Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι και ο βασικός φακός είναι ελάχιστα πιο "στενός-κλειστός " στα 27mm ,αντί των 26mm των Samsung s7,s8,s9 , πιο ευρυγωνιο πλάνο όμως από τον βασικό φακό των lg g6,v30 των 30mm!!
Ευχαριστώ για την απάντηση

επειδή θέλω καλή προστασία για την συσκευή μου σκέφτομαι να πάρω αυτή την θήκη... κάνει αρκετά χοντρό το κινητό αλλα προσωπικά εμενα μου αρέσουνε τέτοιες θήκες τύπου military

https://www.amazon.de/dp/B07F47P3TF/ref=sxbs_sxwds-stvp_3?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=a8eca466-e86a-4725-abd2-b825a6559409&pd_rd_wg=mGXLE&pf_rd_r=JT4CY25ZQTCGNHMRGX9Z&pf_rd_s=desktop-sx-bottom-slot&pf_rd_t=301&pd_rd_i=B07F47P3TF&pd_rd_w=Y6sQH&pf_rd_i=huawei+p20+pro+h%C3%BClle&pd_rd_r=27dd6180-4365-4c6e-bcef-1ce9ef6d3d26&ie=UTF8&qid=1537020181&sr=3

Λίγη βοήθεια σας παρακαλώ... λοιπόν σήμερα το πρωί είδα μήνυμα οτι η 156 είναι έτοιμη για εγκατάσταση στο κινητό μου. Το αρχείο ειναι 650 mb και το έχει κατεβάσει γιατί όταν πάτησα τις τρείς τελίτσες η επιλογή "λήψη πλήρους πακέτου αναβάθμισης" δεν είναι διαθέσιμη :/ .

Δεν το έκανα εγκατάσταση ακόμα. Γίνεται πλέον να κατεβάσω την πλήρη έκδοση της 156 και να εγκαταστήσω εκείνη ??? Ευχαριστώ

Κανείς ? :(

Λίγη βοήθεια σας παρακαλώ... λοιπόν σήμερα το πρωί είδα μήνυμα οτι η 156 είναι έτοιμη για εγκατάσταση στο κινητό μου. Το αρχείο ειναι 650 mb και το έχει κατεβάσει γιατί όταν πάτησα τις τρείς τελίτσες η επιλογή "λήψη πλήρους πακέτου αναβάθμισης" δεν είναι διαθέσιμη :/ .

Δεν το έκανα εγκατάσταση ακόμα. Γίνεται πλέον να κατεβάσω την πλήρη έκδοση της 156 και να εγκαταστήσω εκείνη ??? Ευχαριστώ

Δεν την έχει διαθέσιμη.. υπάρχει αλλά δε μπορώ να την επιλέξω. Πρέπει να έχει κατεβάσει ήδη την 156 αλλά δε την έχω ακόμα εγκαταστήσει. Αυτό ρωτάω αν μπορώ τώρα να το αλλάξω
Κανείς ? :(
Φίλε μου γίνεται αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Έχει φασαρία και προϋποθέτει factory reset.

Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, τα στεπς είναι τα παρακάτω:

1. Backup τα τοπικά αρχεία σου γιατί θα χαθούν όλα με το factory reset.

2. Shutdown το κινητό και από το recovery κάνεις factory reset & clear cache.

3. Ξαναξεκίνησε το κινητό και βάζεις τις απολύτως βασικές ρυθμίσεις για να ξεκινήσει το emui. Αποφεύγεις ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να σεταρεις το WiFi, γιατί θα ξεκινήσει αυτόματα πάλι να σου κατεβάζει την αναβάθμιση (και θα πρέπει να το ξανα-ρισεταρεις).

4. Μόλις ξεκινήσει το emui και χωρίς ακόμη να έχεις σεταρει το WiFi, πας στις ρυθμίσεις, αναβάθμιση και από τις 3 τελείες κλείνεις την αυτόματη αναβάθμιση μέσω WiFi.

5. Τώρα πλέον σεταρεις το WiFi και επιστρέφεις στο μενού των αναβαθμίσεων, οπου κάνεις search και μόλις σου βρει την αναβάθμιση θα σου έχει πλέον διαθέσιμη την επιλογή για το φουλ πακέτο.

Όπως σου είπα έχει φασαρία. Αν θες ντε και καλά να το κάνεις ..... "Καλό κουράγκιο" (όπως είπε κάποτε ένας μπαγλαμάς και μας σκισανε μετά όλους).

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

εγω θα σου ελεγα περνα την ετσι
Ουσιαστικά, το ίδιο του λέω και εγώ! ;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ουσιαστικά, το ίδιο του λέω και εγώ! ;)

είναι και η ταλαιπωρία με την επαναφορά... άντε μετά να περνάς πάλι τα apps και να σεταρεις ξανά από την αρχή το τηλέφωνο... η 156 από την 152 δεν έχει καμια ουσιαστική αλλαγή... πέρα από κάποιες μικρές αλλαγές... που προσωπικά το μονο που παρατήρησα είναι ότι κάνει κάτι σπασιματακια το gboard όταν γραφεις στο messenger... το άλλαξα με swiftkey ξανά... και είμαι ok...! αλλα η 152 ητανε πολυ καλη...και την χαλασανε παλι... εχασε λιγο απο smooth στο scrolling.. οχι το τιποτα το τραγικο... μια χαρα ειναι γενικα...!!! τωρα για το θεμα του update για την full δεν αξιζει καν να μπει σε τοση τόση ταλαιπωρία.. έτσι και αλλιώς θα έρθει το EMUI 9 κάποια στιγμή δεν νομίζω να αργήσει και παρα πολύ...!!!

Edited by omorfonios

Έτσι όπως τα λες είναι, αν θέλει όμως ντε και καλά να περάσει το φουλ πακέτο αυτά είναι τα στεπς, εφόσον του έχει κατεβάσει αυτόματα το απλό upgrade.

Και μιας και επανηλλημένα το ζήτησε, μάλλον το θέλει.

Σωστό σε βρίσκω!

Ξέρει κανείς αν αυτό το μοντέλο θα λειτουργεί κανονικά στα ευρωπαϊκά δίκτυα? (ξέρω δεν είναι το Pro)

https://m.ebay.co.uk/itm/NEW-Huawei-P20-BLACK-128GB-EML-L09-UNLOCKED-SIM-FREE-Single-Sim/302808330560?hash=item4680c87140:g:w00AAOSw4HFbTcmQ

Oneplus A6013

να κανω κ εγω μια ερωτηση

τελικα μπορει να τραβηξει βιντεο sta 60 fps και 2k αναλυση η μονο στα 1080?OIS εχει σε αυτες τις αναλυσεις?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Καλησπέρα παιδιά, το Viber δεν υποστηρίζεται σαν δίδυμη εφαρμογή?

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να κανω κ εγω μια ερωτηση

τελικα μπορει να τραβηξει βιντεο sta 60 fps και 2k αναλυση η μονο στα 1080?OIS εχει σε αυτες τις αναλυσεις?

Mπορεί να τραβήξει βίντεο 2Κ στα 60FPS αλλά OIS δεν υποστηρίζεται σε υψηλή ανάλυση ή ρυθμό καρέ.

Που σημαίνει ότι μέχρι 1080p και 30FPS έχει ΟIS. Από εκεί και πάνω, όχι!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρει κανείς αν αυτό το μοντέλο θα λειτουργεί κανονικά στα ευρωπαϊκά δίκτυα? (ξέρω δεν είναι το Pro)

https://m.ebay.co.uk/itm/NEW-Huawei-P20-BLACK-128GB-EML-L09-UNLOCKED-SIM-FREE-Single-Sim/302808330560?hash=item4680c87140:g:w00AAOSw4HFbTcmQ

Aφού είναι από Αγγλία λογικά θα υποστηρίζει τα Αγγλικά δίκτυα που σημαίνει ότι υποστηρίζει και τα ευρωπαϊκά. Δεν χάνεις κάτι να τον ρωτήσεις αν και από όσο είδα αυτός ο seller δεν στέλνει Ελλάδα..

Mπορεί να τραβήξει βίντεο 2Κ στα 60FPS αλλά OIS δεν υποστηρίζεται σε υψηλή ανάλυση ή ρυθμό καρέ.

Που σημαίνει ότι μέχρι 1080p και 30FPS έχει ΟIS. Από εκεί και πάνω, όχι!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aφού είναι από Αγγλία λογικά θα υποστηρίζει τα Αγγλικά δίκτυα που σημαίνει ότι υποστηρίζει και τα ευρωπαϊκά. Δεν χάνεις κάτι να τον ρωτήσεις αν και από όσο είδα αυτός ο seller δεν στέλνει Ελλάδα..

Μονο 30 fps στα 1080p με OIS???!!!!!!!σιγουρα?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Μονο 30 fps στα 1080p με OIS???!!!!!!!σιγουρα?

Ναι.

Είχα κάνει ένα γρήγορο συγκριτικό μεταξύ των διαθέσιμων modes εδω αν σε ενδιαφέρει να τσεκάρεις:

(απλά επιλεξε 2Κ60 στο ΥΤ για να δεις την πληρη ποιοτητα)

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Έτσι ακριβώς

Ναι.

Είχα κάνει ένα γρήγορο συγκριτικό μεταξύ των διαθέσιμων modes εδω αν σε ενδιαφέρει να τσεκάρεις:

(απλά επιλεξε 2Κ60 στο ΥΤ για να δεις την πληρη ποιοτητα)

ε οχι ρε συ

:X

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Έχει κανείς 2 sim ? Έχω μια cosmote με ενεργό το WiFi calling και μια Vodafone.

Όταν είμαι σπίτι συνδεδεμένος στο WiFi μου εμφανίζει το εικονίδιο του vowifi , 2 μπάρες με το σήμα της κινητής τηλεφωνίας και το εικονίδιο του wifi.

Γνωρίζει κανείς γιατί δεν γράφει τα ονόματα των παρόχων, ενώ τα γράφει κανονικά στην lock screen? Ψαχτηκα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό, πιστεύω πως είναι glich του emui.

Αν έχει κάποιος φίλος από το φόρουμ σχεδόν το ίδιο setup θα ήθελα πολύ να μάθω πως του τα εμφανίζει.

Όταν είμαι σπίτι συνδεδεμένος στο WiFi μου εμφανίζει το εικονίδιο του vowifi , 2 μπάρες με το σήμα της κινητής τηλεφωνίας και το εικονίδιο του wifi.

Γνωρίζει κανείς γιατί δεν γράφει τα ονόματα των παρόχων, ενώ τα γράφει κανονικά στην lock screen? Ψαχτηκα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό, πιστεύω πως είναι glich του emui.

Αν έχει κάποιος φίλος από το φόρουμ σχεδόν το ίδιο setup θα ήθελα πολύ να μάθω πως του τα εμφανίζει.

Yποθέτω μάλλον επειδή δεν χωράνε. Σε εκείνο το μέρος (αριστερά του νοτς) έχω δει κατά καιρούς και άλλα εικονίδια όπως των μνημάτων εάν έχεις αδιάβαστο sms

Αν εννοείς κάτι τέτοιο δεν έκανα καμία ρύθμιση. ba568b7ee059e2a9f749ba55a41a69a2.jpg

Στο vowifi μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξεις πως στο δείχνει ?

Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Ειδοποιησεις & γραμμη καταστασης->Εμφανιση ονοματος φορεα παροχης->

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Huawei P20 Pro