deos24 Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος millis Fagothikate arketoi apo edomesa na krinete to kinito xoris kan na to exete.Alloi len to idio me to T610m opote x..to alloi den exei video camera alloi mikri i mnimi tou klp....... re pedia milame gia ton diadoxo enos foverou kinitou to opio (T610) eine akoma pio sixrono apo polla kenourgia.Exei to korifeo menu pou kikloforei kai quickshare.Oi anthropoi eidan ta mion tou T610 (RF kai othoni) kai to veltiosan kai sas to dinoun se FOVERI timi.ti thelete allo diladi? 350Euro gia korifeo menu,korifea othoni,korifea simvatotita me pc klp. An den sas aresei skaste akoma 110-130 Euro kai parte to E700 pou ne men eine korifi se orismena themata alla den exei to menu tis SE kai exei kai kleidomenes iRDA. AMAN PIA. symfono apolita..... kai ego simera tsimpisa ena apo ton germano tou Byrwna me 177 euro sto vodafone 120 XWRIS VODAFONE LIVE giati den exei bgei akoma(se live). einai katapliktiko kai kata tin gnomi mou einai pio omorfo apo to T610 (prosopiki apapsi panta!!!) gia tin othoni ti na pw me mia leksi teleia... ta pliktra xortastika, to menu taxitato kai poli kalo, kai telos i camera i kaliteri pou tha mporouse na exei to kinito. Pisteuw oti tha paei poli kala kai nomizo oti einai mia poli kali agora gia osous anazitoun ena sxetika ftino kinito alla aksiopisto kai me polles dinatotites. Filika deos :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Μου αρεσει και μενα παρα πολυ το κινητο,εντυπωσιακο design κατα την αποψη μου. Ολα πολυ καλα αλλα φυσικα η καμερουλα δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη απο sharp,panasonic,samsung. Δεν με πολυαπασχολει αυτο γιατι κατα τ'αλλα ειναι κορυφαιο και νομιζω ασυναγωνιστο στην κατηγορια τιμης!!!!! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Βαλτε βρε παιδια καποια φωτογραφια τραβηγμενη απο το κινητο, κατα προτιμηση σε φυσικο φωτισμο. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geokaza Βαλτε βρε παιδια καποια φωτογραφια τραβηγμενη απο το κινητο, κατα προτιμηση σε φυσικο φωτισμο. Den exo sindesei to kinito me to pc akoma... kamia idea gia to ti na agoraso kai apo pou??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Μετρια πραγματα???? Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Και μια εσωτερικη. Πιστευω στην επομενη αναβαθμιση να βελτιωθει λιγο η ποιοτητα. Παντως στην οθονη φαινονται καλυτερα Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή για σύνδεση με τον ma-620ή τζίφος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αντε και ο γατος Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Δεν ξερω τι γινεται με τις συνδεσεις. Εγω εχω ενα usb καλωδιο που μου ειχε μεινει απο το Τ68 και με το προγραμμα που εχει στο cd,το xtndconnect εκανα συγχρονισμο με το outlook και ανεβασα αρχεια στο κινητο. Τωρα για να στειλεις φωτογραφιες απ'το κινητο στο pc δεν νομιζω να γινεται με το καλωδιο. Εγω προς το παρον τα στελνω με email απ'το κινητο στο pc μεσω gprs. Τσεκαρισε το forum του 610,τα ιδια προγραμματα χρησιμοποιουν!! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Tha koitaxo.Kala kai gamo ta gatia exeis file... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lestrange Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή για σύνδεση με τον ma-620ή τζίφος? κανε μια επισκεψη στο site της molileaction. δεν ειδα να υπαρχει ακομα ο manager για το t630 αλλα πιστευω οτι θα κανει δουλεια ο manager tou τ610 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jor1ge Και μια εσωτερικη. Πιστευω στην επομενη αναβαθμιση να βελτιωθει λιγο η ποιοτητα. Παντως στην οθονη φαινονται καλυτερα Αυτή είναι η ουσία. Το να τραβά κορυφαίες φωτογραφίες δεν είναι τόσο σημαντικό όσο άλλα που προσφέρει το Τ630. Σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι αναπόφευκτες κάποιες εκπτώσεις στις δυνατότητες. Προτιμώ να μην έχω τέλεια κάμερα παρά να μην έχω εύκολη συνδεσιμότητα με υπολογιστή (πχ ST55, nokia) ή να μην βρίσκω παιχνίδια (motorola) ή οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Sosta!Afti einai i ousia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 το πηρα και γω παιδες!!! o γερμανος της πολης μου δεν ειχε προλαβει να το βγαλει ουτε απο την κουτα που το παραλαβε :o δεν εχω να σχολιασω τιποτα το ιδιαιτερο, αφου ημουν κατοχος του 610 και ολα ειναι σχεδον ιδια. η αισθηση στα πληκτρα ειναι ειναι διαφορετικη αλλα σε 1-2 μερες θα τα εχω συνηθησει και αυτα. η συμβουλη μου παντως στους κατοχους του 610 ειναι να μην το αλλαξουν, δεν υπαρχει κανενας ιδιαιτερος λογος. και γω δεν θα το εκανα αν δεν το ειχα χασει :( :( μια ερωτηση για οσους το εχουν ηδη.. τι firmware εχει το κινητο σας? εγω εχω R4B. υπαρχει καμια νεοτερη? επλιζω οχι :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevian Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 πολύ μπλα μπλα έχει στο firmware... R4B001 prcCXC12-5791_EMEA_3_N R4B001 prcCXC12-5802_TAE_3_N LCD Current: 200309083 Camera: Current: 200307254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Ston diko mas germano den to exei ferei.Xerei kaneis an mporo na tous po na to kanoun paragellia apo Athina/Thessaloniki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevian Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill κανε μια επισκεψη στο site της molileaction. δεν ειδα να υπαρχει ακομα ο manager για το t630 αλλα πιστευω οτι θα κανει δουλεια ο manager tou τ610 Σήμερα το πήρα και εγώ το Τ630 και δοκίμασα με το USB καλώδιο της MobileAction αλλά το μόνο που πέτυχα ήταν να δουλέψει η φόρτιση... :mad: Ο handset manager του Τ610 δυστηχώς βγάζει μύνημα λάθους και ΔΕΝ δουλεύει με το Τ630!!! :!: Τουλάχιστον δουλεύουν οι εφαρμογές που είναι στο CD του κουτιού για να αλλάζουμε κανα wallpaper κλπ... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 kala re pedia giati den pernete usb to infrared adaptor gia sindesi me pc???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevian Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος millis kala re pedia giati den pernete usb to infrared adaptor gia sindesi me pc???? Γιατι είχαμε το καλώδιο από τη χρήση του Τ610 :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 παιδια εχω εχω την βαση του p800 αλλα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει οταν κανω την συνδεση υπαρχει δραστηριοτητα αλλα δεν συνεργαζοντε ουτε συγχρονισμο με το outlook κανει. καμμια ιδεα ??? Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill δεν εχω να σχολιασω τιποτα το ιδιαιτερο, αφου ημουν κατοχος του 610 και ολα ειναι σχεδον ιδια. η αισθηση στα πληκτρα ειναι ειναι διαφορετικη αλλα σε 1-2 μερες θα τα εχω συνηθησει και αυτα. η συμβουλη μου παντως στους κατοχους του 610 ειναι να μην το αλλαξουν, δεν υπαρχει κανενας ιδιαιτερος λογος....:blink: To είδα από κοντά σε κατάστημα Τelestet - παράλληλης εισαγωγής όχι αντιπροσωπείας....Επίσημα φαίνεται ελάχιστα κομμάτια έχουν έρθει.. Το μόνο θετικό η οθόνη του....H συσκευή δείχνει "ψεύτικη" σ'αυτό το χρώμα και τα πλήκτρα είναι απαράδεκτα σε design ,αν και με πιό μαλακή αίσθηση (και θέμα συνήθειας).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nirvami Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 t610 rulesss,t630 sucks, emfanisiaka milaw panta eee an mou to edinan emena tha to sxediaza kalytera paidia,toulaxisto den tha antegrafa tin nokia Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/3503/nirnnn.gif ...LFT... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolito Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 to thelo kai to psaxno apo tin paraskevi, sto katastima tis ericsson stin ilioypoli moy lene"einai poly kainourio den exei erthei akoma, se kana mina to perimenoume",sti vodafone ilioupolis kai alimoy den to exoyn akoysei , den exoyn oyte to z600, to idio kai sto germano ilioypolis. Ayrio tha dokimaso to byrona... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manolito to thelo kai to psaxno apo tin paraskevi, sto katastima tis ericsson stin ilioypoli moy lene"einai poly kainourio den exei erthei akoma, se kana mina to perimenoume",sti vodafone ilioupolis kai alimoy den to exoyn akoysei , den exoyn oyte to z600, to idio kai sto germano ilioypolis. Ayrio tha dokimaso to byrona... Ego meno ston byrona kai to pira apo to katastima germanou stin odo KYPROY. An pas sigoura tha breis giati eixe kamia dekaria komatia... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Θα στείλω κάποιον στο Βύρωνα.Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts