mclisme Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Καλησπέρα σας. Έχω αποφασίσει να αλλάξω κινητό. Ανήκω στην apple κοντά στα 10 χρόνια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω το iphone 6. Σκέφτομαι να αγοράσω το p20 pro και να κάνω την μεγάλη αλλαγή λογισμικόυ Θα ήθελα να μου πείτε αν το κινητό αυτό (λογισμικό και specs) μπορεί να τα βγάλει πέρα σε βάθος 4ετίας+.. Το νέο iphone που θα βγει τον Οκτώβριο θα το φτάνει; Επίσης, φωτογραφίες, επαφές κλπ θα χαθουν; Πως μεταφέρονται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εφόσον είσαι σίγουρος για τη μετάβαση σε Android *αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα απο μονο του όχι για αυτό το νήμα όμως* τοτε το P20 Pro ίσως είναι η καλυτερη επιλογή με την οποία θα μπορούσες να το κάνεις για δύο λόγους: 1) Το λειτουργικό EMUI, ή για την ακρίβεια το interface, όπως ειχα γραψει πιο παλιά έχει το (καλό για μένα) ότι ενώ από κάτω είναι Android η εμφάνιση του και η γενικότερη αισθητική του έχει δανειστεί πολλά από τα στοιχεία του iOS και μοιάζει πολύ "γυαλισμένο". Δε θα έχεις δηλαδή ούτε την "γύμνια" των μενού ενός pure Android ούτε κάποιο άλλο αμφίβολης αισθητικής περιβάλλον (βλέπε TouchWiz σε Samsung) και θα μπορέσεις να συνηθίσεις πολύ γρήγορα. 2) Ποιοτικά σαν κατασκευή είναι εξαιρετικό. Γυαλί και μέταλλο παντού, πολύ δυνατή (ιδιαίτερα σε ποιότητα και ευκρίνεια) οθόνη και απιστευτη μπαταρία, δε θα νιώσεις δηλαδή επ'ουδενί ότι πήγες σε κάτι που κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, σημαντικό για κάποιον με τόσα χρόνια χρήσης iPhone. Τώρα στις ερωτήσεις σου οι απαντησεις ειναι σχετικές. Αν θα τα βγαζει περα σε τετραετία θεωρώ πως ναι, αν θα εχουν βγει πολυ ισχυροτερες συσκευες τοτε παλι θεωρω πως ναι, αν εσυ θα καλυπτεσαι απο το P20 η θα πρεπει να πας σε νεοτερες ειναι καθαρα προσωπικο. Εχω ακομα συσκευες του '14 που, σαν ταχυτητα και αποκριση και μονο, θα τις δουλευα ανετα και σημερα. Απλά θέλησα να αλλαξω για άλλου ειδους προσθηκες και διαφορές (καλυτερες κάμερες, οθόνες κτλ.) Αν θα φτανει το νεο iPhone δεν ξερω απο ποια άποψη εννοείς αλλά είναι και λιγο ακυρη η συγκριση. Σιγουρα το νεο iPhone θα εχει ισχυροτερο επεξεργαστη και 2-3 κατοσταρικα πανω ομως, θα κανει αυτο το P20 να μοιαζει αργο στην καθημερινη χρηση; Ουτε για αστείο. Θα εχει καλυτερα καμερα το νεο iPhone; Εκει αμφιβάλλω. Οποτε η συγκριση ειναι πολυ σχετικη. Απο την αλλη ηδη η Huawei εχει ανακοινωσει νεες συσκευες για το μελλον οποτε παλι μπαινεις σε εναν φαυλο κύκλο. Φωτογραφίες, επαφές εννοειται πως σωζονται και μεταφερονται * Ενα απο τα κακά που κάνει η Apple στους χρηστες της (σε κάποιους) με αυτη την "μη ρωτας πολλα και ασε σε μας να τα κανουμε ολα" φιλοσοφια είναι ακριβώς αυτή η ερωτηση που εκανες, χωρις κανενα ιχνος προσβολης το λεω αυτο. Δε σε αναγκαζει να μαθεις 1-2 βασικα πραγματα παραπανω όπως πχ. που ειναι οι φωτογραφιες σου τοσα χρονια, πως τις μεταφερεις αλλου κτλ. Μοιάζει βολικό όσο εισαι χρηστης της αλλά συνολικά δε σε βοηθάει να έχεις αντιληψη του τι και πως θεωρω. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Εφόσον είσαι σίγουρος για τη μετάβαση σε Android *αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα απο μονο του όχι για αυτό το νήμα όμως* τοτε το P20 Pro ίσως είναι η καλυτερη επιλογή με την οποία θα μπορούσες να το κάνεις για δύο λόγους: 1) Το λειτουργικό EMUI, ή για την ακρίβεια το interface, όπως ειχα γραψει πιο παλιά έχει το (καλό για μένα) ότι ενώ από κάτω είναι Android η εμφάνιση του και η γενικότερη αισθητική του έχει δανειστεί πολλά από τα στοιχεία του iOS και μοιάζει πολύ "γυαλισμένο". Δε θα έχεις δηλαδή ούτε την "γύμνια" των μενού ενός pure Android ούτε κάποιο άλλο αμφίβολης αισθητικής περιβάλλον (βλέπε TouchWiz σε Samsung) και θα μπορέσεις να συνηθίσεις πολύ γρήγορα. 2) Ποιοτικά σαν κατασκευή είναι εξαιρετικό. Γυαλί και μέταλλο παντού, πολύ δυνατή (ιδιαίτερα σε ποιότητα και ευκρίνεια) οθόνη και απιστευτη μπαταρία, δε θα νιώσεις δηλαδή επ'ουδενί ότι πήγες σε κάτι που κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, σημαντικό για κάποιον με τόσα χρόνια χρήσης iPhone. Τώρα στις ερωτήσεις σου οι απαντησεις ειναι σχετικές. Αν θα τα βγαζει περα σε τετραετία θεωρώ πως ναι, αν θα εχουν βγει πολυ ισχυροτερες συσκευες τοτε παλι θεωρω πως ναι, αν εσυ θα καλυπτεσαι απο το P20 η θα πρεπει να πας σε νεοτερες ειναι καθαρα προσωπικο. Εχω ακομα συσκευες του '14 που, σαν ταχυτητα και αποκριση και μονο, θα τις δουλευα ανετα και σημερα. Απλά θέλησα να αλλαξω για άλλου ειδους προσθηκες και διαφορές (καλυτερες κάμερες, οθόνες κτλ.) Αν θα φτανει το νεο iPhone δεν ξερω απο ποια άποψη εννοείς αλλά είναι και λιγο ακυρη η συγκριση. Σιγουρα το νεο iPhone θα εχει ισχυροτερο επεξεργαστη και 2-3 κατοσταρικα πανω ομως, θα κανει αυτο το P20 να μοιαζει αργο στην καθημερινη χρηση; Ουτε για αστείο. Θα εχει καλυτερα καμερα το νεο iPhone; Εκει αμφιβάλλω. Οποτε η συγκριση ειναι πολυ σχετικη. Απο την αλλη ηδη η Huawei εχει ανακοινωσει νεες συσκευες για το μελλον οποτε παλι μπαινεις σε εναν φαυλο κύκλο. Φωτογραφίες, επαφές εννοειται πως σωζονται και μεταφερονται * Ενα απο τα κακά που κάνει η Apple στους χρηστες της (σε κάποιους) με αυτη την "μη ρωτας πολλα και ασε σε μας να τα κανουμε ολα" φιλοσοφια είναι ακριβώς αυτή η ερωτηση που εκανες, χωρις κανενα ιχνος προσβολης το λεω αυτο. Δε σε αναγκαζει να μαθεις 1-2 βασικα πραγματα παραπανω όπως πχ. που ειναι οι φωτογραφιες σου τοσα χρονια, πως τις μεταφερεις αλλου κτλ. Μοιάζει βολικό όσο εισαι χρηστης της αλλά συνολικά δε σε βοηθάει να έχεις αντιληψη του τι και πως θεωρω. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ελπιζω να μαθουμε για EMUI 9 σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ελπιζω να μαθουμε για EMUI 9 σημερα. Tι ειναι σημερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Tι ειναι σημερα;Νομίζω η αποκάλυψη του kirin 980 και του emui 9. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Νομίζω η αποκάλυψη του kirin 980 και του emui 9. Mate the 10 pro be with you Ετσι ακριβως....πολύ καλος φαινεται αντε να δουμε στην πραξει... https://techblog.gr/mobile/hisilicon-kirin-980-o-protos-emporika-diathesimos-epexergastis-me-architektoniki-7nm-ifa-2018/ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ετσι ακριβως....πολύ καλος φαινεται αντε να δουμε στην πραξει... https://techblog.gr/mobile/hisilicon-kirin-980-o-protos-emporika-diathesimos-epexergastis-me-architektoniki-7nm-ifa-2018/ Στα χαρτια φενεται σουπερ ντουπερ!Μενει να το δουμε και στην πραξη!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Eβγαλαν και p20 pro δερματινο :woot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaxosr Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Χρησιμοποιώ μία - δύο φορές την εβδομάδα το google maps, και λειτουργεί άψογα. Χωρίς bluetooth. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Χωρίς bluetooth ολα καλά. Με bluetooth και "ήχος πολυμέσων" ενεργό, ακούγεται ο ήχος του navigator από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου αλλά με διακοπές. Αν απενεργοποιήσω τον ήχο πολυμέσων, ακούγεται από το τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημειώνω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον "ήχο τηλεφώνου". Ακούγεται κανονικά από το ηχοσύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Κάτοχος του P20 pro σε μπλέ κανα δίμηνο τώρα. Προερχόμενος απο Mate 8 ας δώσω και εγώ το δικό μου review.. Ήμουν επιφυλακτικός με το 18:9, τελικά με βολεύει πολύ περισσότερο απο το παλιό μου Mate και μπορώ να το δουλεύω με το ένα χέρι. Για κάποιους δεν παίζει ρόλο ιδιαίτερο αλλά αν είσαι στο δρόμο και το βγάζεις απο την κωλότσεπη συνέχεια και κουβαλάς και άλλα πράγματα είναι σημαντικό. Πιο ελαφρύ, πιο εύχρηστο. Η χρήση είναι επαγγελματική. Δλδ 4g όλη μέρα στο δρόμο με 2 sim και να αλλάζω περιοχές συνεχώς, gps 2-3 ώρες το πιο βασικό μου εργαλείο, insta,fb,messenger.whatsup,viber, skype, email, dropbox, chrome, καταλογοι σε excel, aod on. Να είναι καλά η μπαταρία που μου βγάζει τη μέρα, νομίζω άλλο flagship δε θα την πάλευε. Εύγε και στον ταχύτατο φορτιστή όποτε τον χρειάστηκα. Fingerprint μπροστά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Πλέον δε μπορώ να με φανταστώ με συσκευή χώρις να είναι εκεί τοποθετημένος! Mofi θηκη και τζάμακι nilkin και πραγματικά είναι μαζεμένο, τέλειο μέγεθος. πολύ ποιοτικό, μαρέσουν οι φωτογραφίες που δίνει και τα κόλπα που έχει. Δεν ασχολούμαι πολύ με το άθλημα αλλά είναι πολύ εντυπωσιακές και γενικά μου αρέσουν τα φίλτρα.. δεν είμαι του "φυσικού" αποτελέσματος. Το interface καλό είχα συνηθίσει απο το Mate στο Emui. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Μου έχει κάνει και reset απο μόνο του ή καμμιά φορά θα κλείσει το google maps. Δε ξέρω αν οφείλεται στην εφαρμογή που την ξεσκίζω.. Πάντως είναι σπάνιο αλλά έχει συμβει. Δουλεύω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και το ξεφτιλίζω είναι η αλήθεια.. Δεν την ψάχνω με εξοικονόμηση κτλ κτλ για να βγάζω πιο πολλές ώρες. Δεδομένα , gps , bluetooth κτλ κτλ κτλ όλα ανοιχτά και αντέχει ο σκύλος. Ναι πέφτει η μπαταρία ακόμα και σε idle όσο περνάνε οι ώρες αλλά who cares αφού βγάζει τη μέρα έστω και οριακά μερικές φορές. Τα ΣΚ βγάζει και διήμερο... Ελαττώματα ? χμμ λογικά θα ήθελα κι εγώ καλύτερο βίντεο με σταθεροποίηση αν και δεν εχω 4Κ τηλεόραση. Για την ώρα δεν ενοχλεί πολύ.. δεν έχω όμως πιτσιρίκια και γιαυτό δε καίγομαι. Θα ήθελα καλύτερες selfie όμως. Τέλος, κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω stock android και κάποιο pixel όμως είναι πανακριβα και δεν παίζει δίκαρτο. Νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Πολύ ευχαριστημένος και δε μετάνιωσα ούτε ευρώ ! Αυτά για την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Ιδανικό εργαλείο στα χέρια σου,ωραίο review ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 ''EMUI 9.0 Beta program starts today: P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, latest Honor flagships are also getting the Beta. Recruiting has started according to Huawei.'' Ερχεταιι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 ''EMUI 9.0 Beta program starts today: P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, latest Honor flagships are also getting the Beta. Recruiting has started according to Huawei.'' Ερχεταιι :D Και εδώ λεπτομέρειες για το emui 9 https://www.techgear.gr/emui-9-0-announced-144203/ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Τούμπανο ο 980 !!!!! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr01 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Κάτοχος του P20 pro σε μπλέ κανα δίμηνο τώρα. Προερχόμενος απο Mate 8 ας δώσω και εγώ το δικό μου review.. Ήμουν επιφυλακτικός με το 18:9, τελικά με βολεύει πολύ περισσότερο απο το παλιό μου Mate και μπορώ να το δουλεύω με το ένα χέρι. Για κάποιους δεν παίζει ρόλο ιδιαίτερο αλλά αν είσαι στο δρόμο και το βγάζεις απο την κωλότσεπη συνέχεια και κουβαλάς και άλλα πράγματα είναι σημαντικό. Πιο ελαφρύ, πιο εύχρηστο. Η χρήση είναι επαγγελματική. Δλδ 4g όλη μέρα στο δρόμο με 2 sim και να αλλάζω περιοχές συνεχώς, gps 2-3 ώρες το πιο βασικό μου εργαλείο, insta,fb,messenger.whatsup,viber, skype, email, dropbox, chrome, καταλογοι σε excel, aod on. Να είναι καλά η μπαταρία που μου βγάζει τη μέρα, νομίζω άλλο flagship δε θα την πάλευε. Εύγε και στον ταχύτατο φορτιστή όποτε τον χρειάστηκα. Fingerprint μπροστά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Πλέον δε μπορώ να με φανταστώ με συσκευή χώρις να είναι εκεί τοποθετημένος! Mofi θηκη και τζάμακι nilkin και πραγματικά είναι μαζεμένο, τέλειο μέγεθος. πολύ ποιοτικό, μαρέσουν οι φωτογραφίες που δίνει και τα κόλπα που έχει. Δεν ασχολούμαι πολύ με το άθλημα αλλά είναι πολύ εντυπωσιακές και γενικά μου αρέσουν τα φίλτρα.. δεν είμαι του "φυσικού" αποτελέσματος. Το interface καλό είχα συνηθίσει απο το Mate στο Emui. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Μου έχει κάνει και reset απο μόνο του ή καμμιά φορά θα κλείσει το google maps. Δε ξέρω αν οφείλεται στην εφαρμογή που την ξεσκίζω.. Πάντως είναι σπάνιο αλλά έχει συμβει. Δουλεύω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και το ξεφτιλίζω είναι η αλήθεια.. Δεν την ψάχνω με εξοικονόμηση κτλ κτλ για να βγάζω πιο πολλές ώρες. Δεδομένα , gps , bluetooth κτλ κτλ κτλ όλα ανοιχτά και αντέχει ο σκύλος. Ναι πέφτει η μπαταρία ακόμα και σε idle όσο περνάνε οι ώρες αλλά who cares αφού βγάζει τη μέρα έστω και οριακά μερικές φορές. Τα ΣΚ βγάζει και διήμερο... Ελαττώματα ? χμμ λογικά θα ήθελα κι εγώ καλύτερο βίντεο με σταθεροποίηση αν και δεν εχω 4Κ τηλεόραση. Για την ώρα δεν ενοχλεί πολύ.. δεν έχω όμως πιτσιρίκια και γιαυτό δε καίγομαι. Θα ήθελα καλύτερες selfie όμως. Τέλος, κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω stock android και κάποιο pixel όμως είναι πανακριβα και δεν παίζει δίκαρτο. Νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Πολύ ευχαριστημένος και δε μετάνιωσα ούτε ευρώ ! Αυτά για την ώραΗ μπαταρία και χωρίς χρήση ακομα και με κλειστά δεδομένα και wifi χανει απο μονο του.. δηλαδη αν δεν το δουλέψεις 2 μερες και απλα το εχεις στην ακρη ακομα και σε λειτουργία πτήσης θα παει 5% και θα θελει φόρτιση.. μεγάλη βλακεια αυτο κανονικα δεν θα έπρεπε σε 2 μερες χωρις χρηση να σβήνει το κινητο ενω άλλες συσκευές όπως το pixel 2 xl κραταει ανοιχτό 1.5 εβδομάδα.... εδω λοιπον ευθύνεται η huawei για το software.. πιστεύω θελει αρκετές διορθώσεις ακόμα... καθε βραδυ θελει φορτιση την βγαζει την μερα παντως σε σχεση με αλλα κινητα.. συνεχής χρηση με βγαζει 7 ωρες με ανοιχτό 4G με χρηση messenger/whatsapp/skype/netflix/youtube/chrome τωρα οτι εχει battery drain se indle αυτο ειναι κατι που με χαλάει γιατι καθε βραδυ πρεπει να κλείνω το κινητό και να το ανιγω το πρωι για να μην παει η μπαταρια απο 100% στο 90 η στην χειροτερη 87% μεσα σε 9ωρες χωρις καθολου χρηση... το αλλο προβλημα που θα σε κανει να αλλαξεις γνωμη ειναι οτι εχει πολλες ασυμβατοτητες με ta smartwatch... για xiaomi οπως το mifit app και το amazefit watch δεν υπαρχη περίπτωση να δουλέψουμε σωστα... το ενα δεν σκαει notifications και το άλλο δεν μπορεις να εχεις wifi και Bluetooth ανοιχτα ταυτοχρονα.. ο λόγος? δεν θα εχεις internet.. η δεν θα βρισκει wifi.. αυτη η 2 λογοι ειναι που με χαλάνε σε αυτη την συσκευη... αυτα..!!! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Η μπαταρία και χωρίς χρήση ακομα και με κλειστά δεδομένα και wifi χανει απο μονο του.. δηλαδη αν δεν το δουλέψεις 2 μερες και απλα το εχεις στην ακρη ακομα και σε λειτουργία πτήσης θα παει 5% και θα θελει φόρτιση.. μεγάλη βλακεια αυτο κανονικα δεν θα έπρεπε σε 2 μερες χωρις χρηση να σβήνει το κινητο ενω άλλες συσκευές όπως το pixel 2 xl κραταει ανοιχτό 1.5 εβδομάδα.... εδω λοιπον ευθύνεται η huawei για το software.. πιστεύω θελει αρκετές διορθώσεις ακόμα... καθε βραδυ θελει φορτιση την βγαζει την μερα παντως σε σχεση με αλλα κινητα.. συνεχής χρηση με βγαζει 7 ωρες με ανοιχτό 4G με χρηση messenger/whatsapp/skype/netflix/youtube/chrome τωρα οτι εχει battery drain se indle αυτο ειναι κατι που με χαλάει γιατι καθε βραδυ πρεπει να κλείνω το κινητό και να το ανιγω το πρωι για να μην παει η μπαταρια απο 100% στο 90 η στην χειροτερη 87% μεσα σε 9ωρες χωρις καθολου χρηση... το αλλο προβλημα που θα σε κανει να αλλαξεις γνωμη ειναι οτι εχει πολλες ασυμβατοτητες με ta smartwatch... για xiaomi οπως το mifit app και το amazefit watch δεν υπαρχη περίπτωση να δουλέψουμε σωστα... το ενα δεν σκαει notifications και το άλλο δεν μπορεις να εχεις wifi και Bluetooth ανοιχτα ταυτοχρονα.. ο λόγος? δεν θα εχεις internet.. η δεν θα βρισκει wifi.. αυτη η 2 λογοι ειναι που με χαλάνε σε αυτη την συσκευη... αυτα..!!! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή έχεις ή νομίζεις ότι έχεις, όποιος και κάποιος άλλος εδώ, battery drain δεν σημαίνει ότι όλες οι συσκευές είναι έτσι. Μπορεί να έχει πρόβλημα το δικό σου ή απλά δεν το έχεις σετάρει σωστά, αλλά σίγουρα δεν είναι όλα τα Ρ20 pro όπως νομίζεις. Εγώ κάποιες μέρες που μπορεί να μην το δουλέψω πολύ, πέφτει η μπαταρία περίπου στο 70% μετά από μία μέρα με ανοιχτά wifi, bluetooth, δεδομένα και δύο λογαριασμοί να συγχρονίζουν. Η μπαταρία είναι το μεγάλο ατού (μαζί με κάμερα) σε αυτό το τηλέφωνο και όχι το ελάττωμά του. ΥΓ. Να αποφασίσεις και εσύ (όπως και ο ομορφονιός) το πόσο ακριβώς χάνει σε iddle,γιατί την μία λες ότι χάνει σε 9 ώρες 10-12% δηλ 1,3 % περίπου την ώρα και την άλλη λες ότι χάνει 95% σε δύο ημέρες. Άρα εάν χάνει 1,2 την ώρα επί 48 ώρες θα έπρεπε να χάνει 57,6% σε δύο ημέρες και όχι σχεδόν το διπλάσιο που λες. Κάπου τα έχεις μπερδέψει λίγο, για προσπάθησε πάλι και ανέβασε screenshots με την χρήση της μπαταρίας σου. Edited September 2, 2018 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 @nikstar όταν ένα κινητό είναι σε κατάσταση idle δεν θα έπρεπε να χάνει ανά μια ώρα 1% στην μπαταρία.... είναι απλό το θέμα... στις 9 ώρες θα έχω χάσει 9% μπαταρία.... ακόμα και σε aeroplane mode.... το τηλέφωνο είναι σεταρισμένο σωστά... τι εννοείς να μην είναι σωστά σεταρισμένο? τοσα χρονια με android ειμαι.. αν ύπαρxει κάνα κόλπο να μην έχω battery drain να το μάθω... μήπως πρέπει να βάλω όλα τα apps σε μη αυτόματη διαχείριση? ειλικρινά απάντησε σοβαρά.... το κινητό την βγάζει την μέρα άνετα..... αλλα κάθε βραδυ το βάζω για φόρτιση και σε 1 ώρα περίπου που φορτίζει 100% το αφαιρώ... δεν το αφήνω ποτε όλο το βραδυ στην πρίζα.. η χαζομαρα οτι το κλεινο εντελως για να ξεκινισω την ημερα μου.... αυτο δεν το εκανα σε κανενα αλλο κινητο που ειχα... ολα οσα εχω μενουνε στο 100% η συσκευη ειναι η καινουρια που εχω μετα απο απαιτιση να μου τιν αλλαξουνε... ναι τωρα δεν εχω Lag κλπ κανενα παραπονο... αλλα η μπαταρια παραμενει το ιδιο... επίσης το account akisgr01 είναι δικό μου απλά συνδέθηκα με άλλο email στο tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 @nikstar όταν ένα κινητό είναι σε κατάσταση idle δεν θα έπρεπε να χάνει ανά μια ώρα 1% στην μπαταρία.... είναι απλό το θέμα... στις 9 ώρες θα έχω χάσει 9% μπαταρία.... ακόμα και σε aeroplane mode.... το τηλέφωνο είναι σεταρισμένο σωστά... τι εννοείς να μην είναι σωστά σεταρισμένο? τοσα χρονια με android ειμαι.. αν ύπαρxει κάνα κόλπο να μην έχω battery drain να το μάθω... μήπως πρέπει να βάλω όλα τα apps σε μη αυτόματη διαχείριση? ειλικρινά απάντησε σοβαρά.... το κινητό την βγάζει την μέρα άνετα..... αλλα κάθε βραδυ το βάζω για φόρτιση και σε 1 ώρα περίπου που φορτίζει 100% το αφαιρώ... δεν το αφήνω ποτε όλο το βραδυ στην πρίζα.. η χαζομαρα οτι το κλεινο εντελως για να ξεκινισω την ημερα μου.... αυτο δεν το εκανα σε κανενα αλλο κινητο που ειχα... ολα οσα εχω μενουνε στο 100% η συσκευη ειναι η καινουρια που εχω μετα απο απαιτιση να μου τιν αλλαξουνε... ναι τωρα δεν εχω Lag κλπ κανενα παραπονο... αλλα η μπαταρια παραμενει το ιδιο... επίσης το account akisgr01 είναι δικό μου απλά συνδέθηκα με άλλο email στο tapatalk Εγώ πάντως ένα έχω να πω... Με κλειστά wifi, 4g, GPS, Nfc, AOD το βράδυ από τις 23.00 έως τις 07.00 το πρωί σπάνια θα πέσει η μπαταρία 2%...συνήθως πέφτει 1% σε 8 ώρες.... Και μιλάμε ότι αυτό είναι τσεκαρισμένο από την πρώτη εβδομάδα που πήρα την 1η συσκευή και συνεχίζει ακριβώς το ίδιο και στην 2η.... Οπότε συνολικά από 13/4 μέχρι σήμερα 4,5 μήνες η ίδια κατάσταση μιας και κάθε βράδυ το αφήνω ετσι. Έτυχε μια μέρα στραβή και το ξέχασα σπίτι από το προηγούμενο βράδυ και από τις 23.00 μέχρι την επόμενη μέρα στις 20.00 η μπαταρία είχε πέσει (με κλειστά όσα προαναφέραμε) μόλις 6% αλλά είχα δεχθεί και 18 κλήσεις, 4 sms και χτυπούσε και μια υπενθημηση για κάνα 40λεπτο με διακοπές σύμφωνα με τις επιλογές μου.... Γιαυτό άλλωστε με χαλαρή χρήση ή συσκευή βγάζει άνετα 65 ώρες με 4 ώρες οθόνη (έχω ανεβάσει σχετικά screenshot) δεν είναι τυχαίο... Τώρα ότι άλλο γράφετε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εγώ πάντως ένα έχω να πω... Με κλειστά wifi, 4g, GPS, Nfc, AOD το βράδυ από τις 23.00 έως τις 07.00 το πρωί σπάνια θα πέσει η μπαταρία 2%...συνήθως πέφτει 1% σε 8 ώρες.... Και μιλάμε ότι αυτό είναι τσεκαρισμένο από την πρώτη εβδομάδα που πήρα την 1η συσκευή και συνεχίζει ακριβώς το ίδιο και στην 2η.... Οπότε συνολικά από 13/4 μέχρι σήμερα 4,5 μήνες η ίδια κατάσταση μιας και κάθε βράδυ το αφήνω ετσι. Έτυχε μια μέρα στραβή και το ξέχασα σπίτι από το προηγούμενο βράδυ και από τις 23.00 μέχρι την επόμενη μέρα στις 20.00 η μπαταρία είχε πέσει (με κλειστά όσα προαναφέραμε) μόλις 6% αλλά είχα δεχθεί και 18 κλήσεις, 4 sms και χτυπούσε και μια υπενθημηση για κάνα 40λεπτο με διακοπές σύμφωνα με τις επιλογές μου.... Γιαυτό άλλωστε με χαλαρή χρήση ή συσκευή βγάζει άνετα 65 ώρες με 4 ώρες οθόνη (έχω ανεβάσει σχετικά screenshot) δεν είναι τυχαίο... Τώρα ότι άλλο γράφετε μάλλον κάτι δεν πάει καλά....Στις ίδιες ώρες που αναφέρεις, με το κινητό σε flight mode χάνω 0-1% μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εγώ πάντως ένα έχω να πω... Με κλειστά wifi, 4g, GPS, Nfc, AOD το βράδυ από τις 23.00 έως τις 07.00 το πρωί σπάνια θα πέσει η μπαταρία 2%...συνήθως πέφτει 1% σε 8 ώρες.... Και μιλάμε ότι αυτό είναι τσεκαρισμένο από την πρώτη εβδομάδα που πήρα την 1η συσκευή και συνεχίζει ακριβώς το ίδιο και στην 2η.... Οπότε συνολικά από 13/4 μέχρι σήμερα 4,5 μήνες η ίδια κατάσταση μιας και κάθε βράδυ το αφήνω ετσι. Έτυχε μια μέρα στραβή και το ξέχασα σπίτι από το προηγούμενο βράδυ και από τις 23.00 μέχρι την επόμενη μέρα στις 20.00 η μπαταρία είχε πέσει (με κλειστά όσα προαναφέραμε) μόλις 6% αλλά είχα δεχθεί και 18 κλήσεις, 4 sms και χτυπούσε και μια υπενθημηση για κάνα 40λεπτο με διακοπές σύμφωνα με τις επιλογές μου.... Γιαυτό άλλωστε με χαλαρή χρήση ή συσκευή βγάζει άνετα 65 ώρες με 4 ώρες οθόνη (έχω ανεβάσει σχετικά screenshot) δεν είναι τυχαίο... Τώρα ότι άλλο γράφετε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.... εγώ πιστεύω παίζει μεγάλο ρολο και τι εφαρμογές χρησιμοποιεί ο καθένας... ίσος κάποιο app να κάνει αυτό το battery drain... αλλα δεν βλέπω να τρέχει κάτι που να τρώει μπαταρία και γιαυτο μου έκανε εντύπωση αυτό το 1% την ώρα έχω ψάξει παρα πολλές σελίδες στο εξοτερικο το έχουνε και αλλα άτομα το θέμα αυτό... το να έχανα 1 η 2% μπαταρία κάθε 8 ώρες δεν θα με χάλαγε καθόλου... αλλα κάθε 1 ώρα αυτό το 1% κάτι με χαλάει... το παραξενο ειναι πως καποιες φορες μπορει να ειναι 100% και να κρατισει χωρις καθολου χρηση για 8 ωρες χωρις να πεσει καν... οταν ομως παει 99% ξεκιναει το drain ανα μια ωρα 1% μετα οταν το δουλεψεις λιγο και πας περα-δωθε στο μενου χανεις αλλο 1% :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 εγώ πιστεύω παίζει μεγάλο ρολο και τι εφαρμογές χρησιμοποιεί ο καθένας... ίσος κάποιο app να κάνει αυτό το battery drain... αλλα δεν βλέπω να τρέχει κάτι που να τρώει μπαταρία και γιαυτο μου έκανε εντύπωση αυτό το 1% την ώρα έχω ψάξει παρα πολλές σελίδες στο εξοτερικο το έχουνε και αλλα άτομα το θέμα αυτό... το να έχανα 1 η 2% μπαταρία κάθε 8 ώρες δεν θα με χάλαγε καθόλου... αλλα κάθε 1 ώρα αυτό το 1% κάτι με χαλάει... το παραξενο ειναι πως καποιες φορες μπορει να ειναι 100% και να κρατισει χωρις καθολου χρηση για 8 ωρες χωρις να πεσει καν... οταν ομως παει 99% ξεκιναει το drain ανα μια ωρα 1% μετα οταν το δουλεψεις λιγο και πας περα-δωθε στο μενου χανεις αλλο 1% :lol:Τεράστιο ρόλο παίζει τι εφαρμογές κάνεις χρήση και το σημαντικότερο πόσα Google tracking services είναι ενεργά Εχω βγάλει από 2 ώρες sot μέχρι και 6 ώρες sot καθαρά και μόνο από το τι κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Μέχρι τωρα είχαμε συνηθίσει να έχουμε κάποιους που θεωρούσαν το κινητό τους το καλύτερο από όλα να μην βλέπουν κάποια γνωστά ελαττώματα και να θεωρούν ότι οι άλλες εταιρείες βγάζουν σκουπίδια. Τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο. Κάποιοι να θάβουν το κινητό που έχουν και μάλιστα σε θέματα που αντικειμενικες μετρήσεις το εχουν κατατάξει στην κορυφή... Τελικά δεν ξερω αν απλά τη βρίσκουν να τρολαρουν το νήμα ή μιλάμε για υον κλασσινο γκρινιάρη που παντού θα βτει κάτι. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) @nikstar όταν ένα κινητό είναι σε κατάσταση idle δεν θα έπρεπε να χάνει ανά μια ώρα 1% στην μπαταρία.... είναι απλό το θέμα... στις 9 ώρες θα έχω χάσει 9% μπαταρία.... ακόμα και σε aeroplane mode.... το τηλέφωνο είναι σεταρισμένο σωστά... τι εννοείς να μην είναι σωστά σεταρισμένο? τοσα χρονια με android ειμαι.. αν ύπαρxει κάνα κόλπο να μην έχω battery drain να το μάθω... μήπως πρέπει να βάλω όλα τα apps σε μη αυτόματη διαχείριση? ειλικρινά απάντησε σοβαρά.... το κινητό την βγάζει την μέρα άνετα..... αλλα κάθε βραδυ το βάζω για φόρτιση και σε 1 ώρα περίπου που φορτίζει 100% το αφαιρώ... δεν το αφήνω ποτε όλο το βραδυ στην πρίζα.. η χαζομαρα οτι το κλεινο εντελως για να ξεκινισω την ημερα μου.... αυτο δεν το εκανα σε κανενα αλλο κινητο που ειχα... ολα οσα εχω μενουνε στο 100% η συσκευη ειναι η καινουρια που εχω μετα απο απαιτιση να μου τιν αλλαξουνε... ναι τωρα δεν εχω Lag κλπ κανενα παραπονο... αλλα η μπαταρια παραμενει το ιδιο... επίσης το account akisgr01 είναι δικό μου απλά συνδέθηκα με άλλο email στο tapatalk Είπες ότι τελικά σου αλλάξανε την συσκευή αφού κάποιος εκεί βρήκε πρόβλημα στην μπαταρία αλλά όπως λες συνεχίζει το ίδιο "πρόβλημα". Γιατί δεν το ξαναπάς να στο ξαναλλάξουν; Ή μας δουλεύεις για την αλλαγή ή αφού έχεις το ίδιο θέμα τότε το πρόβλημα είσαι εσύ!! Στο είπα και πιο πριν κάτι που είδα στο screenshot. Πρόσεξε το χρώμα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Είναι κίτρινο το περισσότερο. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Είπες ότι χρησιμοποιείς χρόνια android οπότε θα έπρεπε να ξέρεις! Kάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρεις, αφού χρησιμοποιείς android χρόνια τώρα. Να σου πω ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις. Είχα κάποτε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο από το 100 μέχρι το 99% κράταγε 5 ώρες και μετά με άλλες 5 ώρες ακριβώς ίδιας χρήσης είχε φτάσει στο 80%. Τι σημαίνει για σένα αυτό;; Θα ήσουν ευχαριστημένος; Επίσης θα πρέπει να μάθεις και κάποια άλλα πράγματα για την μπαταρία του κινητού σου (γενικά μιλάω). Είπες προηγουμένως ότι "το παραξενο ειναι πως καποιες φορες μπορει να ειναι 100% και να κρατισει χωρις καθολου χρηση για 8 ωρες ".Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό; Μάλλον όχι. Όταν φορτίζεις το κινητό σου και αυτό φτάσει στο 100% σταματάει η φόρτιση και ξεκινάει σιγά σιγά η αποφόρτιση ανάλογα με το τι κάνει εκείνη την ώρα η συσκευή σου. Όταν θα καταναλωθεί κάποιο ποσό ενέργειας θα ξεκινήσει πάλι η φόρτιση. Το θέμα είναι ότι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή (από την ώρα που θα σταματήσει μέχρι την ώρα που θα ξεκινηση να φορτίζει) το έβγαζες από την φόρτιση θα σου έδειχνε 100% χωρίς να έχεις όμως το ίδιο διαθέσιμο "ρεύμα". Γιατί αν το έβγαζες λίγο πριν αρχίσει να φορτίζει τότε θα σου έπεφτε αμέσως στο 99%. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά και θα έπρεπε να τα ξέρεις ή να έψαχνες να τα μάθεις αφού όπως υποστηρίζεις έχεις πρόβλημα με την μπαταρία σου. ΥΓ Ένα κινητό σε iddle μπορεί να χάνει από πάρα πολύ 5% έως πολύ λίγο 0,1% ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιο γρήγορα θα ησυχάσουμε... Edited September 3, 2018 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) Και εγώ έχω το Amazfit pace με ανοιχτό το WI fi και Bluetooth και μου έρχονται ειδοποιήσεις όπως και Internet και λειτουργεί σε όλα άψογα.. Τι να πω Edited September 3, 2018 by Margelis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Επειδή έχω mate 10 pro με amazfit pace και το έχω ψάξει. Πρόβλημα υπάρχει όταν η εφαρμογή είναι ανοικτή και το ρολόι δεν είναι συνδεδεμένο με το κινητό, όπως κλειστό ή σε flight mode. Η λύσεις είναι 2, ή αφήνεις συνέχεια συνδεδεμένα κινητό με ρολόι ή τερματίζεις την εφαρμογή. Εγω με τη 1η λύση είμαι οκ πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts