tarif16nikos Δημοσιεύτηκε March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 29, 2018 (edited) For Europe NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE 2G bands GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 4G bands LTE Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (2CA) Cat6 300/50 Mbps GPRS Yes EDGE Yes LAUNCH Announced 2018, February Status Available. Released 2018, February BODY Dimensions 151 x 71.9 x 7.6 mm (5.94 x 2.83 x 0.30 in) Weight 149 g (5.26 oz) Build Front/back glass, aluminum frame SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.65 inches, 82.0 cm2 (~75.5% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2160 pixels, 18:9 ratio (~428 ppi density) Multitouch Yes - EMUI 8.0 PLATFORM OS Android 8.0 (Oreo) Chipset HiSilicon Kirin 659 CPU Octa-core (4x2.36 GHz Cortex-A53 & 4x1.7 GHz Cortex-A53) GPU Mali-T830 MP2 MEMORY Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) Internal 32 GB, 3 GB RAM CAMERA Primary Dual: 13 MP + 2 MP, phase detection autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 1080p@30fps Secondary Dual: 13 MP + 2 MP, 1080p SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Active noise cancellation with dedicated mic COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 4.2, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS Radio No USB microUSB 2.0, USB On-The-Go FEATURES Sensors Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 - MP4/H.264 player - MP3/eAAC+/WAV/Flac player - Document viewer - Photo/video editor BATTERY Non-removable Li-Po 3000 mAh battery MISC Colors Midnight Black, Sapphire Blue, Glacier Grey OFFICIAL VIDEO Edited July 27, 2018 by ZZW30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. April 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) VS MATE 10 LITE VS Samsung J7 Pro....SPEED TEST VS Samsung Galaxy A8+ ...SPEED TEST VS Honor 7X ...SPEED TEST VS redmi note 5...SPEED TEST Edited April 1, 2018 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael22gr Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Απο που μπορώ να το αγοράσω? Δεν το βρίσκω πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Απο που μπορώ να το αγοράσω? Δεν το βρίσκω πουθενά... https://www.skroutz.gr/s/13649805/Huawei-Honor-9-Lite.html?from=favorites_popup και amazon.de... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 αυτα τα honnor τι λενε ρε παιδια? κινεζιες ή θεωρειται σοβαρη εταιρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πολύ ησυχία έχει στο θέμα.. Φαίνεται πολύ τίμια συσκευή για τα χρήματα που ζητάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) η συσκευή πετάει....μπαταρία....οθόνη....Κανένα κόλλημα...καμία επανεκκίνηση...συνάμα εντυπωσιακή σε μπλε Edited July 9, 2018 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Πήρα ένα από Amazon Ιταλίας στα 189 € (αρχικά για μένα αλλά το ήθελε και ένας φίλος οπότε επειδή δεν με βόλεψε το αγόρασε εκείνος μετά από μια μέρα από μένα). Αυτά που μου άρεσαν ήταν το ηχείο και η ένταση του και η ποιότητα κατασκευής που είναι πολύ καλή. Αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν η απόδοση της οθόνης (λευκό και φωτεινότητα σε σύγκριση με την οθόνη του Honor 6X που έχω), το πολύ μικρό και ασθενικό led ειδοποιήσεων. Ουσιαστικά κυρίως η οθόνη και το led (ομοίως και στα Ρ10 lite είναι τόσο μικρό και φαίνεται αχνά) με έκαναν να μην το κρατήσω. Οσο για το EMUI 8 είναι πολύ σβέλτο και εύχομαι σύντομα να το πάρουμε στο Honor 6X όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες. Edited July 12, 2018 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) ........... Edited August 7, 2018 by rostropol Ακυρο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Παρέλαβα ένα δεύτερο Honor 9 lite Black πάλι από Amazon Ιταλίας και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με το γκρι που είχα παραλάβει πριν ένα μήνα. Οθόνη τέλεια με καταπληκτικά λευκά και λεντ ειδοποιήσεων σωστό με πιο έντονο φωτισμό, δηλαδή εντελώς βελτιωμένο σε όλα. Τώρα αν είναι θέμα hardware και υπάρχουν διαφορές ανάλογα με το χρώμα δεν ξέρω, πάντως εμένα με εξέπληξε ευχάριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Παρέλαβα ένα δεύτερο Honor 9 lite Black πάλι από Amazon Ιταλίας και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με το γκρι που είχα παραλάβει πριν ένα μήνα. Οθόνη τέλεια με καταπληκτικά λευκά και λεντ ειδοποιήσεων σωστό με πιο έντονο φωτισμό, δηλαδή εντελώς βελτιωμένο σε όλα. Τώρα αν είναι θέμα hardware και υπάρχουν διαφορές ανάλογα με το χρώμα δεν ξέρω, πάντως εμένα με εξέπληξε ευχάριστα. μήπως έχει αναβαθμισμένο software?...το οποίο θα συνέβαινε και στην προηγούμενη συσκευή σου? ...και πως,ενώ είδες πράγματα που δεν σου άρεσαν,ξανά αγόρασες?? ...όπως και να έχει με γεια σου!!!! ...θα τσεκάρω πάντως τις προηγούμενες παρατηρήσεις σου στην συσκευή του γιου μου,από περιέργεια και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) Όχι, μόλις βγήκε η συσκευή από το κουτί και στο πρώτο σεταρισμα άμεσως αντιλήφθηκα την διαφορά σε όλα, αμέσως μετά ήρθαν και οι αναβαθμίσεις στην 131 και μετά στην έκδοση 133. Το παρήγγειλα ξανά γιατί πίστευα πως μπορεί όντως να υπήρχε πρόβλημα ή άλλο hardware στο γκρι που τότε πούλησα σε έναν γνωστό του οποίου του άρεσε ως είχε. Αν και αυτό το μαύρο είχε τέτοια θέματα θα το πούλαγα πάλι.. Το Honor 9 lite μου αρέσει γιατί είναι πληρέστατη συσκευή και έχει πολύ καλό δυνατό ηχείο, χαμηλό sar 0,44 στο κεφάλι και 0,96 στο σώμα, όλους τους αισθητήρες (πυξίδα, γυροσκόπιο κλπ), nfc. Έτυχε να έχω στην κατοχή μου άλλες δύο συσκευές της Huawei αυτές τις μέρες και με εκνεύρισαν οι ελλείψεις τους σε σχέση με το Honor 9 lite, το Mate 10 lite δεν έχει nfc και δεν έχει αισθητήρα γυροσκόπιο, αυτό που είχα εγώ ακόμα να πάρει oreo... Μετά είχα και για μια μέρα το Honor 10,αυτό δεν είχε ράδιο (το είχα ξεχάσει, οκ βάζεις eradio και εντάξει συμβιβάζεσαι).. μετά έψαχνα πως αυτονόητα θα έχει και double tap to wake.. όπως έχει το 9 lite αλλά δεν.. επειδή είμαι πολύ του ψαξίματος και με ενδιαφέρει τι μου προσφέρει μια συσκευή σε σχέση με τα λεφτά που ζητάει κατέληξα στο 9 lite που στο Amazon Ιταλίας βγαίνει στα 204 με express μεταφορικά το πλούσιο πακέτο που έχει και την διαφανή σκληρή θήκη μέσα Edited August 8, 2018 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Απο οθονη πως τα παει σε εξωτερικους χωρους;Και αν το wifi εχει καλη αποδοση (κλειδωμα,ταχυτητα) γιατι το τσεκαρα σε νεγαλο καταστημα και μου φανηκε λιγο αργο σε σχεση με τις αλλες συσκευες στον ιδιο χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μια χαρά είναι, γρήγορο.. στα καταστήματα ενδέχεται να είδες καθυστέρηση γιατί συνδέονται πολλές συσκευές στην 2,4 συχνότητα WiFi και πάντα υπάρχει πιθανότητα για καθυστέρηση. Το σημαντικότερο που ξέχασα να γράψω από τις εντυπώσεις μου σε σχέση με τις άλλες συσκευές που είχα τις τελευταίες μέρες αλλά και ενός p20 lite ενός γνωστού που είδα χθες είναι πως μόνο το 9 lite έχει double tap to wake(το Honor 10 και το P20 lite δεν το έχουν, ούτε το Mate 10 lite φυσικά)... μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά όμως, τουλάχιστον για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μια χαρά είναι, γρήγορο.. στα καταστήματα ενδέχεται να είδες καθυστέρηση γιατί συνδέονται πολλές συσκευές στην 2,4 συχνότητα WiFi και πάντα υπάρχει πιθανότητα για καθυστέρηση. Το σημαντικότερο που ξέχασα να γράψω από τις εντυπώσεις μου σε σχέση με τις άλλες συσκευές που είχα τις τελευταίες μέρες αλλά και ενός p20 lite ενός γνωστού που είδα χθες είναι πως μόνο το 9 lite έχει double tap to wake(το Honor 10 και το P20 lite δεν το έχουν, ούτε το Mate 10 lite φυσικά)... μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά όμως, τουλάχιστον για μένα. Και απο φωτεινοτητα?Εξω κυριως με ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κάτω από τον ήλιο μια χαρά τα πάει, το δοκίμασα επί τούτου, γενικά έχει πολύ καλή φωτεινότητα η οθόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Να σαι καλα...το σκεφτομαι για μεταβαση απο samsung....δυσκολη αποφαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Να σαι καλα...το σκεφτομαι για μεταβαση απο samsung....δυσκολη αποφαση καθόλου δύσκολη απόφαση.... δεν σου λέω πάρε αυτό η εκείνο.... απλά μια συσκευή είναι.... πάντως αυτό το εργαλείο είναι αστέρι, πάντα με γνώμονα τα χρήματα που ζητάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ανέβηκαν και στο ff τα αρχεία για την αναβάθμιση GPU Turbo οπότε τις επόμενες μέρες θα έρθει με ΟΤΑ η αναβάθμιση...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 (edited) Καλησπερα. Σκεφτομαι να παρω αυτη τη συσκευη & θελω τη βοηθεια σας. Βρισκω την εκδοση 4GB RAM 32GB ROM Kirin 659 Octa core 4G στα 150 € περιπου. Λιγο πιο ακριβα βρισκω την εκδοση 3GB RAM 32GB ROM Kirin 659 Octa core 4G. Ειμαι ασχετη. Το θελω για δωρο. Να παρω το 4GB , σωστα; Και κάτι αλλο! Αναμεσα σ'αυτή τη συσκευή και στο Xiaomi Mi A1 MiA1 Global Version 5.5 inch 4GB RAM 64GB Snapdragon 625 Octa core 4G [πθ ειναι ακριβως στα ιδια χρηματα, ποια θα προτιμουσατε; Edited August 13, 2018 by annagrig1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 (edited) 4gb Ram και 32 δεν υπάρχει στο Honor 9 lite, μόνο 4/64 η νέα έκδοση που βγαίνει αυτές τις μέρες πχ. στο Amazon. it και δεν έχει 150 αλλά 229 μήπως το μπέρδεψες με το P10 lite που έχει έκδοση 4/32; αυτό όντως το βρίσκεις στα 150... Εκτός και αν αναφέρεσαι σε αγορά από Κίνα (gearbest κλπ.) που πάλι καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές συσκευές (εγγύηση, rom κλπ.) Edited August 14, 2018 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 (edited) Καλημέρα. Όχι δεν τα μπέρδεψα. Από banggood το βρήκα. https://m.banggood.com/Huawei-Honor-9-Lite-5_65-inch-Dual-Camera-4GB-RAM-32GB-ROM-Kirin-659-Octa-core-4G-Smartphone-p-1242589.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Να το αποφύγω λέτε επειδή έρχεται από Κίνα; Διαβάζω καλά σχόλια από όλους για το banggood. Edited August 14, 2018 by annagrig1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Καλημέρα. Όχι δεν τα μπέρδεψα. Από banggood το βρήκα. https://m.banggood.com/Huawei-Honor-9-Lite-5_65-inch-Dual-Camera-4GB-RAM-32GB-ROM-Kirin-659-Octa-core-4G-Smartphone-p-1242589.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Να το αποφύγω λέτε επειδή έρχεται από Κίνα; Διαβάζω καλά σχόλια από όλους για το banggood. Ναι όντως δεν τα μπέρδεψες αλλά σίγουρα δεν είναι η LLD-L31 έκδοση που είναι για Ευρώπη,θα έχουν περασει την global rom,nfc μάλλον δεν θα έχει,αναβαθμίσεις θα παίρνει όπως τα ευρωπαϊκά.....;...όλα αυτά είναι ένα ερώτημα,προσωπικά εγώ δεν θα αγοράσω ξανα από τα κινέζικα eshop γιατί πάντα υπάρχει περίπτωση για τελωνείο(ασχέτως που κάνου τριγωνικές αποστολές κλπ.),στο Honor 9 lite η διαφορά πλέον από το amazon δεν είναι τεράστια για να ρισκάρω και να χάνω άσκοπα τον χρόνο μου περιμένωντας το πακέτο από Κίνα....;) https://www.amazon.it/Honor-Smartphone-Memoria-Display-Fotocamera/dp/B079876N49/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1534244297&sr=8-1&keywords=honor+9+lite (το 32αρι με express ups courier + 13 €) το 4/64 ακόμα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο αλλά θα υπάρχει σύντομα στα 229. Η ταλαιπωρία της αναμονής από Κίνα συν το ότι συνήθως έχουν ανοιχτεί για να περαστεί μια global rom και λοιπά φουντούκια δεν αξίζουν ούτε τα μίσα λεφτά να κόστιζε,άσε που αν τύχει προβληματική συσκευή μπλέκεις με συνεννόηση "αρκούδα" για να το στείλεις πίσω και να περιμένεις μια αιωνιότητα για να σου στείλουν άλλη πίσω...χρόνο να΄χεις και σιδερένια νεύρα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. Αν είναι όμως να δώσω 190± ευρώ γιατί να μην το πάρω στα ίδια από την Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. Αν είναι όμως να δώσω 190± ευρώ γιατί να μην το πάρω στα ίδια από την Ελλάδα; Οντως ένα δίκιο το΄χεις,οι διαφορές στην τιμή σε σχέση με το amazon δεν είναι τόσο μεγάλες (εγώ το παρήγγειλα από΄κει γιατί έτυχε να παραγγείλω και άλλες δυο συσκευές για γνωστούς μου που τις προπλήρωσαν σε μένα), πλέον στα skroutz μαγαζια ξεκινάει στα 188... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts