Jump to content

Αν σας απατούσε...

sakaflias
 Κοινοποίηση

Αν σας απατούσε...  

425 members have voted

1. 1. Αν σας απατούσε...

• Θα έφευγα (δεν το αντέχω,δεν αξίζει)
      279
    • Θα έμενα (τον/την αγαπώ)
      40
    • Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα
      70
    • Αδιαφορία
      36

Recommended Posts

εγω παλι το κακο θα το ριξω στις γυναικες...γιατι σε θελουν σε κανουν σε ρανουν...αλλα παιζουν και στο παρασκηνιο σκηνικα...

αιντε!

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 689
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

O καθενας αντρας ή γυναικα μπορει να ειναι υποκριτης...και αλλο να δειχνει και αλλο να ειναι δεν ειναι προνομιο μονο των γυναικων αυτο... !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Είναι μια δύσκολη απάντηση αυτή... Άλλα μπορεί να λέμε τώρα, και άλλα να πράξουμε στην τελική...

... Τέλος μαζί της...

κι ομως υπαρχουν και καλοι αντρες και καλες κοπελες που σιγουρα αξιζουν.δεν εχουν παντα ολοι την πονηρια της απατης μεσα τους και το μονο που ζητανε ειναι αγαπη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπαρχει περιπτωση να το εκανε και να το μετανιωσε πραγματικα και να ειναι αληθινη;
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

ε δε νομιζω...

η εισαι ντομπρος στη σχεση σου η οχι..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αν με απατούσε i would kill them both!http://img318.imageshack.us/img318/4174/evilgrin9nu.gif

+1 και από μένα και μάλιστα άγρια, πάνω στην φάση! ;) :angry: :chair: :knife:

O καθενας αντρας ή γυναικα μπορει να ειναι υποκριτης...και αλλο να δειχνει και αλλο να ειναι δεν ειναι προνομιο μονο των γυναικων αυτο... !

+ :respect: swsthhhhhhh

"We all have the ability, our choices make the difference ":baby:

Και όπως λέει το τραγουδάκι αδιαφορώ, εγώ αυτό ψηφισα απλά δεν αξίζει να δίνεις περαιτέρω συνέχεια και βάση!:!:
"We all have the ability, our choices make the difference ":baby:

Υπαρχει περιπτωση να το εκανε και να το μετανιωσε πραγματικα και να ειναι αληθινη;

Φυσικά! Ανθρωπος είναι και τα λαθη είναι ανθρώπινα. Αυτο το "άσπρο - μαύρο" μόνο στις μικρές ηλικίες και στα ανώριμα άτομα ταιριάζει. Στη ζωή υπάρχουν κι άλλες αποχρώσεις εκτός των ακραίων. Αλλο αν δε μπορείς να ξεπεράσεις την απιστία της, κι αλλο αν το μετανοιωσε κι είναι ειλικρινής μετά απο αυτή.;)

Στη ζωή υπάρχουν κι άλλες αποχρώσεις εκτός των ακραίων. Αλλο αν δε μπορείς να ξεπεράσεις την απιστία της, κι αλλο αν το μετανοιωσε κι είναι ειλικρινής μετά απο αυτή.;)

Aκριβως ετσι...Κι εγω αυτο πιστευω,ασχετα εαν μεσα μου θα ειχαν κατακερματιστει ολα οσα θα αισθανομαουν για εκεινη, αυτο δεν σημαινει ομως και οτι η ιδια δεν θα ειχε πραγματικα μετανιωσει για αυτο.

Η αλήθεια είναι οτι μέχρι πριν κανά χρόνο σκεφτόμουν πως αν συνέβαινε αυτό δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναγυρνούσα γιατί πολύ απλά δεν θα του άξιζα. :O

Πλέον όμως (και όχι δεν έχω απατήσει ποτέ αν σκεφτεί κανείς κάτι τέτοιο) δεν ξέρω πια ακριβώς θα ήταν η αντίδρασή μου και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το πως αισθάνομαι για τον άλλον. Βέβαια λόγω του οτι είμαι αρκετά εγωϊστρια ( :D ) πιθανότατα τελικά να μην τον συγχωρούσα από την άποψη οτι:

1)αν το κάνει μια φορά θα το ξανακάνει ,

2)για να το κάνει πάει να πεί πως κάτι λείπει (από μένα ή από την σχέση μας)

3)δεν έχω σκεφτεί ακόμα..:lol:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Η αλήθεια είναι οτι μέχρι πριν κανά χρόνο σκεφτόμουν πως αν συνέβαινε αυτό δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναγυρνούσα γιατί πολύ απλά δεν θα του άξιζα. :O

Πλέον όμως (και όχι δεν έχω απατήσει ποτέ αν σκεφτεί κανείς κάτι τέτοιο) δεν ξέρω πια ακριβώς θα ήταν η αντίδρασή μου και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το πως αισθάνομαι για τον άλλον. Βέβαια λόγω του οτι είμαι αρκετά εγωϊστρια ( :D ) πιθανότατα τελικά να μην τον συγχωρούσα από την άποψη οτι:

1)αν το κάνει μια φορά θα το ξανακάνει ,

2)για να το κάνει πάει να πεί πως κάτι λείπει (από μένα ή από την σχέση μας)

3)δεν έχω σκεφτεί ακόμα..:lol:

παιζει πολυ σημαντικο ρολο το τι νιωθεις και τι εχεις χτισει πανω στον ανθρωπο σου..Εγω βεβαια εχω εκφρασει την αποψη μου αλλα το λεω και παλι ποτε δεν φταει ο ενας!! Θα παλευα με ολη μου την δυναμη να βρω και να διορθωσω το δικο μου λαθος πρωτα και μετα θα τον εστηνα στα δυο μετρα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

παιζει πολυ σημαντικο ρολο το τι νιωθεις και τι εχεις χτισει πανω στον ανθρωπο σου..Εγω βεβαια εχω εκφρασει την αποψη μου αλλα το λεω και παλι ποτε δεν φταει ο ενας!! Θα παλευα με ολη μου την δυναμη να βρω και να διορθωσω το δικο μου λαθος πρωτα και μετα θα τον εστηνα στα δυο μετρα!!!

φταις εσυ πρωτα δηλαδη και μετα ο αλλος που δε σου ειπε το προβλημα του;

αν εχεις καποιο προβλημα χωρισε και μετα βγαλε τα ματια σου...(οχι εσυ, γενικα)

επισης υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που ετσι ειναι, ακομα και καλα να ειναι με τη σχεση τους, δυστυχως.

φταις εσυ πρωτα δηλαδη και μετα ο αλλος που δε σου ειπε το προβλημα του;

αν εχεις καποιο προβλημα χωρισε και μετα βγαλε τα ματια σου...(οχι εσυ, γενικα)

επισης υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που ετσι ειναι, ακομα και καλα να ειναι με τη σχεση τους, δυστυχως.

καταλαβα τι λες ..αλλα σκεψου οτι μια σχεση χρονων εχει φθορες και σκαμπανευασματα και ο αλλος δεν παντα διαθεσιμος και δεκτικος σε κατι που ισως ο συντροφος του χρειαζεται με αποτελεσμα εκει να δημιουργηται ενα κενο.Αυτο το κενο ειναι που οδηγει τον αλλο (ειδικα αν ειναι και καπως αδυναμος χαρακτηρας) να κανει το <<ακαταλογιστο>>!!Πανω σε αυτο ειπα οτι θα εψαχνα λιγο και το μεριδιο της δικης μου ευθυνης!

Βεβαια υπαρχει και η εκδοχη του ''το κανω γιατι απλα μου δωθηκε η ευκαρια και ειμαι στη φαση του να μαζεψω εμπειριες>> οποτε εκει δεν αξιζει πραγματικα να δωσεις συνεχεια.:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Aκριβως ετσι...Κι εγω αυτο πιστευω,ασχετα εαν μεσα μου θα ειχαν κατακερματιστει ολα οσα θα αισθανομαουν για εκεινη, αυτο δεν σημαινει ομως και οτι η ιδια δεν θα ειχε πραγματικα μετανιωσει για αυτο.

μα βρε αγαπη μου,σκεψου λιγο καλυτερα

ο κα8ενας ξεκινωντας μια σοβαρη-μετα απο καποιες ηλικιες τουλαχιστον- σχεση,ξερει πως το να απατησει τον συντροφο του ειναι λαθος..

γνωριζοντας κατι τετοιο,αν το πραγματοποιησει κιολας,τι λα8ος 8α αναγνωρισει μετα?αφου εξ αρχης ξερει πως κατι τετοιο ειναι λα8ος...:wacko:

ειναι σα να σου πω εγω "δεν κανει να φας σοκολατα!!"

κι εσυ ενω ξερεις πως το να φας σοκολατιτσα ειναι κακο,να το κανεις,και μετα να ζητησεις συγνωμη λεγοντας πως εσφαλες...

για μενα αυτα ειναι δικαιολογιες...η εισαι πιστος η οχι.

δε μπορεις να εισαι,να "πεφτεις σε λα8ος"(τι ειναι η απιστια στραβοπατημα να γινει χωρις την 8εληση σου?),μετα να ζητας συνχωρεση και ολα καλα και ολα ωραια..

:!:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Freaki μου γλυκο και ομορφο (κολλησαμε ή να γραψω κι αλλα "γλυκα";:p ) οσο και αν βλεπω κι εγω τα πραγματα οπως εσυ μιας και προσωπικα οταν δινομαι..."δινομαι" χωρις μα και μου.Τελεια και παυλα!

Δεν εχω αναγκη να επιβεβαιωθω απο κανενα φλερτ,απο καμια αλλη και απο τιποτα αλλο.Κλεινουν ορισμενες πορτες στην ζωη μου και ανοιγουν αλλες.Οι οποιες ειναι για εμενα και εκεινη.

Οσο και αν εγω σε αυτο το θεμα ειμαι απολυτος (πρωτα απ'ολα για εμενα), παρολα ταυτα δεν μπορω να πω οτι σιγουρα ο αλλος δεν το μετανιωσε...:O

Δεν θα πω οτι αφηνω 1%,10% ή 0.0001%, απλως λεω οτι μπορει οντως να το μετανιωσε.Δεν ξερω γιατι το εκανε,δεν ξερω τι σκεφτοταν δεν ξερω 1002 αλλα ισως πραγματικα να καταλαβε την μαμακια του/της.

Και κατι που θυμηθηκα τωρα που μιλουσα με μια κοπελιτσα απο το gym: Περιστατικα που εχω ακουσει στην μικρη μεχρι τωρα ζωη μου οτι:

"η απιστια ειναι κατι που συμβαινει σε ολους"

ή οτι

"την απατησα γιατι με απατησε ή γιατι ημουν σιγουρος οτι με απατουσε ή γιατι αφου και αυτη θα το εκανε γιατι οχι εγω;"

ή οτι:

"H απιστια υπαρχει a priori" κτλ κτλ,

τα θεωρω απλως αστειες δικαιολογιες που απλως τις χρησιμοποιει ο καθενας ο οποιος αντι να κανει λιγο αυτοκριτικη και μαλιστα αυστηρη στον εαυτο του, αντιθετα του χαιδευει και τα αυτια (του εαυτουλη του).

Απλα λες αντιο.Δεν αξιζει. Η ζωη ειναι μικρη.;)

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Απλα λες αντιο.Δεν αξιζει. Η ζωη ειναι μικρη.;)

Πες τα Μπάμπη!!:D Η ζωή μας περνάει σαν αέρας. Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε, τόσο ποιοτικότερη θα γίνει.;)

Δεν έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που μας πονούν, πληγώνουν, κάνουν κακό.

Ευτυχώς εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν, απλά περιμένουν να τους δώσουμε μια ευκαιρία.

Μακριά απ' όσους μας στερούν το χαμόγελο από τα χείλη μας.

ίσως μερικοί έχουν δίκιο. Ωραία το μετάνιωσε η κοπέλα. Μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε, ουδείς αλάνθαστος. Η εμπειρία από το βίωμα της αυτό, ας εμπλουτίσει με ωριμότητα την επόμενη σχέση της.

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Παιδια δεν το συζηταμε. Ειμαι καθετη. Χωριζουμε κατευθειαν.Ηξερε πολυ καλα τι εκανε και δεν χωρουν δικαιολογιες του τυπου : 'ημουν μεθυσμενος-η, δεν καταλαβα πως εγινε, ενιωσα καπως αλλα εσενα αγαπαω" και ενα σωρο αλλες τετοιες ηλιθιοτητες που λες για να βγαλεις τον αλλον πιο Ηλιθιο απο Ηλιθιο!!!Αχ τι μου θυμησατε τωρα!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Συμφωνώ με την bianca76...Αν και δεν το έχω πάθει (ή τουλάχιστον...μάθει) ποτέ, αν ήμουνα σε μια τέτοια κατάσταση, η λύση χωρισμός είναι μονόδρομος, ΟΣΟ και αν αγαπάς την άλλη. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τους ανθρώπους που στο όνομα των "όσων έχουν περάσει μαζί" συγχωρούν την απιστία και προχωράνε κανονικά στη σχέση τους. Τι να πω; Ίσως και να είμαι λίγο απόλυτος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωρήσω με ΤΙΠΟΤΑ κάτι τέτοιο.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

DesertSMisSRaiN ισως ο ενας να εξαρταται κατα καποιο τροπο απο τον αλλον που τον απατησε...τι να πω?!Κ εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω αυτους που συγχωρουν τετοια πραγματα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

καλα μια φορα θα το καναμε κι εμεις οι μεγαλοψυχοι

δεν ειπαμε να ψωνισουμε και το κερατο χοντρικη!!!

παντως ποτε μην λες ποτε εχεις ακομα δρομο πολυ...

κρατα το σαν φιλικη συμβουλη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν σε κερατωσει και τα ξαναβρειτε εισαι απλα pathetic... αρκετα με τα "δεν μπορω την αγαπαω" και αλλα τετοια γλυκαναλατα.. αν ειναι ετσι καλυτερα να μην το μαθετε ποτε αφου δεν ειστε ισχυροι χαρακτηρες για να παρετε την σωστη αποφαση.. ειπαμε ignorance is bliss!!:rolleyes: