stelmanious Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 159 plaisio,χτες το πηρα ειναι αψογο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 (edited) Παιδια καλησπέρα,μπορείτε να βοηθήσετε όσοι εχετε την συσκευή και να μου πείτε με ποια κάρτα μνήμης δουλεύει άψογα και δοκιμασμένα,σύμφωνα με αυτές που εχετε εσείς; Μια patriot 32 που έβαλα,την βλέπει μεν αρχικά,αλλα πετάει συνεχεια σφάλμα κάρτας και δεν αποθηκεύει με τιποτα φυσικα.μιλαω για καινούργια συσκευή και κάρτα. Γενικά ειδα στο ΝΕΤ οτι τα honor 9 lite εχουν θέματα με τις sd,απλα θελω τη βοήθεια σας,για να αγοράσω κάποια άλλη που θα δουλέψει σίγουρα και θα ειναι συμβατή. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Edited January 27, 2019 by pakitgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AUQ Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλημερα παιδια , χθες αγορασα το νεο μου κινητο 9lite blue , μετα απο 4 χρονια με το thl T6 pro :X:X. Πραγματικα πολυ ωραιο αλλα και πολυ ευκολο να σου πεσει κατω ... το κουτι δεν ειχε θηκη μεσα και παραγγειλα θηκη & temperd glass . Εκανε ενημερωση λογισμικου LLD-L31 8.0.0.141(432) . Εσωτερικος χωρος αποθηκευσης 32,00GB ελευθερος 20,36GB . Ειμαι στην εξερευνηση του κινητου ......:shock::shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AUQ Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Ξερουμε κανενα Tempered Glass που να εφαρμοζει σωστα στο κινητο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Αναβάθμιση δεν βλέπω και ανησυχώ πάντως το κινητό σε σχέση με τα xiami μου φαίνεται πολύ αργό σε σύγκριση μαζί του. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 (edited) Το τηλέφωνο υποστηρίζει το volte της cosmote και την 800 συχνότητα (Β20) ? Edited March 11, 2019 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdr Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλησπέρα στην παρέα.. Το honor κατά την γνώμη μου είναι τίμιο τηλέφωνο για τα χρήματα του. Ικανοποιητική οθόνη ταχύτητα κάμερα αυτονομία μπαταρίας ράδιο.. Είναι μια καλή επιλογή τηλεφώνου με λίγα χρήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλησπέρα παίδες θα ήθελα να μου προτείνετε μια κάρτα microsd για το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ως φαίνεται ξεκίνησαν οι beta εκδόσεις της pie... Η τελική έκδοση μάλλον δεν θα αργήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ξερουμε κανενα Tempered Glass που να εφαρμοζει σωστα στο κινητο ??? Δυστυχώς ειναι κυρτο το κρυσταλο του κινητου εγω την πατησα με ενα Tempered glass απο το e-shop δεν εχει καθολου καλη εφαρμογη. Ψάχνω να βρω κατι αλλο αλλα δεν ξερω τι εφαρμογη θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Καλημέρα και καλή δύναμη. Το κινητό υπάρχει στην δουλειά μας και στο σπίτι από συνεργάτες μας. Ωστόσο δεν βλέπουμε αναβαθμίσεις συχνά και περιμένουμε να πάρει το EMUI με την νέα του έκδοση, έχουμε κανένα νεώτερο μήπως; Πάντως σε σύγκριση με ένα xiaomo 5 plus βλέπω ότι έχει τεράστιες διαφορές σε ταχύτητα... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παιδια καλησπέρα,μπορείτε να βοηθήσετε όσοι εχετε την συσκευή και να μου πείτε με ποια κάρτα μνήμης δουλεύει άψογα και δοκιμασμένα,σύμφωνα με αυτές που εχετε εσείς; Μια patriot 32 που έβαλα,την βλέπει μεν αρχικά,αλλα πετάει συνεχεια σφάλμα κάρτας και δεν αποθηκεύει με τιποτα φυσικα.μιλαω για καινούργια συσκευή και κάρτα. Γενικά ειδα στο ΝΕΤ οτι τα honor 9 lite εχουν θέματα με τις sd,απλα θελω τη βοήθεια σας,για να αγοράσω κάποια άλλη που θα δουλέψει σίγουρα και θα ειναι συμβατή. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Εγώ έβαλα αυτή και δουλεύει αξογα SANDISK SDSQXAF-032G-GN6MA EXTREME A1 V30 32GB MICRO SDHC UHS-I U3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Από ότι είδαμε στο σχετικό κατάλογο ευτυχώς το κινητό θα πάρει την έκδοση 9 και αυτό από μόνο του είναι το καλύτερο νέο...να δούμε όμως πότε... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Από ότι είδαμε στο σχετικό κατάλογο ευτυχώς το κινητό θα πάρει την έκδοση 9 και αυτό από μόνο του είναι το καλύτερο νέο...να δούμε όμως πότε... Για την ακρίβεια θα παρει την 9.1 και πιστευω μεχρι τον Ιουνιο να εχει έρθει(ευχομαι).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 (edited) 8Απ' ότι βλέπω έχει εγκριθεί η 9.1 emui στο firmware Finder οπότε τις επόμενες μέρες (ανάλογα με το ΙΜΕΙ) θα αρχίσει να εμφανίζεται στην ενημέρωση λογισμικού ή στο Hicare (όπως συνέβη στο P20 lite) Πρώτες εντυπώσεις-παρατηρήσεις με την 9.1 Πλέον ένδειξη σήματος/wifi/bluetooth στην αριστερή πλευρά,εγγραφή βίντεο πλέον με την νέα εκδοση κάμερας γίνεται πλήρης οθόνη(2160 x 1080),επιτέλους...σε ότι αφορά το gps πλέον μένει ανοιχτό και το διαχειρίζεται το σύστημα όπως σε όλα τα pie. Πιο ευαίσθητη και δυνατή εγγραφή στην ηχογράφηση , γενικά όλα δουλεύουν το ίδιο σβέλτα και καλύτερα απ΄ότι με την 8. Edited June 14, 2019 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Εντυπώσεις από άλλους που προχώρησαν στην αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Εντυπώσεις από άλλους που προχώρησαν στην αναβάθμιση; Υποστηρίζει volte και wifi calling, αυτα προς το παρόν που πρόλαβα και διαπίστωσα. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 νέο μενού νέος σχεδιασμός ,μεγάλη διαφορά δεν βλέπω και έχει νεα κάμερα ίδια μου φαίνεται σε επίδοσης https://ibb.co/8XMk9KV Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Ακόμα περιμένω την αναβάθμιση στο 9 lite κι ελπίζω ότι θα βελτιωθεί το UI αλλά και το dark mode που τελικά έχει ή όχι? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laksof Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Εμένα πάντως μετά την αναβάθμιση κολλάει. Γιατί αυτό ρε παιδιά; Ήταν μια χαρά πριν .... πέταγε. Τώρα χάλια. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Εμένα πάντως ούτε κολλάει ούτε τίποτα, μόλις τώρα έβγαλε και ενημέρωση Ιουλίου 121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laksof Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Μόλις μου την έβγαλε κι εμένα την 121. Για να δούμε ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laksof Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Μόλις μου την έβγαλε κι εμένα την 121. Για να δούμε ..... Μπα, τίποτα. Η ανταπόκριση της οθόνης σε κάθε επαφή του δακτύλου καθυστερεί πολύ. Τι μπορώ να κάνω για να γίνει το κινητό όπως ήταν πριν την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Τώρα παρατήρησα οτι τελικά φοράω την 117 και μου ήρθε και η 121, μιλάμε πάντα για EMUI 9.1.0,πάντως μεχρι τωρα καλά συμπεριφέρεται το τηλεφωνο ,υποστηριζοντας συνάμα και VOLTE και το WIFI CALLING Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Και εγώ μια από τα ιδια παρατηρω κολλήματα μετά την αναβάθμιση σε 9.1, το volta και το WiFi calling που ακριβώς βρίσκονται στης ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts