OveLix Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 "Λογικά" δεν έχει. Έχουμε πει δέκα φορές ότι το free και το pro δείχνουν ακριβως τις ίδιες περιοχές με ακριβώς την ίδια ανάλυση. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 δειχνουν πολλα μα παρα πολλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 "Λογικά" δεν έχει. Έχουμε πει δέκα φορές ότι το free και το pro δείχνουν ακριβως τις ίδιες περιοχές με ακριβώς την ίδια ανάλυση. tote pia einai i diafora metaxi toys?:confused: Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Πλέον φαίνονται με λεπτομέρειες αρκετές πόλεις της Ελλάδας όπως η Λάρισα, Χανιά, Ηράκλειο, Σπάρτη, Τρίκαλα... Ρε παιδιά...είναι δυνατόν να φαίνεται η Λάρισα και να μη φαίνεται ο Βόλος;;; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 tote pia einai i diafora metaxi toys? Τα έχουμε πει στο θρεντ, τα εξηγεί και στη σελίδα earth.google.com Κουνήστε και σεις κανα χέρι :lol: δειχνουν πολλα μα παρα πολλα..... Ωχχχ...ελπίζω να μην εννοείς την άχρηστη εκείνη κουβέντα για τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις...:wacko: Ρε παιδιά...είναι δυνατόν να φαίνεται η Λάρισα και να μη φαίνεται ο Βόλος;;; Ακόμα χειρότερα! Είναι δυνατόν να φαίνονται τα Σκόπια και να μην φαίνεται η Σαλονίκη??:p Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 "Λογικά" δεν έχει. Έχουμε πει δέκα φορές ότι το free και το pro δείχνουν ακριβως τις ίδιες περιοχές με ακριβώς την ίδια ανάλυση. Επιδιόρθωση: Το free και το plus έχουν την ίδια ακριβώς κάλυψη. Το pro απεικονίζει όλη τη γη. Ζητώ συγγνώμη. Το Pro ειναι διαθέσιμο για 7ήμερη δοκιμή, μπορείτε να το κατεβάσετε και να δείτε τι ακριβώς καλύπτει. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Τα έχουμε πει στο θρεντ, τα εξηγεί και στη σελίδα earth.google.com Κουνήστε και σεις κανα χέρι :lol: Ωχχχ...ελπίζω να μην εννοείς την άχρηστη εκείνη κουβέντα για τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις...:wacko: Ακόμα χειρότερα! Είναι δυνατόν να φαίνονται τα Σκόπια και να μην φαίνεται η Σαλονίκη??:p οχι :p γενικα δειχνει πολλα και στρατιωτικα και πολιτικα και τα παντα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Επιδιόρθωση: Το free και το plus έχουν την ίδια ακριβώς κάλυψη. Το pro απεικονίζει όλη τη γη. Ζητώ συγγνώμη. Το Pro ειναι διαθέσιμο για 7ήμερη δοκιμή, μπορείτε να το κατεβάσετε και να δείτε τι ακριβώς καλύπτει. Παντως σε θεμα καλυψης(καινουριες πολεις)εγω δεν ειδα διαφορα... Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Εχει διαφορα. Εγω πριν την Πολη μου...Τρικαλα... δεν την εβλεπα σχεδον καθολου. Τωρα εχω βρει ολα τα σπιτια των φιλων μου!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Έγινε ένα σημαντικό update στο imagery του Google Earth. Πλέον φαίνονται με λεπτομέρειες αρκετές πόλεις της Ελλάδας όπως η Λάρισα, Χανιά, Ηράκλειο, Σπάρτη, Τρίκαλα (ακούς Σακαφλιά??) κλπ ενώ αρκετά νησιά (Άνδρος, Σύρος, Μύκονος κλπ) έχουν πια υψηλή ανάλυση. Ναι φιλε μου οπως ειπα..........με βλέπω Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 κι εγω με αρκετη προσπαθεια :worry: την πολη μου καθως και διπλανα χωρια.ηθελα να δω και το στρατοπεδο που υπηρετησα στον Εβρο αλλα εκει δεν μπορεσα να βγαλω ακρη :(. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Με το που έγινε η ανανέωση, η ανατολική πλευρά της πόλης των Χανίων φαινόταν πεντακάθαρα. Βρήκα το σπίτι μου, το πολυτεχνείο και τις αίθουσες που κάνω μάθημα και γενικά πολλά μέρη σε φοβερή ανάλυση. Πριν δυο μέρες, η ανάλυση έπεσε αισθητά, προφανώς λόγω της έντονης παρουσίας στο ακρωτήρι αμερικανινών στρατιωτικών βάσεων (πάω για εξερεύνηση εκεί με το αυτοκίνητο και με σταματάνε τουλάχιστον 3 φορές για έλεγχο...έλεος.) Φαντάζομαι αυτό θα γίνει και σε άλλα μέρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 βΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ καποιος πως μπορω να κανω εκτυπωση σε μεγαλο μεγεθος (πανω απο Α3 χαρτι) καποιο εικονα. Δεν μιλαω για το print που εχει εκει αλλα κατι σε πιο μεγαλη φωτο. Θελω να κανω ποστερ !!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Επιτέλους Χανιά! Αλλά και Πάτρα! Και άλλες περιοχές! Bravo στη Google :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Επιτέλους Χανιά! Αλλά και Πάτρα! Και άλλες περιοχές! Bravo στη Google :up: Ρε συ electric eye που τα ειδες τα Χανια:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Ρε συ electric eye που τα ειδες τα Χανια:confused: Έχουν καλύψει ένα μεγάλο μέρος του νομού (επαρχίες Κυδωνίας, Κισσάμου και Καντάνου), και από την πόλη όλο το ανατολικό τμήμα της μέχρι τη Σούδα. Το δυτικό τμήμα της παραμένει σε low-res. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Έχουν καλύψει ένα μεγάλο μέρος του νομού (επαρχίες Κυδωνίας, Κισσάμου και Καντάνου), και από την πόλη όλο το ανατολικό τμήμα της μέχρι τη Σούδα. Το δυτικό τμήμα της παραμένει σε low-res. Άμα μιλάς γι'αυτή την ανάλυση πάω πάσο. http://img153.imageshack.us/img153/9360/chania1qi.th.jpg Δε ξέρω αν το πρόλαβες, όμως αμέσως μετά την αναβάθμιση στη συγκεκριμένη περιοχή έβλεμα άνετα τα παρκαρισμένα έξω από το σπίτι μου, τώρα τη θολώσανε πολύ. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το Pc μου;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 tin thessaloniki padws tin exoun se xalia analisi Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Άμα μιλάς γι'αυτή την ανάλυση πάω πάσο. http://img153.imageshack.us/img153/9360/chania1qi.th.jpg Δε ξέρω αν το πρόλαβες, όμως αμέσως μετά την αναβάθμιση στη συγκεκριμένη περιοχή έβλεμα άνετα τα παρκαρισμένα έξω από το σπίτι μου, τώρα τη θολώσανε πολύ. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το Pc μου;;:confused: Όχι δεν το πρόλαβα (δυστυχώς) και από ότι έμαθα τη ρίξανε την ανάλυση για κάποιο λόγο. Ακόμα κι έτσι όμως είναι πολύ καλά σε σχέση με πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Κατέβασα την free έκδοση του Google Earth την οποία και εγκατέστησα σε Windows 2000. Μολισ πάω όμως να το τρέξω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "To σημείο εισαγωγής RtlGetNtVersionNumbers της διαδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης ntdll.dll." Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Κατέβασα την free έκδοση του Google Earth την οποία και εγκατέστησα σε Windows 2000. Μολισ πάω όμως να το τρέξω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "To σημείο εισαγωγής RtlGetNtVersionNumbers της διαδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης ntdll.dll." Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Πήγαινε C:\Program Files\Google\Google Earth\msvcrt.dll και κάνε rename σε: msvcrt.dll.old Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παιδια ποια ειναι η διαφορα μεταξυ Google earth και Google maps? Εχω χρησιμοποιησει το Google maps και εχω δει την ταρατσα του σπιτιου μου απο τα 50μ. αν θυμαμαι καλα. Τι παραπανω/διαφορετικο προσφερει το Google earth? Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς το εξής; : Κάνεις ζουμ σε μια δεδομένη περιοχή του χάρτη, π.χ. στην Ομόνοια. Αφού κατεβάσει τα δεδομένα και "καθαρίσει" η εικόνα, όλα μοιάζουν καλά στο κέντρο της. Όμως υπάρχει μια ανεξήγητη "θολούρα" στις γωνίες. Αν μετακινήσω το χάρτη έτσι ώστε μία από τις γωνίες να έρθει στο κέντρο, τότε αυτόματα "καθαρίζει", όμως παράλληλα θολώνει το κέντρο (αφού θα έχει μετακινηθεί στη γωνία). Επίσης κάτι παρόμοιες διακυμάνσεις στην ποιότητα της φωτογραφίες υπάρχουν και όταν ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ το Terrain. Αυτά δεν τα έκανε πριν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς το εξής; : Κάνεις ζουμ σε μια δεδομένη περιοχή του χάρτη, π.χ. στην Ομόνοια. Αφού κατεβάσει τα δεδομένα και "καθαρίσει" η εικόνα, όλα μοιάζουν καλά στο κέντρο της. Όμως υπάρχει μια ανεξήγητη "θολούρα" στις γωνίες. Αν μετακινήσω το χάρτη έτσι ώστε μία από τις γωνίες να έρθει στο κέντρο, τότε αυτόματα "καθαρίζει", όμως παράλληλα θολώνει το κέντρο (αφού θα έχει μετακινηθεί στη γωνία). Επίσης κάτι παρόμοιες διακυμάνσεις στην ποιότητα της φωτογραφίες υπάρχουν και όταν ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ το Terrain. Αυτά δεν τα έκανε πριν :( Για πήγαινε: Tools -> Options -> Detail Area: Large (1024x1024) Αλλάζει τίποτα ή είναι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Πάντα το έκανε αυτό. Δοκίμασε να βγάλεις το anisotropic filtering μήπως και αλλάζει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts