Jump to content

Αν σας απατούσε...

sakaflias
 Κοινοποίηση

Αν σας απατούσε...  

425 members have voted

1. 1. Αν σας απατούσε...

• Θα έφευγα (δεν το αντέχω,δεν αξίζει)
      279
    • Θα έμενα (τον/την αγαπώ)
      40
    • Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα
      70
    • Αδιαφορία
      36

Recommended Posts

Ειδε κανεις χ8ες την "10 εντολη" στον αλφα?Ειχε αντιστοιχο επεισοδιο...

Το ειδα εγω!

Μαματο πραγματικα!

Εκει που τους κοιταζε με το περιεργο βλεμμα ενω αργοπεθαιναν οι δυο εραστες,ηταν ολα τα λεφτα!:up:

• Απαντήσεις 689
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν με απατουσε θα το επαιζα αδιαφορη και μολις θα εβρισκα την τελεια χρονικη στιγμη θα ανταπεδιδα με το χειροτερο τροπο με καποιον που ζηλευει ή μισει φοβερα και θα φροντιζα να το μαθει απο καποιον κολλητο του........

αγαπητη μου κοπελα αν η σχεση ειναι αναλαφρη και οχι κατι σοβαρο μπορει να ξενοπηδηξει η κοπελα η το αγορι.

Επισης μπορει να μην γινουν ολα οπως τα υπολογιζεις-αν μου το εκανε αυτο κοπελα θα αντιδρουσα ασχημα και δεν θα την συγχωρουσα ποτε.Νομιζω οτι μια σχεση πρεπει να αξιζει περισσοτερα απο ενα πηδ*μα.Δηλαδη εσυ θες να κανεις μια σχεση μονο και μονο για το σεξ?

εγω το λεω αυτο που δεν εχω ολοκληρωσει με κοπελα και θελω περισσοτερα απο το σεξ.Δεν λεω μερικες φορες μπαινω σε πειρασμο να τα ρηξω και σε κοπελα μονο και μονο για ενα π*δημα αλλα δεν το κανω γιατι θελω να με συνδεουν περισσοτερα πραγματα με μια κοπελα.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Guest lagoudakis
Angelina θα θελα πολύ να σε γνώριζα μετά από "κερατο" που θα χες φαει...
:lol: :lol: εισαι απιστευτος ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!angelina ειμαι και εγω εδω!!!!!πλακα κανω φιλεναδα ε;μην παρεξηγηθεις!! :O

ε βρε παιδια θα με φατε...

συγνωμη τωρα αν εισαι με εναν ανθρωπο σε μια σχεση που εχεις "πονταρει" και εχεις αφοσιωθει σε αυτον και αυτος γυρισει και παει με μια αλλη μονο και μονο για τη γνωστη διαδικασια δεν πρεπει να του ανταποδωσεις το πονο που σου προκαλεσε?

η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει συμβει και ποτε δεν μπορεις να ξερεις τελικα τι θα κανεις.απλα αυτο ξερω οτι θα πονεσει πολυ και γι' αυτο ειπα πως θα ηταν ο τροπος που θα αντιδρουσα

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

δεν θα παω και με τον πρωτο τυχοντα βρε παιδι μου........

ε βρε παιδια θα με φατε...

συγνωμη τωρα αν εισαι με εναν ανθρωπο σε μια σχεση που εχεις "πονταρει" και εχεις αφοσιωθει σε αυτον και αυτος γυρισει και παει με μια αλλη μονο και μονο για τη γνωστη διαδικασια δεν πρεπει να του ανταποδωσεις το πονο που σου προκαλεσε?

η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει συμβει και ποτε δεν μπορεις να ξερεις τελικα τι θα κανεις.απλα αυτο ξερω οτι θα πονεσει πολυ και γι' αυτο ειπα πως θα ηταν ο τροπος που θα αντιδρουσα

oxi ....apla perneis ta matia sou kai feygeis me aksioprepeia

de 8a gineis esu ereipio oute koureli gia kapoion pou de to aksizei

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

egw pantws an me apatouse i kopela mou..den tha me noiaze kiolas..kaka ta psemata..an einai na se apatisei to katalaveneis..ektos na eisai poli kapsouris!

alla kai pali kai na mi to katalavena..egw kserw oti i sinidisi mou einai kathari..

Never Give Up:!:

Join friend!

κουκλιτσα μου οταν εισαι με καποιον πολλα χρονια και γυρναει και παει με μια αλλη

και εσυ τοσα χρονια τον εχεις θεο ποια αξιοπρεπεια σου εχει μεινει μετα απο αυτη τη προδοσια.η αληθεια ειναι πως δε μου εχει συμβει οποτε ετσι πιστευω οτι θα αντιδρασω γιατι θα πονεσω πραγματικα πολυ

Ετσι, έτσι. Γι' αυτό πριν από κάποια σχέση φρόντισε να τον περα΄σεις από πολλά κόσκινα. :cool:

giati esu otan eisai me kapoion stis arxes mias sxeshs,tote pou de ksereis an paei gia polu kairo h oxi den exeis aksioprepeia?

thn aksioprepeia koukla mou h thn exeis h oxi..oute erxete me ton xrono,oute xanetai an exeis makroxronia sxesh..

soublaki apo posa koskina les na ton peraso akoma?

Ανζελινα καλη μου φιλη πρεπει να μαθεις να συγχωρεις και αγαπη ειναι να δινεις χωρις να παιρνεις.Αυτο σημαινει λιωνω για καποιον και τον αγαπω απολυτα.Ετσι ειχα αγαπησει εγω μια μονο που δεν βρηκα να βρω το θαρρος να της το πω γιατι ηξερα οτι τα ειχε με αλλον.Επισης θεωρουσα οτι δεν ειμαι αξιος για εκεινη γιατι εκεινη ηταν μοναδικη.

P800

Ανζελινα καλη μου φιλη πρεπει να μαθεις να συγχωρεις και αγαπη ειναι να δινεις χωρις να παιρνεις.Αυτο σημαινει λιωνω για καποιον και τον αγαπω απολυτα.Ετσι ειχα αγαπησει εγω μια μονο που δεν βρηκα να βρω το θαρρος να της το πω γιατι ηξερα οτι τα ειχε με αλλον.Επισης θεωρουσα οτι δεν ειμαι αξιος για εκεινη γιατι εκεινη ηταν μοναδικη.

ολα οσα τα λες τα πιστευω απολυτα αλλα οταν σε προδωσουν δεν ξερεις πως θα αντιδρασεις....

anyway αυτο που μου λες τωρα για σενα το θεωρω μεγαλο λαθος σου τι θα πει θεωρουσες οτι δεν εισαι αξιος για κεινη πως προδικαζεις κατι που δεν εισαι σιγουρος και ειδικα οταν προκειται για τοσο εντονα συναισθηματα... ειναι πολυ αδικο για σενα

Αν με απατούσε θα έφευγα όχιι γιατί δεν το αντέχω απλά δεν θα της άξιζε να κάτσω ασχοληθώ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.....

Βέβαια ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ (και να μη μου τύχει) αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις εκεινη την στιγμή, μεγάλη σημασία έχει και το πως το μαθαίνεις....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

ναι μερικες φορες υποβιβαζουμε τους εαυτους μας και ανεβαζουμε τον αλλον γιατι τον αγαπαμε πολυ.

Εγω παντως θα συγκρατιομουνα και θα εδινα δευτερη ευκαιρια αν ημουν συναισθηματικα και σωματικα δεμενος με καποια.Σκεψου το και αλλιως.Μια μερα σου γυαλισε ο χ και κανατε ερωτα ενω εσυ ειχες ηδη δεσμο με καποιον.Πως θα ηθελες να σε αντιμετωπισει ο αλλος?

Απλα προσπαθω να πω να μην ειμαστε απολυτοι.Αν τραβηξουμε τα ακρα υπαρχουν πολλοι τροποι αντιεκδικισης περισσοτερο επωδυνοι απο αυτο που λες εσυ.Αν η αγαπη γινει μισος τοτε κανεις δεν εγγυαται τιποτα.

για μενα ηταν λαθος τοτε το τι εκανα περισσοτερα πραγματα για να την κατακτησω.Ισως ημουνα περισσοτερο ανωριμος απο οτι επρεπε.Γιατι εκεινη την φορα ηταν η πρωτη που ερωτευτηκα.Ακομα απο τοτε δεν εχω γνωρισει εναν μεγαλο ερωτα.Αλλο συμπαθεια,τσιμπημα και αλλο κεραυνοβολος ερωτας.

P800

Έτσι, έτσι. Γι' αυτό πριν από κάποια σχέση φρόντισε να τον περάσεις από πολλά κόσκινα

..αχ αυτα τα κοσκινα και οι δοκιμασιες...:O ουτε σε test event για Olympic Games να ήμασταν!:D

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

..αχ αυτα τα κοσκινα και οι δοκιμασιες...:O ουτε σε test event για Olympic Games να ήμασταν!:D

Έτσι...λες και άμα την περάσεις απο κόσκινο αποκλείεται να σου κάνει την στραβή μετά..

Έτσι...λες και άμα την περάσεις απο κόσκινο αποκλείεται να σου κάνει την στραβή μετά..

Δεν είπα αυτό...Απλά ελαχιστοποιείς σε ένα βαθμό τις πιθανότητες.

ka8e periptwsh einai 3exwristh kai se ka8e mia prepei na to xeirizesai diaforetika analoga me to ti ginetai!

pantws ama ginei estw kai mia fora pisteyw xaneis thn empistosynh sou ston allon ki ayto einai pou metraei pio poly, h empistosynh!

ki an xa8ei....

se mena pantws den exei symbei an ki exw kanei ta xeirotera... :p :lol:

live your life up to the edge. :cool:

gia kapoio logo uparxoun kai ta koskina kai oi dokimasies

..de nomizeis?diaforetika oloi 8a pername ena gourouni sto saki kai oti ginei...

gia kapoio logo uparxoun kai ta koskina kai oi dokimasies

.diaforetika oloi 8a pername ena gourouni sto saki kai oti ginei...

Εχεις δικιο, κανενας δεν θελει να παιρνει "γουρουνι στο σακι", αλλα οταν ο αλλος (π.χ. εγω) καταλαβαινει οτι τον περνας απο κοσκινο, χανει τον αυθορμητισμο του, ισως ειναι πιο μαζεμενος και επιφυλακτικος.

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Εχεις δικιο, κανενας δεν θελει να παιρνει "γουρουνι στο σακι", αλλα οταν ο αλλος (π.χ. εγω) καταλαβαινει οτι τον περνας απο κοσκινο, χανει τον αυθορμητισμο του, ισως ειναι πιο μαζεμενος και επιφυλακτικος.

an xasei ton au8ormhtismo tou kai einai pio mazemenos kai epifilaktikos tote de deixneio olo ton eayto tou...kati pou arga h grhgora 8a fanero8ei kai isos kai xeiroterepsei thn katastash

Πραγματικά δεν ξέρω ποια θα ήταν η άμεση αντίδραση μου... Σίγουρα θα χώριζα και μάλλον... θα αγρίευα... έτσι για να του μείνω αξέχαστη... :shock: :mad: :knife: :whip: :shoot: :vava: :cool:
There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: