elteo Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 εγω με isdn 64 τρεχω υποφερτα παντως ;) ...μια χαρά κάνεις την δουλειά σου με 64άρα και σίγουρα πολύ καλύτερα απ' ότι περιέγραφαν εδώ μέσα. :rolleyes: Φίλε μου με τα 56Κ δοκίμασε απλά θέλει λίγη υπομονή, ούτως ή άλλως δεν είναι live οπότε προς τι το άγχος; :rolleyes: :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Κι εγώ με 40kbps τρέχω αλλά πάντα κατεβάζει, οτι βλέπουν όλοι βλέπεις κι εσύ, η διαφορά είναι στην ταχύτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Κι εγώ με 40kbps τρέχω αλλά πάντα κατεβάζει, οτι βλέπουν όλοι βλέπεις κι εσύ, η διαφορά είναι στην ταχύτητα... ...το ξέρω ότι παίζει ρόλο η ταχύτητα αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα τουλάχιστον στην 64άρα (ΙSDN) που έχω εγώ... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Λοιπόν, προτέινω ο καθένας να βάλει οσα Landmarks βρίσκει στη πόλη του, και μετά να τα φορτώσουμε όσοι θέλουμε! Να μπει ένα άτομο απο καθε πόλη υπέυθυνο για την συλλογή και να κάνει ένα πακέτο των Landmarks και να το ανεβάσει κάπου! Ξεκινάω για Θεσσαλονίκη μερικά πραγματάκια... ΥΓ. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να κανω τα overlay να πέφτουν εκεί που θέλω... υπάρχει κανα κόλπο? Στο Zip θα βρείτε μερικά σημεία στη Θεσσαλονίκη... Ενημερώστε με για τυχών λάθη, και στείλτε μου και τα δικά σας Landmarks... φιλικά, ΟρέστηςGoogle Project-Thessaloniki b001.zip Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Ξεκινάω για Θεσσαλονίκη μερικά πραγματάκια... Για Θεσσαλονίκη είναι τόσο χάλια η ανάλυση που δεν νομίζω να αξίζει κάτι τέτοιο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Λοιπόν, προτέινω ο καθένας να βάλει οσα Landmarks βρίσκει στη πόλη του, και μετά να τα φορτώσουμε όσοι θέλουμε! Να μπει ένα άτομο απο καθε πόλη υπέυθυνο για την συλλογή και να κάνει ένα πακέτο των Landmarks και να το ανεβάσει κάπου! Ξεκινάω για Θεσσαλονίκη μερικά πραγματάκια... ΥΓ. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να κανω τα overlay να πέφτουν εκεί που θέλω... υπάρχει κανα κόλπο? Στο Zip θα βρείτε μερικά σημεία στη Θεσσαλονίκη... Ενημερώστε με για τυχών λάθη, και στείλτε μου και τα δικά σας Landmarks... φιλικά, Ορέστης Ωραίος, καλή δουλειά Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Για Θεσσαλονίκη είναι τόσο χάλια η ανάλυση που δεν νομίζω να αξίζει κάτι τέτοιο :( Δες, μπορεί η ανάλυση να είναι χάλια, αλλά κάνοντας χρήση δεκαδικών συντεταγμέννων που παίρνω απο χάρτες ( http://www.maporama.com ) βρίσκω την απόλυτη θέση των σημείων... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Aφού δεν φαίνεται τπτ ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό. Μια συλλογή απο μουτζούρες είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Δε μου λέτε, πως μπορούμε να ξέρουμε σε ποια ημερομηνία τραβήχτηκε η εικόνα που βλέπουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Δε μου λέτε, πως μπορούμε να ξέρουμε σε ποια ημερομηνία τραβήχτηκε η εικόνα που βλέπουμε;;αν ξερεις τις περιοχες βλεπεις τι λειπει :confused: :!: :!: :!: :lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 αν ξερεις τις περοχες βλεπεις τι λειπει :confused: :!: :!: :!: :lol: Στα βριλήσσια πάντως με την τελευταία αναβάθμιση έχουν φυτρώσει πάρα πολλά δέντρα... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Στα βριλήσσια πάντως με την τελευταία αναβάθμιση έχουν φυτρώσει πάρα πολλά δέντρα... :p :lol: Καλά, έτσι μπακάλικα δεν λέω, βγάζεις άκρη στο περίπου αλλά δεν είναι ότι καλύτερο... Τέσπα, το έδειξα στη μάνα μου... Και γιατι το λέω αυτο;; Η μάνα μου μόλις πήρε σύνταξη απο το ΥΠΕΧΩΔΕ, 33 χρόνια δούλευε στην υπηρεσία αεροφωτογραφιών. Ε, έπαθε μια μικρή/ΤΕΡΑΣΤΙΑ πλάκα! :D Όλο το αρχείο του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι σε φωτογραφίες σε ντουλάπια/κουτια. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το τεράστιο δωμάτιο με τα αμέτρητα κουτια γεμάτα αεροφωτογραφίες όταν πήγαινα στο γραφείο της μικρός. Χρόνια λέει άκουγοταν πως στο μέλλον όλα θα γίνονται απο δορυφόρους αλλα αυτοι στα αεροπλάνα ήταν/είναι ακόμα. Όταν είδε δε την άνεση με την οποία εντόπιζα ένα σημείο και έκανα zoom in σε σχέση με τους αμέτρητους χάρτες, κουτια επι κουτιών, φωτογραφίες, διαφορετικά ύψη που αυτοι έπρεπε να γνωρίζουν έπαθε ένα μικρό πολιτισμικό σοκ! :) Κατ' αρχήν μου είπε ότι η ανάλυση που έχει στην Αθήνα είναι ίσως καλύτερη και απο την καλύτερη δική τους. 1200-900m είναι το ελάχιστο ύψος στο οποιο γίνονται αεροφωτογραφήσεις στην Αθήνα. Κάπου εκεί είναι και η ακρίβεια του Earth. Επίσης αυτο με την διαφορετική αναλυση ανα περιοχή ισχύει και στο ΥΠΕΧΩΔΕ/Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού. Οι περισσότερες περιοχές δηλαδή της Ελλάδσς δεν είναι φωτογραφημένες με την ποιότητα της Αθήνας, καλύτερα βέβαια απο το Earth αλλα keep it in mind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 To world wind ξερει κανεις που αποθηκευει το cache του?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Ρε παιδιά που αποθηκεύει τις φωτογραφίες??? :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ston skliro :p Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 αν ξερεις τις περιοχες βλεπεις τι λειπει :confused: :!: :!: :!: :lol: Βλέπει κανείς τη γέφυρα στο Ρίο;;; Με τι έκδοση; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Ρε παιδια με το google earth βλεπω μια χαρα μεχρι και το σπιτι μου στην σουηδια, αλλα στην Ροδο δεν καταφερνω να δω τπτ, μονο το σταδιο και αυτο απο πολυ μεγαλο υψος, γιατι ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Βλέπει κανείς τη γέφυρα στο Ρίο;;; Με τι έκδοση; ουτε με την 464 βλεπω την γεφυρα κι ειναι χειροτερα ολα :!: :confused: :worry: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Ρε παιδια με το google earth βλεπω μια χαρα μεχρι και το σπιτι μου στην σουηδια, αλλα στην Ροδο δεν καταφερνω να δω τπτ, μονο το σταδιο και αυτο απο πολυ μεγαλο υψος, γιατι ετσι; φορτωσε την 464 αν δεν την εχεις ηδη ;) αλλα επειδη με ενδιαφερει κι εμενα η Ροδος τζιφος τα κοντινα :!: περα απο τα μαρκαρισμενα σημεια ουτως η αλλως δεν μπορεις να κανεις μεγαλα zoom :!: :mad: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Δεν έχει σημασία ποια έκδοση έχεις. Η κάλυψη των περιοχών είναι ίδια. Κάποιες έχουν υψηλή ανάλυση (πχ Αθήνα) και κάποιες χαμηλή (πχ Ρόδος, Θεσσαλονίκη και όλη σχεδόν η Ελλάδα :p) Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Δεν έχει σημασία ποια έκδοση έχεις. Η κάλυψη των περιοχών είναι ίδια. Κάποιες έχουν υψηλή ανάλυση (πχ Αθήνα) και κάποιες χαμηλή (πχ Ρόδος, Θεσσαλονίκη και όλη σχεδόν η Ελλάδα :p) φιλε OveLix εσυ που ξερεις πες μου γιατι μολις φορτωσα την 464 εγινε πιο αργο και με καθυστερημενο νεταρισμα :confused: :worry: και χωρις καποιο τρελο οφελος σε ανανεωση... :!: :worry: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Αργό στο download ή αργό στο φόρτωμα? Καθυστερημενο νετάρισμα..χχμμ...τι γραμμη εχεις? Τρελο οφελος στην ανανεωση τι εννοεις? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Στα Βριλησσια παντως, στην καινουργια εκδοση, αφαιρεσαν το ονομα μιας οδου. Η οδος παραμενει ομως το τσεκαρα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Αργό στο download ή αργό στο φόρτωμα? Καθυστερημενο νετάρισμα..χχμμ...τι γραμμη εχεις? Τρελο οφελος στην ανανεωση τι εννοεις?αργο στο φορτωμα :worry: εχω μια πτωχη 64 :cry: ανανεωση του υλικου πιο προσφατες φωτογραφησεις π.χ. :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Invictus ολες οι απαντησεις βρισκονται στις προηγουμενες σελιδες. Δεν θα τα λεμε 100 φορες... Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts