airmark Δημοσιεύτηκε July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2003 Οι περισσότεροι κάθε χρόνο αλλάζουν συσκευή κινητού τηλεφώνου. Συνήθως με επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου. Άλλοι πληρώνοντάς το εξ ολοκλήρου με μετρητά. Κάποιοι αλλάζουν και περισσότερες από μια φορά το χρόνο. Έγχρωμη οθόνη, πολυφωνικοί ήχοι, νέα κόλπα, νέα παιχνίδια, περισσότερα χρώματα, κάμερα κλπ. είναι οι κράχτες για την αναβάθμιση της συσκευής. Αξίζει τον κόπο αυτή η φασαρία; Αξίζει να πληρώνουμε για μια συσκευή που είναι ένα απλό εργαλείο τόσα, όσα κοστίζει ένα ακριβό PDA ή ένα φτηνό μεταχειρισμένο laptop? (που στην τελική έχουν απείρως περισσότερες δυνατότητες από οποιοδήποτε κινητό κυκλοφορεί σήμερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Στην αρχή, το κινητό το ήθελα απλώς να είναι μικρό και δεν με συγκινούσε τίποτα του στυλ "νέο μοντέλο με EMS" ή "νέο μοντέλο με δόνηση" ή "νέο μοντέλο με πολυφωνικά ringtones". Μετά ήρθε το 7650. Πρώτη φορά έκανα έτσι για ένα κινητό. Κανονικός έρωτας! Τώρα με βλέπω να αλλάζω κινητό κάθε 12-14 μήνες, αν και μετά το 6600 μόνο ένα καλό 3G θα με συγκινούσε... Εν ολίγοις, συμφωνώ για αλλαγή κινητού, μόνο όταν βγεί κάτι σαφώς καλύτερο από αυτό που έχεις, και οι δυνατότητες του υφιστάμενου δεν σου αρκούν πιά. Τρανό παράδειγμα το 7650: δεν έχει BT Handsfree ούτε CarKit, έχει πολύ λίγη μνήμη δίχως επεκτασιμότητα, και σχετικά κακή ποιότητα φωτογραφίας. Ε, δε θα πάω να πάρω το 6600? (το 3650 απορρίπτεται λόγω εμφάνισης...) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αγαπητέ sigmacom νομίζω ότι διάβασες τη σκέψη μου, έγραψες αυτά ακριβώς που θα έγραφα κι εγώ! :) Τα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου είναι μόλις 3: Ένα alcatel one touch club, με το οποίο μπήκα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας αρκετά χρόνια πριν, το 7110 με το οποίο έμεινα για πολύ περισσότερο από δύο χρόνια περιμένοντας κάτι σημαντικά καλύτερο ώστε ν' αποφασίσω να το αλλάξω, και το ενός έτους πια 7650 μου το οποίο ερωτεύτηκα μόλις ανακοινώθηκε και περίμενα εναγωνίως μήνες έως ότου κυκλοφορήσει! Δε με συγκίνησαν ποτέ τα 1-2 παραπάνω features ενός επόμενου μοντέλου, αλλά δεν θα περίμενα ούτε μέρα για να πάρω στα χέρια μου κάτι τόσο πρωτοποριακό όσο π.χ. το Series 60. Τώρα ο λόγος που θα πάρω το 6600 είναι κυρίως η μνήμη (το 3650 απορρίπτεται για την εμφάνιση και το πληκτρολόγιό του), σε συνδυασμό όμως με όλα τα νεότερα καλούδια του Series 60 v2.0. Μετά κι εγώ βλέπω να περιμένω την ωρίμανση της τεχνολογίας 3G για το επόμενο κινητό μου, χωρίς βέβαια να ξέρω τι μου επιφυλάσσει η "μοίρα" (βλ. τεχνολογία). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Εγώ δυστυχώς θα αλλάξω κινητό σε 4-5 μήνες περίπου για το λόγο το κινητό που έχω τώρα δεν με καλύπτει σαν GPRS μόντεμ Πλέον έχω χάσει το ενδιαφέρον για τα σημερινά κινητά απλά δεν με εντυπωσιάζουν πολύ. :!: :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αχ μακαρι να μπορουσα να πω οτι και απο τα δικα μου χερια περασαν μονο 2-3-4 κινητα και να μην σκεφτομαι ποσα λεφτουδακια ξοδεψα τα τελευταια χρονια για αγορες τηλεφωνων. Ο λογος απλος, καθε τι καινουργιο με προκαλουσε να το αγορασω χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο. Παιδια ειμασταν, μ***ιες καναμε. Τωρα πλεον πολυ δυσκολα αγοραζω κινητο, αλλα περιμενω πως και πως να βγει το 6600 και να το παρω. Ηδη το ΝΟΚΙΑ CLUB της πολης εχει παρει την παραγγελια και μολις το παραλαβουνε (οποτε με το καλο) μου το ετοιμαζουν και μου το φερνουν. Απο την αλλη ομως λεω... το N-GAGE δεν θα το χαρουμε και εμεις? Οποτε... καταναλωτικη μανια να το πω? Βλακεια να το πω? Δεν ξερω τι θελω να πω??? Μονο μια οικονομικη κρηση (μακρια απο μας) ή μια παυση των εταιριων για την παραγωγη νεων μοντελων θα μας κρατησει στασιμους λιγακι... Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orka Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Διαβάζοντας τις απόψεις σας άναρωτιέμαι, αφού όλοι λίγο ή πολύ καταλήγουμε στο ότι τελικά είναι μεγάλη χαζομάρα να αλλάζουμε τα κινητά σαν πουκάμισα, γιατί δεν σταματάμε αυτή την μανία; Εγω μετά απο το 2002-2003 που ήταν καταστροφικό για την τσέπη μου όσο αφορά τα κινητά, αποφάσισα να μην κάνω βιαστηκές κινήσεις. Τουλάχιστον καλό θα ήταν να αγοράζω ένα κινητό τηλέφωνο που να έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο. Για παράδειγμα μετά το P800 που θα είμαστε για αρκετό καιρό ακόμα μαζί, το μόνο που γλυκοκοιτάζω είναι το Z1010 που είναι 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον orka Διαβάζοντας τις απόψεις σας άναρωτιέμαι, αφού όλοι λίγο ή πολύ καταλήγουμε στο ότι τελικά είναι μεγάλη χαζομάρα να αλλάζουμε τα κινητά σαν πουκάμισα, γιατί δεν σταματάμε αυτή την μανία; Εγω μετά απο το 2002-2003 που ήταν καταστροφικό για την τσέπη μου όσο αφορά τα κινητά, αποφάσισα να μην κάνω βιαστηκές κινήσεις. Τουλάχιστον καλό θα ήταν να αγοράζω ένα κινητό τηλέφωνο που να έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο. Για παράδειγμα μετά το P800 που θα είμαστε για αρκετό καιρό ακόμα μαζί, το μόνο που γλυκοκοιτάζω είναι το Z1010 που είναι 3G. Όλοι γλυκοκοιτάζουμε τα 3G :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Exposed_Bone Όλοι γλυκοκοιτάζουμε τα 3G :p Συμφωνω... :blink: Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Η απόψή μου είναι ότι αν έχεις συμβόλαιο έτσι και αλλιώς, τότε γιατί να αφήσεις την επιδότηση να πάει χαμένη? Τώρα αν μιλάμε να είσαι πάντα με το κινητό τελευταίας τεχνολογίας στο χέρι, τότε παίζει ρόλο και η τσέπη σου (και η διαθεσή σου να χαλάς). Και βέβαια με ώριμη σκέψη να κρίνεις αν χρειάζεσαι όλα τα καλούδια που προσφέρει μια πολύ τελευταία συσκευή, και βέβαια αν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις! Αν είναι να δώσεις π.χ. 300 - 400 Ευρώ για καλό κινητό με κάμερες κτλ τότε να δείς αν πρόκειται να την χρησιμοποιείς κανονικά και συχνά ή αν θα βγάλεις 10 - 20 φωτογραφίες και τέλος μετά σου έφυγε ο ενθουσιασμός... Προσωπικά κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ. Ήθελα να πάρω το SX1 το οποίο όμως θα κοστίσει ένα κάρο λεφτά, και επειδή με ξέρω θα παίξω λίγο και μετά θα το βαρεθώ, οπότε τσάμπα η δουλειά. Πήρα το M55 που είναι πολύ απλό και φτηνό και βλέπουμε :-) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 προσωπικά από τα χέρια μου έχουν περάσει 3 κινητά κ γλυκοκοιτάω το 4ο... Το π΄ρωτο ήταν ένα motorola L7089 (Δεκ. 2000), ακολούθησε το T29s (Δεκ. 2001) κ τώρα έχω νόκια 3510i (Φεβρούαριος 2003) κ σκέφτομαι σοβαρά να πάρω T610 κατά τον Σεπτέμβριο... Προσωπικά το μοτορόλα ήταν για τα μπάζα κ ήθελα να το αλλάξω το συντομότερο... Με το Τ29 είμαι πολύ ευχαριστημένος κ δεννομίζω ότι θα το είχα αλλάξει αν δεν τύχαινε επιδότηση συσκευής στον πατέρα μου... Πάντως με το καινούργια κινητά έχω πάθει πλάκα... Θέλω να αλλάζω κάθε 6/μηνό.... Τ610 σου 'ρχομαστε... (αν πείσουμε τους parents!!) :whistle: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 μια φορά το χρόνο (επιδότηση ΟΛΕ!) και παμε απο το 3210 στο μικρότερο 3310 στο μικρότερο SL45i στο μικρότερο Τ720ι..... αν δεν σας είναι κόπος γράψτε και τα κινητά που έχετε αλλάξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Εγώ πάλι ξεκίνησα με ένα Ericsson S868 το 1998, μετά πήρα ένα Siemens C35i, και εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου είμαι με ένα Siemens ME45... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Προσωπικά προβλέπω ότι πλησιάζουμε σιγά σιγά στον κορεσμό.. Όπως παλιά με τα pc..Από τον 486 πήγαμε στον Pentium μετα Pentium Pro, Pentium II κοκ Όλοι τρέχαμε να πετάξουμε το παλιό (τότε τι αναβάθμιση να γίνει..τα περισσότερα ήταν άχρηστα) και να πάρουμε το καινούριο.. Τώρα ποιον πειράζει να μείνει με ένα Pentium 4 1,8GHZ για μερικά χρόνια, αφού δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να κάνεις.. Έτσι μόλις εξαντληθούν οι νέες τεχνολογίες και περιλαμβάνονται από την αρχή σε ένα κινητό (κάτι σαν το ipaq 5550 , με ενσωματωμένη δυνατότητα κινητού όμως, μικρότερο μέγεθος και μια μικρή εξέλιξη του λειτουργικού της microsoft) θα επέλθει και εδώ κορεσμός. Θα αγοράζουμε ένα κινητό κάθε 2 χρόνια όπου θα μας καλύπτει απόλυτα και απλά μπορεί να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε καινούριο software κάθε 1-2 χρόνια (κάτι σαν αναβάθμιση από pocket pc 2002 --->2003) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Σωστός ο kplr. Είναι ακριβώς το θέμα κατά πόσο κάνεις τη δουλειά σου ή όχι. Ήδη έχω ξοδέψει ένα κάρο λεφτά για PC στη ζωή μου, δεν θέλω να μπώ στο λούκι και με τα κινητά... Άλλαζα PC μέχρι που σταμάτησα πριν 2 χρόνια σε ένα 8000αρακι, αφού κάνει όλα όσα θέλω εγώ τουλάχιστον. Το ίδιο και με το κινητό.... Δεν έχω αλλάξει πολλά κινητά, το 1998 (!) πήρα το 5130 που το είχα μέχρι πριν μια εβδομάδα! (Τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή...) Τώρα πήρα το Μ55, μια χαρά τηλέφωνο και μικρό και απ' όλα (για μένα). Όσο και να φαίνεται περίεργο σε πολλούς από σας, όλο αυτό το διάστημα δεν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη για να αλλάξω. Οι μελωδίες και τα εικονομηνύματα προσωπικά τα θεωρώ εμπορικές χαζομάρες... Θα πάρω κινητό με κάμερα όταν και όποτε τα κινητά θα ενσωματώνουν σοβαρές κάμερες ώστε να μπορώ να τυπώνω τις φωτογραφίες μου μετά. Προς το παρόν οι θολές 640χ480 (πολλές φορές και 352χ288) δεν με καλύπτουν... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 πολλές φορές βλέπεις το κινητό σαν μια αλλαγή. όταν θέλω να αλλάξω... να αφήσω πίσω μου μια εποχή, ένα πρόσωπο, μια σχέση... μια φιλία που χάλασε αλλά και όταν αρχίζει το καλοκαίρι ή ανοίγουν οι σχολές και τα σχολεία... θέλω να πάρω ένα κινητό. έριξα κάποτα λεφτά και τώρα ζω από ανταλλαγές και πωλήσεις. βέβαια δύσκολα πια ερωτεύμαι ένα κινητό... όπως το σ25, το 6210 και το 8310... το τ68ί ήταν καλό αλλά με ξένιζε, το 7650 άριστο αλλά έφαγε τα ψωμιά του... το spv καλό αλλά μου κόστισε πολλά, το π800... δεν με συγκίνησε καθόλου, το xda... δεν έκανε για μένα, το 3650...χάλια, το 6100 μετριότατο, το σ55...τίποτα το ιδιαίτερο, το σλ55... πολύ θηλυκό και τέλος το τ610... καλό για καλοκαίρι αλλά θέλω μια αλλαγή. ίσως είναι αρρώστεια, ίσως τρέλα... όμως το βασικό είναι ότι κανένας δεν μου το επιβάλλει (καμιά εταιρία και κανένας χορηγός). το κάνω επειδή μου αρέσει. είπα και εγώ την τρελή γνώμη μου που ... δεν είναι και ότι καλύτερο. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 μετά από σχεδόν όλα τα ericsson μέχρι και το t28 γνώρισα την ομορφιά των siemens(s35-s45-s55)...σε κανά μήνα εύχομαι και με το sx1..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Σωστός ο kplr εφόσον όμως επιλέγεις ένα κινητό με βάση τις δυνατότητές του. Υπάχουν όμως πολλά άτομα (μεταξύ των οποίων και ο γραφων) που δεν ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες ενός κινητου αλλά για την κυρίως εμφάνιση του. Και εξηγώ: Πέρασα απο 3210 3310, SL45, Τ720ι. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία δυνατότητα στα SL45i και Motorola T720i που να μην υπήρχε στα 3210 και 3310 που θεωρούνται entry class. Ακόμα κρατω τις επαφές μου στην SIM, δεν χρησιμοποιώ ημερολόγιο, δεν χρησιμοποιώ WAP και τώρα με το τ720ι έχω κόψει και τα μηνύματα ktl ktl. ( Στο Motorola δινουν μαζί την κάμερα...αμφιβάλλω αν την έχω χρησιμοποιήσει πανω απο 4-5 φορές. ) Συνεπώς σε ένα target-group που δεν έχει σαν προτεραιότητα τις δυνατότητες του κινητού, η λέξη "κορεσμός" είναι πρακτικά άγνωστη. Τώρα όσον αφορά αυτό που λέει ο Alexkass πιστεύω οτι είναι κατάντια να αλλάζεις το κινητό σου μονο και μονο για να <<όταν θέλω να αλλάξω... να αφήσω πίσω μου μια εποχή, ένα πρόσωπο, μια σχέση... μια φιλία που χάλασε αλλά και όταν αρχίζει το καλοκαίρι ή ανοίγουν οι σχολές και τα σχολεία... θέλω να πάρω ένα κινητό>> παρόλαυτά όμώς πιστεύω ότι συμβαίνει {αλλά τότε το πρόβλημα είναι αλλού}..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3 ...σε κανά μήνα εύχομαι και με το sx1..:) Αντε ρε Νίκο... μαύρα μάτια κάναμε... :o :worry: Όσο και να λέω... το θέλω το %$@#%$#$νο... :rolleyes: :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass πολλές φορές βλέπεις το κινητό σαν μια αλλαγή. όταν θέλω να αλλάξω... να αφήσω πίσω μου μια εποχή, ένα πρόσωπο, μια σχέση... μια φιλία που χάλασε αλλά και όταν αρχίζει το καλοκαίρι ή ανοίγουν οι σχολές και τα σχολεία... θέλω να πάρω ένα κινητό. έριξα κάποτα λεφτά και τώρα ζω από ανταλλαγές και πωλήσεις. βέβαια δύσκολα πια ερωτεύμαι ένα κινητό... Μην τσακώνεσαι πολύ...Δε συμφέρει οικονομικά... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Εγώ αναρωτιέμαι ποτέ θα πάρω ένα κινητό με γ@μ@το GPRS montem Αυτό το καιρό είμαι με ένα T65 και με Τ300 όταν χρησιμοποιώ το PPC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kplr Μην τσακώνεσαι πολύ...Δε συμφέρει οικονομικά... :p Αμ και να τα έχεις πάλι δε συμφέρει οικονομικά .... :wacko: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 Σωστός ο kplr εφόσον όμως επιλέγεις ένα κινητό με βάση τις δυνατότητές του. Υπάχουν όμως πολλά άτομα (μεταξύ των οποίων και ο γραφων) που δεν ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες ενός κινητου αλλά για την κυρίως εμφάνιση του. Και εξηγώ: Πέρασα απο 3210 3310, SL45, Τ720ι. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία δυνατότητα στα SL45i και Motorola T720i που να μην υπήρχε στα 3210 και 3310 που θεωρούνται entry class. Ακόμα κρατω τις επαφές μου στην SIM, δεν χρησιμοποιώ ημερολόγιο, δεν χρησιμοποιώ WAP και τώρα με το τ720ι έχω κόψει και τα μηνύματα ktl ktl. ( Στο Motorola δινουν μαζί την κάμερα...αμφιβάλλω αν την έχω χρησιμοποιήσει πανω απο 4-5 φορές. ) Συνεπώς σε ένα target-group που δεν έχει σαν προτεραιότητα τις δυνατότητες του κινητού, η λέξη "κορεσμός" είναι πρακτικά άγνωστη. Τώρα όσον αφορά αυτό που λέει ο Alexkass πιστεύω οτι είναι κατάντια να αλλάζεις το κινητό σου μονο και μονο για να <<όταν θέλω να αλλάξω... να αφήσω πίσω μου μια εποχή, ένα πρόσωπο, μια σχέση... μια φιλία που χάλασε αλλά και όταν αρχίζει το καλοκαίρι ή ανοίγουν οι σχολές και τα σχολεία... θέλω να πάρω ένα κινητό>> παρόλαυτά όμώς πιστεύω ότι συμβαίνει {αλλά τότε το πρόβλημα είναι αλλού}..... δεν σου επιτέθηκα. και για μένα μπορεί να είναι άλλα κατάντια. αν έχω λεφτά για ξόδεμα είναι δικό μου θέμα. αλλά μάλλον δεν διάβασες καλά το ποστ μου. :!: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz Αντε ρε Νίκο... μαύρα μάτια κάναμε... :o :worry: Όσο και να λέω... το θέλω το %$@#%$#$νο... :rolleyes: :p αν το πάρω πρώτος θα έρθω Πάτρα να στο δανείσω... :o άλλωστε έχω καιρό να έρθω.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 den kserw ti einai re paidia kai an einai ios,psixologiko 'h otidhpote allo alla taxw paiksei!eidika fetos! ianoyarios 2001-->8210(meta 3 mhnes ptwsh se ryaki) ioylio 2001-->8210(meta 8 mhnes metabibash ston patera mou) martio 2002-->t68(ton iounio tou idiou xronou mploum sth thallasa kai to t68 sthn tseph toy magio!pare pente ilia lakama!) ioulios 2002-->t68i(eixa faei t kollhma me thn parousiash toy p800 kai to perimena en agwniws gia 5 mhnes...nomizw edw htan pou me xtyphse o ios!to poulaw telh dekembrioy) dekembrios 2002-->7650(afou den erxotan to mamhmeno to p800 den mporousa na perimenw allo!) synexizw xwris hmeromhnies giati epete kourastiko!na kserete oti o rythmos allaghs mporei na htan kai kathe bdoamada,ana 2 bdomada mporei kai mhna alla pote ligotero(trela e?)anthrwpoi me kardiakes pathiseis paraklountai na mh diabasoun! gd-87,p800,gd-87,spv,7650,p800,7210,t720,8910,v200,3650,7250! twra eimai me ena t610 3 hmerwn kai to briskw endiaferwn!alla gia to xeimwna apokleietai na to krathsw!an ksi pshfizw pali kai pali p800!tha tsimphsw kana sx1 se kamia kali timh!ayta...elpizw an me synantisete kamia mera na mou peite ena geia...DEN EIMAI TRELOS!!! :'( :'( xeexee... :p :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αυτό τον χρόνο έχω κάνει τις περισσότερες αλλαγές από ποτέ.Τελικά κατάλαβα ότι δεν αξίζει τελικά τόσο τρέξιμο και χρήμα.Απο εδώ και πέρα θα κρατάω ένα κινητό που θα ικανοποιεί τις ανάγκες μου,μέχρι η κατάσταση του να φτάσει στο απροχώρητο από πλευράς υλικου,design και οτιδήποτε άλλο.Και έτσι έχομε (ξεκινάω από πολύ παλιά.. :o ) Nokia 1000 κάτι Ericsson gf 788e Siemens C25 Siemenes C35i Siemens C 45 Panasonic gf 78 (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο) Nokia 5510 (το μεγάλο με τα Mp3 & radio) Siemens M 50 Nokia 3410 Nokia 7650 Νokia 6100 Siemens S55 (μόλις βγήκε) και κάποια άλλα μοντέλα τα οποία έχω ξεχάσει :wacko: Τελικώς τα εδωσα όλα και είμαι πλέον με το πολυαγαπημένο sl μου με μια mmc64αρα,και με ένα nokia 8210 για εφεδρικό.. Περιμένοντας το sx1.. Συμβουλή για όσους αλλάζουν συνεχώς τηλέφωνα,πάρτε ενα δέκτη ΙR,έτσι μπορείται να έχετε ένα ας πούμε καλώδιο για όλα τα τηλέφωνα.Εκείνη την περίοδο μου είχε λύσει τα χέρια.Σκεφτεστε να έπρεπε να πάρω για όλα αυτα και ξεχωριστό καλώδιο? :'( :wacko: :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts