spyros_k Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Αγαπητοί φίλοι κατά πρώτον δεν ξέρω αν έχω τοποθετήσει το θέμα στην σωστή ενότητα. Κατά δεύτερον επιθυμώ να μάθω πως είναι δυνατό να κάνω εγγραφή μια προβολή από το Earth Google. Ξεκινώντας πχ. Από την γη όταν πρώτο-μπαίνει και καταλήγοντας στο σημείο το οποίο σε ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει γιατί μετά θέλω με κάποιoν τρόπο να το χρησιμοποιήσω αυτό το κομμάτι (τη σκηνή) σε βίντεο. Έτσι λοιπόν θέλω να πάρω σε μορφή αρχείου AVI ή MPG2 την συγκεκριμένη σκηνή από earth google όπως «τρέχει» από την γη ως το σημείο που θέλω. Ας φανταστούμε κάτι σαν σποτάκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω...:!: e-mail : s_kibouropoulos@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Εγγραφή από το Google earth, δε γνωρίζω αν μπορείς να κάνεις, πάντως μία λύση είναι να κάνεις εγγραφή όλης της λειτουργίας που γίνεται στην οθόνη του υπολογιστή σου. Κοίταξε αυτό το πρόγραμμα. Πιστεύω θα σε βοηθήσει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Αγαπητοί φίλοι κατά πρώτον δεν ξέρω αν έχω τοποθετήσει το θέμα στην σωστή ενότητα. Κατά δεύτερον επιθυμώ να μάθω πως είναι δυνατό να κάνω εγγραφή μια προβολή από το Earth Google. Ξεκινώντας πχ. Από την γη όταν πρώτο-μπαίνει και καταλήγοντας στο σημείο το οποίο σε ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει γιατί μετά θέλω με κάποιoν τρόπο να το χρησιμοποιήσω αυτό το κομμάτι (τη σκηνή) σε βίντεο. Έτσι λοιπόν θέλω να πάρω σε μορφή αρχείου AVI ή MPG2 την συγκεκριμένη σκηνή από earth google όπως «τρέχει» από την γη ως το σημείο που θέλω. Ας φανταστούμε κάτι σαν σποτάκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω...:!: e-mail : s_kibouropoulos@hotmail.com Προσωπικά πιστεύω ότι το καλύτερο πρόγραμμα για την δουλειά αυτή είναι το Fraps. To μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι δημιουργεί πολύ μεγάλα αρχεία avi. Στην δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένο χρόνο αντιγραφής... Δες εδώ ένα δείγμα http://sinapidisantonis.spaces.live.com/?_c11_BlogPart_BlogPart=blogview&_c=BlogPart&_c02_owner=1&partqs=amonth%3d5%26ayear%3d2007 Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frog03 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Έχω εγκαταστήσει το google earth και όλη η γη είναι καλυμένη με ένα άσπρο πέπλο, κάνω zoom και δεν βλέπω τίποτα, μόνο τα σημεία με τις πληροφορίες. Τι κάνω λάθος? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Έχω εγκαταστήσει το google earth και όλη η γη είναι καλυμένη με ένα άσπρο πέπλο, κάνω zoom και δεν βλέπω τίποτα, μόνο τα σημεία με τις πληροφορίες. Τι κάνω λάθος? Thanks Είσαι online; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frog03 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Την ίδια στιγμή είμαι στο internet κανονικά σε σελίδες αν εννοείς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Ποιά κάρτα γραφικών έχεις; Έχεις πρόσφατους drivers; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Έχω εγκαταστήσει το google earth και όλη η γη είναι καλυμένη με ένα άσπρο πέπλο, κάνω zoom και δεν βλέπω τίποτα, μόνο τα σημεία με τις πληροφορίες. Τι κάνω λάθος? Thanks Δες στα layers: now enabled και βγάλε εκτός το Weather μήπως είναι αυτό, κανα screenshot θα ήταν καλό να βλέπαμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 απλά lol! http://img510.imageshack.us/img510/926/lolkn1.th.jpg http://img249.imageshack.us/img249/9220/screenshot005vp7.th.jpg Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Πέρνα πάνω απο το Λας Βέγκας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Πέρνα πάνω απο το Λας Βέγκας. Μα για την Αμερική και μερικές ευρωπαικές χώρες τα ήξερα από παλιά, τα δικά μας μου φάνηκαν απλά...κάπως :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Κατέβασα την καινούρια έκδοση του Google Earth για OS X και μου κάνει το εξής: όταν ζουμάρεις στο χάρτη αλλοιώνει τα χρώματα, όπως περίπου φαίνονται οι φωτογραφίες με υπερέκθεση. Το έχει παρατηρήσεις κανένας άλλος; Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. April 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Κατέβασα την καινούρια έκδοση του Google Earth για OS X και μου κάνει το εξής: όταν ζουμάρεις στο χάρτη αλλοιώνει τα χρώματα, όπως περίπου φαίνονται οι φωτογραφίες με υπερέκθεση. Το έχει παρατηρήσεις κανένας άλλος; Γενικα με καθε νεωτερη version σε free edition παρατηρω ολο και περισσοτερη ελειψη λεπτομεριας και διαφορα ψιλονουμερα οταν παραζουμαρεις Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Στο δικό μου όλα οκ. Βλέπω και νέες φωτογραφίες (2008) btw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Εφτιαξα account στο Panoramio και προσπαθησα να ανεβασω μια φωτο.Στο site μου εδειξε οτι ανεβηκε αλλα στο google earth δεν τη βρισκω...Μηπως πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Σύμφωνα με τη Wikipedia "with new photos being added at the end of every month", μάλλον θα πρέπει να περιμένεις καιρό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εγώ περίμενα 3 μήνες για μία φωτογραφία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Μπορει να εμφανιστει και τωρα ή σε επομενη version...? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Γιατί δεν βάζετε το προ βρε παιδιά; Τσαπα είναι τσαπα :lol: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Broken_Angel Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Δεν ανανεωνονται παντου οι φωτογραφιες? Γτ πχ κοιταζω σε ενα νησι στην Ελλαδα και ειναι οπως ηταν πριν 20 χρονια:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Εαν κατεβάσεις το καινούργιο google earth θα δεις οτι γράφει πότε είναι οι φωτο που βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Εαν κατεβάσεις το καινούργιο google earth θα δεις οτι γράφει πότε είναι οι φωτο που βλέπεις Που το γραφει? Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Στη διαφανή γραμμή στο κάτω μέρος του πλαισίου που εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Αν δεν είναι ενεργοποιημένη πήγαινε στο View > Status Bar. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 "Aνανέωσαν" τις φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης σε νεότερες, του 2007, και επιστρέψαμε στην χαμηλή ανάλυση όπου δεν διακρίνονται πολλά. :( Πολύ βλακώδης επιλογή από το Google Earth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Η νέα έκδοση του Google Earth 5.0 ειναι διαθέσιμη εδω και λιγες ώρες... Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts