Jump to content

Αν σας απατούσε...

sakaflias
 Κοινοποίηση

Αν σας απατούσε...  

425 members have voted

1. 1. Αν σας απατούσε...

• Θα έφευγα (δεν το αντέχω,δεν αξίζει)
      279
    • Θα έμενα (τον/την αγαπώ)
      40
    • Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα
      70
    • Αδιαφορία
      36

Recommended Posts

Guest lagoudakis
(τον π@ύστη που σου την έφαγε και το δεύτερο πως θα καταφέρεις να την εκδικηθείς)Μαλλον το αναποδο πρεπει να κανεις,γιατι δεν ξερεις αν η κυρια του πουλαγε παραμυθια και καλα,και στο φιναλε αυτος επρεπε να ψαξει αν εχει σχεση;η και να ηξερε οτι υπαρχει σχεση παλι δεν ξερεις τι του σερβιρε η λεγαμενη

• Απαντήσεις 689
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγαπη ειναι να τα δινεις ολα και να μην περιμενεις απο τον αλλο τιποτα.Να ζεις επειδη ζει και αυτος.Να χαιρεσαι με την χαρα του και να λυπασαι με την λυπη του.Εγω μπορει να την συγχρωσεσω μπορει παλι αν τα βαλω με καποιον να τα βαλω πρωτα με τον εαυτο μου και δευτερον με εκεινον που την εκλεψε αν θεωρησω οτι εγω εκανα τα παντα για εκεινη.

Η απολυτη αγαπη ειναι να σκεφτεσαι συνεχως τον αλλον και να συγχωρεις και να δικαιολογεις οτιδηποτε κανει ακομα και αν δεν σου αρεσει.

Οπως ξαναειπα καποτε που ημουν πολυ ερωτευμενος μου εφτανε μια ματια της απο μακρια και παρολο που ηθελα να την διεκδηκησω την αφησα να την διεκδικησουν αλλοι επειδη απλα πιστευα οτι δεν ημουν ανταξιος της.Δεν μπορουσα να σκεφτω αλλη γυναικα για 3 χρονια.Ηξερα οτι αν της ελεγα οτι ειχα χασει χρονια θα με απερριπτε και δεν θα αφηνα τον εαυτο μου να ειναι με μια γυναικα πολυ καλυτερη απο μενα.Ετσι πιστευα τουλαχιστον τοτε.Σημερα αν την ξαναβρισκα θα ενιωθα οτι σημερα βελτιωθηκα σε σχεση με τοτε και τωρα θα εχει νοημα να την θελω αφου για να θες καποιον σημαινει οτι νομιζεις οτι αξιζεις στον αλλον.Θα αισθναομουν μειονεκτικα αν ημουν με καποια που υστερουσα σημαντικα απεναντι της.Θελω να προσφερω στον αλλον την αγαπη μου και με λογια και με εργα.Θελω να αισθανομομαι ανετα και να μην επιτρεψω να μπουν σκιες στην σχεση μας.Ομως νομιζω οτι ενα πηδημα ειναι το λιγοτερο και αν καποιον τον αγαπας πραγματικα ξερεις και να τον συγχωρεις.Αυτο πιστευω.Αν παλι θεωρησω οτι κακως πηγε με αλλον ναι μπορει να αντιδρασω.Αλλα μονο τοτε.Οχι εξορισμου μονο και μονο επειδη πηγε με αλλον.Η σχεση ενος ζευγαριου πρεπει να βασιζεται σε περισσοτερα πραγματα και ειναι ελαχιστης σημασιας αν καποια στιγμη ο αλλος πηδηξε καποια αλλη η το αναποδο.Ορισμενοι/ες ανεχονται και τετοιες καταστασεις γιατι αγαπανε τον αλλον και προκειμενου να χωρισουν συμβιβαζονται.Εξαλλου αν απο την αρχη το εχεις ξεκαθαρισει αν η σχεση ειναι δεσμευτικη η ειναι απλα μια περιπετεια η απλα ενα φλερτ τοτε τα πραγματα ειναι πιο απλα.ετσι νομιζω.

Δεν λεω μεγαλη κουβεντα.Λεω απλα μην απορριπτεις καποιον εξορισμου επειδη πηγε με αλλον.Λεω απλα να σκεφτεις πρωτα τι εκανες εσυ και την οδηγησες εκει.Το ευκολο μπαλακι ειναι οτι φταει παντα αυτος που κανει το υποτιθεμενο κακο.Λες και δεν υπαρχει ηθικος αυτουργος.

Φιλικα παντα,

Μιχαλης

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Αυτό που περιγράφεις φίλε δεν είναι ο ορισμός της απόλυτης αγάπης, αλλά ο ορισμός της απόλυτης καψούρας και ερωτικής τύφλωσης.Θα έπρεπε να ξέρεις ότι η καψούρα στη σχέση είναι αποδεκτή ως ένα σημείο,μετά καταντά βασανιστική και επικίνδυνη για την ίδια την σχέση-ξέρεις τι σημαίνει να σε τυφλώνει ο έρωτας?Εγω τουλάχιστον έχω πάει και 3 φορές στα κρατητήρια στο όνομα της καψούρας!Αρα λοίπον άλλο αγάπη και άλλο αυτό που εκθέτεις εσύ.Η αγάπη πρέπει να διέπεται από σεβασμό,αλληλοεκτίμηση,κατανόηση και αξιοπρέπεια.Όταν ρίχνεις ή σου ρίχνουν αυτό το αναθεματισμένο το κέρατο τότε η αγάπη έχει προσβληθεί αυτομάτως και δεν έχει κανένα νόημα πλέον η υπαρξή της στη σχέση..δεν έχει πλέον νόημα η σχέση..φέυγεις και κοιτάς μπροστά..ας έχουμε και λίγο αυτοσεβασμό-αξιοπρέπεια.Εγω τουλαχιστον αυτό έκανα όταν έφαγα το κέρατο χωρίς να κάτσω να αναρρωτηθώ που φταίω εγώ.Και γιατί να φταίω?Απλά δεν κάνει για μένα,όλες θα ταιριάζουν στην ύπαρξη μου?Υπαρχουν και αλλόυ μουσμουλιές που κάνουν κάτι μούσμουλα αστα να πάν.Ενα μήνα μέτα η θύτης έτρεχε ξωπίσω μου μετανοιωμένη αλλά..αυτό το γυαλί απο τι υλικό είναι και δεν κολάει με τίποτα?????????

Φιλε μου εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα την γυναικα σου.Δεν ειπα οτι εφταιγες εσυ.Απλα λεω οτι πρεπει να αναρωτηθουμε αν ανοιγουμε τον δρομο για να ξενοκοιταξει/ξενοπηδηξει ο αλλος/η.Μπορει να εχω λαθος αλλα πιστευω πως μπορει να θες τον αλλο τοσο ωστε να εισαι ευτιχισμενος ακομα και αν ειναι ευτιχισμενη εκεινη με αλλον.Αυτο ειναι η απολυτη αγαπη.Να στο θεσω αλλιως?Τι θα θυσιαζες για μια κοπελα?Αν εκεινη ηταν φοιτητρια και δεν δουλευε για παραδειγμα θα την συντηρουσες?Η αν ειχατε μεγαλη κοινωνικοοικονομικη διαφορα θα την παντρευοσουνα αν ηξερες οτι μπορει να συνεισφερει πολλα στον οικονομικο τομεα?Η θα την χαριζες λεφτα αν τα ηθελε για καποια υποχρεωση της?

P800

Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό ως προς την έννοια της πραγματικής αγάπης,ο καθένας μας θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε μπορεί περισσότερο στο όνομα της αγάπης,δεν μπορώ να βάλω όρια στο τι μπορώ να κάνω εγώ και ο καθένας,είναι πολλοί παράγοντες που συνεισφέρουν σε αυτό.Πάντως δεν μπορώ να ασπαστώ της αποψή σου ''να είσαι ευτυχισμένος αν είναι εκείνη με άλλον'',θα μπορούσε αυτό να αποτελέσει τον χειρότερο εφιάλτη σου και να μαραζώνεις μέρα με την μέρα.Όλα μέσα στο μυάλο μας είναι,έτσι όπως εύκολα έκοψα το τσιγάρο,έτσι εύκολα μπορώ και να κάνω πέρα την κοπέλα που με κερατώνει-μετά απο 5 χρόνια σχέση-και να το ξεπερνώ πολύ γρήγορα.Όλα μέσα στο μυαλό μας!

(τον π@ύστη που σου την έφαγε και το δεύτερο πως θα καταφέρεις να την εκδικηθείς)Μαλλον το αναποδο πρεπει να κανεις,γιατι δεν ξερεις αν η κυρια του πουλαγε παραμυθια και καλα,και στο φιναλε αυτος επρεπε να ψαξει αν εχει σχεση;η και να ηξερε οτι υπαρχει σχεση παλι δεν ξερεις τι του σερβιρε η λεγαμενη

Άλλο τι πρέπει να κάνεις. Εκ πρώτης όψεως θα θιχτεί ο ανδρισμός σου και ο εγωισμός σου από κάποιον που σε ανταγωνίστηκε και σε νίκησε.

Στα εγκλήματα πάθους, όταν πχ μπαίνει ο σύζυγος στο δωμάτιο και βλέπει την γυναίκα του με κάποιον άλλο στο κρεβάτι, ο πρώτος που σκοτώνεται είναι αυτός ο "άλλος". Μετά, συχνά ακολουθεί η άπιστη...

Φιλε μου ειπα οτι αν την αγαπας πολυ θα θες να ειναι ευτιχισμενη ακομα και με αλλον.Αν τον ξεπερασεις ευκολα γνωμη μου σημαινει οτι δεν την ειχες αγαπησει τοσο ωστε να ξεπερασεις την κουτσουκελα της.Αν ομως εσυ εβρισκες καποια π.χ. για μια βραδια ενω ειχες την σχεση σου σημαινει οτι δεν την αγαπας η οτι δεν την θες?

Φιλε μου θελω να πω οτι μπορει απλα να κανεις μια στραβη χωρις να εχουν αλλαξει τα συναισθηματα σου για εκεινον/η.Αλιμονο αν χωριζαν ολοι για ενα πηδημα.Και να πω και κατι αλλο?Πως θα καταλαβεις αν εκανε κατι με αλλον?

Αποψη μου πως αν καποιος σε θελει μπορει να υπομεινει καποια κουτσουκελα.Και μπορει και να μην το μαθεις γρηγορα.

Σε ρωταω κατι κατι ακομα.Αν εκανε κατι δεν το μαθαινες και σου ελεγε οτι ειχε μια περαστικη ιστορια με καποιον που βγηκαν καποιες φορες μαζι.Πως θα αντιδρουσες?

Ειναι εγωιστικο νομιζω να θελουμε να χωρισουμε μια μια ασημαντη αιτια οπως ενα πηδημα.Σε πιο προχωρημενες καταστασεις εξαλλου αλλοι ενω σε μονιμη βαση ξενοπηδιονται και δεν θελουν να το χασουν για διαφορους λογους οχι μονο αγαπη αλλα και αν ειναι παντρεμενοι να μην θελει να χωρισει η να ξερει απλα οτι δεν θα βρει καλυτερο αντρα απο τον αντρα της ακομα και αν εκεινος κανει κουτσουκελες.Παλια ηταν κατι συνηθισμενο αυτο.Τωρα πολλοι το αντιμετωπιζουν λες και ειναι κατι εξωγηινο.Και να εχει καποιος καποια αν εκεινη δεν θελει να το κανουν ακομα η θελει να περασει καιρος και ο αλλος την θελει μπορει παραλληλα να βρει καποια για καποιο διαστημα προκειμενου να καλυφτει.Η στο θετω αλλιως.Αν βαλεις στην ζυγαρια τι χανεις και τι κερδιζεις αν χωρισεις μπορει να ειναι χειροτερο το να χωρισεις.

P800

argiris77 εχεις δικιο και εγω τα ιδια ηθελα να γραψω .

δεν ξερω γιατι αλλα εμενα με προβληματιζει και κατι αλλο"η ξεφτιλα"

δηλαδη αν το ξερουν ολοι οτι σε κερατωνει εκτος απο εσενα(συνηθως ετσι γινεται)και να λενε ολοι την κακομοιρα.

φυσικα σε απασχολει και το γεγονος οτι εχασες τον ανθρωπο σου, πωπω τα παθαινεις ολα μαζι!τωρα που διαβαζω ολα αυτα επεσα ψυχολογικα!ειναι φυσιλογικο αφου τετοιο προβλημα δεν εχω?

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Αγαπητη μου κοπελα το να το μαθαινεις τελευταιος/α ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε καποιον.

Ομως δεν ειναι προς θανατο.Αντρες/Γυναικες βρισκεις πολλες/ες.Αν ομως ξενοκοιμηθηκε κατα εξαιρεση καποια φορα δεν θα τον συγχωρεσεις?Και αν στο ελεγε οτι ξερεις πριν απο 2 μηνες μου την επεσε μια και βρεθηκαμε.Ημουν σε αδυναμια.Εσενα ομως αγαπαω.Εσυ εισαι η ζωη μου.Αν σου ελεγε ετσι θα εκανες?

P800

ολα τα συγχωρω το κερατο ομως πτε,δεν υπαρχουν στιγμες αδυναμιας,αν δεν το θες κι εσυ δεν προκειται να το κανεις μακαρι ο κοσμος να ερθει πανω,κατω.

αν το κανεις παντως παει να πει οτι μαλλον δεν ηξερες καλα το νοημα της αγαπης.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Guest lagoudakis
ολα τα συγχωρω το κερατο ομως πτε,δεν υπαρχουν στιγμες αδυναμιας,αν δεν το θες κι εσυ δεν προκειται να το κανεις μακαρι ο κοσμος να ερθει πανω,κατω.

αν το κανεις παντως παει να πει οτι μαλλον δεν ηξερες καλα το νοημα της αγαπης.

σωστος ο παιχτης!!! ;)

Guest lagoudakis
Άλλο τι πρέπει να κάνεις. Εκ πρώτης όψεως θα θιχτεί ο ανδρισμός σου και ο εγωισμός σου από κάποιον που σε ανταγωνίστηκε και σε νίκησε.

Στα εγκλήματα πάθους, όταν πχ μπαίνει ο σύζυγος στο δωμάτιο και βλέπει την γυναίκα του με κάποιον άλλο στο κρεβάτι, ο πρώτος που σκοτώνεται είναι αυτός ο "άλλος". Μετά, συχνά ακολουθεί η άπιστη...

το θεμα ειναι να μην μπλεξεις σε τετοιες καταστασεις!!!

Guest lagoudakis
η πλακα η μεγαλη οταν ακουω μερικες και μερικους να λενε''απα-πα εμενα αποκλειεται ο δικος-ια μου να μου την κανει'' ε λοιπον αυτοι-ες εχουν φαει τα μεγαλυτερα κερατα!!! :lol: εξακριβωμενο αυτο που σας λεω!!!

φιλοι μου εγω δεν εχω κοπελα για την ωρα.Αλλα οταν ειχα αγαπησει καποια δεν την διεκδικησα επειδη απλα πιστευα οτι και να την κατακτουσα θα ημουν λιγος για αυτην.Ουσιαστικα εκανα πισω για εκεινη για να βρει καποιον καλυτερο.

P800

και τωρα ειμαι ψιλοτσιμπιμενος με καποια αλλα μαλλον δεν θα επιμεινω αν δεν πολυθελει.Θελω να πω οτι σεβομαι τον αλλον και βαζω σε προτεραιοτητα την επιθυμια της κοπελας και μετα την δικια μου.

P800

Έτσι όπως σκέφτεσαι tomorrow δεν πρόκειται να βρεις ποτέ γυναίκα,γιατί την άφησες σε άλλον παρακαλώ?Ο άλλος έιναι καλύτερος απά σένα?Γιατί δεν δοκιμάζεις να δείς τις δυνατοτητές σου?Αν περιμένεις να άνοιξεις την πόρτα το πρωί και να σε περιμένουν ολόκληρος λόχος από γυναίκες σφύρα μου κλέφτικα και καλαματιανά!Δεν σε βλέπω να έχεις και σε πολύ εκτίμηση τον εαυτό σου,τον υποβιβάζεις και δεν σου βγαίνει σε καλό.Όσο για το κέρατο που λέγαμε..''ας πρόσεχε αυτός που κερατώνει''.Θα μας ζητάει και τα ρέστα μετά?Ποια συγχώρεση?Ας σκεφτοταν καλά αυτο που πήγαινε να κάνει,τις στιγμές αδυναμίας εγώ τις θεωρώ τρίχες.Και εγώ πιάνω τον εαυτό μου αδύναμο μερικές φορές αλλά δεν πάω να κερατώσω.Όσο και να αγαπάς και να συγχωρείς είναι μαθηματικά βέβαιο 100% ότι θα το ξανακάνει.

Αγαπητη μου κοπελα το να το μαθαινεις τελευταιος/α ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε καποιον.

Ομως δεν ειναι προς θανατο.Αντρες/Γυναικες βρισκεις πολλες/ες.Αν ομως ξενοκοιμηθηκε κατα εξαιρεση καποια φορα δεν θα τον συγχωρεσεις?Και αν στο ελεγε οτι ξερεις πριν απο 2 μηνες μου την επεσε μια και βρεθηκαμε.Ημουν σε αδυναμια.Εσενα ομως αγαπαω.Εσυ εισαι η ζωη μου.Αν σου ελεγε ετσι θα εκανες?

Το οτι υπαρχουν πολλοι και πολλες το ξερω αλλα εκεινη τη στιγμη που εχεις τον πονο σου ,το τελευταιο που σκεφτεσαι ειναι αυτο.

τωρα αν ημουν παντρεμενη με παιδια ισως τον συγχωρουσα σιγα μη χαλουσα το σπιτι μου για την καθε μπιπ,

αν ομως μου συμβει τωρα που ειμαι ελευθερη και νεα θα παει στα τσακιδια.δεν θα μπορω να του εχω εμπιστοσυνη θα ζω στην ανασφαλεια. ποιος ο λογος να το δεχτω τι μου λεει οτι δεν θα πει "αφου το εκανα μια και με συγχωρεσε να το ξανακανω?"

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

η πλακα η μεγαλη οταν ακουω μερικες και μερικους να λενε''απα-πα εμενα αποκλειεται ο δικος-ια μου να μου την κανει'' ε λοιπον αυτοι-ες εχουν φαει τα μεγαλυτερα κερατα!!! :lol: εξακριβωμενο αυτο που σας λεω!!!

Ετσι ακριβως ειναι :up: :D Στην ηλικια που βρισκομαι εγω, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να μην εχει κερατωσει τη κοπελα του ή να μην εχει φαει κερατο, δεν λεω οτι σε ολες τις σχεσεις γινεται αλλα ο καθενας πιστευω οτι σε μια σχεση το εχει κανει :p Και εγω δε λεω μπορει να εχω φαει κερατο που να μην πηρα χαμπαρι και τιποτα, αλλα σιγα το πραγμα 21 χρονων ειμαι..οχι 61. :shifty:

αν με απατούσε, θα την πατούσε!

την έχω καλωδιώσει...

The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

Δηλαδή κανείς σας δεν έχει κερατώσει ποτέ το αγόρι της / κορίτσι του? :X :wacko:

Oχι.

Εσύ τους έχεις κερατώσει τους κατά καιρούς «δικούς σου»;

Φιλε μου argiris77 ισως εχεις δικιο.Ειμαι newbie στις σχεσεις και ισως εχω λαθος.Ναι τοτε ηταν λαθος μου.Αλλα και εγω εχω στιγμες αδυναμιας οταν βλεπω καποια ομορφη κοπελα και συγρκατουμαι.Υπαρχουν παντως αντρες γυναικαδες που αλλαζουν γυναικες συνεχως και προφανως δεν ειναι πιστοι.

mona liza ναι αν εισαι στην ανασφαλεια πρεπει να τον διωξεις.Η ανασφαλεια ειναι χειροτερη απο ολα και δεν ξερεις τι να κανεις ουτε ξερεις αν εχεις εμπιστοσυνη.Και οχι μονο σε επιπεδο σχεσεων αλλα ακομα και στις καθημερινες μας συναναστροφες με ανθρωπους.Για αυτο οτι και να κανεις θα εχεις δικιο.

Απλα πιστευω πως αν ο αντρας η η γυναικα ειναι περιζητητη τοτε ειναι ευκολο να κανει μια κουτσουκελα.Τελος παντων για να μην πολυλογω ουτε εγω ειμαι υπερ του κερατοματος.Αν ομως εισαι με καποιον/α επειδη απλα δεν θες να εισαι μονος/η τοτε δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα το να βρεις αλλον/η η να ξενοπηδηξεις.Εχω ακουσει παντως και ιστοριες του στυλ δεν τον χωριζω επειδη πηγαινει με αλλες γιατι δεν θελω να χασω τα πλεονεκτηματα μου απο αυτον.Αυτη την παραμετρο την σκεφτηκε κανενας?Οτι υπαρχουν ατομα που κανουν σχεσεις μονο απο συμφερον και οχι επειδη συμπαθουν/ερωτευονται/αγαπανε τον αλλον?Η οτι μπορει ο αλλος να θελει το καλυτερο για τον αλλον και να βαζει σε δευτερη μοιρα την προσωπικη του ευτιχια?

Εγω παντως περισσοτερο θα τσανιζομουνα αν το μαθαινα τελευταιος παρα για την κουτσουκελα.Ειδικα οι ομορφες γυναικες μπορει να δεχονται πολλες προτασεις.Η εχω ακουσει τυχαια οτι καποια που πηρε καποια διακριση σε καποιο διαγωνισμο ομορφιας κυκλοφορουσε με το αγορι της αλλα πηγαινε με πολλους και το αγορι της προφανως το ηξερε η αν δεν το ηξερε το φανταζοντανε και δεν την χωρισε.

P800