζητάμε. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. ανεβασε μου μια καλυτερη με το P20 pro ...να τις βαλουμε διπλα διπλα ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η άποψη ΣΟΥ δεν είναι αντικειμενική , όπως ούτε η δική μου ούτε του καθενός... Οι απόψεις ΟΛΩΝ μας είναι υποκειμενικές . Στην τελική δεν νομίζω ότι σου ζήτησε κάποιος δανεικά . Ειλικρινά I rest my case Sent from my Mate 10 pro δεν ειναι δικια μου αποψη...ειναι του sifario. Επισης και ο finn εγραψε το ιδιο...ειναι απογοητευμενος απο την καμερα του p20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 10ν δεν 3χω αυτή τη στιγμή το P20 pro και 2ον τι είναι αυτό που λες; κόντρα θα βάλουμε; για φωτογραφίες μιλάμε. Και 3ον τα παιδιά έχουν ανεβάσει 100δες φωτογραφίες μπορείς να κάνεις τις συγκρίσεις που θέλεις. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 10ν δεν 3χω αυτή τη στιγμή το P20 pro και 2ον τι είναι αυτό που λες; κόντρα θα βάλουμε; για φωτογραφίες μιλάμε. Και 3ον τα παιδιά έχουν ανεβάσει 100δες φωτογραφίες μπορείς να κάνεις τις συγκρίσεις που θέλεις. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Μην ασχολεισαι μαζι του ο τυπος ειναι τοσο κολλημενος που αν παρεις φωτογραφια τραβηγμενη με DSLR απο επαγγελματια φωτογραφο και κανεις edit το EXIF να φαινεται οτι ειναι τραβηγμενη απο P20 pro θα σου πει οτι ειναι παστελ. Τον ειχαν κανει ban αλλα του το εβγαλαν, τοσο καλο forum το myphone. Παντος παιδες πραγματικα τωρα αν εχετε απογοητευτει απο την καμερα του P20 pro μπορειτε να το πουλησετε και να ησυχασετε, δεν υπαρχει λογος να το κρατατε εφοσο δεν σας καλυπτει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Στην αστροφωτογραφηση είτε στο Light trail το focus θα πρέπει είναι στο άπειρο, μη λέμε ότι να ναι παιδιά. Είτε έχεις κινητό είτε dslr Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk finn ανεβασε ενα συγκριτικο μεταξυ u11/p20 pro ...για να τελειωνουμε μια και καλη με τους γριφους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Δεν είμαι καν εκνευρισμένος. Με πολύ ωραίο ύφος εξέφρασα τις απορίες μου και τον προβληματισμό μου αλλά βλέπω πολλοι παρεξηγήθηκαν. Οι φωτογραφίες είναι point and shoot και το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Με άλλο κινητό, στις ίδιες συνθήκες, πάλι point and shoot το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Τι ακριβώς να μάθω απ το software του κινητου; Δεν είμαι 5. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου απάντησα σχετικά με την φωτό που σε απογοήτευσε, η βραδινή, αυτή που είπες ότι εστίασες στο άπειρο και ήσουν και σε τρίποδο και βγήκε θολή όπως είπες. Σου εξήγησα ότι έχεις κάνει λάθος με τις manual ρυθμίσεις που επέλεξες να χρησιμοποιήσεις για την συγκεκριμένη λήψη. Δεν βλέπω να ασχολήθηκες καθόλου με αυτό που σου είπα, είτε γιατί ίσως δεν είδες την απάντησή μου, είτε απλά αδιαφόρησες, επειδή ίσως θέλησες να συνεχίσεις να κατηγορείς αυτό που θες να κατηγορήσεις. Κάπου όμως τα έχεις μπερδέψει λίγο γιατί την μία μας έλεγες ότι η φωτογραφία είναι σε τρίποδο με manual ρυθμίσεις και τώρα λες ότι είναι point n shot. Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί, έτσι; Επίσης σε όσους δεν αρέσουν τα κορεσμένα χρώματα, sharpness κλπ ας απενεργοποιήσει το ΑΙ από τις ρυθμίσεις αν και με την τελευταία αναβάθμιση είναι off από default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Σου απάντησα σχετικά με την φωτό που σε απογοήτευσε, η βραδινή, αυτή που είπες ότι εστίασες στο άπειρο και ήσουν και σε τρίποδο και βγήκε θολή όπως είπες. Σου εξήγησα ότι έχεις κάνει λάθος με τις manual ρυθμίσεις που επέλεξες να χρησιμοποιήσεις για την συγκεκριμένη λήψη. Δεν βλέπω να ασχολήθηκες καθόλου με αυτό που σου είπα, είτε γιατί ίσως δεν είδες την απάντησή μου, είτε απλά αδιαφόρησες, επειδή ίσως θέλησες να συνεχίσεις να κατηγορείς αυτό που θες να κατηγορήσεις. Κάπου όμως τα έχεις μπερδέψει λίγο γιατί την μία μας έλεγες ότι η φωτογραφία είναι σε τρίποδο με manual ρυθμίσεις και τώρα λες ότι είναι point n shot. Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί, έτσι; Επίσης σε όσους δεν αρέσουν τα κορεσμένα χρώματα, sharpness κλπ ας απενεργοποιήσει το ΑΙ από τις ρυθμίσεις αν και με την τελευταία αναβάθμιση είναι off από default.Point and shoot είναι οι ημερήσιες. Το ότι το κινητό "δεν κάνει για point and shoot" καταστάσεις είναι από τις πιο χαζές δικαιολογίες που έχω διαβάσει. Κινητό είναι, αυτή την ευκολία προσφέρει, της γρήγορης λήψης. Λοιπόν και για να τελειώνουμε, το νήμα υπάρχει για να εκφέρει ο καθένας την άποψη του. Όταν αυτό γίνεται με κόσμιο τρόπο δε βλέπω γιατί πρέπει να δημιουργούμε θέμα. Βάλθηκαν όλοι οι υπέρμαχοι του p20 να πουλήσουμε τα κινητά μας επειδή δε μας καλύπτει η κάμερα. Με καλύπτει στα υπόλοιπα οπότε εγώ θα το ζυγίσω και πράξω ανάλογα. Ανεβάζω σε λίγο συγκριτικό με U11. Όχι για να αποδείξω την ανωτερότητα του ενός απ τα 2, αλλά για να κουβεντιασουμε τα υπέρ και τα κατά του καθενός. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Το Android 9 πότε θα το πάρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 (edited) Point and shoot είναι οι ημερήσιες. Το ότι το κινητό "δεν κάνει για point and shoot" καταστάσεις είναι από τις πιο χαζές δικαιολογίες που έχω διαβάσει. Κινητό είναι, αυτή την ευκολία προσφέρει, της γρήγορης λήψης. Λοιπόν και για να τελειώνουμε, το νήμα υπάρχει για να εκφέρει ο καθένας την άποψη του. Όταν αυτό γίνεται με κόσμιο τρόπο δε βλέπω γιατί πρέπει να δημιουργούμε θέμα. Βάλθηκαν όλοι οι υπέρμαχοι του p20 να πουλήσουμε τα κινητά μας επειδή δε μας καλύπτει η κάμερα. Με καλύπτει στα υπόλοιπα οπότε εγώ θα το ζυγίσω και πράξω ανάλογα. Ανεβάζω σε λίγο συγκριτικό με U11. Όχι για να αποδείξω την ανωτερότητα του ενός απ τα 2, αλλά για να κουβεντιασουμε τα υπέρ και τα κατά του καθενός. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βλέπω μια διάθεση παρεξήγησης και ευθυξιας από πλευράς σου. Το ότι σου προτείναμε να το δώσεις γιατί δεν σε καλύπτει, το κάναμε γιατί μας δήλωσες ότι δεν είσαι ικανοποιημένος από αυτό που σου προσφέρει. Το να μπλέξουμε σε μια κουβέντα χωρίς νόημα του στιλ "έτσι είναι ή όχι δεν είναι" το θεωρείς τιμιοτερο? Και με λες και χαζό, από πάνω! Μία χαρά! Τέλος πάντων πράξε όπως νομίζεις αλλά εφόσον γράφεις εδώ εκθετοντας τις απόψεις σου θα δέχεσε και τις απόψεις των άλλων. Γιατί δηλαδή να σε εκνευρίζει η προτροπή να το δώσεις αφού δεν σε καλύπτει, ενώ εμένα δεν θα πρέπει να με εκνευρίζει η συνεχής γκρίνια ότι είναι έτσι, αλλιώς και αλλιώτικα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Και βέβαια να έχουμε και το "όμορφο" σιγονταρισμα διαφόρων περιφεριακων μαϊντανών που βρίσκουν ευκαιρία να μπαίνουν στο νήμα, να τρολαρουν συνεχώς και να δημιουργούνε φασαρία και πρόβλημα. Αυτά από μένα τον χαζό και καλή σου συνέχεια. Σου εύχομαι να βρεις την άκρη και να γίνουν πλέον όλα όπως τα θες. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Edited September 24, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Point and shoot είναι οι ημερήσιες. Το ότι το κινητό "δεν κάνει για point and shoot" καταστάσεις είναι από τις πιο χαζές δικαιολογίες που έχω διαβάσει. Κινητό είναι, αυτή την ευκολία προσφέρει, της γρήγορης λήψης. Λοιπόν και για να τελειώνουμε, το νήμα υπάρχει για να εκφέρει ο καθένας την άποψη του. Όταν αυτό γίνεται με κόσμιο τρόπο δε βλέπω γιατί πρέπει να δημιουργούμε θέμα. Βάλθηκαν όλοι οι υπέρμαχοι του p20 να πουλήσουμε τα κινητά μας επειδή δε μας καλύπτει η κάμερα. Με καλύπτει στα υπόλοιπα οπότε εγώ θα το ζυγίσω και πράξω ανάλογα. Ανεβάζω σε λίγο συγκριτικό με U11. Όχι για να αποδείξω την ανωτερότητα του ενός απ τα 2, αλλά για να κουβεντιασουμε τα υπέρ και τα κατά του καθενός. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανενας δεν σου ειπε τιποτα οταν εκφερες την αποψη σου αλλα οταν προσπαθησαν να σου δωσουν συμβουλες γιατι, οπως ειναι λογικο, δεν ξερεις το προγραμμα καμερας της συσκευης (φαντασου το mate 10 pro εχει διαφορες στο προγραμμα καμερας απο το P20 pro και εχουν διαφορα κυκλοφοριας 6 μηνες) εσυ δεν τις αποδεκτηκες αλλα τις θεωρησες προσβολες γιατι οπως ειπες δεν εισαι 5 και ξερεις να τραβας και να χειριζεσαι εφαρμογες καμερας. Ο λογος που σου ειπαμε πουλησε το ειναι γιατι το P20 pro το πληρωνεις τοσο λογο της καμερας και εφοσον εσενα δεν σε ικανοποιει στο θεμα φωτογραφιας τοτε καλυτερα να το δωσεις και να παρεις ενα OP6 το οποιο εχει καλυτερο και νεοτερο hardware και με καλυτερη μεταπωληση απο το P20 pro, το οποιο οταν κυκλοφορησει το mate 20 θα πεσει στα ταρταρα η τιμη του. Για συγκριση καμερων υπαρχει αναλογο νημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=471041 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr01 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 ρε παιδιά αυτο το lag με το keyboard στο messenger τι φαση?? με άλλες συσκευές δεν μου κανει κανενα θέμα... το εκανε και πιο παλιά και έσβηνα το gboard και έβαζα το swiftkey τωρα το κανει και με τα 2... κατι σάν μικρα σπασίματα.. ειναι λίγο ενοχλητικό... εκανα και unistall το app αλλα δεν αλλάζει κάτι.. πφφ.. αυτα να μήν έκανε και πραγματικά θα το λάτρευα αυτο το κινητό γιατι ειναι οτι καλύτερο... όπως επίσης και το lag με το google photos το εχουνε όλοι.. τεσπα δεν ειναι τοσο πρόβλημα αλλα με το messenger πραγματικα επιδει γραφω και γρηγορα εχω πολύ lag.. Στάλθηκε από το WAS-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts