Jump to content

Parking στο αεροδρομιο

DjTony
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα.. Ακούω διαφήμιση για 5€ τη μέρα παρκινγ στο αεροδρόμιο... Πρέπει να κανω online κρατηση ετσι ?

Καποιος γνωστός χωρις να ξερει λεπτομέρειες ομως μου ειπε οτι λιγο εξω απο το αεροδρομιο εχει parking που ειναι πιο φθηνα λεει, και σε παει βανακι στο αεροδρομιο... ξερει καποιος κατι ? αν ναι ας δωσει καμια πληροφορια παιδια. Ευχαριστω

Είχα ρωτήσει παλαιότερα και απλά γλύτωνα 5 ευρώ. Πρέπει να ρωτήσεις για το αν σε συμφέρει.

Συνήθως το αφήνω Δευτέρα πρωί και το παίρνω Παρασκευή βράδυ με 25 ευρώ προπληρωμή online (στο αεροδρόμιο)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Αν το αφήσω Δευτέρα πρωί και το πάρω Σάββατο βράδυ; θα πάει 30; υπάρχει δηλαδή όριο 5 μέρες;

Αν το αφήσω Δευτέρα πρωί και το πάρω Σάββατο βράδυ; θα πάει 30; υπάρχει δηλαδή όριο 5 μέρες;
Μπες online να το δεις, θα σου δώσει 2 επιλογές,

1) απλή μετάβαση, και να πληρώσεις μετα

2) προπληρωμή

και τα από πάνω σε άλλες δύο επιλογές ανάλογα με το ποιο Parking θα επιλέξεις, P3 holiday ή ένα από τα άλλα δύο.

Είναι πολύ κατατοπιστικο.

Δεν υπάρχει όριο, αλλά νομίζω η χρέωση είναι κλιμακωτή, όσο πιο πολύ τόσο λιγότερο ή ημερήσια χρέωση

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Έκλεισα τελικά με 20€ για τις μέρες που ήθελα σε διπλανό πάρκινγκ με την εφαρμογή Park around που εννοείται με πάνε και με φέρνουν στο αεροδρόμιο δωρεάν

Έκλεισα τελικά με 20€ για τις μέρες που ήθελα σε διπλανό πάρκινγκ με την εφαρμογή Park around που εννοείται με πάνε και με φέρνουν στο αεροδρόμιο δωρεάν

Και πολύ καλά έκανες φίλε μου, χρόνια τώρα έτσι κάνω. Και όχι τίποτα άλλο πας εκεί σε πάνε άμεσα αεροδρόμιο σου παίρνουν τα πράγματα και σε αφήνουν έξω από τη πόρτα και στην επιστροφή τους κάνεις απλά μια κλήση και σε 2-3 λεπτά έχουν έρθει στην έξοδο που τους λες τα σηκώνουν τα φορτώνουν και στα μεταφέρουν στο δικό σου όχημα στο πάρκινγκ ούτε λεωφορειακια ουτε ποδαροδρομος και φθηνοτερα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• 1 year later...

Είναι τόσα πολλά τα πάρκινγκ δίπλα στο αεροδρόμιο Μακεδονία(Θεσσαλονίκη) που όλα κάνουν το πιο απλό πράγμα.

Να φυλάνε το αυτοκίνητο και να σε πηγαινοφερνουν.

Βλέπεις τιμή και αποφασίζεις.

Προσωπικά το αφήνω στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και ας πληρώνω κάτι παραπάνω. (δε θέλω να αφήνω το κλειδί-ειδικα για μέρες)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι τόσα πολλά τα πάρκινγκ δίπλα στο αεροδρόμιο Μακεδονία(Θεσσαλονίκη) που όλα κάνουν το πιο απλό πράγμα.

Να φυλάνε το αυτοκίνητο και να σε πηγαινοφερνουν.

Βλέπεις τιμή και αποφασίζεις.

Προσωπικά το αφήνω στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και ας πληρώνω κάτι παραπάνω. (δε θέλω να αφήνω το κλειδί-ειδικα για μέρες)

Γιατί αφήνεις κλειδί;; Εγώ ποτέ δεν αφήσω κλειδί στα πάρκινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας (στα απέξω εννοώ). Σε ρωτάνε κι όλας αν θέλετε να τα αφήσετε και σε τρία διαφορετικά που έχω πάει παντα δεν αφήνω. Θεσσαλονίκη δε σε ρωτάνε;

George Bernard Shaw

Στα "ιδιωτικα" τύπου park n fly, air park, κλπ πάντα αφήνεις κλειδί για να το παρκάρουν αυτοί. Εσύ το αφήνεις στην είσοδο του πάρκινγκ και από κει το παραλαμβάνεις.

Σε αυτά που είναι του αεροδρομίου (ακριβώς παραδίπλα απ' το κτίριο) μπαίνεις, παρκάρεις όπου θες, κρατάς το κλειδί. Ε, σε αυτά προτιμώ να παρκάρω και ας είναι λίγο ακριβότερα.

Έχω παρκάρει πάρα πολλές φορές σε τέτοια πάρκινγκ. Πάντα βασικά όποτε πάω αεροδρόμιο. Ποτέ στου αεροδρομίου. Κοιτάω πάντα τα χιλιόμετρα. Ούτε ένα χιλιόμετρο δεν έχει γίνει ποτέ. Απλά στο αφήνουν κάπου πιο μέσα ανάλογα με το πότε θα γυρίσεις και τέλος. Δε βρίσκω λόγο ανησυχίας. Τα εμπιστεύεται εξάλλου χιλιάδες κόσμος καθημερινά, φαίνεται και από την πληρότητα τους..

Δεν λέω ότι δεν είναι εμπιστοσύνης.

Απλά ΕΓΩ δε θέλω να αφήσω τα κλειδιά σε κάποιον για ημέρες.

Στα "ιδιωτικα" τύπου park n fly, air park, κλπ πάντα αφήνεις κλειδί για να το παρκάρουν αυτοί. Εσύ το αφήνεις στην είσοδο του πάρκινγκ και από κει το παραλαμβάνεις.

Σε αυτά που είναι του αεροδρομίου (ακριβώς παραδίπλα απ' το κτίριο) μπαίνεις, παρκάρεις όπου θες, κρατάς το κλειδί. Ε, σε αυτά προτιμώ να παρκάρω και ας είναι λίγο ακριβότερα.

Μάλλον δεν έχετε ρωτήσει επαναλαμβάνω ότι και στα ιδιωτικά παίρνετε κανονικά τα κλειδιά μαζί σας και φυσικά το παρκάρετε μόνοι σας. Εχω παρκάρει άπειρες φορές κυρίως στο apollo parking τελευταία αλλά και στο aras και πιο παλιά σε ένα τρίτο νομίζω easyairparking. Όταν πας στην είσοδο λέω ότι θα πάρω τα κλειδιά και σου λένε που να το παρκάρεις και έρχονται με το βανακι στη θέση να σε πάρουν μαζί με βαλίτσες και στην επιστροφή σε αφήνουν εκεί παλι. Δε ξέρω για τα άλλα αν άλλαξαν πολιτική αλλά στο apollo έχω πάει πάνω από 10 φορές τη τελευταία τριετία και πάντα με ρωτάνε οι άνθρωποι αν θα πάρω τα κλειδιά μαζί μου. Προφανώς και εγώ δεν έχω τόσο εμπιστοσύνη να τα αφήσω.

YΓ: Επίσης τα περισσότερα το γράφουν και στο site τους τώρα που κοίταξα ότι μπορείτε να πάρετε τα κλειδιά μαζι σας. Και το parkaround το γράφει

Edited by pan82

George Bernard Shaw

Μάλλον δεν έχετε ρωτήσει επαναλαμβάνω ότι και στα ιδιωτικά παίρνετε κανονικά τα κλειδιά μαζί σας και φυσικά το παρκάρετε μόνοι σας. Εχω παρκάρει άπειρες φορές κυρίως στο apollo parking τελευταία αλλά και στο aras και πιο παλιά σε ένα τρίτο νομίζω easyairparking. Όταν πας στην είσοδο λέω ότι θα πάρω τα κλειδιά και σου λένε που να το παρκάρεις και έρχονται με το βανακι στη θέση να σε πάρουν μαζί με βαλίτσες και στην επιστροφή σε αφήνουν εκεί παλι. Δε ξέρω για τα άλλα αν άλλαξαν πολιτική αλλά στο apollo έχω πάει πάνω από 10 φορές τη τελευταία τριετία και πάντα με ρωτάνε οι άνθρωποι αν θα πάρω τα κλειδιά μαζί μου. Προφανώς και εγώ δεν έχω τόσο εμπιστοσύνη να τα αφήσω.

YΓ: Επίσης τα περισσότερα το γράφουν και στο site τους τώρα που κοίταξα ότι μπορείτε να πάρετε τα κλειδιά μαζι σας. Και το parkaround το γράφει

Πόσο κοστίζει εκεί η εβδομάδα, Δευτέρα πρωί έως Παρασκευή βράδυ;

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Το Μάρτιο που ταξίδεψα, ρώτησα σε 3-4 (Θεσσαλονίκη) και κανένα δεν επέτρεψε να πάρω τα κλειδιά μαζί μου.

Μάλιστα όλα είπαν την ίδια φράση: το αφήνεις στην είσοδο και από δω το παραλαμβάνεις.

Δε μπήκα στη διαδικασία να επιμείνω στο να τα κρατήσω

Αν άλλαξε κάτι μέσα σε 2 μήνες δε ξέρω.

Αφηνεις κλειδι γιατι ειναι και να στο πλυνουν το αμαξι νομιζω με 2-3€ επιπλεον αν θες εκτος απο το να το μετακινουνε μπροστα ή πισω.

Για Park n Fly εχω εμπειρια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Προφανώς και για θέματα ασφάλειας μπορεί να το θέλουν (υποθετικά σε περίπτωση πυρκαγιάς να μπορούν να το μετακινήσουν)

Αλλά και πάλι δε θέλω να το αφήσω σε αυτούς.

Προφανώς και για θέματα ασφάλειας μπορεί να το θέλουν (υποθετικά σε περίπτωση πυρκαγιάς να μπορούν να το μετακινήσουν)

Αλλά και πάλι δε θέλω να το αφήσω σε αυτούς.

Μα δεν αφήνεις το κλειδί. Μη λέμε ανακρίβειες.

Στο park n fly τουλάχιστον, δίνεις κλειδί μόνο αν θες πλύσιμο του αμαξιού.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Μάρτιο που ταξίδεψα, ρώτησα σε 3-4 (Θεσσαλονίκη) και κανένα δεν επέτρεψε να πάρω τα κλειδιά μαζί μου.

Μάλιστα όλα είπαν την ίδια φράση: το αφήνεις στην είσοδο και από δω το παραλαμβάνεις.

Δε μπήκα στη διαδικασία να επιμείνω στο να τα κρατήσω

Αν άλλαξε κάτι μέσα σε 2 μήνες δε ξέρω.

Μα δεν αφήνεις το κλειδί. Μη λέμε ανακρίβειες.

Στο park n fly τουλάχιστον, δίνεις κλειδί μόνο αν θες πλύσιμο του αμαξιού.

Το παραπάνω κοίτα.

Τον Μάρτιο ΔΕΝ επέτρεψε κανένα να πάρω μαζί μου τα κλειδιά.

Αναφέρομαι στα της Θεσσαλονίκης

Το παραπάνω κοίτα.

Τον Μάρτιο ΔΕΝ επέτρεψε κανένα να πάρω μαζί μου τα κλειδιά.

Αναφέρομαι στα της Θεσσαλονίκης

Πάω στο park n fly από το 2016. Πότε δεν έδωσα τα κλειδιά εκτός και αν ήθελα να το πλυνουν.

Δεν αμφισβητώ για αυτά που λες και μου κάνουν μεγάλη εντύπωση.

Πριν λίγες μέρες άφησα το αυτοκίνητο μου σε ένα από τα πάρκινγκ κοντά στο ελ.βενιζελος.αφησα τα κλειδιά.κανενα έξτρα χιλιόμετρο στο οδόμετρο.δεν ξέρω αν ζητήσεις αν μπορείς να τα πάρεις.

Tcl 20 5g

Πριν λίγες μέρες άφησα το αυτοκίνητο μου σε ένα από τα πάρκινγκ κοντά στο ελ.βενιζελος.αφησα τα κλειδιά.κανενα έξτρα χιλιόμετρο στο οδόμετρο.δεν ξέρω αν ζητήσεις αν μπορείς να τα πάρεις.

Και εγω σε αναλογο δεν αφησα κλειδια,ειπα οτι θα τα παρω και δεν μου ειπαν κατι.

• 1 month later...