Jump to content

[MOTO] Γουρούνες (Quads)

geotech22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατσε τωρα ψιλομπερδευτηκα:wacko: εχει μοτερ Kawasaki η το εισαγη η ΤΕΟΜΟΤΟ? Γιατι αν εχει πιοτητα κατασκευεις Kawasaki δε το σηζηταω καθολου;)

Μωρε δυο ατομα πανω σπανια θα δει το στενο το φοβαμε μηπως τουμπαρη ευκολα:( γιατι ουτε κ σεμενα λυπου η ταρζανιες:D

Αμα σου πω οτι εχω φτιαξει το τρειλερ (κοντευω να το τελειωσο:lol: ) τοτε θα βαλεις σιγουρα τα γελια:lol:

Αν μπορεις βαλε μια φωτο το κοτσαδορο να τη δει ο αδερφος μου γιατι λυσαξε οτι δε παιρνει:O

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το μοτερ ειναι Kawasaki αφου οταν ρωτησα για service κλπ κλπ μου εδωσαν μονο τα εξουσιοδοτημενα της!!!

Μην το φοβασε το στενο αμα ειναι να τουμπαρεις θα τουμπαρεις και με μακρυ(μακαρι να μην γινει ποτε!!!):!: :!: :!: .

Δεν τον εχω φωτο τον κοτσαδορο τωρα και λογο του οτι βρισκεται στο εξοχικο το "γουρουνακι" λιγο δυσκολο να τραβηξω αμεσα!!:O :O Αλλα τις ημερες του Πασχα που θα παω αμα θες τραβαω να σου δειξω. Παντως να εισαι σιγουρος οτι παιρνει και μαλιστα δεν χρειαζεται να δωσεις φραγκα απλα την "μπαλα" παιρνεις ο σκελετος ειναι ετοιμος απο "μαμα" βαζεις τον κοτσαδορο στην τρυπα που εχει και σε πεντε λεπτα εισαι κομπλε!!!;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ενα παιδι εδω εχει το PGO X-RIDER 150 ηθελα να το δω διπλα διπλα με το masai για να δω ποσο μικροτερο ειναι... το X-RIDER παντως ειναι γαιδουρακι!!

Αποτι ειδα το X-RIDER εχει ψυγειο λαδιουκφιλτρο λαδιου που το masai δεν εχει:(

Αν σου ειναι ευκολο τραβα μια φωτο κ βαλτην:O

Οσων αφορα για το αν οι γουρουνες (μεγαλου κυβισμου) οδηγουντε με διπλωμα Α1 (αυτοκινητου) ισχυει μονο εαν ο αντιπροσωπος εχει ταξινομησει το οχημα σαν ΤΡΙΚΥΚΛΟ και οχι σαν ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.

Δυστηχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει καποια αντιστηη κατηγορια οπως στην αλλες χωρες (βλ. Γερμανια) που εκει, οδηγουντε ολες οι γουρουνες με διπλωμα αυτοκινητου.

Πρεπει ομως, σε ενδεχομενο μπλοκο, να εχουμε και τον ΚΟΚ με το συγκεκριμενο αρθρο που το λεει ξεκαθαρα.Θα το postαρο το βραδυ :)

Καλες γουρουναδες.

ΥΓ το βραδυ θα δειτε και το καμαρι μου.......

blah..

Kαλως ηρθες oxygen.

Τα ATV = All Terrain Vehicles = Οχημα Παντως Εδαφους.Ειναι οι γουρουνες που η κυρια χρηση τους και το στησυμο τους ειναι για βουνα και "αγροτικα" πραγματακια, βαλτους, κυνιγη, δασοι, λακουβες, 4Χ4, μπλοκε διαφορικα και δεν συμμαζευεται...

Τα Quads ειναι οι Sport γουρουνες για χρηση MX, SM, Trail Raid, Stunds, καγκουριλικια και το κακο συναπατημα...

Οταν λες "apria", what do you mean exactly?? :P

blah..

Deltonakias, μην με χτυπας εκει που ποναω....

Εσυ τι λες..................ας πουμε για το.............CR?........5.0.0.????

(Που θα παει ρε, οταν θα ερθει η ωρα, θα ερθω αξω απο το σπιτι σου και θα κερναω τσαγακι και πατατουγκεν τηγανιτες... (πολυ λαδι βλεπεις...350 διχρονο ειναι αυτο...μοτερ απο RD350)

Mε την ευκαιρια, να και το μωρο μου.....

http://www.off-road.gr/modules/PNphpBB2/files/_cid_27022006.jpg

http://www.off-road.gr/modules/PNphpBB2/files/dsc00017.jpg

http://www.off-road.gr/modules/PNphpBB2/files/dsc00020.jpg

blah..

Πω πωωωω exosceleton γ...μει και δερνει το δικο σου!!!!:!: :!: Και απο εμφανιση μια χαρα σε βλεπω!! Ποσα κυβικα ειπες οτι ειναι???

Με βλεπω να αρχιζω να κανω στο Masai μου προσαρμογες!!!!:p :p

K&K..........

Θα 'θελες.....

Γεννημα θρεμα Yamaha Blaster 200 με 5000$+++ για να φτασει τα 46 "τροχο" αλογατα και να γινει 240cc.Bασικα αυτα ειναι τα εξεις που εχει δεχτει το γρουνι μου.......

Kαινούργια Ανταλακτικά Yamaha

Άξονας Τιμονιού

Πλαστικά ΟΛΑ

Εμπρός Φανάρι '03+

Πλεξούδα

Τσιμούχες μοτέρ ΟΛΕΣ

Μπιέλα, Κομβίο, Ροδέλες και Ρουλεμάν Στροφάλου

Ρουλεμάν Πάνω-Κάτω Μπιέλας

Λάστιχα και Ασφάλειες Πίσω Φρένου

Ντίζες Γκαζιού-Συμπλέκτη

Γλίστρες Αλυσίδας

Εργασίες

Αμμοβολή Σκελετό, Ψαλίδια,κτλ,κτλ.

Ηλεκτροστατική βαφή ΟΛΑ

Γαλβάνισμα ΟΛΑ (Πίσω Αξονάς, βίδες και άξονες ψαλιδιών)

Extra Parts (εδω αρχιζει το γλεντι)

VITO 240cc Kit (Κύλινδορς, Κεφαλή, Πιστόνι)

Keihin PJ 34mm Carb

V-Force 3 Reed Case

VITO Εισαγωγή Carb (Λάστιχο 34mm)

VITO Reed Spacer

K&N Φίλτρο Αέρος

Filter Adaptor

Paul Turner-Douncan Racing Εξάτμιση

ProCircuit Τελικό

EZ-Pull Clutch Lever

NewFren Δίσκους

NewFren Τακάκια (Εμπρος-Πίσω)

Banshee Complete Εμπρός Υδραυλικά Φρένα

Goodridge Σωλινάκια Υψηλής Εμπρός

Υamaha Spindels Kαινούργια για Blaster '03

YZ250 Τρόμπα Πίσω Φρένου

Αεριζόμενη Δισκόπλακα Πίσω

GSX-R μπροστινή 4-πίστονι Δαγκάνα πίσω

SwingArm Extention Kit 6.5cm

Renthal Τιμόνι, Grips, Μαξιλαράκι

Billet Gas Vent

Κ&Κ full Graphics Κit + Seat Cover

Shock Covers μαύρα

Seat Foam- Αφρός Σέλας

Wheel Spacer 6.5cm σε κάθε τροχώ

Douglas .125 Ζάντες

BKT 21x7x10 Λάστιχα Εμπρός

Maxxis 18x10x8 Λάστιχα Πίσω

Pivot Works Kit Ρουλεμάν Φωλιάς Πίσω

All Balls Kit Ρουλεμάν Ψαλιδιού

Billet Φίλτρο Βενζίνης

Αεριζόμενη Τάπα Λαδιόυ

Air Scoop Κινητίρα

..........

με πολυ αγαπη........:blink: :X

blah..

Καλο Πασχα exo!

Αντε να παρουμε τα εργαλεια μας (CR500 και Banshee 350) να βγουμε να κερασουμε κανα τσαγακι!

Προς το παρον το Blasterακι σου ειναι πολυ καλο!

Μαγκες το εχω οδηγισει και πραγματικα δεν ξερει τι κανει αυτο το γουρουνι!Πρωσοπικα εγω με το γουρουνι του exosceleton εχω βγαλει 162km/h ακριβως με τεταρτη!Ενας πολυ σπανιος αριθμος για quad!

Επισης σε μια κοντρα που το οδηγισα εγω εριξα 1 κολωνα σε Raptor660 στα 300 μετρα!!

Να το χαιρεσαι το εργαλειο σου sceleton!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24

Εγω παντως την ξεσκισα το πασχα την γουρουνιτσα μου...Μια ερωτηση ρε παιδια εσας η δικη σας γουρουνα εχει δεικτη βενζινης ή τουλαχιστον ενα ενδεικτικο λαμπακι να σου λεει ποτε τελειωνει...εμενα δεν εχει και παντα μετα τα 90km το "φουλαρω" για να μην μεινω.

Να και μια φωτογραφια απο τον κοτσαδορο που εχω φορεσει στην γουρουνα μου!!:p

http://img141.imageshack.us/img141/6919/dsc00102sv0.jpg

Και μια αλλη με το ποδοφρενο και τον μοχλο "μπροστα - οπισθεν"!!

http://img403.imageshack.us/img403/3941/dsc00105om1.jpg

Ετσι θελουν ξεσκισμα δε πρεπει να τα λυπομαστε:p

Ο κοτσαδορος παντως του εχει κατσει πολυ καλα! Φαινετε πολυ ομορφ HAMERοφερνει!!:lol:

Στο μονο που κολαω γαμοτο ειναι οτι φαινετε στενο κ μικρουλι σε σχεση π.χ με το X-RIDER:( :(

Ψαχνωντας στο νετ επεσα πανω σαυτο

http://img49.imageshack.us/img49/3343/catbrier3000e200ccfj0.jpg

Απο μουρη ειναι Γ@μ@το ειναι 200cc κ εχει 3000χιλ κ εισαγετε κανονηκα στην ελλαδα απο εναν (?) :ninja:

Ανταλακτικα θα βρισκω? Απο που μπωρο να το παρω? εγγυηση????

Δε ξερω τη να κανω.....:fool: :fool: :fool:

Ο κοτσαδορος σου λεω ειναι ολα τα λεφτα πανω στην γουρουνιτσα ειδικα οταν ειναι πλημενη(πραγμα πολυ σπανιο:p :O ) "κορωνιζει"!!! Δεν ειναι τοσο στενο οσο φανταζεσαι σου λεω δυο ατομα τα παιρνει χαλαρα πανω!!;) Τωρα για το X-Rider πως σου εχει κολλησει ρε γαμωτο δεν μου λεει και πολλα ουτε σαν εμφανιση ουτε και σαν ποιοτητα!! Παντως αμα ψαχνεσαι τοσο πολυ, που ετσι φαινεται, βαλτα κατω μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις, τι χρηση θες να της κανεις, δες ποιο εχει καλο service κλπ, κλπ κανε καμια γυρα στην αγορα να δεις τι παιζει σε αυτο που αρεσει σε εσενα και μετα πραξε αναλογως!!;)

Οσο για αυτο που δειχνεις στην φωτο δεν μου γεμιζει το ματι!!:ninja: :ninja:

Η αληθεια ειναι οτι εχω μπλεξει τα μπουτια μου:( κ το χειροτερο ειναι οτι δεν εχω δει απο κοντα το masai γιατι η αντιπροσοπια της kawasaki στο Αγρινιο γ@μι@τε:mad: κ πρεπει να παω πατρα για να το δω:(

Προσπαθω να μαθω πως ειναι σε σχεση με το X-Rider που εχω δει απο κοντα κ ειναι γαιδουρακι:O

Τωρα για χρηση περισοτερο για δουλειες ( αφου η ριμουλκα!! ειναι σχεδον ετοιμη:p ) αλλα κ για καμια βολτουλα:O

Δε θελω να δωσο 2700ε κ να φαινετε κ σαν 50αρακι αυτο θελω περισοτερο:(

Οσο για την ποιοτητα 2χρονια εγγυηση που εχει το Masai πιστευω λενε τα παντα!!:)

Ωραιο ειναι...Μακρυψαλιδο,ε?

Εχει και χρωμιομενα καπακια στο μοτερ???

Ψυγειου λαδιου η νερου ειναι αυτο?

Μοιαζει με το Aeon R50 φατσα, αλλα ειναι γουστοζικο...

Δεν θα το επαιρνα....smells China.....

Το PGO δεν ειναι και το πιο ομορφο, ουτε το πιο γληγολο.Αλλωστε τα γουρουνια δεν ειναι για τελικες, αλλα για τρομακτικα ανοιγματα. (Μιλαω για Yamaha, Kawasaki, Honda, Suzuki, Bombardier, Polaris κτλ και οχι για μικρες εταιριες TAIWAN)

Παρολα αυτα το PGO εχει μεγαλη αντοχη στον χρονο και σαν μοτερ και σαν σκελετος.Πιο παλια, αλματα και σαμαρακια τα εκτελουσα με ανεση με ενα PGO 150 ενος φιλου με εξατμιση, ενο με ενα Derbi DXR 250 (που εχει και 5αρι σαζμαν με συμπλεκτη) μου εφευγε η αλυσιδα αμετρητες φορες και δεν κουμπονε στην ασφαλτο καλα μετα την πτωση.Βασικα εδω παιζει ρολο το μετατροχιο αλλα τεσπα.....

blah..

Εγω παντως την ξεσκισα το πασχα την γουρουνιτσα μου...Μια ερωτηση ρε παιδια εσας η δικη σας γουρουνα εχει δεικτη βενζινης ή τουλαχιστον ενα ενδεικτικο λαμπακι να σου λεει ποτε τελειωνει...εμενα δεν εχει και παντα μετα τα 90km το "φουλαρω" για να μην μεινω.

Να και μια φωτογραφια απο τον κοτσαδορο που εχω φορεσει στην γουρουνα μου!!:p

http://img141.imageshack.us/img141/6919/dsc00102sv0.jpg

Και μια αλλη με το ποδοφρενο και τον μοχλο "μπροστα - οπισθεν"!!

http://img403.imageshack.us/img403/3941/dsc00105om1.jpg

πολυ στενο ρα γαμοτ....το μονο που δεν μου αρεσει στο masai....και λιγο ζημιαρικο......?

blah..

Ψυγειου λαδιου η νερου ειναι αυτο?

Ψυγειο λαδιου ειναι...

Παντως εμενα μου αρεσει και απο μουρη και στα πλαγια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24

Καλο θα ειναι λογικα.Καλο-σχεδιασμενο φαινετε το μοτερ του.

Εσυ Deltonakias τι λες?Παταει το Κymco το 250?Πρεπει να ειναι πολυ ελαφρυ...

ΑΑΑΑααααααα,ειδα μια κοντριτσα χθες, στο YouTube...CR500 vs Banshee ψιλο-φτιαγμενο...Το banshee (Βεβαιος, βεβαιος) του πεταξε 7-8 μηχανακια στην εκκινηση.Ε, μετα.... :)

blah..