Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην παραπληροφορείς εάν δεν ξέρεις. Ο σένσορας είναι σε 4:3 φορμάτ οπότε ΟΤΙ εφαρμογή και να χρησιμοποιήσεις δεν γίνεται να τραβάς 16:9 χωρίς να υπάρχει κροπάρισμα. Τελεία.
οκ λαθος πληροφορίες απλα είχα διαβάσει οτι εχουνε βάλει κάποιοι το open camera app.. προσωπικά μια χαρα ευχαριστημένος ειμαι και με 4:3

ο μορφονιος σου απο το tapatalk

δεν το εκανα επιτιδες που εχω 2 account... απλα ειναι απο το email μου.. ζητάω συγνώμη προς τους διαχειριστές γιαυτο το πρόβλημα...

και απο εσένα σε παρακαλώ να σέβεσαι της άποψης μου περα απο το τρολαρισμα που κανω καπια πραγματα εχουνε λογικη.. παράδειγμα για το σήμα ειχες δικιο εχανα μπαταρια το γυρισα σε 3G και μετα το εβαλα αυτοματο και ειναι οκ πλεον χανω μονο 2-3% σε καπιες ωρες και βλεπω μεγαλη διαφορα απο πριν.. κραταει σαν σκυλος πλεον.. περα απο αυτο τωρα.. μπορεις να μου πεις πως στο καλο φευγει αυτη η χαζομαρα με την επιλογη ομάδων απο το google? εσβησα απλα καπιες καρτελες που δεν ηθελα και μετα βγηκε αυτο και δεν φευγει με τιποτα εξαφανίστηκε μονο του πριν κατι μερες αλλα μετα αφου πατησα να μην ακολουθο καπιες πηγες εμφανιστηκε ξανα.. ακομα και αν επιλεξω ομαδες δεν φευγει...

εκανα και εκαθαριση το myactivity δοκιμασα επίσης να κανω επαναφορα ροης και unistall του app αλλα το ιδιο... ειναι λιγακι ενοχλητικό αυτο... δες παρακάτω στην pic1036320dcb6c8fca1da8297398b1d424.jpg

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε digitron,τελικά 100% το κινητό μας έχει θέμα (το οποίο πιστεύω πλέον πως λύνεται μέσω κάποιας ρύθμισης που λέει κι ο έτερος φίλος PapaDarxon). Τα ακουστικά τα σύνδεσα με το προηγούμενο κινητό μου zopo zp999 (ή 3x) όπως και με ένα Nokia 208 που είχα ξεχασμένο στο συρτάρι μου (ναι,δεν είναι smartphone και έχει ΒΤ 3.0) και λειτουργούν άψογα. Ειδικά με το nokia παίζει καμπάνα και στα 6 μέτρα και παράλληλα να μεσολαβεί τοίχος με πλακάκια (μπήκα στο μπάνιο και το νόκια στο γραφείο μου). Απίστευτο. Μέχρι να βρω λύση θα έχω το νόκια σαν mp3 player με bluetooth. Άσε και που η μπαταρία του είναι καλή απ'ότι βλέπω. Άσε που δεν θα με νοιάζει το κόστος σε περίπτωση να μου το κλέψουν (πχ γυμναστήριο).

Επίσης κάτι που δεν διευκρίνησα,είναι πως διακοπές μου κάνουν τα ακουστικά με το p20 pro ακόμη κι όταν το κρατάω στο χέρι,στα 30-40 εκατοστά από τα ακουστικά. Δοκίμασα να βγάλω και την θήκη,πάλι τίποτα.

Νομίζω αξίζει να το ψάξει κάποιος Tech "guru" της κοινότητας μας. Δεν αξίζει στην κινητάρα μας τέτοια απόδοση στην συνδεσιμότητα. Και σε σ'ένα φίλε digitron,δε νομίζεις πως σου αξίζει να μην έχεις διακοπές όταν φοράς κράνος και έχεις το κιν. στο τσαντάκι;

Φίλε PapaDarxon,δεν ξέρω τι να πειράξω από όλα αυτά που λες. Δεν ξέρω τόσα από τόσο προχωρημένες ρυθμίσεις,ωστόσο θα δοκιμάσω 2-3 πραγματάκια.

Αν κάποιος βρει άλλη λύση ας μας δώσει τα φώτα του.

Edited by IwnDrag

φιλε εχεις δοκιμασει με αλλα ακουστικα? εχει καπια θεματακια με το Bluetooth αλλα εγω δεν αντιμετωπίζω κανενα προβλημα με τα beats που εχω αλλα και κατι JBL

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε digitron,τελικά 100% το κινητό μας έχει θέμα (το οποίο πιστεύω πλέον πως λύνεται μέσω κάποιας ρύθμισης που λέει κι ο έτερος φίλος PapaDarxon). Τα ακουστικά τα σύνδεσα με το προηγούμενο κινητό μου zopo zp999 (ή 3x) όπως και με ένα Nokia 208 που είχα ξεχασμένο στο συρτάρι μου (ναι,δεν είναι smartphone και έχει ΒΤ 3.0) και λειτουργούν άψογα. Ειδικά με το nokia παίζει καμπάνα και στα 6 μέτρα και παράλληλα να μεσολαβεί τοίχος με πλακάκια (μπήκα στο μπάνιο και το νόκια στο γραφείο μου). Απίστευτο. Μέχρι να βρω λύση θα έχω το νόκια σαν mp3 player με bluetooth. Άσε και που η μπαταρία του είναι καλή απ'ότι βλέπω. Άσε που δεν θα με νοιάζει το κόστος σε περίπτωση να μου το κλέψουν (πχ γυμναστήριο).

Νομίζω αξίζει να το ψάξει κάποιος Tech "guru" της κοινότητας μας. Δεν αξίζει στην κινητάρα μας τέτοια απόδοση στην συνδεσιμότητα. Και σε σ'ένα φίλε digitron,δε νομίζεις πως σου αξίζει να μην έχεις διακοπές όταν φοράς κράνος και έχεις το κιν. στο τσαντάκι;

Φίλε PapaDarxon,δεν ξέρω τι να πειράξω από όλα αυτά που λες. Δεν ξέρω τόσα από τόσο προχωρημένες ρυθμίσεις,ωστόσο θα δοκιμάσω 2-3 πραγματάκια.

Αν κάποιος βρει άλλη λύση ας μας δώσει τα φώτα του.

Περίεργα πράγματα. Χρησιμοποιώ bluetooth σχεδόν καθημερινά ή τουλάχιστον πολύ συχνά σε 3 διαφορετικές συσκευές: Στο στερεοφωνικό δύο διαφορετικων αμαξιών και στο JBL Xtreme ηχείο στο σπίτι και και στις 3 αυτές συσκευές η αναπαραγωγή μέσω της μαμά εφαρμογής μουσικης ή απο ΥΤ είναι άψογη χωρίς διακοπές. Σημειωτεόν, δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση. Απο ποιά εφαρμογή παίζει η μουσική σου;

Αναρωτιεμαι αν είναι θέμα ασυμβατότητας συγκεκριμένα ανάμεσα στα am61 και το P20 Pro; (το οποίο δεδομενου οτι ειναι και τα δυο Huawei ειναι τραγικο αν ισχυει) γιατι να ημουν τοσο τυχερος και να επεσα μονο σε συμβατες συσκευες σερί μοιάζει τραβηγμένο. Αν υποθέσουμε ότι εχει γενικα θεμα συνδεσιμοτητας και οχι με τα am61 συγκεκριμενα εννοω.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

παιδια μια ερωτηση σχετικα με τον bootloader τελικα μπορουμε να τον ξεκλειδωσουμε η οχι οπως ειχα διαβασει πριν κατι μηνες??...η μεσω αλλης διαδικασιας?

παιδια μια ερωτηση σχετικα με τον bootloader τελικα μπορουμε να τον ξεκλειδωσουμε η οχι οπως ειχα διαβασει πριν κατι μηνες??...η μεσω αλλης διαδικασιας?

Δεν ξεκλειδώνει με κανέναν τρόπο πια,επίσημο και μη.Δεν υπάρχει κανένας "ανεπίσημος" τρόπος για την συσκευή μας μέχρι στιγμής :(

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Δεν ξεκλειδώνει με κανέναν τρόπο πια,επίσημο και μη.Δεν υπάρχει κανένας "ανεπίσημος" τρόπος για την συσκευή μας μέχρι στιγμής :(

χμμμ εισαι απολυτα σιγουρος? γιατι υπαρχει ακομα τροπος στην αν πας απο C432 σε C636 αλλα χανεις εγγυηση... μετα απο εκει μπορεις να ξεκλιδοσεις τον bootloader αλλα ανεπισημα και ειναι ολοκλιρη διαδικασια και μπορει να καταστρεψεις και την συσκευη...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και απο θεμα ρουταρισματος μπορουμε η οχι να κανουμε??

μπορεις αλλα θα χασεις εγγυηση γιατι θα φανει αυτο στην huawei... μετα θα σου γραφει εκτος εγγυησης στην εφαρμογη της huawei.... αστο οπως ειναι....

χμμμ εισαι απολυτα σιγουρος? γιατι υπαρχει ακομα τροπος στην αν πας απο C432 σε C636 αλλα χανεις εγγυηση... μετα απο εκει μπορεις να ξεκλιδοσεις τον bootloader αλλα ανεπισημα και ειναι ολοκλιρη διαδικασια και μπορει να καταστρεψεις και την συσκευη...

μπορεις αλλα θα χασεις εγγυηση γιατι θα φανει αυτο στην huawei... μετα θα σου γραφει εκτος εγγυησης στην εφαρμογη της huawei.... αστο οπως ειναι....

μπορεις να κανεις root οπως ειπα αλλα θα χασεις εγγυηση μαλλον....

Όχι δεν έχω άλλα bt ακουστικά. Στην περίπτωσή μου όμως το πρόβλημα είναι το p20 pro και όχι τα ακουστικά της ίδιας της Huawei. Τα ακουστικά παίζουν άψογα με 3 διαφορετικά εντελώς,και παλιά,κινητά,αλλά όχι με την ναυαρχίδα της ίδιας εταιρίας. Και τα 4,1 bt των am61 δεν είναι παλιά.

μπορεις να κανεις root οπως ειπα αλλα θα χασεις εγγυηση μαλλον....

ok φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/bluetooth-properly-t3795471

Στο παραπάνω λινκ βρήκα έναν τύπο που περιγράφει το πρόβλημά μου,αλλά λύση δεν νομίζω να του δώσανε.

@mclisme.. με την μαμίσια εφαρμογή αναπαράγω τα mp3.

Όχι δεν έχω άλλα bt ακουστικά. Στην περίπτωσή μου όμως το πρόβλημα είναι το p20 pro και όχι τα ακουστικά της ίδιας της Huawei. Τα ακουστικά παίζουν άψογα με 3 διαφορετικά εντελώς,και παλιά,κινητά,αλλά όχι με την ναυαρχίδα της ίδιας εταιρίας. Και τα 4,1 bt των am61 δεν είναι παλιά.

δεν ξερω αν υπαρχει λυση αλλα μαλλον πεζει με μερικα bt ακουστικα να εχει θεμα... μολις δοκιμασα κατι Sony MDR-ZX330BT που ειχα και κανει ακριβως αυτο που περιγραφεις... ειναι πολυ σπαστικο... :/

αν δεν υπαρχει λυση αναγκαστικα πας για αλλα ακουστικα....

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/bluetooth-properly-t3795471

Στο παραπάνω λινκ βρήκα έναν τύπο που περιγράφει το πρόβλημά μου,αλλά λύση δεν νομίζω να του δώσανε.

@mclisme.. με την μαμίσια εφαρμογή αναπαράγω τα mp3.

Στο λινκ που εστειλες διαβάζω ότι έχει θέμα με Huawei ακουστικά αλλά πιο κάτω άλλος γράφει ότι έγραψα και εγώ, δηλαδή σε ένα σωρό διαφορετικές άλλες συσκευές πλην Huawei ακουστικών δεν εχει κανενα θέμα. Επομενως ειναι ασυμβατότητα μεταξυ των δυο συγκεκριμένων συκευων (ειναι και Huawei, φοβερό ε...)

Μην μπερδεύεσαι άδικα και μην ακούς κόσμο (όπως τον ανεκδιήγητο πιο πάνω) που δεν έχει επαφή με το αντικείμενο. ΔΕΝ ξεκλειδώνει καμία συσκευή πλεόν και ούτε root γίνεται προφανώς χωρίς να ξεκλειδώσει ο bootloader. Μην λέμε τα βασικά του Android πάλι (δεν αναφέρομαι σε σένα). Μένεις ως έχεις ή αν καίγεσαι για customάρισμα πουλάς. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Στο λινκ που εστειλες διαβάζω ότι έχει θέμα με Huawei ακουστικά αλλά πιο κάτω άλλος γράφει ότι έγραψα και εγώ, δηλαδή σε ένα σωρό διαφορετικές άλλες συσκευές πλην Huawei ακουστικών δεν εχει κανενα θέμα. Επομενως ειναι ασυμβατότητα μεταξυ των δυο συγκεκριμένων συκευων (ειναι και Huawei, φοβερό ε...)

Μην μπερδεύεσαι άδικα και μην ακούς κόσμο (όπως τον ανεκδιήγητο πιο πάνω) που δεν έχει επαφή με το αντικείμενο. ΔΕΝ ξεκλειδώνει καμία συσκευή πλεόν και ούτε root γίνεται προφανώς χωρίς να ξεκλειδώσει ο bootloader. Μην λέμε τα βασικά του Android πάλι (δεν αναφέρομαι σε σένα). Μένεις ως έχεις ή αν καίγεσαι για customάρισμα πουλάς. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

το ρωταω γιατι μονο μεσω ροοτ μπορει κανεις να κοψει τις διαφημησεις με adaway και επισης ειναι καποιες εφαρμογες που χρειαζονται ροοτ για να παιξουν...Αρα δηλαδη ξεχναμε και custom roms εστω και με κλειδωμενο bootloader.

και οπως ειπα... με την C636 μπορεις ακομα να ξεκλιδοσεις το bootloader και να κανεις root......

με λιγα λογια δεν ειναι καθολου ευκολο γιατι δεν εχεις ετσι απλα κοδικο απο την huawei... απλα ξεγελας τους server και σου ερχετε κωδικος.. αν θελεις μπορεις να αλλαξεις και imei της συσκευης... οτι θελεις κανεις...

και το icloud της apple δεν σπαει λενε πολυ....!! και ομως γινεται...!!!

αν νομιζεις οτι θα βρεις καπιο tautorial να λεει πως γινετε δεν θα το βρεις πουθενα...

αν ομως ψαχτεις λιγακι θα μαθεις πως μπορεις να κανεις παρα πολλα... αλλα ολα εχουνε το ρισκο τους...

καλησπερα...! :)

το ρωταω γιατι μονο μεσω ροοτ μπορει κανεις να κοψει τις διαφημησεις με adaway και επισης ειναι καποιες εφαρμογες που χρειαζονται ροοτ για να παιξουν...Αρα δηλαδη ξεχναμε και custom roms εστω και με κλειδωμενο bootloader.

Προφανώς. Custom rom δεν έχω όρεξη να περάσω σε αυτο κινητό αλλά για το adaway θα ήθελα να ρουτάρω. Δε γίνεται ομως.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και οπως ειπα... με την C636 μπορεις ακομα να ξεκλιδοσεις το bootloader και να κανεις root......

με λιγα λογια δεν ειναι καθολου ευκολο γιατι δεν εχεις ετσι απλα κοδικο απο την huawei... απλα ξεγελας τους server και σου ερχετε κωδικος.. αν θελεις μπορεις να αλλαξεις και imei της συσκευης... οτι θελεις κανεις...

και το icloud της apple δεν σπαει λενε πολυ....!! και ομως γινεται...!!!

αν νομιζεις οτι θα βρεις καπιο tautorial να λεει πως γινετε δεν θα το βρεις πουθενα...

αν ομως ψαχτεις λιγακι θα μαθεις πως μπορεις να κανεις παρα πολλα... αλλα ολα εχουνε το ρισκο τους...

καλησπερα...! :)

Συνόλο χρήσιμης πληροφορίας: 0

Πάμε παρακάτω

μπορεις με DNS66 η adguard premium... :)

Προφανώς. Custom rom δεν έχω όρεξη να περάσω σε αυτο κινητό αλλά για το adaway θα ήθελα να ρουτάρω. Δε γίνεται ομως.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συνόλο χρήσιμης πληροφορίας: 0

Πάμε παρακάτω

δεν προκειτε να δωσο πληροφοριες ειναι παρανομο και σεβομαι τους κανονες του φορoυμ...!

omorfonios :happy:

δεν προκειτε να δωσο πληροφοριες ειναι παρανομο και σεβομαι τους κανονες του φορoυμ...!

omorfonios :happy:

Παράνομο; Γιατί ποιόν κανόνα θα παραβίαζες ακριβώς;

Καλά μην βλέπουμε και κουφά με την μπαταρία και γίνω omorfonios, με s8 έβγαζα 6-8 ώρες με p20 pro 12-14 περίπου.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Λοιπον χωρις root αν θες να "κοψεις" τις διαφημισεις στα παντα δηλαδη μεχρι και στις εφαρμογες τοτε πας σε VPN based adblocks οπως το free DNS66, Blockada ή το paid ADguard premium αν και το ADguard premium μπορεις να το βρεις free αν κανεις αιτηση για beta οπου σου στελνουν key που δουλευει για 1 χρονο. Εγω ετσι το εκανα αν και τωρα δεν το δουλευω καν. Ακομα αν δεν θες να μπλεξεις με εφαρμογες και τετοια κανεις κατι πολυ απλο, καρφωνεις τους DNS της ADguard και τελειωσες. Για οδηγιες εδω https://adguard.com/en/adguard-dns/setup.html

Edited by PapaDarxon

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Λοιπον χωρις root αν θες να "κοψεις" τις διαφημισεις στα παντα δηλαδη μεχρι και στις εφαρμογες τοτε πας σε VPN based adblocks οπως το free DNS66, Blockada ή το paid ADguard premium αν και το ADguard premium μπορεις να το βρεις free αν κανεις αιτηση για beta οπου σου στελνουν key που δουλευει για 1 χρονο. Εγω ετσι το εκανα αν και τωρα δεν το δουλευω καν. Ακομα αν δεν θες να μπλεξεις με εφαρμογες και τετοια κανεις κατι πολυ απλο, καρφωνεις τους DNS της ADguard και τελειωσες. Για οδηγιες εδω https://adguard.com/en/adguard-dns/setup.html

Με τα συγκεκριμένες λύσεις έχεις κάποια καθυστέρηση στο browsing?

Με τα συγκεκριμένες λύσεις έχεις κάποια καθυστέρηση στο browsing?

Με κανενα δεν ειχα καθυστερηση απλα εγω επειδη ειμαι τυπος που θελει λιγα εικονιδια δεν μου αρεσε να εχω ενα κλειδι συνεχεια πανω στην μπαρα και τα εβγαλα ολα και τωρα ειμαι με τους dns της adguard.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

omorfonie φιλαρακι μου κανε μου μια χαρη. Σε παρακολουθω αρκετο καιρο και εχωντας μεινει εκπληκτος απο το βαθος των γνωσεων σου θα ηθελα να μου κανεις μια χαρη.

Κανε μια εγκατασταση σε αυτο εδω το app και δες σε παρακαλω ποση μπαταρια σου τραβαει απο την συσκευη σου...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farlex.dictionary.greek

Αν ολα πανε καλα και δεν σου τραβαει παραπανω απο 1% το μισαωρο σου προτεινω να την κρατησεις ειναι εξαιρετικη και θα σου μαθει κ εσενα αρκετα πραγματα.

Να εισαι καλα φιλε

• The title was changed to Huawei P20 Pro